Arbeid hjemmefra: Hvor finner jeg online jobber og hvordan du kommer i gang

Arbeidet hjemmefra var en luksus i fortiden, men i dag har det på en eller annen måte blitt en obligatorisk norm. Likevel blant befolkningen eksisterer en annen kategori av mennesker som har valgt å forfølge karrieren helt hjemmebasert.


Det er selvfølgelig både fordeler og ulemper med å jobbe hjemmefra, men for å faktisk få det til å lykkes, krever forberedelse og kunnskap. Hvis dette høres ut som en kopp te, eller du på en eller annen måte har funnet deg behov for et arbeid hjemmefra – les videre.

Contents

Her er en liste over potensielle arbeidsmuligheter fra hjemmet

Å gjøre det du elsker og tjene samtidig hjemmefra er målet. Husk at det kan være ekstremt utfordrende å gjøre denne endringen ikke bare fordi du generelt jobber alene, men du vil være ansvarlig for så mye mer.

Når det er sagt, la oss se på noen av de mer populære og vanlige jobbene der du kan jobbe hjemmefra og se hva som skal til for å oppnå det.

Merknader:

 1. For å legge litt vekt på disse rollene, har jeg lagt inn noen tilbakemeldinger fra både frilansere og bedriftseiere som kommer fra forskjellige bakgrunner og jobber i forskjellige byer rundt om i verden..
 2. Jobblønn er estimert basert på nylige stillingsoppføringer av ansatte med minst 10 ansettelsesregistre på UpWork.

1. Grafisk designer

Eksempel – Icon Finder er et gratis marked der du kan bygge porteføljen din og selge ikonkunsten din online.

Estimert lønn: $ 10 – $ 50 / hour

Grafiske designere eller andre kunstnere som jobber for å lage noe som kommuniserer visuelt, passer sannsynligvis best fra hjemmeprofilen. Enten du lager logoer, plakater eller annen kunst, starter jobben normalt med et klientoppdrag.

Når du har fått det du trenger fra klienter, er resten i utgangspunktet alt for deg. Fra utstyret ditt til råvarer og talenter – dette er alt du kan ha for hånden hjemme.

Det er faktisk mange anledninger der hjemmefra er en fordel, siden det betyr at du ikke trenger å flytte verktøyene dine til og fra et kontor hver dag. Hvor gunstig dette er avhenger selvfølgelig av hva slags kunstner du er.

Hvordan starte hvis du er nybegynner

Hvis du er interessert i grafikkdesign, vil du kanskje starte med å ta en slags kurs som en bachelorgrad i grafisk design. Hvis det er upraktisk for deg på grunn av en eller annen grunn, kan du også lære og øve på egenhånd.

Utstyrsmessig, vær forberedt på å gaffe ut et betydelig beløp for en kraftig datamaskin, muligens bærbar PC eller nettbrett, samt originalkopier av designprogramvare.

Charles Yarbrough

Charles Yarbrough, President for Webhost.pro, benytter seg av frilansere til et bredt spekter av oppgaver, inkludert grafisk design. For ham trenger frilans grafiske designere fremfor alt å levere topp kvalitet.

Tiden det tar å fikse feil eller finne noen nye å hjelpe, er mye vanskeligere enn å betale mer penger eller vente lenger. Det er den viktigste grunnen til at vi fokuserer så mye på å sikre at frilanserne vi jobber med har en anstendig merittliste i lignende arbeid, sier Yarbrough.

Victor Thomas

Victor Thomas, eieren av nettsteddesignfirmaet Thomasdigital.com er enig. Basert fra San Francisco, føler Thomas at det er viktig med en velkjent track record for suksess i lignende arbeid. Han la imidlertid til at det også var viktig at frilansere kunne styre forventningene godt.

“Jeg vil ha et klart bilde av hva som kan og vil bli gjort, sammen med hva som ikke er mulig. Det, pluss klar og konstant kommunikasjon om hvordan ting går gjennom prosjektets levetid er viktig, ”kommenterte Thomas.

2. Video Editor

Eksempel – Film- og videoproduksjonsjobber tilgjengelig på Production HUB.

Estimert lønn: $ 20 – $ 120 / hour

I likhet med grafikkdesigneren, kan videoredigerere også glede seg over privilegiet å jobbe hjemmefra. Videoredigerere er de som jobber med rå videoopptak, og innstiller det til et endelig, polert produkt som er klart til å bli sett av publikum.

Selv om dette kan høres kult ut, er det heller ikke det enkleste i verden, siden det krever integrering av mange elementer som dialog, lyd, spesialeffekter og rå video av til tider ubestemmelig kvalitet.

Hvordan starte hvis du er ny

For de som ønsker å gå inn på videoredigering, kan du begynne med å følge en utdanning som er filmrelatert som kringkasting eller multimedia kommunikasjon. Det er også noen spesialiserte kurs du kan plukke ut som kinematografi eller til og med de som er programvarespesifikke.

