Hva er brukergenerert innhold (og hvorfor det er viktig for markedsføringen din)

Se for deg et forhold som gir deg både spenning og stabilitet. Ville du ikke ønsket det?


Vel, hvis du er en digital markedsfører, er brukergenerert innhold (UGC) din perfekte kompis. Brukergenerert innhold tilbyr et langsiktig forhold som ikke vil gå tom for stil noensinne.

Hva er brukergenerert innhold?

UGC, forkortelse for brukergenerert innhold, er alle medieinnhold laget av brukere som omtaler eller viser til merkevaren din og legges ut i en offentlig sfære ved å dele på nettsteder, sosiale medieplattformer, bloggsider, gjennomgå eller rangere nettsteder osv..

Det er ganske enkelt alt innhold som er skapt av folk som ikke er merkevareansvarlige, som deler sine merkeopplevelser med familie, venner og følgere. Innholdet kan være hva som helst, alt fra skriftlig materiale, blogginnlegg, foruminnlegg, anmeldelser eller bilder som bilder, GIF, videoer eller lydopptak.

Hvorfor brukergenerert innhold er viktig for markedsføringen din?

UGC styrer markedsføringsverdenen. Årsaken til at den tapper kundens uuttalte ønske om å bli gjenkjent og bli anerkjent. En ekstern anerkjennelse eller et ord for takknemlighet for merkevaren din, og det også av de originale kundene dine gir verdi til den tilliten og tilhørigheten brukere har til merkevaren din.

Dette oppmuntrer dem videre til å dele merkevarerelatert innhold med familie og venner gjennom sosiale medieplattformer (og dette er merkevaren din skrått).

93% av brukerne synes UGC er fordelaktig mens de tar en kjøpsbeslutning, mens 86% årtusener finner UGC som et nøkkelmål for en god kvalitet på merkevaren (kilde). UGC er ikke en helt erstatning for noen markedsføringsstrategi, heller er det den hemmelige sausen som forbedrer effektiviteten til hele markedsføringsarsenalet ditt.

Når det er sagt, er det mange flere fordeler som svarer på spørsmålet ovenfor. Hvorfor brukergenerert innhold?

La oss se på noen av disse grunnene.

1. Autentisitet

Brukergenerert innhold er ambassadør for objektivitet. Denne objektiviteten kommer av det faktum at UGC er skapt av ekte og ekte brukere av merkevaren din. De støtter ikke merkevaren din fordi de får betalt for å gjøre det, men bare fordi de faktisk er fornøyd med merkevarens produkt og tjenester.

60% av forbrukerne sier UGC er den mest autentiske formen for innhold (Kilde).

Når du tar med brukergenererte kundevurderinger på nettstedene dine eller viser dem som din digitale skilting, presenterer du autentisiteten til merkevaren din og viser frem dens sosiale aksept for brukerbasen din. Derfor øker den generelle brukertilliten til merkevaren din.

2. Engasjement

Brukergenerert innhold er iboende engasjerende. Hovedkilden til brukergenerert innhold er sosiale medier. Vi vet alle hvor vanedannende sosiale medier er. Det er et av de mest brukte triksene for å forbedre brukerengasjementet.

Basert på Meltwaters studie har UGC 73% høyere CTR (Kilde).

Så når du viser brukergenerert sosiale medieinnhold til publikum, enten gjennom nettstedet ditt eller gjennom sosiale vegger i arrangementer og digital skilting, blir brukerne dine automatisk fascinert av det og oppfordret til å legge ut på sosiale medier ved å bruke hashtaggen din for å bli en del av din sosiale vegg.

Et godt eksempel på en effektiv sosial mur var i hashtaggkampanjen til Cisco. Den benyttet seg av et samlende tema med et verdenskart og trakk sammen tweets fra hele verden for å demonstrere godt engasjement.

f.eks.- Taggbox er en fantastisk leverandør av sosiale vegger som viser aggregert brukergenerert innhold fra flere sosiale medieplattformer og hjelper deg å engasjere publikum på arrangementene dine eller på nettstedene dine. Dette er en flott måte å oppmuntre til brukermedvirkning og interaksjon med merkevaren din, og dermed forbedre den generelle avkastningen på markedsføringskampanjen. Du får supermaktene til å spre muntlig markedsføring selv utover målkretsene dine.

