23 smarte måter å tjene penger på bloggen din

For meg er det fine med online virksomhet at du kan 1) tjene til livets opphold hvor som helst med en internettforbindelse, og 2) det er ikke noe tak for inntekten din.


Fortsatt er det mange som sliter med å tjene penger på nettet og tjene til livets opphold.

Så Jerry satt sammen en utmerket guide hvordan tjene penger på blogging, inkludert hvordan du starter en blogg, velger en nisje og fører trafikk til den.

For å utfylle Jerrys guide vil denne artikkelen lære deg 23 måter å tjene penger på trafikken på. Akkurat som det er viktig å diversifisere investeringene dine, er det viktig å diversifisere inntektene dine.

Dette er så hvis noen inntektsstrømmer går sørover, vil du ha andre å falle tilbake på.

I tillegg, som ikke kunne bruke litt (eller MYE) mer penger?

La oss komme i gang:

1. Skriv en eBok

Å selge en ebok er en klassisk teknikk for blogg inntektsgenerering.

E-bøker gir massevis av fordeler:

 • For å lage dem er alt du trenger kunnskapen du allerede har
 • Betalte ebøker bygger din autoritet som ekspert
 • Du kan selge dem på flere plattformer (som Amazon og Payhip)
 • De kan bli gode kilder til passiv inntekt
 • De kan gjøre effektive tillegg til salgstrakten som tilbud med lavere verdi

Mange eksperter begynte å lage et navn for seg selv med en ebok. Remit Sethi, grunnlegger av Jeg vil lære deg å være rik og en av de fremste ekspertene innen online virksomhet, solgt hans første ebok for 4,95 dollar.

Det ble tittelen “Ramits 2007 Guide to Kicking Ass.”

Bilde 1 eBok 1

Den eboka førte til a New York Times bestselger og 14 forskjellige premiumprodukter som gjorde ham til en veldig rik person – alt fullstendig online og først og fremst solgt gjennom bloggen hans.

Her er prosessen jeg følger for å skrive bøker:

 1. Velg et emne. Skriv om noe publikum ønsker å lære, men kan ikke læres i et enkelt blogginnlegg. Mange er villige til å betale for en one-stop-shop av denne informasjonen.
 2. Lag en disposisjon. Dette vil hjelpe deg med å organisere ideene dine mens du skriver.
 3. Blokkerer tid hver dag for å skrive. Ikke vær personen som starter en ebok og aldri fullfører den. Blokker en time hver dag, to timer, 15 minutter – det spiller ingen rolle hvor lenge. Bare skriv det.
 4. Overfør den til en pen eBokmal. Her er noen få fra HubSpot.
 5. Design et omslag (jeg bruker Lerret) eller betale noen for å gjøre det (Fiverr).
 6. Photoshop omslaget ditt til et 3D-ebook-bilde. Pat Flynn satt sammen a flott video hvordan du gjør dette.

Du er ferdig! Nå promoter det til ditt hjerte innhold.

2. Lag et kurs

Det neste logiske trinnet for de fleste bloggere er å lage et kurs.

Mens du sannsynligvis tilbyr massevis av gratis verdi på bloggen din, kan et kurs ta inntektene til et helt nytt nivå.

Tror ikke folk vil betale for denne kunnskapen? Tenk igjen.

Her er fem grunner til at folk vil kjøpe kurset ditt:

 1. De vil ha resultatene bloggen din lærer, men raskere.
 2. De vil ha bonusinformasjon du ikke tilbyr på bloggen.
 3. De vil bli holdt i hånden gjennom prosessen.
 4. De vil ha mer tilgang til deg, enten via e-post, telefonsamtaler eller eksklusive webinarer.
 5. De stoler på deg nok (gjennom den gratis verdien du gir på bloggen din) til å kjøpe kurset ditt og vet at de sannsynligvis vil få pengene sine verdt.

Her er en rask retningslinje for å lage kurs:

Sørg for at informasjonen du er emballasje skiller seg ut over blogginnholdet ditt. Dette er den ultimate grunnen til at de vil kjøpe et kurs fra deg. De får enda mer verdi enn de kan få gjennom bloggen din.

