Blogging for oppstart – Hvorfor blogging bør være en del av vekstplanen din

Hvis du nettopp begynner med en bedrift, er det mange grunner til at du trenger en online tilstedeværelse. Det beste stedet å starte er med en blogg. I følge KISSmetrics, oppstartmarkedsføring krever andre mål og planer enn vanlig markedsføring. En del av planen bør omfatte “legge et ordentlig grunnlag.”


Hvordan kan du legge et ordentlig grunnlag? Det er mange elementer som går inn i førlanseringsfasen av virksomheten din. En ting er imidlertid sikkert, ved å ha en blogg kan du en plattform for å dele informasjon med potensielle lesere / kunder. Det gir deg også et sted å få kontakt med påvirkere i din bransje.

Tips: Ikke sikker på hvor du skal begynne? Les Jerrys A-to-Z-guide når du starter en blogg.

1. Bygge publikum

Som nevnt over er et sterkt fundament en nøkkel til et sterkt bygg. Før du begynner å markedsføre på nettet, trenger du et publikum å promotere til. Du kan imidlertid ikke bare kaste opp en bloggside og forvente at folk kommer og leser det du skriver.

Først må du forstå grunnene til at folk besøker et nettsted.

For forskning

I følge Intuitive nettsteder, den viktigste grunnen til at folk besøker et nettsted, er fordi de bruker Internett som et forskningsverktøy. Imidlertid må du forsikre deg om at du er den autoritative kilden til emnet.

 • Har du sikkerhetskopiert ideene dine ved å sitere tankeledere?
 • Undersøkte du statistikk?
 • Er innlegget ditt fullført? Kan nettstedets besøkende få alt de trenger å vite om emnet fra siden din?

Å rekke ut konkurransen

Denne grunnen bør ikke sjokkere deg, fordi du sannsynligvis gjorde det samme før du startet din virksomhet. Det er smart å omfatte konkurransen og se hva de har å tilby som du ikke, og deretter tilby det, men bedre.

Når en konkurrent besøker nettstedet ditt, bør han tenke:

 • Hvordan skal jeg noen gang konkurrere med denne fyren??
 • Denne virksomheten er solid konkurranse?
 • Han har mange unike ideer og stjeler ikke materiale fra konkurrenter.

Hvis du oppnår disse poengene, vil kundene også merke det som en ekstra bonus.

Potensielle kunder som leter etter informasjon

En annen grunn til at folk besøker nettsteder er fordi de leter etter informasjon om et produkt eller en tjeneste. Nettstedet ditt dukker opp i søket. Hvis du praktiserer solid SEO-taktikk, bør nettstedet rangere nær til bestemte søkeordsøk. Når du har kommet kunder til nettstedet ditt, må du engasjere dem.

 • Sjekk ut Luana Spinettis artikkel som dekker 37 Elementer av brukerengasjement.
 • Få dem til å registrere seg på en adresseliste. Tilby en gratis bok, gratis konsultasjon eller noe annet for å lokke besøkende til å registrere seg.
 • Sørg for at informasjon om din tjeneste eller virksomhet er enkel å finne og tilbyr komplette detaljer.

Fordi en venn fortalte dem til

I følge Forbes, 1 av 3 besøkende på nettstedet går til et nettsted fordi en av vennene deres anbefalte det. Hva betyr det for deg?

2. Bli en leder

Eksempel - Peep Laja opprettet Conversion XL Blog i 2011 og er nå en av de ledendeEksempel – Peep Laja opprettet Conversion XL Blog i 2011 og er nå et av de ledende “merkevarene” innen UX-design og weboptimalisering.

Hvis du skulle velge en VVS-reparatør, noen til å detaljere bilen din, eller til og med finne en instruktør for golftimer, vil du ha noen med mye erfaring og kunnskap eller noen som bare skulle starte uten noen legitimasjon?

Noe av det store med å starte en blogg er at du kan begynne å etablere deg som en leder i bransjen.

En blogg er det perfekte stedet å:

 • Uthev kunnskap du har om at andre ikke gjør det. Og vis din personlighet.
 • Del innsidetips fra deg selv, dine ansatte og til og med andre ledere i bransjen. Ved å vise frem andre navn som er godt kjent, viser du at du ikke er redd for å søke informasjon fra andre hvis det er noe du ikke er kjent med.
 • Skriv dyptgående guider som er nyttige for potensielle kunder, og vis dem at du har deres beste interesse og kjenner problemene de bekymrer seg for..
 • Svar på spørsmål via kommentarer eller fora.

La oss si at du starter en bedrift som hjelper til med å organisere skap. Når som helst noen i tri-state-området Googles “skaparrangør i tri-state”, skal navnet ditt dukke opp. Nettleseren skal se artikler av deg om emnet, bilder av skap du har organisert, profiler på sosiale medier, YouTube-videoer med tips. Du navngir det, og navnet ditt skal dukke opp under det søkeordet. Igjen, god SEO-praksis vil hjelpe deg å rangere øverst i resultatene av søkemotoren. Den beste måten å få høye rangeringer er ved å lage vanlig og verdifullt innhold.

