5 Tips om innholdsoptimalisering for ditt nettsted for tilknyttet markedsføring

Affiliate markedsføring trives med tillit og omdømme. Å behandle innholdet ditt overfladisk vil sannsynligvis slå tilbake, noe som resulterer i dårlige konverteringer og lite trafikk. Den viktigste grunnen til det er det faktum at folk leter etter noen kunnskapsrike som vil gi dem meningsfull og faktisk nyttig informasjon.


Men sannheten er at vi vokser når vi går videre. Med tiden skaffer vi oss mer kunnskap og erfaring om hva som utgjør godt skriving og pålitelig innhold. Det er mange måter hvor god skriving og relevant innholdsoptimalisering kan forbedre ytelsen til ditt tilknyttede nettsted. Det kan brukes på kommende artikler og kjøpsguider og også fornyere eldre innhold.

I følge 99 firmaer, tilknyttede markedsføringsprogrammer genererer 15-30% av alt salg for annonsører, med 81% av merkevarene og 84% av utgiverne implementerer allerede tilknyttet markedsføring i sitt digitale innholdsarbeid. I denne artikkelen ønsker vi å gi deg de viktigste tipsene som hjelper deg med å forbedre konverteringer og øke trafikken betydelig.

Tips om innholdsoptimalisering for nettstedet for tilknyttet markedsføring

1. Dybde over rekkevidde

Dette for å gjenta at folk leter etter verdifullt innhold som gagner dem direkte. Uansett hvilken demografisk du sikter til, er det viktig å imøtekomme målgruppens behov først.

Folk bryr seg ikke om utvannet innhold. I følge Jobb 2 glede, 38% av markedsførerne hevder at tilknyttet markedsføring er den beste kundenes anskaffelsesmetode, og 57% hevder at blogging og innholdsoppretting er deres foretrukne metode for å drive trafikk.

For å være overbevisende, må et nettsted for tilknyttet markedsføring være grundig og informativ. Vil du vurdere å kjøpe et produkt som er annonsert av et nettsted som ikke høres kunnskapsfullt? Innholdsoptimalisering bør søke ikke bare å gjøre artikler lengre og bredere, men heller grundigere og grundigere.

2. Forbedre lesbarheten

Det er en rekke faktorer som definerer leselevet for kopi. Flesch-Kincaid Score er den mest populære måten å måle det på.

Å holde en høy lesbarhetspoeng vil dra nytte av nettstedet ditt i mange perspektiver. Først ut – det åpenbare. En godt utarbeidet kopi virker ikke ugjennomtrengelig. Den leser jevnt og krever ikke for mye databehandling. For det andre er lesbarhet viktig for SEO. ”

– Christopher K. Mercer, digital gründer, og skaper av Citatior.

Det er ingen garanti for at Google beregner et nettstedets Flesch-Kincaid-poengsum. Innhold som er lett å lese har en tendens til å rangere høyere i søkeresultatene. Årsaken til det ligger i den menneskelige faktoren også. Folk vil bare ikke lese veldig komplisert tekst når det ikke er innkalt. Hvis folk klikket på lenken din på Google og forlot siden din kort tid etter, vil Google “straffe” nettstedet, siden det ikke ga brukeren verdien han søkte. Derfor bør den ikke rangere høyt i søkeresultatene.

Lesbarhetsanalyseverktøy av YoastLesbarhetsanalyseverktøy av Yoast (kilde)

Så, hvordan optimaliserer du teksten din for bedre lesbarhet? Her er noen forslag:

 • Hold setningene dine korte. Jo kortere de er, jo lettere er det generelt å følge punktet i teksten. Å holde setninger under 15 ord bør gjøre.
 • Hold avsnittene korte. Store tekstblokker er skremmende og vil ofte avskrekke leserne fra å lese. Ved å holde avsnittene under 5-6 linjer vil det være brukervennlig.
 • Bruk kontakter som “imidlertid”, “videre”, “videre” og så videre. De er med på å etablere en logisk forbindelse mellom ideer, noe som gjør teksten lettere å lese.
 • Bruk punktlister for å gjøre artikkelen mer skannbar.
 • Unngå passiv stemme når det er mulig.

Du kan også begrense antall adverb du bruker. I stedet for å velge adverb, er det bedre å gå med mer beskrivende verb. Det holder teksten mer engasjerende. Her er et kort eksempel:

 • Jennifer gikk raskt
 • Jennifer skyndte seg

Den andre versjonen er mye mer beskrivende og kortfattet, noe som gjør det lettere å lese og mer engasjerende.

3. Bruk multimedia

Suksessen til et tilknyttet markedsføringsnettsted er delvis definert av hvor engasjerende innholdet er. Når vi tar hensyn til det moderne teknologiske økosystemet, ser vi ut til å ha kortere oppmerksomhetsspenn og ser ut til å mislike å lese lange avsnitt eller lange tekster generelt. Dette er grunnen til at vi av og til må komplettere artiklene våre med bilder og videoer.

Her er noen måter du kan øke leserens engasjement med innholdet betydelig:

 • Bruk bilder med ansikter. Vi er evolusjonært drevet mot ansikter. De ta oppmerksomheten og engasjere oss, som kan hjelpe deg med å understreke viktige deler av teksten din og Calls To Action.
 • Bruk bilder og infografikk som letter forståelsen av teksten din.
 • Den vanlige anbefalingen er å bruke et bilde i 200 ord tekst. Blogg Pros har imidlertid analysert de mest populære 100 blogginnleggene på internett og har konkludert med at de har et bilde i cirka 350 ord.

