7 mest vellykkede e-handelstriks å implementere i virksomheten din

Denne artikkelen ble skrevet av Lori H Morris


Hver gründer har et dypt ønske om å starte en bedrift og la den kjøre på autopilot. e-handel er den beste måten å drive en virksomhet som fungerer for seg selv. Gjør din lille e-handelsvirksomhet om til en vellykket virksomhet med disse vellykkede tipsene.

igor-Miske-207639e-handelstips å implementere i virksomheten din.

Andre nyttige artikler for de som starter en e-handelsvirksomhet:

 1. Åpne en e-handelsbutikk med WordPress
 2. Start en dropshipping-virksomhet på nettet med Shopify
 3. Lag et online utseende med Wix
 4. Start en reiseblogg og tjene penger
 5. Beste webhotell for små til mellomstore bedrifter

1. Behandle lidenskapen din som en virksomhet

Hvis e-handelsvirksomheten din ble født av en hobby, eller noe du gjør på fritiden, kan du ta lidenskapen din til neste nivå. Begynn å tenke på det som en hobby og tenke på det som en fungerende virksomhet. Den første feilen som bedriftseiere gjør i entreprenørskap, er å tro at virksomheten deres er for liten til å kalle seg en virksomhet. Det er ikke tilfelle i det hele tatt. Tenk strategisk over hvordan du kan utvide virksomheten din

Dette starter med følgende:

 • Utvikle en forretningsplan for vekst. Når du har en plan på plass, kan du jobbe med å oppnå den.
 • Få midler til den nye forretningsføringen din. Snakk med investorer, eller besøk banken for å få et lån. For å starte hobbyen din i en bedrift, trenger du kapital.
 • Lag en markedsføringsplan. Hver virksomhet, stor eller liten, har en markedsføringsplan. Begynn å markedsføre produktet eller tjenestene dine i dag. Det er det første trinnet til vekst i virksomheten.

2. Velg en god e-handelsplattform

Siden du er bedriftseier, trenger du en dyptgående visjon for å identifisere eventuelle problemer før de oppstår. Evaluere forskjellige typer e-handelsplattformer for en online virksomhet fordi det vil være grunnlaget for hele operasjonen. Du må bruke tid på å se etter det beste nettstedet for små bedrifter som passer dine behov.

Når du velger programvare, må du vurdere skalerbarhet, sikkerhetsproblemer, markedsføringsverktøy og brukervennlighet. Her er imidlertid noen andre ting du bør vurdere:

 • Pris og betaling
 • integrasjoner
 • SEO og mobil vennlighet
 • Kundeservice

3. Identifiser hvem kundene dine er

Den første regelen for enhver virksomhet er å kjenne til og forstå målkundene dine. Du må kjenne til vanene deres, interessene deres og hvordan de bruker fritiden sin. Mange gründere gjør feilen ved å ignorere dette viktige trinnet i virksomheten. Som et resultat kaster det bort mye tid og ressurser i å lage markedsføringsstrategier.

Vurder å jobbe med kupongnettsteder for å nå din målgruppe. Denne strategien fungerer hvis du identifiserer forretningsmotivene dine, målgruppen og har et klart produkttilbud.

Dette er stadiet hvor du vil identifisere hvilke markedsføringsressurser som vil gi den beste avkastningen.

Du kan også vurdere følgende når du graver til kundene dine trenger:

 • Starter med eksisterende data
 • Kartlegge kundereisen
 • Intervju kunder
 • Gjennomføre kundeundersøkelser
 • Analyser konkurransen

4. Gjør kasseprosessen enklere

Ønsker du å selge flere av produktene dine på nettet?

Forsikre deg om at kundene dine ikke blir frustrerte og slipper vognene. Hvis kassen er tøff, kan det hende at de kjøper fra et annet e-handelsnettsted i stedet.

Forenkle kasseprosessen for å gjøre det enklere for alle å kjøpe fra nettstedet ditt. Du kan gjøre dette ved å eliminere kravet om at en bruker skal sette opp en konto, og redusere antall sider noen må klikke seg gjennom før du kjøper.