Husk imidlertid at med mindre du ser på den nedre enden av markedet som å redigere personlige videoer eller mer grunnleggende bedriftsvideoer, kan kravene til videoredigering raskt bli uoverkommelige.

For å administrere redigering av filmer eller mer komplekse visninger, kan det hende du må investere betydelig i et redigeringsstudio.

3. Regnskapsfører / bokholder

Eksempel - Bokføringsjobber tilgjengelig på Freelancer.com.Eksempel – Bokføringsjobber tilgjengelig på Freelancer.com.

Estimert lønn: $ 20 – $ 50 / hour

Samtidig som bokføring og regnskap er begge viktige forretningsfunksjoner, det er noen viktige forskjeller. En bokholder er ansvarlig for registrering av økonomiske transaksjoner, mens en regnskapsfører er ansvarlig for å tolke, klassifisere, analysere, rapportere og oppsummere økonomiske data.

Uansett hva du kanskje foretrekker, er begge disse jobbene sårt tiltrengt i nesten hver bransje i dag. Et annet pluss er at disse jobbene også enkelt kan gjøres fra ditt eget hjem – eller andre steder, hvis du kanskje foretrekker det.

Starter

Mens bokholdere bare trenger en grunnleggende forståelse av kontoer for å starte i denne rollen, må regnskapsførere bli sertifisert. De eksakte sertifiseringene vil avhenge av hvor du bor, men i det minste er det nødvendig med en base Bachelor of Science in Accounting. Derfra kan du velge å spesialisere deg senere.

Takket være internettets skjønnhet kan klienter enkelt dele dokumenter og filer med deg, og det er mange skybaserte regnskapstjenester som finnes i dag. Faktisk vil du sannsynligvis bare måtte besøke en kundes lokaler en begrenset periode hvert år – først og fremst i skattesesongen.

Regnskapsprogramvare blir også vanligvis betalt av kundene avhengig av selskapets behov, så alt du trenger er en datamaskin, Internett-tilkobling, pluss hva som står i hodet ditt.

4. Virtuell assistent

Eksempel - Virtuell assistent-jobbliste hos UpWork.Eksempel – Virtuell assistent-jobbliste hos UpWork.

Estimert lønn: $ 5 – $ 15 / time

Som du kanskje kan fortelle fra stillingen, rollen som en virtuell assistent er noe du enkelt kan påta deg hjemmefra. Så mange bransjer har behov for virtuelle assistenter, eiendomsselskaper, IT-firmaer eller til og med regnskaps- og finansfirmaer.

Som virtuell assistent må du være forberedt på det ypperste i fleksibilitet i jobbrollen din. Det du gjør kan inkludere å svare på telefonsamtaler, administrere tidsplaner eller til og med bestille reisearrangementer. Mye av det avhenger selvfølgelig av nøyaktig hva slags assistent du er.

Slik begynner du å jobbe som virtuell assistent hjemmefra

Selv om du kanskje ikke trenger å ha en grad for å søke som virtuell assistent, kan det hende at noen av de mer premiumplasseringene setter dette som et krav. Du kan også bestemme deg for å ta opp andre kurs for å øke ferdighetssettet ditt og gjøre profilen din mer ønskelig.

Nøkkelen til å være en vellykket virtuell assistent ligger i å få jobben gjort så raskt og effektivt som mulig. Du bør også være veldig organisert, ha gode kommunikasjonsevner, være teknisk kunnskapsrik og kunne håndtere flere oppgaver samtidig.

På utstyrets slutt er virtuell assistent en ren “datajobb”. Det vil si at du trenger en datamaskin, noe kommunikasjonsutstyr som et headset med mikrofon, en pålitelig internettforbindelse og programvare for å holde deg organisert – og det handler om det.

Michael Naval er basert på Filippinene, men han støtter en rekke kunder over hele verden som virtuell assistent cum freelance IT-spesialist. Han råder de som vurderer jobben som virtuell assistent til alltid å bygge videre på ferdigheter og viktigst av alt, ha en positiv ‘kan gjøre’ -stilling.

Førstnevnte vil tjene deg godt i å få utført forskjellige oppgaver, mens sistnevnte hjelper deg med å håndtere klienter som kan være krevende. Betrakt det som en “likeability” -faktor som kan bidra til å forlenge kontraktens varighet på ubestemt tid.

“Det er vanskelig å gi beskjed om hvor mye du må betale for VA-arbeid siden arbeidsomfanget kan være ganske stort avhengig av klienten. De viktigste tingene du trenger å trene, ville være din tidsinvestering, eventuelle tilleggsverktøy du måtte trenge for å spille en spesiell rolle, pluss hvilke ekstra ferdigheter du kan trenge for å forbedre om nødvendig, sier Naval.

5. Skribent / redaktør / oversetter

Eksempel - Skribentjobber tilgjengelig på Problogger Jobs.Eksempel – Skribentjobber tilgjengelig på Problogger Jobs.

