20 må-ha verktøy for dine online virksomheter (+ bonusverktøy)

Som liten bedriftseier betyr det å vokse virksomheten din å gjøre den mer effektiv og finne verktøy som kan hjelpe deg med å erstatte de hundrevis av ansatte du ikke har og ikke har råd til å ansette.


Heldigvis for eieren av Internett er det en rekke ting som vil hjelpe med alt fra webhotell til tidsstyring til fakturering til e-postmarkedsføring. Vi har spart deg tid og krefter på å jakte på disse verktøyene; Vi har sett på noen av de mest populære verktøyene der ute og valgt de 20 beste verktøyene du må ha.

I henne Topp 20 verktøyliste på Forbes, Tanya Prive delte:

“Begrenset tid, arbeidskraft og budsjetter kan alle være en faktor når arbeidsmengden begynner å hoper seg opp og regningene kommer i rulling. Med et solid team og de riktige verktøyene, er du imidlertid snart på vei til å nå forretningspotensialet ditt .”

20 Må-ha verktøy for din virksomhet

1 – Kravbase

Behovsbase

Incs blogginnlegg på 12 Kule nettverktøy for små bedrifter tar en titt på Demandbase som et virkelig verdifullt verktøy for eiere av nettsteder.

Demandbase tar en nærmere titt på de som besøker nettstedet ditt ved å ta IP-en og sammenligne den på tvers av flere informasjonskilder, for eksempel Dun & Bradstreet og LexisNexis. Demandbase forteller deg ikke bare hvilke selskaper nettstedbesøkende sannsynligvis jobber for, men vil sette deg opp med kontaktinformasjon for lederen av selskapet, slik at du kan selge tjenestene dine ytterligere. Dette er en flott måte å markedsføre til en demografisk allerede interessert i produktet ditt.

2 – Inky Bee

Inky Bee

I et blogginnlegg på Bloggveiviser, HostScore grunnlegger, Jerry Low, foreslår å bruke Inky Bee for å få kontakt med andre bloggere.

Nettverk med andre bloggere er nøkkelen til å få ordet om din egen blogg. Noen ting i markedsføring av blogger har ikke endret seg siden blogging begynte, og nettverk med andre bloggere er en av dem. Måten vi nettverker med hverandre på har imidlertid endret seg og Inky Bee er et flott verktøy som hjelper deg enkelt å koble deg sammen, spare deg for tid og matche deg med bloggere med lignende interesser.

3 – Pivotal Tracker

pivotal checker

Dette er et verktøy du kanskje ikke har hørt om før, men Pivotal Tracker vil hjelpe deg å holde den travle timeplanen din i rute. I en titt på 40 små bedrifter og nettverktøyene de ikke kan leve uten, Michael P. Daugherty fra Bespoke Row sier at dette er hans favorittverktøy. Man kan lett se hvorfor. Det er et brukervennlig prosjektstyringsverktøy som vil få alle i teamet til å delta i et sanntid online miljø. Sett opp en plan for når oppgavene skal fullføres, la andre laste opp oppdateringer og legge igjen notater og samhandle med kunder alle fra samme dashbord.

 4 – Dropbox

Denne enkle online lagringsløsningen er perfekt for å holde rede på de viktigste dokumentene dine. Hvis det utenkelige skjer og datamaskinen din krasjer eller det oppstår en brann på hjemmekontoret, kan du gjenopprette alle dataene dine Dropbox. Selskapet tilbyr flere løsninger, inkludert et gratis alternativ med 2 GB lagringsplass. Du kan også bruke Dropbox til å dele filer med samarbeidspartnere.

slippboks

5 – Appy Pie

appie kake

Appy Pie er en plattform som lar bedrifter designe sin egen app og laste opp til iTunes eller Google Play. Kunder kan laste ned appen, og du kan deretter sende ut daglige pushvarsler. Appy Pie er i ferd med å legge til muligheten til å selge produkter via appen også.

6 – Hootsuite

Hootsuite har et todelt formål for småbedriftseieren. Først på Hootsuite-dashbordet kan du se hvilke temaer som trender i din virksomhetsnisje. Hva snakker folk om? Hvordan kan du bruke dette i et blogginnlegg eller i tilbudene dine? Hvis folk snakker om en filmstjerners død, har du noen produkter relatert til den stjernen du kan ha på produktsiden? Du kan også bruke Hootsuite til å planlegge innlegg i sosiale medier for din egen virksomhet.

