Hvor mye av Internett er WordPress

Hvis du har brukt en rimelig tid på internett (som hvis du leser, så er du det. Bare innrøm det), er jeg 99,99% sikker på at du vet eller har hørt om WordPress. Faktisk ville jeg blitt mer sjokkert hvis du ikke kommer over et nettsted som ikke har blitt drevet av WordPress.


Med tanke på hvor populær WordPress er som CMS (content management system), er det ingen overraskelse at de ville ha samlet en hel haug statistikk og data som er ganske fantastiske.

Så vi bestemte oss for å søke på internett og sammenstille noen WordPress-nettstedstatistikker og andre interessante WordPress-bruksstatistikker i denne store listen. I tillegg, hvis du er en innholdskaper, kan du til og med bruke noen av disse dataene til å lage infografikk, artikler eller annet kult innhold

Uten videre, la oss komme inn på WordPress-statistikken!

Contents

Hvor mye av Internett er WordPress?

1. WordPress Powers 34% av Internett

Internett er en enorm plass. Det finnes millioner av millioner nettsteder – det være seg en forretningsblogg eller personlig CV-nettsted, som for øyeblikket er tilgjengelig for deg å besøke og omtrent en fjerdedel (eller 34,5% for å være nøyaktig) av disse er laget og drevet av WordPress. Det betyr i utgangspunktet at 1 av 4 nettsteder er bundet til å være et WordPress-nettsted, som viser hvor mye av internett som er WordPress!

Brukstatistikker og popularitet for WordPress

2. WordPress nettsteder økt med 3,2%

Det er forbausende at WordPress driver 31,9% av internett, men det som er enda mer forbløffende er at det skyldtes en økning i bruken med ca. 3,2%. Med tanke på hvor tøff CMS-konkurransen er for øyeblikket, er det utrolig at WordPress fortsatt er i stand til og viser deg hvor mange som bruker WordPress i dag..

3. WordPress eier 59,3% av innholdsstyringssystemandelen

For å fortsette å fremheve WordPress ‘dominans i CMS-bransjen, viser denne WordPress-statistikken at WordPress for tiden holder på med 59,3% av innholdsstyringssystemets andel. Det er et enormt gap over alle de andre CMS-plattformene kombinert!

4. WordPress brukes av nettsteder med store navn

WordPress som CMS-plattform er veldig kraftig og er i stand til å opprette og håndtere alle slags nettsteder. Det forundrer meg fortsatt hvor mange nettsteder som bruker WordPress som sitt CMS-valg, og noen av de store nettstedene inkluderer Quartz, Techcrunch(!), Facebook Newsroom, BBC America, Venturebeat og mer.

VentureBeat er en av mange nettsteder som drives av WordPress. Kreditt: VentureBeat.com.

5.WordPress.com har en Alexa Global Website Ranking på 60

Alexa, analyseverktøyet fra Amazon, overvåker den globale trafikken på nettsteder overalt. WordPress.com er det eneste CMS-selskapet som klarer å rangere inn på 60 under deres Alexa Global Website Ranking.

6. WordPress har blitt lastet ned mange ganger

Vi vet at WordPress har drevet mange nettsteder siden starten, men det er utrolig å se hvor mange som har folk som bruker WordPress som plattform og lastet ned dem. For øyeblikket ligger antallet på svimlende 157.563.262 nedlastinger og det er det teller fortsatt!

7. WordPress produserer over 70 millioner innlegg og 50 millioner kommentarer hver måned

Et vanvittig antall å tenke på er mengden innhold / kommentarer som blir produsert på WordPress hver måned. Dette WordPress tomtestat viser at det er 70,5 millioner nye innlegg og 52,1 millioner nye kommentarer hver måned. Det utgjør bokstavelig talt 27 nye innlegg og 198 nye kommentarer hvert sekund!

