21 Produktivitetstips for reisebloggere: Hvordan gjøre mer mens du reiser verden rundt

Mange bloggere drømmer om tjene anstendige penger ved å blogge mens de samtidig reiser verden rundt.


Det er ingen som benekter det: Det er en morsom ting å gjøre.

Enten du vandrer gjennom Torres del Paine i Patagonia eller slapper av på en strand på Bali, så får du se verden, smake på ny mat og møte nye mennesker mens du blogger i løpet av nedetiden din.

Jeg var så heldig å ha hatt den slags opplevelse. Jeg reiste ganske mye gjennom hele Asia; og blogget meg gjennom alt. Jeg må si at fleksibiliteten til å spille i løpet av arbeidstiden og jobbe effektivt i løpet av spilletiden kanskje er den største fordelen med å jobbe som blogg på heltid.

(Når det er sagt, reiser jeg ikke så mye i disse dager. Og når jeg gjør det, har jeg barn med meg – en 5-åring og en 18-åring.)

Mens jeg ikke lenger galiverer verden rundt, tenkte jeg at jeg kanskje kunne dele mine beste produktivitetstips med deg i dette innlegget. Lurer du på hvordan du kan sikre at du jobber effektivt mens du er på vei? Disse tipsene kan bare være nøkkelen til å finne ut av det.

Bevæpnet med disse 21 produktivitetstipsene, er jeg sikker på at du ikke har noen problemer i det hele tatt med å oppnå den perfekte balansen mellom arbeid og lek, og maksimerer produktiviteten mens du fortsatt gleder deg over alle opplevelsene reisene kan tilby..

Sett opp riktig tankesett

Ukjent buddhisttempel I Phuket, 2013.I et buddhistisk tempel i Phuket, Thailand; 2013.

1. Behandle bloggen din som en ekte virksomhet

Ta bloggen din på alvor. Kjør og dyrk bloggen din som en bedrift.

Behandle dine kollegaer, inkludert dine medbloggere, redaktører, grafiske designere, etc., akkurat som du ville behandlet enhver annen forretningspartner, og har et formål i alt du gjør.

Husk at du trenger ekte partnere som kan støtte deg i vanskelige tider.

Se for deg at du savner forbindelsesflyet ditt til Lima og havner fanget i Bogota-flyplassen over natten. Hvordan skal du oppfylle den fristen klokka 21 hvis du ikke har Wi-Fi og du må gå ombord på en flytur klokka 20? Når du uventet befinner deg i et bind, trenger du pålitelige partnere som kan hente slakken din. Dette betyr å sette av tid og krefter på å dyrke profesjonelle forhold til dine kollegaer.

Jeg bruker penger på å annonsere på Facebook. Jeg bruker penger på å annonsere på Twitter. Faktisk vil jeg gjøre begge deler for denne artikkelen du leser akkurat nå. Jeg betaler også for annonser på andre blogger. Behandle bloggen din som en virksomhet hvis du vil tjene til livets opphold. – Matthew, Expert Vagabond

Les også: 6 ting du må gjøre for å gjøre bloggen din til virksomhet

2. Skill arbeids- og spilletiden din tydelig

Når du er på veien, har grensene mellom jobb og lek en tendens til å bli uskarpe.

Hvorfor ikke ta den bærbare datamaskinen til stranden og jobbe med det siste innlegget ditt mellom surfeøkter? Ikke bare er dette ganske enkelt upraktisk, men det vil også drepe produktiviteten din.

Når du er ute og reiser, må du sette faste grenser mellom arbeidstid og spilletid.

Lek er lek. Arbeid er arbeid.

Skill de to tydelig, siden hjernen vår ikke er designet for multitasking. Tror du ikke på meg? Sjekk ut denne videoen av Dr. Sanjay Gupta. Realiteten er at for 99% av oss, jo mer vi multitasker, jo mindre produktive er vi.

Grave dypere: Tren hjernen din til å holde fokus på bloggoppgaver

Forbli fokusert

Sandboarding på Moreton Island, Brisbane (lang vei å klatre opp etter lysbildet!), 2013.Sandboarding på Moreton Island, Brisbane Australia; 2007.