4. UX over nøkkelord

SEO-standarder endres mye over tid, og ofte blir det som pleier å være grunnleggende for optimalisering av høy kvalitet foreldet i løpet av måneder. Dette er hva som skjedde med nøkkelord, som fortsatt er et intenst omdiskutert tema i optimalisering på siden.

James Daily, leder av innholdsavdelingen kl Flashessay.com delte det

”For noen år siden måtte forfattere hoppe gjennom de rare ringene for å integrere nøkkelord i teksten sin. De lignet ofte på avkortede og unaturlige tekstfragmenter som ingen tilregnelig person noensinne ville ytre.

SEO-standarder har imidlertid endret seg betraktelig, og nå blir nøkkelordstopping betraktet som en faux-pas, snarere enn en god praksis. “

En godt designet brukeropplevelse (UX) er nå blitt en viktig komponent for høy rangering på søkemotorer, som i praksis gir nettsteder en sunn tilstrømning av trafikk. I følge Topp Tal, Det er svært usannsynlig at 88% av kundene kommer tilbake til et nettsted med dårlig UX, med 62% som hevder å ha startet aktivt å unngå det spesielle merket på grunn av uegnet UX.

Dette er ikke å si at nøkkelord nå ikke er viktige, de er fortsatt et av de kritiske signalene som søkemotorer tar i betraktning for rangering av nettsteder i søkeresultater. UX er imidlertid nå en sentral komponent i en SEO optimaliseringsstrategi.

Men hva betyr dette for nettstedseierne?

Enkelt sagt, vi må fokusere på å tilfredsstille kundenes behov før noe. Derfor er det en dårlig praksis å bombardere potensielle kunder med repeterende og unaturlige syntaser. Fokuser på å svare på kundens spørsmål pålitelig, og prøv bare å bruke søkeord på teksten din.

5. Fortell en historie

Et av de viktigste målene for et tilknyttet markedsføringsnettsted er å bygge et tillitsfullt forhold til publikum. Et stort antall virksomheter bruker historiefortelling for å skape en meningsfull forbindelse med kundene. Hvilken type historiefortelling du vil bruke når skrive et brev på en personlig konto.

La oss starte med vitenskapen bak.

Overraskende, i følge nylig publisert forskning, historiefortelling løfter oksytocinnivået i kroppen – et av de “følelsesmessige” hormonene. Mennesker har en tendens til å ha forhøyede oksytocinnivåer under fysiske og sosiale interaksjoner som klemmer, håndtrykk og så videre.

300% økningResultatene viser at den narrative introduksjonen hadde stor innvirkning på både helsides lesere og gjennomsnittlig tid på siden (Buffer)

Som et resultat er det ikke overraskende at artikler som inneholder historiefortelling, sammenlignet med bare ren rapportering, sikrer større engasjement og et mye større publikum. Ved å injisere en artikkel med noen historiefortellinger øker lesertallet tre ganger, i henhold til Buffer egen test.

For å forbedre tekstens fortellerkvaliteter, bør du vurdere å konsultere Shaelin skriver, Diane Callahan, og tjenester som Essay Supply.

Feil å unngå

Nå som vi har en bedre forståelse av hvordan vi kan optimalisere innholdet på et tilknyttet markedsføringsnettsted, la oss se på noen feil som er verdt å unngå. Husk at disse alvorlig kan skade din bly- og salgsgenerasjonsinnsats, så sørg for å unngå dem til enhver tid:

Mangel på spesialisering

Det er vanskelig å dekke hver bransje og nisje under solen på nettstedet ditt for markedsføring av tilknyttede selskaper. I følge Hosting Tribunal, de mest populære markedsføringsnisjene for tilknyttede selskaper inkluderer mote (18,7%), helse (11,1%) og reiser (8,6%) for å nevne noen. Enten det er IT, helse, mote eller noe helt annet, sørg for å sakte spesialisere tjenestene dine i en eller annen retning. Dette lar deg heve prisene, tiltrekke deg mer eksklusive kunder og utvikle dybdekunnskap om visse tilknyttede markedsføringsnisjer.

Mangel på SEO

Enten for å tiltrekke kunder eller bare rangere høyere i globale søkemotorer som Google og Bing, må du sørge for at SEO-spillet ditt er opp til oppgaven. Verktøy som Googles nøkkelordplanlegger, SEMRush og Ahrefs kan hjelpe deg med å identifisere trending nøkkelord, fraser og optimaliseringssystemer som fungerer godt i din markedsføringsnisje.

Mangel på konstant innovasjon

Til slutt handler markedsføring knyttet til alt om å gi flere og flere alternativer til hvem du samarbeider med. Sørg for å lage forskjellige typer innhold, utvide tjenesteporteføljen og engasjere publikum kontinuerlig. Ikke slå fast i en rutine og prøv å gjøre noe nytt og spennende med jevne mellomrom for å holde tilknyttet markedsføringsnettsted attraktivt.

Konklusjon

Konseptet med optimalisering av innhold har endret seg dramatisk de siste fem årene. Sørg for å belaste nettstedet og innholdet til tilknyttet markedsføring for å tiltrekke deg så mange potensielle kunder og kunder som mulig. Når du har funnet et innholdsoptimaliseringssystem som passer merkevaren din, vil rett publikum finne veien til deg gjennom søkemotorer og jungeltelegrafen.

Om Leona Henryson – frilansskribent og UX-designer. Hun er også en bidragsyter forfatter for forskjellige blogger. Når hun ikke skriver eller designer, svømmer hun, går turer og, hvis været tillater det, snowboard.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map