Den høyeste mengden innlegg på WordPress var over 70 000 000. Kreditt: WordPress.com

8. WordPress toppet til 100 for Google Trends

For å gi deg en ide om hvor massivt populær WordPress sammenlignes med konkurrentene, var de den eneste CMS-plattformen som klarte å nå 100 (topp populariteten) på Google Trender. Andre plattformer som Drupal, Blogger og Sharepoint klarte knapt til og med å nå 50.

9. WordPress har blitt søkt over 2 milliarder ganger (!)

For å fortsette med søkemotoren og WordPress-statistikk, fortsetter søkeordet “WordPress” å være et populært begrep som folk bruker for å søke. KWFinder viser at hver måned søkeordet “WordPress” blir søkt 2.739.999 ganger hver måned.

Nøkkelordet “WordPress” er blitt søkt over 2 milliarder ganger. Kreditt: KWFinder.

WordPress Company Bakgrunn

10. WordPress har bare rundt 700 ansatte

Til tross for at det er et enormt selskap som driver med omtrent en fjerdedel av internett, er antall ansatte som WordPress har toppet på omtrent 798 personer bare. Det er betydelig mindre enn mange andre teknologiselskaper.

11. De er 721 ganger mindre enn Amazon

Vi vet at å sammenligne Amazon med WordPress er som å sammenligne epler med appelsiner, men faktum er at begge er tech-selskaper. Og til tross for at de er 721 ganger mindre enn Amazon, klarer WordPress fortsatt å trekke 149 millioner månedlige unike besøkende (USA) sammenlignet med Amazons 199 millioner.

Brukstatistikk for WordPress: plugins og temaer

12. Det er over 50 000 WordPress-plugins tilgjengelig

Plugins er et flott verktøy for å hjelpe eiere av tilleggsfunksjoner og -funksjoner uten behov for koding. Når det gjelder plugins, er WordPress fortsatt kongen som de tilbyr 56.201 plugins i biblioteket deres, som lett dverger alle de andre konkurrentene.

13. Tre av WordPress-temaer brukes på over 30 000 av de mest populære nettstedene

Genesis Framework, Divi og Avada er WordPress ‘mest populære temaer, og hver av dem er brukt av henholdsvis over 15 839 nettsteder, 10 397 nettsteder og 7 308 nettsteder. Det er totalt 3,35% av de beste 1 million nettstedene som bruker de samme temaene!

Avada, Genesis Framework og Divi er tre av WordPress mest brukte temaer. Kreditt: BuiltWith.

14. Akismet fanget 400 milliarder spam kommentarer på WordPress

Med tanke på hvor populær WordPress er og hvor mange nettsteder som bruker WordPress, er det bare et spørsmål om tid før en blogg eller et nettsted får spam-kommentarer. Og ville du ikke vite det, Akismet viste det 400 milliarder spam kommentarer er fanget på WordPress. Det er som en million spam-kommentarer hvert par minutter! WordPress-statistikken i seg selv fikk ganske mange tilbakemeldinger på Twitter også.

15. Yoast SEO har blitt lastet ned 130 millioner ganger

Med det enorme biblioteket med plugins som WordPress tilbyr, er det helt sikkert noen få som skiller seg ut blant resten. Denne pluginen er Yoast SEO, som er et verktøy du kan bruke til å hjelpe deg med søkemotoroptimalisering. For tiden kan Yoast SEO skryte av nedlasting antall 130.801.289.

16. Akismet er den nest mest populære plugin-en med 117 millioner nedlastinger

Vi har snakket om Akismet litt før og hvordan de klarte å fange over 400 milliarder spam-kommentarer. Vel, du kan legge til å være den nest mest populære plugin til den listen, ettersom de for øyeblikket har 118 069 141 nedlastinger hos WordPress.

17. Populære plugins for WordPress har hver over 5 millioner aktive installasjoner

WordPress tilbyr noen av de beste plugins som er tilgjengelige på markedet. Plugins som kontaktform 7, Yoast SEO, Akismet, Jetpack og mer er av topp WordPress-plugins som kan skryte av noen av de største aktive installasjonsbasene på rundt +5 millioner basert på WordPress-brukstatistikk.