Kartlegge logiske trinn for å nå sine mål. Disse er vanligvis delt opp i “moduler.” Hver modul inneholder en kort introduksjon, kjerneinformasjonen og en måte å hjelpe elevene dine til å gjøre tiltak.

For å få dem til å iverksette tiltak, opprett nedlastbare handlingsark som beskriver nøyaktig hva de skal gjøre for å fullføre den modulen.

Innlemme video. De fleste nettbaserte kurs involverer instruktøren som snakker foran et kamera. Hvis du ikke er komfortabel med å gjøre dette, kan du ta opp stemmen din og bruke lysbilder til å vise informasjonen.

Studentene dine vil få informasjonen på to måter: muntlig og visuelt. Dette vil hjelpe dem å beholde informasjonen, få bedre resultater fra kurset ditt, og henvise flere til den.

Prøv disse tjenestene for å være vertskap for kurset ditt:

3. Markedsfør tilknyttede produkter i innleggene dine

Hvis du allerede diskuterer og anbefaler produkter og tjenester til publikum, hvorfor ikke tjene penger på personene du henviser?

Det koster ikke leserne noe, og du tjener en provisjon når en av dem kjøper produktet.

Affiliate markedsføring kan være en god inntektskilde for lite tilleggsarbeid. Sjekk ut disse ideene for å inkludere tilknyttet salg i inntektene dine:

Ide nr. 1: Finn muligheter i ditt nåværende innhold

Gå først gjennom artiklene du allerede har publisert, og se etter produkter eller tjenester du har nevnt. Når du har funnet dem, bare gå til hvert nettsted og se etter en “tilknyttet side”.

Følg deretter instruksjonene for å bli tilknyttet. Når du er blitt en, vil du vanligvis få en unik sporings-ID for å plassere på slutten av hver URL.

Når en besøkende klikker på den URL-en med IDen din og kjøper produktet, vil du tjene penger.

Ide nr. 2: Finn muligheter i produktene / tjenestene du bruker

Lag en liste over alle produkter og tjenester du bruker. Jeg bruker mye online programvare som er relatert til virksomheten min. Dette kan være gode muligheter for tilknyttede inntekter.

Gå til hvert produkts nettsted og se om de har en tilknyttet side. Hvis de gjør det, kan du registrere deg for programmet.

Siden du ikke har innhold til disse ennå, må du lage noe. Her er hva jeg foreslår:

 1. Skriv ned hvordan du bruker produktet eller tjenesten. Hjelper det å effektivisere arbeidet ditt? Hjelper det deg med SEO? Hjelper det deg å nå ut til innflytelsesrike bloggere?
 2. Lag et blogginnlegg som lærer publikum hvordan du kan oppnå de samme resultatene ved å bruke det produktet eller tjenesten.
 3. Link til produktet eller tjenesten og legg til din unike sporings-ID.
 4. Markedsfør dette innlegget for publikum, på sosiale medier og alle nettbaserte nav som er fylt med folk som kanskje vil ha de samme resultatene.

Du lærer folk nyttig gratis informasjon og får penger i retur.

Ide nr. 3: Finn muligheter i produktet / tjenestene du vil bruke

Vil du bruke et bestemt produkt, men har ikke råd? Hva om du kan tjene pengene dine på relativt kort tid?

Hvis produktet har et tilknyttet program, er dette en reell mulighet.

Lag først en liste over produktene / tjenestene du vil bruke. Gå deretter til hjemmesidene deres og se om de har et tilknyttet program.

Hvis de gjør det, kjøp produktet og registrer deg. Bruk deretter den, lag en case study / tutorial, og promoter innlegget for publikummet ditt som du gjorde før.

Disse innleggene kan være aktive i lang tid, noe som gir deg passive inntekter i løpet av hver artikkel.

4. Markedsfør tilknyttede produkter i en e-post autoresponder

E-post er et kraftig markedsføringsverktøy. Det er en av få kanaler som folk sjekker hver dag og er villig til å bli solgt til i.

En autosvarer fra e-post er en automatisert sekvens av e-postmeldinger som blir sendt til folk når de abonnerer på e-postlisten din.