Nøkkelen til å holde seg produktiv er å holde fokus. Det betyr å minimere distraksjoner og støy. Jada, det er ikke sikkert at du har et kontor, men det betyr ikke at du ikke kan finne et gunstig arbeidsområde. Prøv å jobbe på en rolig kafé eller slå deg ned på hotellrommet ditt hvis det har et skrivebord.

3. Slå av nye e-postvarsler.

Dette er den absolutte første tingen jeg gjør hver gang jeg setter opp Outlook i en ny bærbar PC. For å være produktiv, må du holde deg fokusert og eliminere så mange distraksjoner som mulig.

Det er ingenting verre enn å motta en ny e-postvarsling hvert 5. minutt mens du prøver å avslutte å skrive et innlegg om Balis fem mest spektakulære strender utenfor allfarvei.

Husk at når du blogger på veien, har du ikke et kontor lett tilgjengelig der du kan søke trøst fra distraksjoner, så du må gjøre mye “distraksjonssikring” på egen hånd hvis du vil få arbeid ferdig.

4. Sjekk bare e-posten din et par ganger per uke.

Det er e-postboksen din, og du kan stille dine egne regler.

Du trenger ikke å sjekke e-posten din hver dag.

Når jeg jobber med et viktig prosjekt, velger jeg å ikke sjekke e-postene mine i arbeidstiden, da jeg synes dette øker produktiviteten min dramatisk. Selv å svare på hva som kan virke som en enkel e-post kan drepe en halv time av tiden din og forstyrre arbeidsrytmen din. Husk at mesteparten av tiden e-postmeldinger kan vente. Det er bedre å gjøre de viktige tingene først.

5. Slutt å sjekke sosiale medier hvert 15. minutt.

Ikke kast dyrebare timer på dagen din med å bla gjennom Instagram- og Facebook-feedene dine. Sosiale medier er et utmerket verktøy for å hjelpe deg med å holde kontakten med dine kjære hjemme mens du er på reise, men nøkkelen er å bruke det i moderasjon.

Når du sjekker sosiale medier hvert 15. minutt, blir det en stor sug, og det vil hemme produktiviteten din. Hvis du ikke selv kan kutte ned tiden du bruker på sosiale medier, er det mange apper som kan hjelpe.

Prøve Pause eller Selvkontroll for å blokkere sosiale mediesider for tidspunkter, så det ikke blir en distraksjon.

Forbedre effektiviteten

I Brienz, Sveits; 2012.I Brienz, Sveits; 2012.

6. Få viktige ting gjort først.

Før du starter arbeidsdagen din, lager du en liste over ting du trenger å gjøre.

Stjerner så oppgavene som er mest kritiske, og få de gjort først. Du er mer produktiv i begynnelsen av arbeidshverdagen, så du vil gjøre mer hvis du takler de største, viktigste prosjektene mens konsentrasjonen og motivasjonen er på topp.

Du kan ikke lage med det ustanselige hodedramaet. Det er umulig å lede kraftig energi til to forskjellige steder samtidig.

Du må jobbe med å rydde tankene dine. Lag noen strategier, slå hodet leietakere, meditere daglig og øve oppmerksomhet. Du åpner et stort tidsrom for klarhet og produktivitet. – Caz, Y Reiseblogg

Les også: Slik starter du en reiseblogg og tjener penger

7. Bruk Pomodoro-teknikk.

Pomodoro-teknikken er en utmerket måte å holde produktivitetsnivået høyt gjennom hele arbeidstiden din.

Hva er hemmeligheten bak denne teknikken? Hold laserfokus i 25 minutter og hvil i 5 minutter. Gjenta fire ganger, og ta en lengre pause på 15 minutter og start prosessen på nytt.

Tanken er at hyppige, konsistente pauser hjelper deg å holde hodet fokusert, forbedre generell konsentrasjon og på sin side produktivitet. Du kan finne mer informasjon om denne fantastiske teknikken her.

Pomodoro-teknikkenPomodoro-teknikken i korte trekk.