18. WordPress mest populære tema solgt over 450 000 eksemplarer

Avada, WordPress-temaet fra Themeforest, er et av de mest populære betalte temaene på plattformen. Til $ 60 klarte temaet å selge over 450 000 eksemplarer som genererte over $ 27.000.000 i salg og telling.

Avada er det mest solgte temaet på WordPress med over 450 000 eksemplarer. Kreditt: Themeforest.

WordPress e-handelsstatistikk

19. WooCommerce driver 28% av nettbutikkene med over 50 millioner nedlastinger

Når du tenker på WordPress, er sjansen stor for at du tenker på blogger. Imidlertid er WordPress en så fleksibel plattform, du kan til og med opprette en nettbutikk ved hjelp av plugins. WooCommerce er en slik plugin, og de har i dag 28% av nettbutikkene i WordPress med 51 563 803 nedlastinger.

20. WooCommerce er for tiden den mest populære e-handelsteknologien på WordPress

Apropos WooCommerce, visste du at WooCommerce også er en av de mest populære eCommerce-teknologiene i dag? Av 1 million eCommerce nettsteder, står WooCommerce på toppen ved å drive over 20 000 av de beste 1 million nettstedene i dag.

WooCommerce er for tiden den mest populære e-handelsplattformen på WordPress. Kreditt: WooCommerce.com

Hvor mange nettsteder bruker WordPress?

21. Over 300 000 av Topp 1 million nettsteder bruker WordPress

WordPress er utvilsomt en populær plattform for mange nettsteder. Basert på disse tallene etter BuiltWith, 310.599 av de beste 1 million nettstedene bruker for øyeblikket WordPress som sin viktigste CMS-plattform. Hvis du deler ned WordPress-statistikken for de 100 000 topp nettstedene, er WordPress fortsatt krefter 33.283 av dem. Gå enda lenger ned til de 10.000 nettstedene, og minst 3 388 av dem bruker WordPress. Dette viser hvor mange nettsteder som bruker WordPress.

22. Ut av hele Internett bruker over 20 milliarder WordPress

Når du ser på hele internett, eier WordPress helt klart et flertall av andelen slik de for tiden brukes av 26.938.805 nettsteder. Det utgjør i utgangspunktet over 50% av internett!

WordPress har mest bruksdistribusjon på 55% av internett. Kreditt: BuiltWith.

23. Over 50 000 har mottatt merknader om fjerning av DMCA

Gitt hvor mange nettsteder som bruker WordPress, er det helt sikkert noen få som bryter selskapets avtale om intellektuell eiendom. Siden januar 2014, i det minste 53.718 fjerning Varsler er blitt utstedt av WordPress med noe av eller alt innholdet endte opp med å bli fjernet på 39% av nettstedene.

WordPress sikkerhet og sikkerhetsproblemer

24. 83% av 34 371 infiserte nettsteder i 2017 bruker WordPress

Siden WordPress er den mest brukte CMS-plattformen på internett, gjør det dem mer sannsynlig å bli angrepet og infisert av hackere og virus. Sucuris rapport viser at av 34 271 infiserte nettsteder bruker 83% av dem WordPress.

Sårbarheter i WordPress-kjernen kom fram i 2019 da det ble oppdaget det malware ble injisert av skummere. Den samme skadelige programvaren påvirket også Magento-brukere og tillot hackere å stjele kredittkortinformasjon fra de berørte systemene. Vi anbefaler alle å gjøre det skann nettstedene dine jevnlig for skadelig programvare som dette.

38% av infiserte nettsteder kommer fra WordPress-brukere. Kreditt: Sucuri.