Her er favorittjenestene mine:

 1. AWeber
 2. MailChimp
 3. ConstantContact

Begge to lar deg konfigurere en autosvarer.

Akkurat som å markedsføre tilknyttede produkter på bloggen din, kan markedsføring av disse produktene i en autosvarer via e-post generere passiv inntekt for deg.

Du kan enten markedsføre dem direkte i e-postmeldingene eller lage opplæringsprogrammer for blogginnlegg og markedsføre dem. Uansett er det muligheten til å tjene penger.

Her er hva jeg foreslår med autoresponderen din:

 • Start de første e-postene dine med nyttig innhold som ikke selger noe. Dette vil hjelpe deg med å etablere tillit hos nye abonnenter.
 • Dryss i forhold til å bygge e-post, som å spørre abonnentene dine om du kan hjelpe dem med noe. Dette vil også bygge tillit og redusere abonnement.
 • Når du markedsfører produktet, fokuser du på resultatene de kan få, og ikke på selve produktet. Hvis du har fått resultater ved å bruke det, må du huske å forklare dem i detalj. Dette vil selge for deg.

5. Selg kampanjer via e-post

Hvis du har en betydelig e-postliste, er det trafikk du kan benytte deg av når du vil. Det er også helt under din kontroll.

Du kan tilby å markedsføre andres innhold til din e-postliste i bytte mot et gebyr. Dette krever liten ekstra innsats fra din side, og du kan filtrere innholdet du promoterer for å sikre at det er helt topp.

Her er en lignende kampanje som Matthew Woodward tilbud:

Matthew Woodward

La abonnentene dine vite at du kanskje markedsfører andres innlegg til dem. Hold en politikk for åpenhet.

Hvis du bestemmer deg for å gå videre med denne, oppretter du en side på bloggen din som forklarer tjenesten, hvor mye den koster og trafikken de kan forvente.

Folk som besøker bloggen din vil vite at dette er et alternativ når de trenger litt rask trafikk.

6. Start en online coachingtjeneste

Coaching av noe slag kan være ekstremt lukrativ.

Jon Morrow, en av de beste bloggerne der ute, sier at selv en nybegynner-blogger kan belaste 90 dollar per time for en telefoncoaching-tjeneste. Og han har hjulpet tusenvis av bloggere!

Telefoncoaching gir en rekke fordeler:

 • Du får opprette et intimt bånd med elevene dine. Dette kan vare livet ut og tiltrekke seg konsekvent ny virksomhet for deg.
 • Det hjelper deg å bygge et rykte som en autoritet.
 • Du begynner å forstå publikums dypeste, dypeste behov og frustrasjoner. Denne informasjonen markedsfører gull for andre produkter du oppretter og selger.
 • Du kan slutte å tilby eller fortsette å tilby tjenesten når du vil.
 • Etter hvert som du blir bedre og bedre kjent, kan du øke prisene mens du tilbyr den samme eksakte tjenesten.

For å tilby coaching via telefon, bare si at du hopper på telefonen med dem en times tid og hjelper dem med eventuelle problemer de har.

Hvis du er interessert, kan du sende dine potensielle studenter et spørreskjema. Dette spørreskjemaet bør drille ut de største smertepunktene. Etter at de har gitt den tilbake til deg, sett opp en tid for å snakke.

I tiden mellom da og telefonsamtalen, undersøk deres smertepunkter og finne ut nøyaktig hvordan du kan hjelpe de nye studentene dine med å løse dem. Det verste du kan gjøre er å kaste bort tid og penger på samtalen.

Når du hopper på samtalen, bare gå gjennom alt de bør gjøre for å få bukt med problemene deres. Gi dem deretter skritt å ta. Du kan til og med sende dem et eget dokument etterpå.

Til slutt, spør om de ønsker å sette opp en ny samtale for å få tak i hvordan de gjør det og flytte dem til neste trinn, hvis de ønsker.

Fakturerer dem deretter.

7. Tilby en utført-for-deg-konsulenttjeneste

En gjort for deg-tjeneste ligner en coachingtjeneste. Du personlig hjelper kundene dine med å løse et problem (eller flere problemer).

