Hvordan outsourcing kan bidra til å utvide din tilknyttede markedsføringsvirksomhet

Internett gir mange muligheter til å tjene penger på nettet, og en av dem er gjennom tilknyttet markedsføring. På enkleste vilkår innebærer tilknyttet markedsføring å selge andres produkter eller tjenester gjennom nettstedet ditt eller sosiale medieplattformer. Deretter mottar du henvisningsgebyr som provisjon.


En tilknyttet virksomhet er ikke en “sett og glem” forretningsmodell, som noen ønsker at du skal tro. Selv om det kan være lukrativt, tar det tid og krefter å få det til å bli en vellykket virksomhet. Heldigvis kan du spare massevis av tid og øke fortjenesten for tilknyttet markedsføringsvirksomhet ved å outsourcere mye av det nødvendige arbeidet.

Hva er potensialet med en tilknyttet markedsføringsvirksomhet?

Tilknyttet markedsføringssektor har fortsatt å vokse jevnlig med nye muligheter hvert år. Nettstedseiere kan gi avkall på noen av sine egne annonseringsutgifter ved å få tilknyttede selskaper det tunge løftet i bytte mot et henvisningsgebyr.

De Rakuten Affiliate Network ga ut en studie som fant at dette vil være en industri verdt 6,8 milliarder dollar innen 2020. VigLink ga også ut en undersøkelse som avslørte at 9% av tilknyttede markedsførere tjente over $ 50 000 per år i inntekt. Med en jevn strøm av trafikk kan nettstedet ditt gjøre dette mye eller mer.

Noen områder i virksomheten din som du kan outsource

Hvis du jobber 12 eller flere timer om dagen med din tilknyttede markedsføringsvirksomhet, er dette et tøft tempo å opprettholde. Selv om virksomheten gir resultater, vil du aldri kunne skalere den fordi det bare er en av deg. Det er på tide å finne ut hvilke oppgaver du kan få andre til å gjøre mens du fokuserer på kjernevirksomheten din.

Selv om dette er en utmerket liste over oppgaver å skaffe deg startet med outsourcing Når det gjelder tilknyttet markedsføring, er det bedre å ha et mål for disse jobbene før du overlater dem til noen andre. Med andre ord, hvis du ikke vet noe om programmering, oppretting av innhold eller data mining, er det en god sjanse for at noen vil dra nytte av deg gjennom lange behandlingstider, dårlig utførelse eller oppblåste priser.

Når du starter din tilknyttede markedsføringsvirksomhet, kan du lære hvordan du gjør noen av disse oppgavene først, i det minste i deres mest grunnleggende form. Da vil du være i en bedre posisjon til å ansette de dyktigste og ærlige entreprenørene for å gjøre dette arbeidet for deg. Heldigvis kan du også bruke frilansingssider som Fiverr for å velge topp talent.

Når din online markedsføringsvirksomhet vokser, er her noen av de viktigste oppgavene du kan outsource:

1. Programmering

Å ha noen grunnleggende kodingsferdigheter vil være en fordel for deg som tilknyttet markedsfører, men det vil ikke være verdt din tid og krefter å programmere egne nettsteder og destinasjonssider. Mens mange online markedsførere bruker WordPress, vil du sannsynligvis ønske å gå utover en cookie-cutter-løsning.

Hos Fiverr kan du finne en liste over frilansere som hjelper deg med programmeringsoppgaver.

Outsourcing av nettutviklingsarbeidet er en av de beste måtene å spare tid som tilknyttet markedsfører. Ansett en profesjonell programmerer eller designer å bygge nettsteder og tilpasse destinasjonssider og laste dem opp på nettet på hostingkontoen din.

2. Grafiske designere

Igjen, du vil sannsynligvis ønske å lære deg noen grunnleggende design, for eksempel hvordan du bruker Photoshop, men dette er ikke noe du vil dedisere dagene dine til å gjøre når du kan fokusere på noe mer lønnsomt.