25. 39,3% av hackede WordPress-nettsteder skyldtes utdaterte installasjoner

WordPress tilbyr massevis av sikkerhet, og de oppdaterer kontinuerlig plattformen sin for å sikre at brukerne er beskyttet mot potensielle trusler. derimot, 39,3% av WordPress-nettstedene som ble hacket, skyldtes utdaterte installasjoner av plattformen. Så husk alltid å oppdatere installasjonene dine hvis du vil være trygg!

En utdatert plattform var en betydelig årsak til at WordPress ble hacket. Kreditt: Sucuri.

26. Det er for øyeblikket 11 632 sårbarheter i WordPress

WPScan gjorde en rapport om sårbarhetene som WordPress lider som en CMS-plattform. Ut av det 11 632 sårbarheter, 2 944 av dem er unike, og oppdelingen for sårbarhetstypene er 74,27% på grunn av utdaterte versjoner, 22,69.% På grunn av plugins og 3.04% på grunn av temaer.

De tre viktigste sårbarhetene som WordPress lider er fra plattformen, plugins og temaer. Kreditt: wpvuldb.com.

27. 40,9% av sikkerhetsproblemene i WordPress er scripting på tvers av nettsteder (XSS)

Cross-site scripting (XSS) er en type datasikkerhetssårbarhet som vanligvis finnes i webapplikasjoner. Forskning av KeyCDN viser at 40,9% av sårbarheten deres kommer fra XSS som SQLI, Upload, CSRF, RCE, FPD, etc..

28. 36,28% av WordPress-nettsteder bruker HTTPS

Google har nylig begynt å ta sikkerhet på nettstedet i betraktning for rangeringen. På grunn av dette har 36,28% av WordPress nettsteder begynt å bruke HTTPS, som er en 14% økning sammenlignet med året før.

WordPress jobber statistikk

29. WordPress-utviklere kan tjene hvor som helst mellom $ 10 og $ 300 per time

WordPress har skapt en rekke nye jobber for webutvikler og kodere som er kjent med systemet. Disse WordPress-utviklerne vil vanligvis lage et sted mellom 10 til 300 dollar per time basert på statistikken fra UpWork.

30. Den generelle prisen for en WordPress-utvikler er $ 10 – $ 30 per time

Å ansette en WordPress-utvikler er relativt rimelig for det meste. Basert på UpWork, frilansnettstedet, den generelle prisen for å ansette en WordPress-utvikler til å jobbe på nettstedet ditt er omtrent $ 10 til $ 30 per time.

31. Gjennomsnittlig lønn for WordPress-jobber er $ 66.775

Hvis du tenker å jobbe for WordPress, kan du forvente å få en ganske anstendig lønn. Simply Hired forsket på gjennomsnittlig lønn for jobber hos WordPress og begrenset det til om $ 66.775.

En WordPress-arbeidsgiver vil tjene omtrent $ 60 000 per år. Kreditt: SimplyHired.

32. Det er totalt 344 750 jobber relatert til WordPress

Freelancer.com er en webside hvor du kan ansette frilansere til å jobbe med prosjekter / engangsoppdrag. Når du søker etter jobber relatert til WordPress, vil du se at det har skjedd omtrent 344 750 jobber lagt ut (både åpent og lukket) på nettstedet.

33. WordPress ville ha kostet omtrent 151 årsverk

I følge Åpne Hubs prosjektkostnadskalkulator, WordPress tok en anslått innsats på over 151 årsverk. Dette er basert på 560 648 kodelinjer, med en estimert kostnad på over $ 8,2 millioner for å finansiere et prosjekt av denne størrelsen.

WordPress-installasjon

34. WordPress tar bare fem minutter å installere

WordPress er kjent for å være en plattform som er enkel og enkel å bruke. Tilsynelatende er det å bruke WordPress så intuitivt at du til og med kan installere hele plattformen i bare 5 minutter! Det gjør det definitivt til en av de raskere å installere.

35. WordPress anbefaler bare 3 webverter

Du kan bruke hvilken som helst webhotellleverandør hvis du vil bruke WordPress, men det finnes bare 3 webhoteller som WordPress anbefaler på sin offisielle hjemmeside. Disse tre er Bluehost, Dreamhost og SiteGround.