Bortsett fra, i stedet for at de tar handlingene du foreskriver, tar du disse handlingene for dem.

Dette fungerer ikke i noen bransjer, for eksempel personlig trening. Men det kan absolutt fungere innen online markedsføring, webdesign og annen nisje der det ikke spiller noen rolle hvem som gjør arbeidet.

Siden du gjør arbeidet, kan du belaste mye mer for en gjort-for-deg-tjeneste enn telefoncoaching. Du vil også mest sannsynlig jobbe med dem i en lengre periode, så månedlige beholdere (betalinger) er vanlige.

Utførte-for-deg-tjenester kan variere fra $ 100 / måned til over $ 10.000 / måned. Det avhenger av hvor verdifull tjenesten din er og hvor mye autoritet du har i rommet. Og også hvor stort klientens budsjett er.

Unødvendig å si, dette kan øke inntektene raskt og holde dem bærekraftige.

8. Installer et medlemsområde

Medlemskapsområder kan være gode kilder til passiv inntekt.

Alt du trenger å gjøre er å låse premiuminnhold bak en medlemsbarriere, og du er klar. Deretter bestemmer du om folk skal betale en engangsavgift eller en månedlig gjentakende avgift.

Her er noen få tjenester du kan bruke:

Et av fallene i medlemsområdene er at de vanligvis må vedlikeholdes og oppdateres for å holde folk engasjert (og betaler).

Hvis du ikke har tid til å gjøre dette selv, kan du bruke noen av inntektene dine til å ansette noen til å gjøre det for deg.

9. Start et privat forum

Et privat forum ligner et medlemsområde.

Det er bare et betalt samfunn som bare er tilgjengelig for eksklusive medlemmer.

For eksempel, StackThatMoney er et populært premium affiliate marketing forum. De belaster $ 99 / måned.

STM

Vanligvis er et forum mindre verdt enn et medlemsområde, fordi det stort sett er basert på brukergenerert innhold. Og de fleste medlemsområder inneholder fora også.

Du må vanligvis kreve mindre for å drive et betalt forum, men du utfører også mindre vedlikehold enn et medlemsområde.

10. Vertsundersøkelser fra andre selskaper / nettsteder

Hvis du har et nettsted, vil noen selskaper betale deg for å være vert for undersøkelser på nettstedet ditt.

De får verdifull markedsføringsinformasjon, og du får litt ekstra kontanter.

Bare søk på Google etter selskaper i din nisje, og se om de tilbyr et betalt undersøkelsesprogram.

11. Installer en eCommerce Store

e-handel butikker er akkurat som Amazon. De samler en enorm mengde produkter som folk kan kjøpe online.

Hvis du har en blogg, spesifikt en WordPress, kan du installere en eCommerce-butikk direkte på det eksisterende nettstedet ditt.

Disse butikkene kan enten selge dine egne produkter, der du får full inntekt, eller de kan bestå av tilknyttede produkter (eller begge deler).

Følgende plugins kan hjelpe deg med å installere en eCommerce-butikk på WordPress-nettstedet:

12. Lag og selg ditt eget fysiske produkt

De fleste bloggere vurderer ikke å lage og selge sitt eget fysiske produkt, men det er et alternativ.

Har du noen gang ønsket å bli en oppfinner? Her er din sjanse.

Kraften ligger i publikum du besitter. Hvis du har et publikum som lytter til deg, kan du selge nesten hva som helst fordi de stoler på din dømmekraft og kompetanse.

La oss si at du er matblogger og at du fant opp en ny kjøkkenvare som gjør skiver epler til en to-trinns prosess. Du kan få den designet, produsert og patentert. Da kan du bruke ditt eksisterende publikum til å hoppe over salg, bevise at det er etterspørsel etter produktet og få det i butikkene.

Det er ikke en konvensjonell rute, men det kan være den rette for deg.

13. Tiltrekke tilknyttede selskaper for dine produkter / tjenester

Har du en ebok? Et kurs? En coachingtjeneste?

Vel, du kan tiltrekke deg ny virksomhet passivt ved å sette opp ditt eget tilknytningsprogram og tiltrekke andre mennesker til å markedsføre produktet ditt.