Estimert lønn: $ 15 – $ 60 / hour

Etter å ha vært skribent og redaktør i mange år, kan jeg lett fortelle deg at dette sannsynligvis er en av de mest fleksible hjemmearbeidene som finnes. På forskjellige tidspunkter har jeg jobbet på kontorer, i felt og hjemme på et eller annet tidspunkt.

Det er mange typer forfattere rundt – bloggere, spilleforfattere, tekstforfattere, romanforfattere og mye mer. Husk at praktisk talt alt du ser på Internett eller på papir, ble laget av en forfatter!

Hvis tanken på å få ordene dine vises overalt, appellerer til deg, er dette en rolle du kanskje er egnet til. Avhengig av hvilken type forfatter du ønsker å bli, kan kravene variere ganske mye.

For eksempel vil en teknisk skribent nødvendigvis være kunnskapsrik i teknisk detalj, mens en forskningsskribent kan trenge å ha en bakgrunn i området forskningen befinner seg i. Likevel er den vanlige ingrediensen i alle disse spesialiseringene evnen til å kommunisere.

Hvordan få betalt skriving på nettet

Å kunne fange oppmerksomhet fra publikum og tydelig formidle et budskap er en av de mest vitale ferdighetene du kan ha som forfatter. Selv om du kanskje lærer detaljene i dette på et kurs som for eksempel en bachelor i journalistikk, ideelt sett, vil du hente en mentor som kan dele sine hemmeligheter oppnådd gjennom erfaring.

Ikke desto mindre, forfatter, redaktør eller oversetter, vil de viktigste delene av inventaret være en datamaskin, redigeringsprogramvare, pluss en Internett-tilkobling.

Muhammad Ruby Ernawa

Muhammad Ruby Ernawa er en indonesisk-engelsk oversetter som har bygget hele virksomheten fra frilansing.

Med mer enn 5 års erfaring i frilansering er han nå eier av Diamondo Translation. For nykommere i denne virksomheten råder han dem til ikke å bekymre seg for mye om hvor mye erfaring du har når du søker jobb – så lenge du har en solid plattform innen ferdigheter og kommunikasjon.

Å være i stand til å kommunisere godt med klienter er kritisk, og spiller en rolle i å sikre jobben, samt forhandle og forstå kravene nøyaktig. Hvis du mislykkes med dette, kan det hende at de beste ferdighetene i verden ikke redder deg fra å gjøre noe rot. ” sier Muhammad

Muhammad advarer også om at det kan være kostnader forbundet med å komme inn på denne arenaen, for eksempel investering i webhotell for bedriftssiden, abonnement på datamaskinassistert oversettelsesverktøy, eller til og med hosting av e-postadresse.

Sharon Hurley Hall, en profesjonell frilans B2B-skribent og blogger jobber både for klienter og sammen med andre frilansere.

Med 30 år med profesjonell skriving for trykte og elektroniske medier, føler hun at hovedtrekket for å være en vellykket frilansskribent er kvaliteten på arbeid og erfaring i spesifikke nisjer..

“Kundene mine forventer kvalitet av meg, og samme kvalitet fra alle frilansere jeg jobber med. Jeg tror det er en feil å prioritere hastighet fremfor kvalitet, ”understreker hun. Som du ser, uansett arbeidsliv eller ansettelsesstatus, er kvalitet viktig.

6. Forskningsassistent / forretningsanalytiker

Eksempel - Forskningsanalytikerjobber tilgjengelige på faktiskEksempel – Forskningsanalytikerjobber tilgjengelige på faktisk.

Estimert lønn: $ 25 – $ 150 / hour

Se for deg å få betalt for å vite alt – og du vil ta feil i forhold til hva en forskningsassistent gjør.

Som tittelen tilsier, hjelper forskningsassistenter med ting som bakgrunnsarbeid som fakta, datainnsamling og mange andre ting relatert til å støtte hovedarbeidsprodusenten..

Som noen kan si, Google er din venn, men husk bare at det er mange ting du kanskje ikke kan finne på Internett. Som sådan, hvis du vil være forskningsassistent, må du være forberedt på å gå ut i felt fra tid til annen og grave deg inn i ikke-digitale arkiver om nødvendig.

Selv om forskning vanligvis er høyt spesialisert, kan det hende at assistenten ikke trenger å ha all utdannelsesbakgrunn som forsker. Det som trolig vil trengs er en kvalifikasjon innen et område relatert til forskningen som blir utført.

For eksempel, hvis du søker som forskningsassistent på et prosjekt som involverer studiet av nye svar på genetisk modifiserte avlinger, vil det tjene deg godt å ha en formell bakgrunn innen genteknologi eller biokjemi.

Starter

Dessverre tar disse utdanningsbakgrunnene tid og penger å jobbe med, så din rolle som forskningsassistent vil sannsynligvis være begrenset til spesifikke felt. Likevel er dette noe som kan jobbes med eksternt, avhengig av hvilke fasiliteter som kan være nødvendig som en del av jobben.

Forvent å jobbe på en lett bærbar enhet som en bærbar datamaskin og kommunisere digitalt gjennom prosjektstyringsprogramvare eller til tider, bare e-post.