Dette nettstedet du leser drives av WordPress.org og er vert på SiteGround. BlueHost er derimot en av de billigste WordPress-hostingløsningene i markedet.

36. WordPress JetPack-pluginen har over 93 millioner nedlastinger

JetPack-pluginen fra WordPress er et populært verktøy for å utføre en rekke oppgaver som trafikkinnsikt, integrering av sosiale medier, sikkerhetskopier og sikkerhet. Det er en av WordPress mest populære gratisprogramtillegg med over 93 millioner nedlastinger så langt.

37. WordPress JetPack-plugin spilt inn over 20 milliarder sidevisninger

WordPress registrerte antall sidevisninger som ble samlet på blogger som ble arrangert på nettstedet deres og brukte Jetpack-pluginen. De høyeste sidevisningstallene de fikk? 24.567.344.460 inn igjen Mai 2017.

JetPack og WordPress klarte å spille inn over 20 milliarder visninger på plattformen sin. Kreditt: WordPress.

WordPress språk og oversettelser

38. WordPress har over 180 offisielle oversettelser

Siden WordPress har et internasjonalt publikum, trengte det å bli oversatt til en rekke forskjellige språk. Så langt har det vært over 180 offisielle oversettelser av WordPress med 48 lokaler som er 100% oversatt og 25 lokaliteter med mer enn 95% oversatt.

39. Over 120 språk brukes i WordPress

WordPress er en global plattform, som betyr at de trenger å imøtekomme et internasjonalt publikum som leser og snakker forskjellige språk. Per i dag støttes WordPress i over 120 språk med engelsk som mest brukt på 71% etterfulgt av henholdsvis spansk og indonesisk med 4,7% og 2,4%.

WordPress Community

40. Det er 898 Wordcamps i 71 byer over hele kloden

WordCamp er et WordPress workshop / konferanse som fokuserer på temaer og spørsmål angående WordPress. Foreløpig er det 898 WordCamps skjer i over 71 byer rundt om i verden, med økter som avanserte WordPress-teknikker, nybegynnerdeplugins og mer som finner sted.

WordCamp har holdt over 800 WordPress-leir over hele verden. Kreditt: Wordcamp.

41. Den første WordCamp startet i 2006

Matt Mullenweg organiserte første WordCamp tilbake i 2006 i San Francisco. Da var hendelsen mye mindre og kjørte bare i 1 dag. Til tross for at de var et lite arrangement for brukere og utviklere, hadde de rundt 500 hundre mennesker som deltok på konferansen.

42. WordPress er ansvarlig for 21 populære produkter

Mens WordPress stort sett er kjent for å være en CMS-plattform, er de også ansvarlige for 21 populære produkter / tjenester som er tilgjengelige online. Noen av dem inkluderer Gravatar, PollDaddy, WooCommerce, Akismet og mer.

43. WordPress tjente omtrent 4,3 millioner dollar i omsetning i 2017

WordPress er ganske gjennomsiktig med økonomien og i et 2017-rapport, det viste at selskapet tjente 4,3 millioner dollar i omsetning. Rapporten viser WordPress-inntekter fra to forskjellige strømmer, WordPress Foundation og WordPress Community Support, PBC.

44. WordPress lanserer et nytt program i 2018

WordPress har nylig kunngjort at de vil lansere et nytt program som heter Tidevann, en gang i 2018. Programmet brukes til å gjennomføre en serie automatiserte tester som kjører mot tema og plugins.

Pakk inn

WordPress er et fantastisk CMS, og gjennom årene har de oppnådd mange milepæler og suksesser som fortsetter å wow oss. Vi håper at all statistikken vi presenterte viser WordPress i et annet lys for deg, og at de har hjulpet millioner av millioner brukere å komme i gang med hjemmesiden deres.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map