The National Federation of Independent Business (NFIB) antyder dette som en Topp 6 online verktøy som eiere av små bedrifter bør bruke og lister opp følgende: “Det er andre tjenester som ligner Hootsuite, men vi har funnet ut at det overskrider alle på omtrent alle nivåer.” —Kari DePhillips, The Content Factory, Pittsburgh ”

Hootsuite

7 – Bølge

bølge

Å følge med på fakturaer, betalte kontoer, mottatte betalinger og til og med lønn for en liten bedrift kan til tider virke overveldende. Wave er en alt-i-ett-løsning for eieren av små bedrifter og programvaren lever i et online miljø. Quickbooks Pro på nettet er et annet alternativ, men Wave er litt rimeligere for den lille karen, ettersom den er gratis.

Small Business Doer bloggeren Greg Lam hadde noen interessante innsikter i fordeler og ulemper med denne programvaren. Selv om han fant det begrensende for virksomheten sin, for noen som driver virksomheten som eneeier uten mange utgifter hver måned, vil denne programvaren trolig fungere helt fint. En av de beste delene av artikkelen hans er imidlertid helt på slutten, der han tilbyr en liste over forskjellige online regnskapsprogrammer bedriftseiere kan bruke.

8 – Planlegging

schedulity

Hvis du driver en virksomhet hvor du møter kunder enten på nettet eller i person, vil du sjekke ut det Schedulicity for automatisert planlegging.

Denne programvaren lar klienten besøke et nettsted og se hvilke dager og klokkeslett du har tilgjengelig for avtaler. Hvis du for eksempel tilbyr en-til-en-coaching, legger du inn timene du er tilgjengelig og lar kundene dine vite at de kan gå på nettstedet for å planlegge en avtale. Schedulicity vil sende deg en e-post når du har en avtale, vise den bestemte tidsluken som bestilt og til og med sende automatiserte påminnelser til klienten din før avtalen.

9 – MailChimp

MailChimp

Hvis du driver en online virksomhet, vil du starte et nyhetsbrev for å holde kontakten med besøkende. Et nyhetsbrev tjener mange formål, inkludert at du kan varsle abonnenter om spesialsalg eller nye produkter. I WHSR-artikkelen 15 Pearls of Web Hosting Wisdom, Luana Spinetti påpeker:

“Installer et nyhetsbrevprogramvare på den begrensede webhotellkontoen din, og den begynner å spise opp disken og båndbredden. Dessverre er det ikke mye å gjøre med det, og det minste tilgjengelige nyhetsbrevskriptet – OpenNewsletter – er fremdeles 640 KB, og du må også telle med alle de lagrede problemene. “

MailChimp er den perfekte løsningen. kan du starte med en gratis konto, og når abonnentbasen vokser, kan du enkelt flytte opp til en betalt konto. MailChimp tilbyr ferdige nyhetsmaler, eller du kan lage et tilpasset utseende for bedriften din.

Merk: Hvis du leter etter et alternativ til MailChimp, bør du lese vår konstante kontaktanmeldelse.

10 – Google Drive

Google Disk tilbyr en praktisk måte å holde oversikt over dokumentene dine. Du kan dele med samarbeidspartnere. En av de bedre funksjonene ved Drive er at du kan stille inn filen for skrivebeskyttet eller la andre redigere filen. Miljøet støtter tekstbehandlingsdokumenter så vel som databasedrevne. I tillegg kan du laste ned maler andre har opprettet som allerede har formler på plass. La oss si at du vil ha en database for å spore arbeidstakernes arbeidstimer. De kan logge seg på malen, legge til timene sine og lagre. En enkel løsning for mange forskjellige delingsoppgaver.

11 – SlideShare

Slideshare

Slideshare lar deg laste opp en presentasjon og nå nye kunder via et PowerPoint-format. I Bruk SlideShare for å nå nye kunder, Jeg snakket om dette voksende markedet som allerede får rundt 120 millioner visninger per måned. En av de største fordelene med å legge dette elektroniske verktøyet til din markedsføringsmodell for virksomheten er at du automatisk forbedrer nettstedets rangering i søkemotorer.