7. Online-trener / lærer

Eksempel – Du kan enkelt lage og selge nettkurset ditt på Teachable.

Estimert lønn: –

Selv om det kan være den gamle vitsen om at “de som ikke kan gjøre, undervise”, er rollen som lærer i virkeligheten en veldig respektabel. Imidlertid, takket være Internett kan du også være lærer online, så lenge du har en verdifull ferdighet å formidle videre.

Noen eksempler på disse spesialiserte ferdighetene inkluderer WordPress, blomsteroppsats, hagearbeid, strikking – nesten hva som helst faktisk. Dette betyr at rollen som en online trener eller lærer kan være ekstremt verdifull for et bredt spekter av mennesker. Så lenge du har vilje til å gjøre det, kan du opprette og selge kursene dine online.

Et stort pluss med å lage digitale kurs er at det ikke trenger å være en fulltidsjobb. Du kan jobbe og lage dem på fritiden og blande timeplanen din avhengig av hvilken som er din prioritet til enhver tid.

For å forbedre kursene du bygger, kan du prøve å lære deg noen myke ferdigheter som foredrag, kommunikasjon eller annet som kan bidra til å forbedre opplevelsen du får gjennom kursene du lager. Når du har disse kan du begynne å bygge digitale kurs.

Avhengig av hva du bestemmer deg, kan det hende du trenger et slags webkamera eller en skjermopptaker, sammen med interaktive digitale verktøy du kan lære.

Spesiell funksjon: Kyle Roof

Kyle tak

For ville skapere av online-kurs har vi en spesiell godbit – et kort stykke som diskuterer det grunnleggende om ting med Kyle Roof. Medstifter av Internet Marketing Gold, PageOptimizer Pro, og noen få andre nettsteder, har Roof laget et ganske navn for seg selv med suksessen med å lage online-kurs, så ta kommentarene hans til hjertet!

Ifølge ham trenger nybegynnere på å lage nettkurs å fokusere på å bygge sitt rykte i virksomheten – jo mer anerkjent navnet, jo bedre vil kursene selge. Dette kan oppnås ved å lage noen ‘freebie-kurs’ som generelt gir verdi til fellesskap.

“Når du har etablert deg (og dette kan ta år), vil du ha en hel haug mennesker som ønsker å kjøpe kurset ditt. Hvis du hadde det bra på andres YouTube-kanal eller podcast, vil de gjerne ha deg tilbake for å snakke om det nye kurset ditt, sier Roof.

“Mens du presenterer kan du begynne å avgrense kurskonseptene dine. Du kan feltfeste hva som fungerer og hva som ikke gjør før du tar deg tid til å spille inn noen videoer. ”

Roof advarer imidlertid om at det kan være ganske tidkrevende å til og med lage videoer, for ikke å inkludere redigeringstid (som han legger ut). Hver video tar ham rundt en til to timer å produsere – uavhengig av hvor lang tid de vanligvis er.

“Å laste opp videoer og innhold til lærbar eller annen plattform vil ta mye lengre tid enn du tror,” legger han til.

8. Programmerere / Webutviklere

Eksempel - Webutviklerjobboppføring hos SimplyHired.Eksempel – Webutviklerjobboppføring hos SimplyHired.

Estimert lønn: $ 15 – $ 100 / hour

Kanskje er det ikke så kjent at de mest insulære av jobbroller, programmerere og webutviklere har de mest omgjengelige jobbene rundt seg. Dette, pluss selve arbeidet, gir et nærmest ideelt scenario for arbeid hjemmefra.

Enten du jobber med tilpassede prosjekter for et selskap eller til og med selger dine egne generiske applikasjoner, alt dette er mulig helt fra hjemmets komfort. Du vil egentlig være en frilansutvikler.

Den mest utfordrende delen av jobben vil være å få navnet ditt der, kanskje gjennom en online portefølje, og markedsføre deg så godt du kan. Naturligvis vil det hjelpe hvis du er i stand til å gi potensielle kunder en sterk portefølje av prosjektene du har fullført eller deltatt i før.

Hvordan starte som en hjemmefra webutvikler

Selv om programmering kan være selvlært, det er alltid best å ha noe formell bakgrunn. Jeg har sett mange gode programmerere som vet mye om kodingens spesifikasjoner, men forblir middelmådige på grunn av svake kjernekonsepter.

Uansett hva du bestemmer deg, trenger du en dedikert arbeidsmaskin for å bygge og teste koden din på det som helst ikke vil bli forstyrret av personlige applikasjoner som du kanskje vil installere.

Julian Song

Julian Song, en malaysisk frilanserutvikler, har vært uavhengig i mer enn et tiår nå. Han godkjenner muligheten til å gjøre dette takket være erfaringene som ble opparbeidet i hans tidligere arbeidsliv og sin støtte fra kona.

“Forsikre deg alltid om at du legger ned 101% innsats i hvert prosjekt du gjør. Sørg for ikke å overpromissere, men lever det beste produktet du kan. Hvis du er i stand, kan du foreslå ideer som kan hjelpe, ”sier Song.