3. Konverteringer

Brukergenerert innhold er den viktigste driveren for konverteringer for virksomheten din. UGC presenterer sosialt bevis, og bygger dermed tillit til brukerne og overbeviser dem om å gjøre det endelige kjøpet. Dette hjelper deg med å øke andelen besøkende som besøkende og begivenhetsgrupper endelig konverterer til kunder.

Sammenligning av konverteringer mellom med UGC vs uten UGC.
UGC bidrar til å øke konverteringer med 161% på tvers av bransjer. Det er så stor innvirkning! Fortell en venn

Å kjøre UGC-konkurranser er en av de mest utprøvde og mest testede måtene å få konverteringer til merkevaren din på. Det åpner flomportene til brukerengasjement for merkevaren din.

#MyCalvins-kampanjen forbinder kjendiser med typiske forbrukere som oss. Når de ser på bildegalleriene på nettstedet, kan besøkende se forbrukerne som sendte inn bildene. Da kan besøkende gjøre kjøpet ved å klikke på bildet.

En annen fin måte å forbedre konverteringsfrekvensen din er ved å legge inn brukergenerert sosiale medieinnhold på salgsstedet som fungerer som inspirasjonspunktet samtidig. Dermed forbedres konverteringsfrekvensene dine enormt.

4. Samfunnsbygging

Brukergenerert innhold er en flott måte å bygge et sterkt og lojal fellesskap rundt merkevaren din. Dette samfunnet hjelper deg ikke bare med å vokse, men også talsmenn for at merkevaren din er dine lojale kunder.

UGC-kampanjer fungerer som en flott plattform for samfunnsbyggingsøvelser. Det hjelper deg å bygge en dyp forbindelse med kundene dine.

UGC-kampanjer = flott måte å bygge et sterkt samfunn rundt et merke (Kilde).

UGC er som det uønskede innholdet som kommer direkte fra kundene dine. Brukerne dine verdsetter den positive UGC som du viser på nettstedet ditt eller i dine arrangementer eller som din digitale skilting. Det hjelper med å bygge brukerens tillit til merkevaren din. Denne tilliten på sin side binder kundene dine til merkevaren din som fellesskap, og gjør dem til en langsiktig kunde av merkevaren din.

5. SEO perks

88% av kundene stoler på brukergenererte anmeldelser like mye som de stoler på anbefalinger fra familie og venner. Bare forestill deg hvilken innvirkning innebygging av sosiale medier på et nettsted (opprettet av brukerne dine) vil ha på konverteringsfrekvensene, oppholdstiden, nettstedets relevans og den generelle rangeringen av nettstedet ditt for e-handel.

Studien viser at organiske trafikksidebesøk økte i løpet av ni måneder ved å legge til kundevurderinger på nettsidene.

Brukergenerert innhold har muligheten til å tjene kundene dine med sosialt bevis på hvert trinn av deres kjøpsreise. Samtidig gir det markedsførere en fantastisk mulighet til å drive potensiell trafikk til nettstedet ditt. Dette hjelper deg med å forbedre rangeringen i søkeoppføringen på Google. Faktisk, rapporten viser at nettstedene som innlemmet brukeranmeldelser som en del av nettstedets innhold, opplevde en økning i rangeringen av søkemotorene. Er ikke så bra?

6. Merkebevissthet

Brukergenerert innhold setter i gang en kjedereaksjon der når en bruker legger ut noe på sosiale medier om merkevaren din og følger at andre brukere også begynner å legge ut lignende innhold om merkevaren din. Dette brukergenererte innholdet er tilgjengelig for flere sosiale kretser av dine lojale kunder, og sprer dermed merkevarebevissthet.

Share-a-Coke-kampanjen er fortsatt et flott eksempel på en meget vellykket brukergenerert kampanje for å øke merkevarekjennskapen. Kampanjen lar folk tilpasse koksbokser.

