Innholdsmarkedsføring er enkelt: 5 enkle trinn for å lykkes

Jeg blir ofte stilt mange spørsmål knyttet til innholdsmarkedsføring. Det jeg har lært av min erfaring, er at folk har mye forvirring når det gjelder innholdsmarkedsføring.


I dag, i denne guiden, skal jeg avsløre triks for innholdsmarkedsføring som faktisk fungerer. Alt som trengs er fem enkle trinn for å gjøre en innholdsmarkedsføringsstrategi vellykket.

Gjennom hele karrieren har jeg ofte hørt folk som sørger over at de ikke får nok kundeemner. Mange av dem er til og med plaget for ikke å oppnå de ønskede resultatene.

Hovedproblemet du går glipp av er mangelen på strategi. Bare skape en online tilstedeværelse og å kure ut innhold er ikke nok hvis du ikke støttes av en fullsikker strategi. Du kan ikke forvente å oppnå resultater med ikke-målrettet innhold.

For å lykkes med innholdsmarkedsføring må du først bestemme dine mål, hvoretter du må lage strategien.

La oss nå utvide innholdsmarkedsføringsstrategien uten ytterligere forsinkelse ved hjelp av retningslinjene nedenfor.

Hva er innholdsmarkedsføring?

Før vi går videre til trinnene, la oss først se på definisjonen av innholdsmarkedsføring. For å planlegge fremover, må du først vite hva innholdsmarkedsføring er.

Innholdsmarkedsføring handler i utgangspunktet om å lage innhold av høy kvalitet som er målrettet mot en bestemt gruppe publikum. Det inkluderer regelmessig og hyppig publisering av innhold som utdanner, inspirerer og underholder leserne eller kundene.

Hoveddelen av innholdsmarkedsføring er å gjøre fremmede til kunder. Det er her du trenger en fullsikker plan for innholdsmarkedsføring. Hvis du er bekymret for å trenge enorme ressurser, ikke gjør det. Du kan til og med oppnå dine mål med et lite team eller til og med som solopreneur.

Jeg har et lite team på 5 personer, og vi er et levende bevis på at innholdsmarkedsføring ikke trenger mange ressurser. Med vårt harde arbeid har vi vært i stand til å forbedre vårt digital markedsføring.

Vi lager for det meste underholdende blogginnlegg og annonser for Facebook. Vårt hovedmål er å gi våre kunder visuelt innhold av høy kvalitet.

Nedenfor er et eksempel på et visuelt innhold vi opprettet for en stund tilbake:

eksempler på innholdsmarkedsføring

Og fordi den var så bra, ble den delt av Larry Kim.

Ikke verst.

En ting til er å ha en effektiv SEO-strategi. Du kan ikke lage en innholdsmarkedsføringsstrategi uten å fokusere på din digital markedsføringsstrategi og SEO.

Hvis du kanskje vet det, jobber de begge sammen. Når det er sagt, la oss nå gå videre til den definitive guiden for strategi for innholdsmarkedsføring.

Hva er innholdsmarkedsføring? Her er prosessen for å lage en plan for innholdsmarkedsføring. Fortell en venn

Prosess for å lage en innholdsplanlegging

For enkelhets skyld har jeg utarbeidet en trinnvis guide som kan hjelpe deg med å lage en effektiv strategi for innholdsmarkedsføring. Å ha en fullsikker strategi betyr at du til og med kan forbedre rangeringen av nettstedet ditt.

Jeg har listet opp de 5 enkle trinnene du må ta hensyn til. Å fokusere på din digitale markedsføringsstrategi kommer tross alt til å gi deg gode gevinster.

Her er trinnene du trenger å følge:

1. Søkeordforskning

Hvis du er i innholdsfeltet, må du allerede vite viktigheten av nøkkelord. Innhold lages alltid rundt en bestemt gruppe ord eller uttrykk.

Men hovedspørsmålet her er at hvordan vet du hvilket nøkkelord eller uttrykk du skal jobbe med?

Det er her du trenger å gjøre søkeordforskning.

Søkeordforskning er utvilsomt det mest avgjørende trinnet i å lage kvalitetsinnhold. Derfor er det ingen måte du kan forsømme behovet for.