Når du har et eget produkt, er dette en effektiv måte å øke salget og opprettholde dem. Her er en måte å gjøre det på:

Last først opp produktet til Clickbank eller Udemy (hvis det er et kurs). Så gjør du et Google-søk etter disse søkestrengene:

 • “Din nisje” + “blogg”
 • “Din nisje” + “side”

Finn så mange nettsteder du kan, og nå ut til hver og en som spør om de vil gjøre noe for ditt produkt.

Så gå til Alltop.com, søk etter din nisje, og finn igjen så mange nettsteder du kan.

Alltop

Så nå ut til dem som du gjorde før.

Du kan til og med lage et markedsføringssett for å gi til hver enkelt. Dette settet vil lære dem de beste måtene å markedsføre produktet ditt og tjene penger. Det blir en vinn-vinn for dere begge.

14. Start en personlig coachingtjeneste

Akkurat som online coaching, kan coaching personlig tjene deg en solid timepris.

Denne typen coaching kan også være mer effektiv for studentene dine, da du jobber sammen i et mer intimt miljø. Hvis studentene dine får resultater fra coachingen din, vil de spre tjenestene dine og bidra til å utvide virksomheten din for deg.

Bare tilby tjenesten på nettstedet ditt, markedsfør den for publikum og markedsfør den i ditt lokale område. Din testblogg fungerer som bevis på din ekspertise.

15. Sett opp en salgstrakt og kjør betalt trafikk

Når du har et produkt eller en tjeneste på plass, er alt du trenger å gjøre for å øke inntektene, sørge for at trafikken konverterer og øker trafikken.

En av de beste måtene å konvertere trafikk er gjennom en salgstrakt. En salgstrakt fører potensielle kjøpere gjennom kjøpsprosessen og slutter med det endelige salget.

Hver fase er et logisk skritt mot ditt betalte produkt eller tjeneste.

En av de beste salgstraktene jeg vet om, er fra Ryan Deiss kl Digital markedsfører.

Her er de fire viktigste trinnene:

 1. Tilby en blymagnet
 2. Tilby en tripwire
 3. Tilby kjerneproduktet ditt
 4. Tilby en gevinstmaksimator

Salgstrakten for de fleste bloggere er en autosvarer fra e-post.

Blymagnet

En blymagnet lokker besøkende til å velge salgstrakt.

Det er en gratis ressurs som du gir bort i bytte mot e-postens e-postadresse og tillatelse til å kontakte dem.

Noen av de beste blymagnetene er:

 • Gratis ebøker
 • webinarer
 • Sjekklister
 • Tankekart
 • Gratis minikurs

Du leverer deretter den gratis ressursen automatisk etter at noen har valgt seg inn på listen din, vanligvis i velkomst e-post.

Tripwire

Etter blymagneten tilbyr du tripwire.

En tripwire er et rimelig tilbud som nesten ikke er bra. Dette produktet kan være ekstremt billig ($ 1- $ 3). Målet er å gjøre abonnentene dine fra potensielle kunder til kjøpere.

Dette endrer det grunnleggende forholdet mellom dere to, og får leserne dine vant til å se deg som forhandler.

Kjerneprodukt

Etter tripwire selger du kjerneproduktet ditt. Dette er produktet som folk flest har – vanligvis en ebok, et kurs, en coachingtjeneste, en gjort for deg-tjeneste, osv..

Fortjenestemaksimizer

Til slutt tilbyr du gevinstmaksimerer. Dette er en oppsalg på kjerneproduktet ditt.

Hvis kjerneproduktet ditt er en eBok, kan fortjenestemaksimerer være en coachingtjeneste. For en telefoncoaching-tjeneste kan det være en gjort-for-deg-tjeneste – og så videre.

Poenget med salgstrakten er å starte med et veldig rimelig, men verdifullt tilbud, og føre til varer med høyere pris / høyere verdi som naturlig følger hverandre.

Hvis du bruker en autosvarer fra e-post, foreslår jeg også at du sender dem nyttig gratis innhold fra bloggen din for å hjelpe deg med å bygge et forhold til potensielle kunder og bygge din autoritet.