12 – Google Webmaster Tools

Hvis du ønsker å forbedre nettstedets plassering i søkemotorer og forbedre nettstedets brukervennlighet, er det eneste du kan gjøre å bruke Googles verktøy for nettredaktører. I tillegg til å se hvordan nettstedet ditt rangerer på Google, vil du også lære litt viktig informasjon om demografien til besøkende på nettstedet. Hvis du for eksempel oppdager at de fleste besøkende kommer til nettstedet ditt mellom klokka 12 og kl. hver fredag, så kan du tilby salg i løpet av den tiden eller andre insentiver for å øke konverteringsfrekvensen. På den annen side, hvis besøkende forlater det andre de lander på en bestemt side, må den siden sannsynligvis bli oppusset og gjort klebrig.

13 – Infografikk

“Ifølge Samfunnsvitenskapelig forskningsnettverk, omtrent 65% av mennesker er visuelle elever. Med slik statistikk kan du se hvorfor infografikken vokser i popularitet. ” Å legge til infografikk kan gjøre to ting for din lille bedrift. For det første kan det gjøre det du tilbyr mye tydeligere for seeren. For det andre, hvis den infografien er verdifull, vil besøkende feste den på Pinterest, dele den på Facebook og Tweet om den. Dette betyr at den potensielle rekkevidden din øker eksponentielt med antall venner hver person har i sin sosiale mediekrets.

14 – Wix

Wix hjemmeside

Wix er en av våre anbefalte nettstedbyggere i markedet. Det er også en av de mest innovative nettstedbyggere i markedet.

Det er enkelt å lage en webside med Wix. Den har over 500 flotte maler. Med pek-og-klikk, dra-og-slipp-funksjoner, kan du raskt lage et fantastisk nettsted på få minutter.

Du kan også øke nettstedet ditt ved å integrere nyttige apper på nettstedet ditt. Du kan dykke inn i appemarkedet deres. Den har over 260 apper å velge mellom. Du kan utforske både gratis og betalte apper for å nøyaktig du har i tankene.

15 – Shoeboxed

shoeboxed

Griper du noen gang et papirrom når du er i butikken og mister kvitteringen umiddelbart? Det er ganske vanskelig å spore den utgiften, om enn en mindre, når du ikke finner kvitteringen for den. Dette er hvor Shoeboxed kommer i spill for å holde eier av små bedrifter ansvarlig. Dette er en app du laster ned til smarttelefonen din. Du kan deretter ta et bilde av kvitteringen og Shoeboxed gjør resten, oppbevare en kopi av kvitteringen og spore utgiftene for deg. Brukt flittig, vil programmet sikre at du aldri går glipp av nok et driftsfradrag for skatten.

16 – Gratis konferansesamtaler

Som eier av en online virksomhet gjør du sannsynligvis mye av kommunikasjonen din via telefon eller via e-post. Det er anledninger hvor det vil være nyttig å ha alle de som jobber med et prosjekt på en telefonsamtale. Det er der Gratis konferansesamtaler kommer inn i spillet. Få alle sammen på telefon, og systemet vil til og med ta opp samtalen for fremtidig referanse. Du kan også bruke dette systemet til en informasjonssamtaler for kundene dine. “Rommene” vil inneholde opptil 1 000 innringere om gangen. Som moderator kan du tillate spørsmål fra bestemte brukere eller holde dem stille mens du snakker om et bestemt emne.

17 – When Is Good

Hvis du noen gang har prøvd å organisere en møtetid for mer enn tre personer, vet du hva et mareritt det kan være å finne ut en dag og en tid som fungerer for alle. Når er bra er et flott verktøy for å finne ut når alle kan møtes på nettet eller over telefon. Hver person legger inn sine tilgjengelige tidspunkter, og systemet velger en som fungerer for alle.

18 – Nøkkelordspion

KeywordSpy

En av de beste måtene å lære av konkurransen din er ved å spionere på dem – vel, deres søkeord uansett. Dette analyseverktøyet tar en titt på hvilke nøkkelord som fungerer best for konkurrentene, slik at du kan lære av hva de gjør. På bloggen Trafikk salat, Ryan Cruz sier om bruk av nøkkelordspion, “Min generelle regel er at hvis folk reklamerer (bruker annonsering av betaling per klikk) for det aktuelle søkeordet eller frasen, så er det et godt søkeord å målrette fordi det er kommersiell hensikt.”