Det første du trenger å gjøre er å finne ut nøkkelordene eller setningene som kan interessere målgruppen din. Dette er tingen som kommer til å drive hele prosessen med å lage innhold fremover.

Det jeg gjør er å begynne å tenke på nøkkelord som er relatert til min nisje, og jeg vil at du skal gjøre det samme.

Nå må du legge nøkkelordene i et av søkeordforskningsverktøyene og få listen over nøkkelord du kan jobbe med. Vel, dette skal være enkelt for deg.

Her er et eksempel:

Skriv inn et bredt nøkkelord i forslagstøylinjen, og klikk på søk. La oss bruke “hvordan tjene penger online” som eksempel:

Ubersuggest - Søkeordforskningsverktøy for innholdsmarkedsføringGå til Ubersuggest > Søk “Make Money Online”.

Her er resultatene:

Få ideer til søkeord.

Totalt har jeg omtrent 6 nøkkelord å velge mellom.

Fantastisk!

Videre er en av mine favorittstrategier for søkeordforskning å spionere på konkurrentene mine. Det jeg mener er at du også kan sjekke nøkkelord og uttrykk som brukes av dine rivaler.

Du kan bruke de beste resultatene til konkurrentene og få listen over nøkkelord du trenger.

2. Lag innholdet

Nå som du vet hvordan du graver ut nøkkelord og du allerede har en liste over nøkkelord du kan målrette mot, er det på tide å lage innholdet.

Innholdsskaping handler om å opprettholde balansen mellom kvalitet og produksjonshastighet. Dessverre vil jeg ikke kunne hjelpe deg mye med dette. Det er opp til din kreativitet og ferdigheter produsere innhold av høy kvalitet.

Jeg kan imidlertid gi deg noen tips som du kan lage innhold av høy kvalitet.

La oss si at du er i ferd med å skrive en informativ eBok for nettstedet ditt. Du kan søke i emnet på Internett og få et inntrykk av hvilke underemner du kan ta med i din digitale bok. Dette er noen nyttige tips og triks jeg følger.

Du kan følge dette trikset for alle typer innhold du skriver. Det trenger ikke alltid være en digital bok eller et blogginnlegg. Det kan være et hvilket som helst stykke skriving som går opp på nettstedet ditt.

Fra min erfaring kan jeg si at det ikke er en lett oppgave å lage innhold av kvalitet. Det krever mye tid og dedikasjon til å kurere innhold for målgruppen din.

Du må også følge med på sjekkliste for SEO-strategien din. Tross alt er innhold ingenting uten en effektiv SEO-plan.

3. Markedsfør innholdet ditt

Etter at du har laget innholdet ditt, er promotering det viktigste trinnet du trenger å se nærmere på.

Å markedsføre innholdet ditt kan være den mest hektiske delen av innholdsmarkedsføringsprosessen.

Hva er verdien av innholdet ditt hvis det ikke blir lest eller sett av det?

Etter min mening er optimalisering av søkemotorer den beste måten å markedsføre innholdet ditt.

Hva er hovedmålet vårt her? Selvfølgelig for å få flere øyne på innholdet. Når innholdet ditt er SEO optimalisert, trenger du ikke lenger å markedsføre det. Folk kan naturlig få se det når de søker etter det.

Her er et godt eksempel:

Først skriver du inn målsøkeordet for siden din i Google Bilder.

Deretter kan du sjekke ordene og setningene som vises over bilderesultatene.

Velg riktige nøkkelord for innholdsmarkedsføring

Utvid deretter innholdet ditt ved å legge til resultatene ovenfor som subtopics. Bland de relevante nøkkelordene eller setningene naturlig inn i innholdet. Og når Google ser subtopiske termer på siden din, er det mye mer sannsynlig at de anser det som omfattende, og du kan forvente høyere rangering og mer trafikk fra Google.

Det beste er at dette er temaene som folk er interessert i. Hvis du har inkludert dem i innholdet ditt, vil det gi mer verdi for bedriften eller oppstartene dine.

Med tanke på SEO-karakteren, kan det sies at dette er en langsiktig taktikk. Med hvert innhold kan du fortsette å få passive potensielle kunder.

Andre måter å markedsføre innholdet ditt på er gjennom smart ombruk, e-postliste og betalte annonser

La meg fortelle litt om de andre teknikkene også.