Til slutt trenger du trafikk for å komme inn i salgstrakten. Hvis du allerede har mye trafikk som kommer til nettstedet ditt, bør du være god å gå.

Hvis du ikke gjør det, er en av de beste måtene å teste trakten din på å sende betalt trafikk. Min favorittkilde er Facebook-annonser, fordi de er lette å komme i gang med.

16. Selg annonseringsplass

Å selge annonseplass er en klassisk måte å tjene penger på nesten alle typer nettsteder.

Har du vært på store nyhetssider i det siste, som New York Times eller Business Week? De er pakket med annonser, og de får massevis av inntekter fra dem.

Noen mennesker synes at annonser, spesielt på blogger, er klebrig. De ser dem som en spam.

Enten dette er den generelle følelsen, er de verdt å prøve å se om:

 1. Inntektene fra dine andre produkter / tjenester synker
 2. Konverteringsfrekvensene reduseres

Hvis inntektene ikke går ned og konverteringsfrekvensene forblir de samme, har du bare økt inntekten uten å ofre de andre viktige beregningene. Booyah!

Og vanligvis får du velge annonsene som vises på nettstedet ditt. Du kan velge dem som faktisk kan gi verdi for publikum.

Du kan selge annonseplass på mange måter, men to av de enkleste er det Google Adsense og Simple Ads Manager-plugin for WordPress.

17. Tilby en frilansskrivingstjeneste

Dette er en tjeneste bloggere i nesten hvilken som helst nisje kan tilby.

Blogginnholdet ditt viser folk 4 ting:

 1. Du forstår publisering på nettet
 2. Du kan skrive godt
 3. Du er vant til å følge en skriveprosess
 4. Du har kunnskap innen ditt felt

Dette er kvaliteter som enhver frilansskribent trenger. Blogginnholdet ditt forteller automatisk til potensielle kunder at du har disse egenskapene.

Bedrifter krever innhold. Det er nesten en nødvendighet i online verden, men selskaper klager alltid over at de ikke kan finne gode forfattere som vil holde seg rundt.

Det er behov, og du kan fylle det.

Bare opprett en “Ansett meg” -side på nettstedet ditt, forklar at du kan skrive artikler som ligner på bloggen, navngi prisen og fortelle folk hvordan de skal kontakte deg.

18. Vert for et betalt webinar

Webinarer er gode måter å formidle en stor mengde informasjon på i løpet av en time eller mindre.

De fleste av dem blir gitt bort gratis, men hvis du har litt informasjon av premium kvalitet å dele, kan du belaste folk å lytte til deg (omtrent som et betalt live seminar).

Prøv disse tjenestene for å være vert for webinaret ditt:

19. Vert et jobbstyre

Jobbstyrer matcher jobbsøkere med arbeidsgivere. De kan tilby spillejobber på heltid, deltid eller kontraktsarbeid.

For eksempel ProBloggers jobbstyret matcher bloggere med selskaper som ønsker å ansette noen for å lage innhold for dem.

Hvis du har autoritet på rommet ditt, og du kan matche jobbsøkere med arbeidsgivere, kan du være vert for et jobbstyre og tjene penger hver gang en arbeidsgiver ønsker å legge ut en stilling som åpner.

Du kan også belaste arbeidssøkere for tilgang til styret.

Problogger jobbrettProblogger jobbrett

20. Selg et stykke programvare

Dette krever betydelig forhåndskapital og / eller teknisk kunnskap, men mange av de beste bloggerne der ute overgikk til å selge sin egen programvare.

Denne programvaren kobles naturlig sammen med blogginnholdet. Det hjelper leserne å oppnå det de lærer raskere og mer effektivt.

Copyblogger har gjort dette med flere produkter:

Copyblogger

21. Godta donasjoner

Folk setter pris på hvor mye tid og krefter bloggere legger ned i hver artikkel.

Det er ikke lett å være blogger, og leserne kan se det.

Mange av dem vil være villige til å donere til deg, selv om det er en liten mengde, for å hjelpe deg med å drive nettstedet og fortsette å produsere innhold.

Du kan opprette en enkel Paypal “Donate” -knapp og legge den til i bloggen din ved å følge denne guiden av Vishnu.