8. Planlegg fremover.

Ikke vent til du dukker opp på busstasjonen i Santiago for å bestemme deg for om du skal nordover til San Pedro de Atacama eller sørover til Puerto Montt.

Ha en reiseplan på forhånd, og prøv å holde deg til den. Bare å vinge den på veien vil koste deg med tanke på tid, energi og økonomiske ressurser. Du vil være mye mer produktiv hvis du har en plan med fastsatt arbeidstid og frister.

Sjekk ut KeriLynns artikkel om hvordan du kutter ned markedsføringstiden din i to med riktige verktøy og planlegging.

9. Ta alltid notater.

Om noen uker husker du kanskje ikke navnet på den flotte restauranten du spiste på på Corfu mens du reiste gjennom Hellas.

Den enkleste løsningen er å alltid ha en notisbok og en penn slik at du kan notere relevante detaljer om opplevelser.

I disse dager har jeg en bærbar PC (papirtypen, ikke en bærbar PC) og Evernote på iPhone-en når jeg reiser. For tips og triks for hvordan du kan ta gode reiselapper, må du huske å sjekke ut det dette flotte innlegget av Kevin Muldoon.

10. Hold en liste over overskrift hacks.

Overskrifter er uten tvil det viktigste aspektet av hvert eneste blogginnlegg.

Forskning viser at 8 av 10 personer vil lese overskriften din. Men bare 2 av 10 personer vil faktisk ta seg tid til å lese hele innlegget ditt.

Gode ​​overskrifter vil trekke mer oppmerksomhet og bidra til å bygge et stabilt etterfølgelse av leserne.

Pro tip: Ha alltid en liste over overskrift hacks for hånden i perioder hvor du trenger å utvikle den perfekte overskriften i en tidskrams.

11. Spor nyheter og nye blogginnlegg effektivt

Bruk verktøy som Feedly og Flipboard for å få ferskt innhold og nyheter på ett sted. Unngå å overbestille nyhetsbrevene til blogger, da det bare vil stappe innboksen din.

12. Outsource

Det er ikke nødvendig å gjøre alt selv.

Personlig legger jeg ut noen av mine skrive- og designarbeid. Ideene er alltid mine, men jeg velger vanligvis å ha noen som skriver mye bedre enn jeg kan for å faktisk legge ordene.

Det hjelper mye å ha noen du kan stole på for å sjekke arbeidet ditt! Jeg er heldig som har redaktøren min, Lori Soard, som har støttet bloggoperasjonen min i mange år.

13. Planlegg innleggene dine på sosiale medier.

Å legge ut manuelt til sosiale medier er en tidssug. Bruk automatisert planlegging for å frigjøre den tiden.

jeg bruker Tweet dekk og Buffer nå for tiden.

Andre verktøy som de fleste bloggere anbefaler er HootSuite og SocialOomph.

Grav dypere: Tips for markedsføring på sosiale medier for nybegynnere. 

14. Arbeid hvor som helst når som helst med mobiltelefonen din

Behandle smarttelefonen din som arbeidsstasjonen din.

Når det gjelder å opprettholde produktiviteten din på veien, er smarttelefonen en av de største allierte.

Sett opp smarttelefonen din slik at du maksimerer potensialet ditt som arbeidsverktøy. Forsikre deg om at du installerer alle nødvendige apper slik at du kan jobbe effektivt via telefonen din, og sørg for at du konfigurerer den slik at du kan jobbe når som helst og hvor som helst med en Wi-Fi-forbindelse.

Prøv disse appene:

Sjekk ut: Listen over må-ha verktøy for din online virksomhet.

15. Har store visjoner, men sett deg kortsiktige mål

Sett deg store mål i livet, men fokuser alltid på små, kvantitative trinn i oppgavelisten.

Livet er et maraton, ikke en sprint. Det er bra å ha store mål i livet, men du må fokusere på å legge den ene foten foran den andre og gå videre en kilometer om gangen hvis du vil komme hvor som helst.

Så mens et stort livsmål kan være å tjene 10 000 dollar per måned, er det de små trinnene i oppgavelisten din (skriv tre nye innlegg før X-dato, nå ut til fem bloggere for gjesteposter før Y-date, etc.) som vil faktisk tillate deg å møte det store målet.