Lag et standard og billig fraktalternativ som automatisk vises på kjøpssiden. Automatisk utfylling bør brukes til å fylle ut skjemaer raskere.

Det er også en god idé å lagre leverings-, fakturerings- og betalingsinformasjon for kundene.

Forsikre deg om at det er noen måter for kundene å utføre betalinger for deres ordre, og inkluderer vanlige betalingsalternativer som Amazon og PayPal.

Du kan til og med vurdere følgende måter å forbedre kasseprosessen på:

 • Gjør kassen mobilvennlig
 • Vurder å bruke en fremdriftsindikator
 • Unngå å bruke medlemskap eller logge inn
 • Plasser sikkerhetsfunksjoner overalt
 • Be bare om mindre, men viktig informasjon

carlos-muza-84523-1Øk salget av e-handel ved å forbedre kasseprosessen.

5. Gjør kundene dine til merkeambassadører

Leter du etter en måte å tilføre virksomheten din litt troverdighet på?

Vel, du kan oppnå det med en positivt glødende attest fra en tidligere kunde. Du bør dele og samle anmeldelser og attester regelmessig og dermed oppmuntre til salg fra besøkende på nettstedet.

Når du mottar en attest, kan du finne en måte å dele den med kundene dine. Jo mer de vet om bedriften din, desto mer sannsynlig vil de kjøpe fra deg. Kunder er den beste eiendelen for bedriften din; utnytt dem deretter.

I tillegg er her noen ekstra ting du kan gjøre:

 • Gå den ekstra milen for å gjøre et fantastisk inntrykk på klienter – selv små, personlige gester vil gi en ringvirkning.
 • Lytt til kundens klager – vis dem at du bryr deg om kundenes følelser og ønsker.
 • Tilby belønning – belønne kundene dine. Dette vil få dem til å tenke mer på deg

6. Dra fordel av gratis forsøk

Dra nytte av gratis prøveversjoner på apper for å finne de beste for dine behov.

Som ny bedriftseier bør eksperimentering være en del av prosessen din. Fortsett å bruke apper som er mest nyttige for bedriften din, spesielt når virksomheten blir travlere.

7. Implementere en streng markedsføringsprosess

Vurder ulike markedsføringsmetoder for virksomheten din.

Bortsett fra å bruke sosiale medier, kan du sende produktene dine til populære magasiner og andre blogger. Bruk nyhetsbrev via e-post for å holde abonnentene dine kjent med forretningstilbudene dine.

Du får den beste eksponeringen fra søkemotoroptimalisering. Forsikre deg om at websidene er optimalisert for nøkkelord for å øke den organiske trafikken. Jo høyere nettstedet rangerer på søkemotorer, jo lettere vil kundene dine finne deg.

Her er noen tips for å forbedre markedsføringen av e-handel:

 • Innholdsmarkedsføringsstrategi – Lag en innholdsstrategi for å bygge publikum og få målrettet søketrafikk
 • Bygg autoritet – Bruk eCommerce-butikkene som en autoritativ plattform for kundediskusjon
 • Fokus på lokal merkevarebygging – Hvis du har en murstein- og mørtelbutikk, kan du fokusere på lokal merkevarebygging og markedsføring
 • Hold deg oppdatert om bransjens nyheter – Bruk de siste bransjenyhetene som innhold for å dele med kundene dine.
 • Oppsalg / kryssalg av produkter – Når du bruker det riktig, er salgssalg og kryssalgsteknikker effektive. Treff de besøkende med relevante produktkoblinger.

Konklusjon

Å drive en lukrativ e-handelsvirksomhet er mulig når du bruker riktige verktøy og taktikker for å utvide virksomheten din. Alt som trengs er litt hardt arbeid og strategi for å få det til å vokse.

Lori H. Morris er en digital markedsføringsspesialist og innholdsforfatter for en Toronto webutviklingsselskap og spesialiserer seg på markedsføring, SEO og samfunnsengasjement.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map