22. Tilby tale engasjementer

Når rekkevidden og autoriteten din vokser, vil du sannsynligvis bli bedt om å snakke under arrangementer.

Disse hendelsene kan være i ditt lokale område eller til og med over hele verden. Folk vil betale deg for å være der og henvende seg til publikum.

For å sikre at folk vet at du er åpen for å snakke engasjementer, oppretter du en side på bloggen din som beskriver nøyaktig hvordan du kontakter deg for et snakkengasjement og hvilke samtaler du holder.

23. Retargeting på Facebook

Endelig er ikke alle disse tipsene om inntektsgenerering for blogg noe uten trafikk og konverteringer.

Ofte vil den høyeste konverterende trafikken være menneskene som allerede har besøkt nettstedet ditt og er kjent med deg. Hvis du kan markedsføre direkte til dem, bringe dem tilbake til nettstedet ditt og konvertere dem, kan du øke inntektene betydelig.

En av de beste måtene å gjøre dette på er gjennom Facebook Retargeting Ads. Disse annonsene blir sendt til en gruppe mennesker som har besøkt nettstedet ditt de siste 30-180 dagene.

Disse menneskene kjenner deg og er opptatt av å kjøpe fra deg.

Slik konfigurerer du en Facebook målrettet annonse:

Gå først til Facebook Ads Manager, som vanligvis er kl www.facebook.com/ads/manager/. Klikk deretter på Verktøy -> piksler:

Facebook-annonser 1 1

Du skal lage en tilpasset målgruppe. Det er gruppen mennesker du kan målrette mot i Facebook-annonsene dine.

Klikk på knappen som sier “Opprett en tilpasset målgruppe.” Dette vinduet dukker opp:

Facebook-annonser 3

For nettstedstrafikk kan du angi den til alle som besøker nettstedet ditt.

Facebook-annonser 4Endre rekkevidden til 180 dager. Dette vil sikre at det tilpassede publikummet ditt er så stort som mulig. Sjekk deretter “Inkluder tidligere trafikk på nettstedet.”

Til slutt, navngi hva du vil, legg inn en beskrivelse hvis du vil, og klikk “Opprett publikum.”

Klikk deretter på Handlinger -> Vis pikselkode:

Dette vil få opp koden (piksel) som du trenger å legge inn på nettstedet ditt. Denne koden vil spore alle besøkende som kommer til nettstedet ditt og deretter videresende dataene tilbake til Facebook.

Facebook-annonser 5

Hvis du har et WordPress-nettsted, er det enkelt å bygge det inn. Først må du installere Sporing av kodebehandler-plugin.

Når du er installert, går du inn i pluginen og klikker på “Legg til ny sporingskode.” Lim deretter inn koden din slik:

Facebook-annonser 6

Og velg disse alternativene:

Facebook-annonser 7

Klikk deretter “Lagre.”

Det kan ta noen dager før det tilpassede publikummet fylles, men når det gjør det, kan du opprette annonser rettet direkte mot disse menneskene.

Når du oppretter annonsene dine, bare endre “målgruppen” til den tilpassede målgruppen du opprettet tidligere:

Facebook-annonser 8

Du kan nå markedsføre innholdet, produktene, tjenestene dine – hva du vil – til folk som er mer sannsynlig å kjøpe enn tilfeldige besøkende.

Det er også noe av den billigste trafikken du kan kjøpe.

Øk inntektene

Dette er noen av de kraftigste bloggteknologiseringsteknikkene der ute. Jeg håper de vil hjelpe deg med å begynne å tjene penger på nettet, øke inntektene og leve en fantastisk beliggenhet-uavhengig livsstil.

Husk, ikke glem å diversifisere inntektene dine. Når du har fått en strøm inn, kan du begynne å jobbe med den neste. Når den er satt opp, jobber du med den neste.

Dette vil hjelpe inntektene dine til å vokse eksponentielt og sikre dine spill i tilfelle en mislykkes.

Og hvis du likte innlegget, ikke glem å dele det med dine følgere ��

Artikkel skrevet av Michael Karp; opprinnelig dukket opp på WHSR-blogg; den er nå administrert og oppdatert av BuildThis.io-ansatte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map