Ta grep: Enkel å starte online forretningsidéer for nybegynnere.

Kos deg og lev livet til det fulle

På Santorini, Hellas; 2010.I Santorini, Hellas; 2010.

16. Feir både små og store prestasjoner.

Når du møter et mål, ta deg tid til å feire, selv om prestasjonen ikke nødvendigvis er en stor. Det trenger ikke å være noe forseggjort. Det kan være noe så enkelt som å tilbringe dagen på å utforske en ny strand eller dra ut om natten for noen øl med venner.

17. Hold deg motivert.

Enten du ble plukket ut med lommen mens du sov på nattbussen fra Mendoza til Buenos Aires, eller om du savnet flyet ditt til Hong Kong og rusler om å finne en annen, når du er på veien, vil ting gå galt.

Det vil være en tid hvor du trenger å la noen reiseplaner gå og bare slappe av hele dagen på vandrerhjemmet eller hotellrommet. Nøkkelen er å ikke la dette holde deg tilbake.

Vær alltid forberedt på å møte nye utfordringer, og ikke la tilbakeslag holde deg nede!

Les også: 7 vaner med svært effektive bloggere

18. Tren eller mediter regelmessig.

Et jevnlig, regelmessig trenings- eller meditasjonsregime kan gjøre underverker for produktiviteten din. Jeg trener regelmessig, selv når jeg reiser, fra lange turer på stranden til ballspill med lokalbefolkningen.

Det er viktig å holde et klart sinn, og jeg synes at trening hjelper meg enormt med det.

Mange mennesker synes også meditasjon er et uvurderlig verktøy for å holde et tydelig, fokusert sinn. Kongresskvinne Nancy Pelosi starter dagen med en 45-minutters spasertur, mens Starwood Hotels & Resorts ‘administrerende direktør Frits van Paaschen løper 10 mil. Condoleezza Rice reiser seg klokka 16:30 for å trene uansett hvor i verden hun tilfeldigvis befinner seg, og mogulen Richard Branson insisterer på at treningsrutinen hans gir ham 4 ekstra timers produktivitet per dag.

Bunnlinjen? Svært vellykkede mennesker har en tendens til å ha en treningsrutine som fungerer for dem. Det burde du også.

19. Ikke bry deg for mye om hva andre gjør.

Jobbe hardt når det er arbeidstid; ikke tvil på deg selv.

Tross alt er ideen å leve gratis og nyte livet ditt. Det andre gjør med livet er virksomheten deres – ikke din. Å kontinuerlig sammenligne deg selv med andre vil generere unødvendig angst og distrahere deg fra arbeidet ditt.

20. Unngå utbrenthet

Hvis du prøver å dunke ut arbeid i 12 timer etter hverandre, kommer du ikke til å være produktiv.

Du kan bare konsentrere deg om en ting så lenge. Planlegg arbeidshverdagen din med pauser for å gi tankene resten du trenger. Du vil forbedre konsentrasjonen og produktiviteten.

Du vil sannsynligvis ønske å kaste inn håndkleet, men ikke. Denne [Blogging] er en virksomhet som belønner fasthet. Det tok meg et år å tjene min første dollar på bloggen min (som kom som en helt uventet og kjærkommen overraskelse). Alle de viktigste milepælene mine har blitt kjempet hardt og vunnet hardt. Det er en virksomhet med små kamper og nådeløst sakte klatring opp og opp. Det er ikke en enkel vei, men menneskene som skal klare det, er de som ikke gir etter. – Steph, Twenty Something Travel

21. Ha det gøy.

Sist men ikke minst, ta deg tid til å glede deg over alle de fantastiske opplevelsene som reiser har å by på.

Jeg mener – det er hele poenget med å tjene til livets opphold via reiseblogging, ikke sant?

Glem aldri å ha det gøy mens du er på veien.

Artikkel skrevet av Jerry Low; opprinnelig dukket opp på WHSR-blogg; den er nå administrert og oppdatert av BuildThis.io-ansatte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map