9. Dropshipper / tilknyttet markedsfører

Eksempel – En dropshipping-butikk bygget med Shopify.

Estimert lønn: –

Nå vil mange av dere sannsynligvis være store troende på kraften til e-handel. Store plattformer har dukket opp på store måter, og til og med små bedrifter har hoppet om bord takket være teknologiforskyvninger.

Visste du at selv du kan bli engasjert i e-handel? En av måtene du kan gjøre dette på er ved dropshipping. Denne modusen for e-handel lar deg selge produkter på nettet uten å måtte ha produktet.

Lag et nettsted som fungerer som salgsfront, og hent deretter produktene dine fra dropshipping-leverandører som AliExpress, SaleHoo, Doba eller mange andre. Du kan bygge et nettsted raskt og uten teknisk kunnskap hvis du bruker en nettstedsbygger som Shopify.

Selv om du må betale for den første investeringen i hosting og bygging av nettstedet ditt, trenger du ikke å bestille varer i bulk eller til og med håndtere frakt. Alt dette kan gjøres for deg gjennom dropshipping-kildene dine.

Tilknyttede markedsførere fungerer på lignende måter, men de lager hovedsakelig innhold som hjelper med å selge produkter. For hver kunde en tilknyttet markedsfører refererer, vil de tjene en provisjon på det salget.

Hvordan starte hvis du er ny

Når du bestemmer deg for å jobbe hjemmefra som dropshipper eller tilknyttet markedsfører, tar du i hovedsak rollen som bedriftseier – en som må ha på seg mange hatter. På grunn av dette kan det hende at du noen ganger må outsource visse områder i virksomheten din, det være seg nettutvikling eller innholdsproduksjon.

Jerry Low, grunnlegger av WHSR, BuildThis.io, og HostScore er en veteranmarkedsfører. Med 15 solide år i virksomheten delte han tanker om rollen for potensielle nykommere som trenger å outsource.

Når jeg tar på talent, har jeg en preferanse for å betale en holder fremfor å engasjere frilansere, siden dette er mer kostnadseffektivt. Det er imidlertid viktig at de har ferdighetene og erfaringene som er nødvendige for å fullføre jobben de ble ansatt til å gjøre. I rekkefølge av betydning krever jeg kvalitet, rimelig pris og hastighet.

Fordi vi alle jobber eksternt, er et kritisk aspekt ved alle jeg ansetter at de må være ekstremt oppmerksomme på detaljer. Dette viktige aspektet kan bety en stor forskjell i hva du tror du får og hva du til slutt får, ”sa Low.

10. Sosial mediesjef

Eksempel - Fiverr er en populær markedsplass der frilanser tilbyr tjenesten sin til potensielle leietakere.Eksempel – Fiverr er en populær markedsplass der frilanser tilbyr tjenesten sin til potensielle leietakere.

Estimert lønn: $ 10 – $ 50 / hour

Som vi alle vet, er sosiale medier alt alle snakker om nå. Mange merkevarer både store og små trenger noen til å håndtere sine digitale oppsøkende aktiviteter – en stor del av dette er sosiale medier.

Fra å administrere daglige aktiviteter til å lage innhold for selskapets målkunder, er din sentrale rolle i ledelsen av sosiale medier å bidra til å øke merkevarekjennskapen, forhåpentligvis føre til en boom i salg.

Kom i gang som leder for sosiale medier

For å utmerke deg i en lederrolle på sosiale medier, vil du ideelt sett ha bakgrunn i kommunikasjon, PR eller kanskje markedsføring. Det viktigste er at du skal ha en munter disposisjon og kunne holde deg kjølig under press. Husk at du er det offentlige ansiktet til selskapet på visse viktige kanaler.

Heldigvis kan alt dette gjøres fra komforten i ditt eget hjem, så lenge du har en enhet å jobbe med, ordentlige planleggingsverktøy for ditt sosiale medieinnhold, og kanskje litt integrasjonsprogramvare som lar deg enkelt administrere flere sosiale medier mediekanaler lettere.

Hvor du kan finne legitime onlinejobber?

Fiverr

Det beste med Fiverr er at det er relevant for ikke bare et bredt spekter av arbeid fra hjemmearbeidsroller, men også kan hjelpe de som er på mange nivåer i karrieren. For eksempel, enten du er en sultende forfatter som nettopp starter på egen hånd eller en profesjonell med 30 års erfaring – det er muligheter for deg her.

Kunder på Fiverr byr på tjenestene dine basert på forhåndsinnstilte prosjektdefinisjoner som du etablerer. Tilpassede forespørsler støttes også, og du kan sitere en potensiell klient basert på deres eksakte prosjektspesifikasjoner.

Fiverr passer for mange stillinger og er et bra sted å starte arbeidet hjemmefra.