19 – Mojo Helpdesk

mojohelpdesk

Online virksomhetsmarked er svært konkurransedyktig. Selv om du er det eneste spillet i denne verdensomspennende byen i dag, kan du være sikker på at noen vil legge merke til suksessen din og kopiere det du gjør. Når du har dekket alt annet (optimalisering for SEO, gode destinasjonssider, solid konvertering osv.), Er kundeservice den eneste måten å komme foran konkurransen. Mojo Helpdesk er en måte å holde kontakten med kundene dine på, og sørge for at eventuelle problemer raskt og vellykket løses. Selv om det er mange helpdesk-plattformer, får denne gjennomgående høye anmeldelser. De GetApp-fellesskapet gjennomgikk denne programvaren og ga den fem av fem stjerner.

20 – CrashPlan

Crashplan

Crashplan er en cloud backup-løsning. Programmet kjører i bakgrunnen på datamaskinen din, og sikkerhetskopierer kontinuerlig viktige filer i tilfelle et datakrasj. Hvis det utenkelige skjer, mister du ikke viktige prosjekter eller kundekontaktinformasjon. I stedet installerer du ganske enkelt disse dataene fra sikkerhetskopierte filene i CrashPlans sky.

Bonusverktøy

Plerdy

Plerdy Tools – multifunksjonell SaaS-løsning for forbedring av konverteringsfrekvens og UX på nettsteder. For å oppnå maksimalt konverteringsnivå, må du analysere en hel haug med viktig statistikk. Det er nødvendig å kjenne til trafikkilder, bla dybde, forstå hvilke nettstedelementer brukere klikker oftest og overvåke brukervennlighet.

Heatmaps, PopUp-smarte former og SEO-kontroller er de tre produktene som kan hjelpe deg med å nå målet. Basert på den innsamlede informasjonen, kan du utvikle en handlingsplan for å øke konverteringen ved hjelp av dette i en CRO-plattform.

Qwilr

Qwilr er et verktøy som gjør det enkelt å lage og gjøre forretningsdokumenter til vakre og intuitive nettsider, som igjen gir brukerne tilgang til analyser og andre nyttige verktøy. Reimagine dine gamle PowerPoint-dekk og PDF-er, og drøm opp kreativ, inspirerende kommunikasjon som ser profesjonell ut og er enkel å lage.

Sjekk det ut ved å prøve Qwilrs dokumentgenerator – Det er et gratis verktøy som automatisk genererer en pakke med tilpassede forslag, casestudier, fakturaer og brosjyrer for bedrifter i løpet av få minutter. Bare svar på noen få spørsmål, og dokumenter er skreddersydd til din virksomhet og merkevare.

Moosend

Hvis du driver en e-handelsbutikk, må du absolutt sjekke ut det Moosend, en av de morsomste, fancy og nyttige plattformene der ute. Eller kanskje sjekk det ut uansett, da Moosends mål er å hjelpe selskaper å vokse og treffe den innboksen hver gang.

Med avansert analyse, automatisering av markedsføringsfunksjoner som er rett fra fremtiden og en skinnende dra-og-slipp-e-postredigerer med premade nyhetsbrevmaler som ikke krever noen kode i det hele tatt for å fungere, tilbyr Moosend et markedsføringsautomatiseringsverktøy som kan få deg til å føle at du er i godbit, uavhengig av din nisje.

Mailigen

Mailigen hjelper deg med å opprette menneskelige forbindelser gjennom automatisering av e-postmarkedsføring. Teamet bak verktøyet vet at det menneskelige øyet liker skjønnhet og enkelhet. Derfor åpnes Mailigens estetisk designede e-postmeldinger og hjelper deg å etterlate et varig inntrykk.

Fra e-postdataanalyse og A / B-testfunksjoner til massevis av forskjellige integrasjoner – Mailigen har alt.

Omnisend

Når nettbutikker uteksaminerer fra enkle e-postkampanjer til en komplett omnikanalsopplevelse, henvender de seg til Omnisend. I motsetning til andre markedsføringsautomatiseringsplattformer som for tiden finnes på markedet, lar Omnisend deg legge til flere markedsføringskanaler innenfor den samme automatiseringsarbeidsflyten. E-postmarkedsføring, SMS, Facebook Messenger og web push-varsler – du får alt i denne alt-i-ett-markedsføringsautomatiseringsplattformen.