3. Nå andre påvirkere

En annen grunn til å starte en blogg er å nå andre påvirkere med komplementære virksomheter.

For eksempel driver jeg en blogg om temaer hjemme og hage. Jeg har fått kontakt med en medforfatter som skriver om håndverksemner. Hun nevnte nylig en artikkel jeg skrev om godteribuffeter og nettstedstrafikken min ble pigget i flere dager. Jeg planlegger å returnere fordelen og anbefale en av artiklene hennes med litt oppskrivning.

For å koble til på denne måten, må du først starte en blogg og skrive noe verdifullt innhold andre vil dele. Du må også huske på at bloggfellesskapet er veldig “rip i ryggen, jeg klør deg” på noen måter. Hvis noen gjenoppretter deg, deler innlegget ditt, nevner deg, har deg som gjest på bloggen deres, bør du gjøre ditt beste for å returnere fordelen. Selvfølgelig vil du sørge for at innholdet / inndataene deres er verdifulle for leserne først. I det minste skal du takke dem offentlig for omtalen.

Grav dypere: Nybegynnerveiledningen for å starte en matblogg.

4. Samtaleemne

Når du er ute og er i samfunnet, har det å ha en blogg det lettere å få kontakt med andre og få dem interessert i bedriften din.

Her er et eksempel:

Du startet nettopp en konsulentvirksomhet som hjalp medisinske kontorer til å bli mer tidseffektive. Du bestemmer deg for å delta på et par lokale middager som vil ha mange leger og medisinske kontorsjefer til stede. Når du sitter ved bordet med ti nøkkelfigurer i det medisinske miljøet, vender en av legene seg til deg og spør hva du gjør for å leve.

Dette er din sjanse til å dele din nye virksomhet. Jada, du vil gi ham kortet ditt, og du bør imidlertid også ha bloggadressen din på det kortet. I stedet for bare å fortelle ham at du kan få hans stab til å fungere bedre, skal du fortelle ham at du nettopp la ut en artikkel om hvordan leger kan spare 20 000 dollar i året med en enkel endring i journalføringen.

Du må tro at han kommer til å besøke bloggen din når han får en sjanse. Han kommer nok også til å snakke med andre mennesker om det. Denne kontakten kan føre til flere samtaler for konsulenttjenestene dine. Tross alt, hvis du kan redde ham tusenvis med en 800-ordig artikkel, hvor mye kan du spare ham som hans konsulent?

5. Blogger også optimaliser nettstedet ditt

På toppen av å stille deg opp som en autoritet og nå nye kunder, kan du starte en blogg holde nettstedet ditt friskt, aktuelt og fullt av utmerket innhold.

Dette vil hjelpe deg med å rangere høyere i søkemotorene. Selv om Google endrer algoritmen kontinuerlig, endres aldri en ting – Google ønsker vanlig, solid, verdifullt innhold for leserne.

Hva ekspertene sier

Sharon Hurley Hall, profesjonell forfatter og innholdsmarkedsfører, mener: “Når det gjelder å få din tilstedeværelse til å føles på nettet, er blogging fortsatt et verdifullt verktøy for startups og alle bedrifter. Det er flere fordeler. ”

Hun utdyper videre,

sharonhh

Når du for eksempel lager utmerket innhold som er optimalisert for å hjelpe folk med å finne det enkelt, kan virksomheten din vises i søkeresultater for å øke trafikken og øke publikum.

Og når folk finner deg, kan det å ha mer flott blogginnhold hjelpe deg med å skape en forbindelse med de besøkende, fremheve ekspertisen din og gi deg en plattform for å fortelle historien om oppstarten på din måte.

Sharon, som også er grunnleggeren av Sharonhh.com, mener nye bedrifter ikke bør legge all innsatsen på plattformer på sosiale medier,

Mange nye virksomheter fristes til å fokusere bare på visse sosiale mediesider.

Men selv om de har enormt brukertall, har plattformer på sosiale medier egne regler om hvilket innhold du skal legge ut og hvor synlig det vil være.

Og hvis du er avhengig av en enkelt sosial plattform, og de trekker pluggen på innholdet ditt, vil enhver fordel du fikk fordampe på et øyeblikk. Når du kontrollerer plattformen, kan du bygge publikum på din måte, og ha trygghet som du gjør.

Her har Sharon delt med oss ​​hva en virksomhet kan gjøre med blogging,

Blogging i disse dager handler ikke selvfølgelig bare om å skrive ned ord.

Du kan få enda mer rekkevidde ved å bruke blogginnholdet ditt som utgangspunkt for å snakke med kjernekundene dine på flere formater og flere steder.

Når du har blogginnhold, er det enkelt å bruke det til å lage videoer, presentasjoner, podcaster, infografikk og mer.

Hovedpoenget: blogging er fortsatt et relevant og viktig verktøy for enhver oppstart.

Du kan finne Sharon Hurley Hall på Sharonhh.com

Den originale artikkelen ble først publisert på WHSR-blogg; den er nå administrert og oppdatert av BuildThis.io-ansatte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map