Besøk: https://www.fiverr.com/

Upwork

Upwork er faktisk veldig lik Fiverr ved at det også henvender seg til et bredt spekter av arbeidssøkere. Den viktigste forskjellen ligger i måten du får betalt på Upwork. Der Fiverr lar deg angi estimerte prosjektkostnader, lar Upwork deg sitere kunder på timen.

Dette gir mye større nøyaktighet når det gjelder fakturering siden du kan fakturere for tiden din. Hvis det tilfeldigvis er flere forespørsler eller slikt, vil gebyret ditt ganske enkelt bli økt på grunn av en økning i tidsbruken på jobben.

Opparbeid er bra for nesten alle jobberoller, men det hjelper hvis du har litt erfaring før du begynner her.

Besøk: https://www.upwork.com/

Toptal

Toptal er rettet mot å bringe kremen av frilansavlingen til toppselskapene som ønsker outsourcet prosjekter. Til tross for sin rolle i å koble mennesker via plattformen, har Toptal ikke noe hovedkvarter og er virkelig digital.

For å benytte deg av Toptal må du kunne bestå en rekke tester, og det er slik at det bare holder det beste for hånden. Opprinnelig catering til ingeniører, i dag har Toptal utvidet sin poengsum til å omfatte designere, regnskapsførere, statistikere, konsulenter og mer.

Toptal er bra for ingeniører og noen andre spesialiserte profesjonelle tjenester og godtar bare de 3% av søkerne.

Besøk: https://www.toptal.com/

SimplyHired

SimplyHired kan være en jobbportal, men den inkluderer også en god del åpninger for frilansere som kan jobbe hjemmefra. Unikt, det tilbyr flere jobber enn det som bare er registrert på plattformen, men samler jobber fra flere titalls andre kilder også.

SimplyHired er egnet for de fleste jobbsøkere, men er ikke nødvendigvis spesialisert for eksterne arbeidere. Det er imidlertid muligheter.

Besøk: https://www.simplyhired.com/

Forfattertilgang

Hvis du er en forfatter eller innholdsspesialist, kan du være interessert i Writer Access. Denne plattformen hjelper deg med å koble forfattere til de riktige jobbene for dem og har også AI-basert jobbmatching. Disse fordelene kommer selvfølgelig ikke uten en rekke advarsler.

For det første hentes jobbsøkere på Writer Access bare fra en håndfull land, inkludert USA, Storbritannia, Australia, Canada, Irland eller New Zealand. Hvis du oppfyller disse kriteriene, må du gjennomgå en vurdering fra Writer Access laget for å endelig kvalifisere seg.

Besøk: https://www.writeraccess.com/

Ikon Finder

Dette nettstedet er spesielt for designere som ønsker en enkel måte å få solgt arbeidet sitt. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg hos dem og laste opp varene du vil markedsføre. Siden Icon Finder er en av de største online markedsplassene for ikoner på nettet, vil du ha tilgang til et klart marked for designene dine.

Det er imidlertid en fangst. Icon Finder deler opp hva du tjener på nettstedet 50-50. Dette betyr at du bare får halvparten av det du selger et produkt til. Likevel er det en enkel og rask måte å tjene litt penger uten å måtte finne dine egne kunder.

Besøk: https://www.iconfinder.com/

ProBlogger jobber

ProBlogger er mer et fellesskap for bloggere i stedet for et dedikert nettsted for jobbplattformer. Takket være ressursene til medlemmene får du imidlertid tilgang til en dedikert arbeidsdel der.

Det meste av arbeidet som er tilgjengelig her er relatert til innholdsproduksjon, det være seg ghostwriting eller redigering. Spirende forfattere bør absolutt sjekke det for sin lette tilgang så vel som den enorme mengden støttende ressurser.

Besøk: https://problogger.com/jobs/

ProductionHub

Det kan være vanskelig å finne arbeid som videoredigerer siden det til tross for populariteten kan være et utrolig nisjefelt i mange aspekter. Heldigvis har vi ProductionHub som er spesielt for videoredigerere og produsenter.

Denne plattformen lar deg ikke bare søke på jobber, men også laste opp og vise frem arbeidet ditt, slik at klienter kan finne deg.

Besøk: https://www.productionhub.com/

lærevillig

For de som ønsker å lage kurs og lære ting, er Teachable en av de beste måtene å gå. Det fungerer som en nettstedsbygger, slik at du kan lage kurs på plattformen, og deretter være vert for kurset og lar deg selge det til studenter som vil lære.

Selv om det gir brukerne muligheten til å komme raskt og enkelt i gang, har det noen ulemper. Du må betale for et abonnement for å bruke tjenesten, pluss at Teachable tar et kutt ut av hvert salg du gjør.

Besøk: https://teachable.com/

Lokale Facebook-grupper

En ressurs til å ikke overses eller undervurderes er Facebook siden den har mange sider eller grupper dedikert til å jobbe. Hvis du er en designer eller en annen spesialist, kan du se etter lokalsamfunn på Facebook der de i din arbeidslinje samles.