For eksempel å lage infografikk, kan du lære mer om en frilansers arbeid før du bestemmer deg.

Du kan gi en frilanser for grafisk design med eksempler på bannerannonser og destinasjonssider du liker, og deretter gi dem spesifikke instruksjoner for leveringene dine. Annen grafikk som de kan lage inkluderer infografikk for innholdsmarkedsføring og sosiale mediesider. Å lage disse selv ville være utrolig tidkrevende og kostbart.

3. Forfattere

Apropos tidkrevende og kostbart, hvis du noen gang har prøvd å skrive ditt eget kvalitetsinnhold eller kopiere, vet du at dette ikke er en enkel oppgave. Faktisk vil et flertall av outsourcing sannsynligvis være for å skrive prosjekter.

Du vil finne noen online kilder for å få regelmessig unikt, engasjert, kvalitetsinnhold skrevet for nettstedet ditt og andre online plattformer. Dette inkluderer landingssidekopien, blogginnlegg, e-bøker, pressemeldinger og innlegg i sosiale medier.

Du kan finne forfattere på nettsteder som Fiverr, men det er også innholdsspesifikke nettsteder som f.eks Klar stemme.

4. Data Miners

Det er ikke vanskelig å samle data og annen forskning på nettet, men det kan sikkert ta massevis av tid. Dette er noe du kan og bør outsource til en frilanser. Dette kan variere fra søkeord-, markeds- og konkurrentforskning til noe mer spesifikt.

Vi leide en VA fra Fiverr for å hjelpe oss med å samle bransjedataene.

Som et eksempel, outsourcet vi forskningen som var involvert i å bestemme “Hvor mye koster webhotell i 2019?”I stedet for å slå opp alt selv, leide vi en VA for å samle inn og sammenstille disse dataene.

5. Oversettelse av innhold

Mange tilknyttede selskaper driver utenlandske markedsføringskampanjer. Nå kjenner alle flere fremmedspråk, og det å bruke Google Translate vil ikke være tilstrekkelig for dette. Du kan bruke frilansingssteder som Fiverr for å finne innholdsoversettere eller et nettsted som OneHourTranslation.com.

6. Videoproduksjon

Video har blitt en stadig mer populær måte å få budskapet over på nettet, men det er ikke enkelt å produsere effektivt innhold. Du kan lage en video, men det er mye mer involvert, og du bør ansette en ekspert.

Ansette en video-frilanser vil hjelpe deg med å sette videoen din sammen med produksjonsprogramvare, legge til eventuelle tekstoverføringer du ønsker, og inkluderer overganger, effekter, intros og outros. Du kan finne disse menneskene på de store frilansingsnettstedene.

7. Administratorer av sosiale medier

Administrering av egne kontoer på sosiale medier kan bli slitsom, men noen må gjøre det. Hvis du fortsatt vil gjøre noe av arbeidet selv, kan du bruke et verktøy som HootSuite eller SocialOomph, men disse gir deg ikke menneskelig hjelp.

Du kan utforske frilanserprofilen for å finne ut mer om omfanget de tilbyr.

Ellers, se etter a frilans manager for sosiale medier for å bistå med sosiale medieledelse.

8. Virtuelle assistenter

En virtuell assistent er akkurat slik det høres ut. Dette er en online frilanser som vil utføre en rekke oppgaver for din tilknyttede markedsføringsvirksomhet, vanligvis betalt per time. Avhengig av ferdighetssettet som kreves, er kostnadene for å ansette en VA vanligvis mellom $ 10 til $ 15 per time.

De fleste VA-er vil liste ut sine kvalifikasjoner, som kan omfatte forskning, opplasting til FTP, faktureringsklienter, e-postmarkedsføring, grunnleggende grafisk design, etc. Du kan også trene mange til å gjøre ytterligere oppgaver.

Fordelene med outsourcing for din online virksomhet

For noen bedriftseiere er “outsourcing” et skittent ord, men det burde ikke være det. Det er en misforståelse at å outsource noe betyr at du kommer til å nøye deg med dårlig kvalitet, noe som ikke er tilfelle.