Smart gjenbruk er alt om å dele innholdet ditt på sosiale medieplattformer. Dette kan være en effektiv metode for å markedsføre innholdet ditt på nettet. For å få best mulig resultat, bør du eksperimentere litt med dette.

For eksempel:

Gjør innhold til en tiltalende Infographic ved hjelp av en infografisk produsent.

Du trenger ikke å være grafisk designer for å lage en infografisk i dag. Det er mange elektroniske verktøy som tilbyr innebygde maler og enkel dra-og-slipp-redigeringsprogram – som gjør opprettelsesprosessen ganske enkel. Bildet over er skjermdump fra Venngage maler bibliotek.

Folk liker visuelt innhold. I følge Visualteachingalliance.com, 90% av informasjonen overføres visuelt til hjernen.

Dette innlegget fra Dailyinfographic.com er et utmerket eksempel. I tweeten holder Dailyinfographic teksten som et standard blogginnlegg, men blir presentert i et mye mer visuelt tiltalende format.

gjør innholdet ditt til infografikk

Det neste er e-postlister som er det eldste trikset i boka.

Hver gang du lager innhold, bør du sende det ut til folk som kan være interessert i det. Det kan generere maksimale kunder for deg.

Og så har du betalt annonser som anses å være den raskeste måten å generere kunder på.

Uansett hvor mye du hater det, vet du viktigheten av betalte annonser. Når du allerede vet hvem målgruppen din er, kan betalte annonser lure på deg.

4. Overvåk resultatene

Å lage og markedsføre innhold er ikke nok. Du må også overvåke resultatene. Dette vil hjelpe deg å vite statusen til innholdet ditt.

Dette kan være en hektisk oppgave, men den gode nyheten er at du kan benytte deg av mange måter for å gjøre oppgaven enkel.

Den beste måten å holde oversikt over resultatene dine er gjennom Google Analytics. Jeg stoler personlig helt på Google for å sjekke fremdriften i arbeidet mitt.

Nedenfor er noen av de viktige beregningene du skal undersøke:

 • Trafikk
 • SERP rangering
 • Sider per besøk
 • Avvisningsrate
 • Domene autoritet

Annet enn Google Analytics, er det også verktøy du kan bruke. Ahrefs er et av de populære verktøyene du kan bruke for å overvåke fremdriften.

bruk rang tracker for å spore resultatene for innholdsmarkedsføring

Verktøyet bruker vanligvis Rank Tracker for å spore nøkkelordene rangering over tid. Så du kan følge med på nøkkelordene bevegelse.

Selv om det er forskjellige verktøy tilgjengelig, kan det hende at noen ikke er så effektive eller mangler mange funksjoner. Men jeg vil overlate det til deg å bestemme.

5. Skyll og gjenta

Nå som vi har kommet til slutten av prosessen med innholdsmarkedsføring, har du forhåpentligvis taket i tingen.

På det tidspunktet du oppretter innhold, må du prioritere forretningsmålene dine. Du må sørge for at innholdet ditt er i stand til å lage mange passive potensielle kunder for deg på lang sikt.

Når du er ferdig med alle trinnene ovenfor, er det på tide å gjøre det på nytt. Ja, du hørte det riktig! Hver gang du lager nytt innhold for virksomheten din, må du følge de samme trinnene ovenfor.

Dette vil hjelpe deg å være konsekvent i arbeidet ditt.

Les tips av @billachola – 5 enkle trinn for å lage en innholdsmarkedsføringsplan. Fortell en venn

Over til deg

Husk at innholdsmarkedsføring handler om å lage kvalitetsinnhold sikkerhetskopiert av en effektiv SEO-strategi. Hvis du kan trekke dette, vet du at innholdsmarkedsføringen er vellykket.

Følg trinnene jeg nevnte over, så vil du være god å gå. Jeg følger det samme og det går ganske bra med mitt felt.

Hvis du synes denne artikkelen er nyttig, må du huske å dele den for å spre kunnskapen.

Denne artikkelen er først skrevet av Bill Acholla og redigert av BuildThis.io redaksjon. Bill Acholla er en digital markedsfører som hjelper eiere av små bedrifter med å bygge opp merkevaren sin gjennom å lage og markedsføre visuelt innhold. Kontakt Bill på Twitter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map