I mange tilfeller vil arbeidsleverandører også finne disse gruppene for å tilby muligheter. Det er også vanlig at gruppemedlemmer selv deler arbeidsmuligheter til samfunnet for øvrig.

Besøk: https://www.facebook.com/

Verktøy du trenger / kanskje trenger å jobbe hjemmefra

Siden hovedtemaet her er fjernarbeid, bør du forstå at det er grunnleggende utstyr du trenger å ha på din side for å få ting til å fungere. Alle disse må komme ut av lommen siden du i utgangspunktet leverer en tjeneste.

Noen eksempler på verktøyene du trenger, kan være:

Datasystemer

For mange roller kan dette ganske enkelt være et generisk system som du kan bruke til å lage dokumenter, sende og motta kommunikasjon, eller bruke nettbaserte verktøy. I noen tilfeller kan det imidlertid hende du trenger litt ekstra.

For eksempel kan videoredigerere eller grafiske designere trenge kraftigere maskiner siden videoredigering er veldig ressurssultent.

Annen maskinvare

Webkameraer, hodetelefoner med mikrofoner, større skjermer – noe eller alt av dette kan være nødvendig avhengig av hvilken rolle du spiller. For eksempel, som en virtuell assistent må du ofte ringe eller kommunisere på annen måte, så å investere i et solid headset vil være uvurderlig.

Faktureringsprogramvare

For de som jobber via plattformer som Fiverr eller Toptal, håndteres betaling og fakturering alt for deg. Hvis du bestemmer deg for å jobbe med dine egne klienter, må du kunne fakturere dem for utført arbeid.

For dette kan du benytte deg av alt fra Excel-ark eller fakturamaler til mer profesjonelle løsninger som Cloud-baserte regnskaps- og faktureringsløsninger. Zoho og Freshbooks er gode eksempler på disse og kan betales for hver måned.

Sjekk også ut: Fakturabuss, Aynax, fakturagenerator.

Samarbeidsverktøy

Selv om det å jobbe hjemmefra stort sett er en solooppgave, kan du ha muligheter til å samarbeide med andre på en støttende måte. Hvis denne situasjonen oppstår, velger du å bruke noen verktøy som lar deg samarbeide sømløst.

Gode ​​eksempler på disse inkluderer Google Docs and Sheets (tilgjengelig hver for seg eller som en del av G Suite sett med verktøy), Microsoft Teams, og Flowdock.

Sjekk også ut: Calendly, Forestilling, Google Kalender

Grafiske verktøy

Grafiske designere vil trenge noe programvare som pleide å være ganske dyrt, men nå er heldigvis tilgjengelig som Cloud-baserte abonnementer og “fremium” nettleser-base verktøy. hjemmeideer om hva som kan være nødvendig, kan inkludere Adobe Cloud CC og kanskje et ressursoppbevaring som Bigstock.

Sjekk også ut: Lerret, formere seg, Skisse, Affinitetsdesigner

Sosiale medier / e-postmarkedsføringsverktøy

Avhengig av hvilken type arbeid hjemmearbeid du bestemmer deg for å gå til, kan det hende at du trenger spesialverktøy som er dedikert til spesifikke oppgaver. For eksempel, HootSuite lar ledere av sosiale medier jobbe på flere kanaler på samme tid og til og med la innleggene planlegges.

Sjekk også ut: TweetDeck, IFTTT, Everypost, Møt Edgar, Hubspot

Skriveverktøy

For forfattere kan Grammarly (min anmeldelse her) hjelpe deg med å rette opp eller fremheve områder som trenger korrigering når du oppretter tekst. Det er mange spesialiserte verktøy tilgjengelig for nesten alle behov, og mange har til og med gratis planer tilgjengelig.

Sjekk også ut: Hemingway App, Skriv eller dø

Arbeidsflytstyring

Det å være i stand til å koordinere arbeidet ditt og de flere prosjektene du har pågående kan være vanskelig. For å ta vare på dette foreslår jeg at du ser mot litt arbeidsflyt eller prosjektstyringsprogramvare.

I dag kan disse også bli funnet som skybaserte tjenester som asana eller Zapier. De hjelper deg ikke bare å administrere arbeidet, men tillater også kommunikasjon med klienter og til og med samarbeidspartnere om nødvendig.

Sjekk også ut: Trello, mandag, Wrike

Sikkerhet

Som med din egen datamaskin, er å holde arbeidsenhetene dine sikre noe av det viktigste du trenger å gjøre. Se for deg om et virus skulle utslette arbeidet ditt, eller om en hacker kunne stjele klientens informasjon fra systemet ditt.

Kjør alltid en oppdatert Internet Security-programvare som Norton 360. Det vil også være best hvis du alltid kan bruke en Virtuell privat nettverkstjeneste for å kryptere alle dataene som kommer inn eller ut av enheten din, spesielt siden du jobber eksternt.

Sjekk også ut: ExpressVPN, AVG Antivirus, Malwarebytes

Konferanseprogramvare

Bortsett fra et headset, trenger du pålitelig kommunikasjonsprogramvare for å fungere eksternt. Disse kan variere etter dine behov, fra enkle videosamtaleløsninger som Google Duo til presentasjonsapplikasjoner som er spekket med funksjoner som Teamviewer eller WebEx.