Til tross for nylig ustabil for outsourcing-bransjen, er den globale etterspørselen etter outsourcede tjenester fortsatt sterk med 85,6 millioner dollar i 2018 (kilde).

Vi gjorde en undersøkelse nylig for å finne ut om bloggere outsource oppgavene sine ved å ansette frilansere. Her er noen interessante funn:

 • 66,7% av bloggerne vi intervjuet ansetter frilansere.
 • 50% av dem bruker mindre enn $ 500 månedlig.
 • Fiverr, Upwork, Peopleperhour og Freelancer.com er mest populære blant bloggere.

Selv om du absolutt kan få tak i en avtale ved å outsourcere arbeid utenlands, er valgene nærmest ubegrensede. Dette er flere grunner til outsourcing er et smart trekk for tilknyttet markedsføringsvirksomhet:

1. Spar tid og penger

Enten du driver din tilknyttede markedsføringssolo eller som et team, vil overlate noen av oppgavene dine til en tredjepart frigjøre massevis av tid til andre viktige saker. Alle timene du har brukt på å skrive innhold, administrere kontoer på sosiale medier og håndtere andre verdslige oppgaver, vil du bli igjen. Og husk – tid er penger.

På en annen lapp kan outsourcing koste penger, men det vil også spare deg for litt penger. Hvis du betalte en ansatt for å gjøre noen av disse tingene før eller leide kontorlokaler, kan du eliminere det overhead. I tillegg gir outsourcing forutsigbare kostnader du kan sette inn i budsjettet.

2. Øk produktiviteten for å vokse virksomheten din

Selv markedsførere på nettet blir stresset og finner ut at de ikke klarer å gjøre ytterligere fremgang i virksomheten. Når du begynner å outsource, vil du oppdage at noe av stresset blir lettet, og at du vil bli mer produktiv innen de områdene i bedriften din som betyr mest.

Kanskje er en av de viktigste fordelene med outsourcing at den lar markedsføringsvirksomheten til din skala skaleres. Ikke bare er du mer produktiv, men du kan sette ut så mye du vil når du raskt utvider virksomheten og resultatene..

3. Få fordel av service på profesjonelt nivå

Internett gjør det enklere enn noen gang å få kontakt med eksperter og andre fagpersoner rundt om i verden som kan hjelpe deg med å drive og utvide tilknyttet markedsføringsvirksomhet. Dette gir deg ikke bare tilgang til mennesker, men også et bredere utvalg av plattformer og ressurser som kan brukes til markedsføring, automatisering, analyse og mer..

Utover dette har du et unikt perspektiv på virksomheten din som eier, men den kan være partisk. Når du jobber med entreprenører som har vært i virksomheten en stund, kan de bringe et unikt perspektiv på situasjonen din. Du kan få litt ekstra innsikt i hvordan du adresserer et bestemt smertepunkt eller nye måter å tiltrekke og konvertere kjøpere på nettstedet ditt.

Ta affiliate markedsføringsvirksomhet til neste nivå

En av de største feil i tilknyttet markedsføring mister fokuset. Når du driver en tilknyttet markedsføringsvirksomhet, er tid en dyrebar vare. Du bør fokusere din innsats for å utvide virksomheten din. Ting som strategisk planlegging og sporing av fremdriften er ikke ting du kan eller bør outsource, og dette kan være tidkrevende oppgaver.

Selv om tilknyttet markedsføring kan være lønnsom, krever det også nøye planlegging for å sikre at du ikke blir utbrent eller til og med begrenser kapasiteten. Ved å outsourcere mange av markedsføringsoppgavene som vi har skissert, kan du maksimere veksten i bedriften.

Selv om Fiverr er en go-to-plattform for de fleste, er Upwork like populært når vi leter etter outsourcede talenter. Her er vår artikkel om Upwork vs Fiverr, hvis du vil vite sammenligningen.

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på Fiverr-blogg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map