Brukergenerert innhold av sosiale medier er et av de mest populære og favorittbevegelsene til markedsførere til å utnytte de enorme rekkeviddeene på sosiale medier for å spre en muntlig markedsføring for merkevaren din og spre relevant informasjon om det.. 84% årtusener og 70% baby boomers samtykker til at brukergenerert innhold i det minste har noen innflytelse på kjøpsbeslutningen deres.

Brukergenerert innhold kan påvirke kjøpsbeslutningene – 84% millennials og 70% baby boomers. Fortell en venn

7. Sparer ressurser

Brukergenerert innhold er en gullgruve av informasjon og data som ofte er undervurdert. Og hvis vi ser på sosiale medier som en kilde for brukergenerert innhold, er det som et evighetsbasseng. Du kan fortsette å dykke dypt, og det vil aldri unnlate å tjene deg med nytt og uoppdaget innhold. Derfor sparer det deg mye tid, penger og innsats totalt sett som kan investeres effektivt et annet sted, noe som gjør markedsføringskampanjen din mer robust.

I stedet for å la innhold ligge i dvale på sosiale medier, kan du utnytte det brukergenererte innholdet i din e-postmarkedsføringskampanje. For eksempel sendte Foot Locker vanlige e-postmeldinger med bilder av kundeposter for å øke konverteringene.

Å integrere brukergenerert innhold i markedsføringsstrategien din, for eksempel e-postmarkedsføring, sparer deg for den skremmende oppgaven med å lage nytt innhold konstant. Dette frigjør ressursene dine til å bli brukt til å oppnå andre markedsføringsmål. Når du først har startet en UGC-hashtagekampanje over sosiale medier, setter du i utgangspunktet en konstant kilde for nytt og ferskt innhold til markedsføringsformålet ditt, også brukergenerert innhold, den beste formen for reklameinnhold. Alt du trenger å gjøre nå er bare å samle og moderere det brukergenererte innholdet.

8. Få innsikt i målgruppen

Brukergenerert innhold er som direkte tilbakemeldinger fra publikum og brukere. Ingenting kan være en bedre form for innsikt enn brukergenerert innhold for å forbedre markedsføringsstrategien. Nå kan denne publikum / brukerinnsikten komme i forskjellige former og typer.

Det være seg kundevurderinger, kommentarer, bilder, videoer, tweets eller andre former for sosiale medier.

Denne publikumsinnsikten kan være både positiv og negativ. Positiv tilbakemelding er alltid ønsket, men negativ tilbakemelding er like viktig. Du kan alltid vise frem dine positive tilbakemeldinger og lære å forbedre ulempene fra den negative tilbakemeldingen. Brukergenerert innhold hjelper deg dermed med å få publikum innsikt som kan hjelpe deg med å forbedre markedsføringskampanjen din, og dermed gjøre den mer robust.

Til slutt …

Oppdag hva slags innhold publikum ditt er glade for å lage for merkevaren / begivenheten din, og engasjere dem ved å gi dem en mulighet til å lage brukergenerert innhold for ditt arrangement / merke. Resultatene vil virkelig sjokkere deg. De fantastiske fordelene som brukergenerert innhold har med seg for din markedsføringskampanje er virkelig utrolig.

Brukergenerert innhold er et godt valg for arrangementer. Publikum på arrangementer er alltid begeistret for å samhandle med det brukergenererte innholdet som vises på en sosial vegg eller som digital skilting. De legger lett ut på sosiale medier for å bli en del av det viste brukergenererte innholdet ditt. UGC for nettsteder er også en fantastisk måte å forbedre den generelle ytelsen til nettstedet ditt og drive potensiell trafikk til det og dermed øke din online virksomhet.

Så, hva venter du fortsatt på? Begynn å integrere brukergenerert innhold, og begynn å oppleve de fantastiske fordelene for markedsføringskampanjen.

Jeg er Anne Griffin og er en digital markedsfører og teknisk skribent. Jeg brenner for å utforske og skrive om innovasjoner, teknologi og digitale markedsføringstrender.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map