Sjekk også ut: Zoom, Jitsi, Microsoft Teams

Merk: Husk at denne listen over elementer og applikasjoner bare fungerer som en retningslinje. Dine eksakte behov kan variere veldig, avhengig av den nøyaktige rollen og omstendighetene du befinner deg i.

Er hjemme-karrierer riktig for deg?

Hva er fordelene med å jobbe hjemmefra?

Fordelene med å jobbe hjemmefra - Ingen trafikkork!

Først av alt, selvstendighet. Selvmotivasjon, selvdisiplin, fokus og konsentrasjon. Fire ting du får ved å jobbe fra ditt eget hjem (og ikke bare komme på jobb i pyjamas klokka 08.00). Det kan være en strekning å finne din motivasjonskilde. Et viktig tips ville være å prøve å lage din egen dedikerte arbeidsplass (ikke sengen din!).

Jeg nevnte ‘ditt hjem’, men ditt arbeidsplass kan være absolutt hvor som helst. Vil du jobbe på favorittkafeen din nede på gaten? Mulig. Vil du jobbe med komforten på bilen din? Mulig. Uansett hvor du føler deg komfortabel og lar deg gjøre jobben, kan det være arbeidsområdet ditt.

pendling kostnader kan kuttes drastisk også. Tenk hvor mye du kan spare både i tid og penger ved ikke å måtte pendle i flere timer hver vei til et kontor hver dag. Ta i stedet disse besparelsene i tid og penger og invester dem likt i arbeid og familie.

For procrastinators der ute – de fleste avsidesliggende jobber har fleksibel tidsplaner (vi kommer inn på dette snart – fortsett å lese!).

The Down Sides of Working hjemmefra

Procrastors eller de som er det reaktiv snarere enn proaktiv kan det være vanskelig å jobbe hjemmefra. Mangelen på tydelig skille mellom arbeid og fritid er mer egnet for ‘go getters’ som er svært selvmotiverte.

Å ha nei ansikt til ansikt forhold til kolleger kan være tøft. Hvis du liker å omgi deg med mennesker i arbeidstiden, kan det å jobbe hjemmefra noen ganger bli litt ensomt. Hvis du er noen som trives med fysisk forbindelse, kan det å jobbe hjemmefra føre til mangel på fysisk samhandling – noe som potensielt kan sette din mentale helse i fare.

Selvdisiplin er nøkkelen til å jobbe hjemmefra (og helt ærlig hvor som helst). Å ha grenser og holde seg ansvarlig er tøft, spesielt i et miljø som hjemme der det er mange distraksjoner.

Administrere dine egne tid og timeplan Det er tøft å tillate deg å være produktiv. Det er ingen som holder deg ansvarlig på en daglig basis. Du kan sove i, utsette deg, jobbe når du vil. Høres bra ut, men det er det ikke.

Vi klager ofte over den vanlige strukturen en 9-5 jobb plasserer oss i, men det hjelper oss å holde oss til en tidsplan. Vi er imidlertid sikre på at hvis du velger å lage din egen timeplan, vil du absolutt ha som mål å følge den.

Unngå Work-at-Home-svindel

Siden flertallet av hjemmearbeidene er hentet på nettet, må du være klar over mulighetene der du kan bli svindlet eller på annen måte komme i problemer. Å jobbe med jobbplattformer kan gi en form for sikkerhet siden plattformen i seg selv fungerer som en mellommann og kan sikre betaling for fullført arbeid.

Vær spesielt forsiktig hvis du oppfordrer til å jobbe på egen hånd via offentlige kanaler som Facebook eller fora, siden disse praktisk talt ikke gir deg noen beskyttelse. Som med alt på nettet, bruk noen passende forholdsregler som;

 • Gjør noen bakgrunnssjekker av potensielle arbeidsgivere.
 • Ikke å gi ut for mange personlige detaljer.
 • Be om innskudd for arbeid.
 • Få alltid arbeidsspesifikasjoner stavet tydelig.

Vær alltid oppmerksom på svindel – anerkjente arbeidsgivere trenger aldri at du betaler dem noe for å få en jobb!

Wrap-up

I løpet av denne artikkelen har jeg diskutert en liste over potensielle arbeid fra hjemmemuligheter og hvor jeg kan finne potensielt arbeid. Husk alltid om at det å jobbe hjemmefra kan være veldig forskjellig fra å jobbe en fast jobb i et kontormiljø.

Vær klar over at du vil trenge mye mer enn dine kjernefaglige ferdigheter for å overleve – du vil i hovedsak drive din egen virksomhet, med alt det innebærer. Noen måneder kan du drepe økonomisk, mens andre kan ta magre.

Lær å planlegge langsiktig, og når du får erfaring kan du oppleve at du over tid har bygd opp en veldig vellykket online virksomhet.

* Oversettelse: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map