Dyp integrasjon med netthandelsplattformer betyr at du kan konfigurere automatiseringsarbeidsflyter, destinasjonssider, popup-popup-vinduer uten utviklingsevne. Denne integrasjonen lar deg også samle verdifulle data om kundenes handleoppførsel og bruke dem for bedre personalisering og segmentering, og til slutt gi deg mer salg og høyere inntekter. For et online verktøy som vil spare deg for tid og hjelpe deg med å tjene mer inntekter, er Omnisend absolutt verdt en titt.

Buddy Punch

buddypunch

Når det gjelder å drive en bedrift, er det viktig å spore dine ansattes tid. Hvis du er ute etter en tidssporingsprogramvare som er enkel, men likevel kraftig og gjør alt det tunge løftet for deg, da Buddy Punch kan være din løsning.

De tilbyr et bredt utvalg av funksjoner, inkludert PTO-sporing og periodisering, overtidsberegninger og mer avanserte funksjoner som ansiktsgjenkjenning for å forhindre at kameratstemper. De har omfattende lønnsrapporteringsverktøy som kan tilpasses for å passe til bedriftens behov.

Buddy Punch gir enkel integrasjon med topp regnskapsprogramvare, for eksempel Quickbooks og Paychex, sammen med andre tilpassede fakturerings- eller faktureringssystemer – Gir ledelsen muligheten til å synkronisere ansattes timer på forespørsel.

Sammen med alt dette er Buddy Punch online-basert, så alle med internettforbindelse vil kunne få tilgang til den. Uansett om det er en brukervennlig app eller nettleser, får både administratorer og ansatte muligheten til å velge hvilken visningspreferanse som er best for dem..

Automizy

automizy

Jeg har kontaktet vennene våre på Automizy å inkludere verktøyet deres i denne artikkelen, svarte Mor Mester til oss med følgende,

Automizy handler om å gjøre livet ditt som markedsfører / liten bedriftseier enklere ved å gi deg muligheten til å håndtere e-postmarkedsføring effektivt. Du kan implementere løsningen vår enkelt, og funksjonene hjelper deg å oppnå ønsket resultat med mindre kamp. I systemet vårt er det ikke nødvendig å bruke flere e-postlister fordi det er basert på tagging av kontakter og bruk av segmentering. Som et resultat vil det ikke være dupliseringer i e-postdatabasen din, noe som betyr at du betaler mindre.

Du kan bruke segmenter til å sende tilpassede bulk-e-poster til abonnentene dine basert på dataene dine. Draget vårt & drop editor lar deg bygge vakre, responsive e-postmeldinger som abonnentene dine vil elske. Du kan gi abonnentene dine en helt personlig opplevelse med Automizy. Bare utform dryppkampanjen din i den visuelle arbeidsflytredigereren vår som hjelper deg å segmentere publikum basert på engasjement i e-postene dine.

Spor resultatene og lag rapporter om bulk og automatiserte kampanjer med vår avanserte analyse.

I løpet av et halvt år slipper vi en oppdatert versjon av AI-en vår. Den lar deg:

 • send e-post når abonnentene dine faktisk er i innboksen,
 • skriv bedre emnelinjer (for å øke åpent tempo),
 • delte e-postmeldinger i automatiserte kampanjer (for å øke konverteringer).

Toggl

Toogl

Din tid er dyrebar og Toggl hjelper deg å holde rede på hvor lang tid du bruker på hver oppgave. Toggl tilbyr både gratis og betalt alternativ. Bare dra verktøyet opp på nettet, logg inn og spore tiden din etter klient, prosjekt eller oppgave fullført. Hvis du har klienter som betaler deg per time, kan du bruke Toggl til å spore tidsbruken på hver oppgave også gjøre fakturering enklere.

Time Doctor

Time Doctor

Time Doctor gjør det enkelt å overvåke dine arbeidere. Det kan spore hvordan arbeidstakerne dine bruker tiden – jobber de på jobben eller kaster bort tid på noe annet?

Tope Longe, Content Marketing Specialist hos Time Doctor, har delt med oss ​​hvordan Time Doctor kan forbedre din organisasjonsproduktivitet,

Time Doctor er en tidssporingsprogramvare for sporing og økning av produktiviteten på arbeidsplassen. Det er nyttig for både enkeltpersoner og selskaper å spore arbeidstid og total produktivitet nøyaktig. Den lar deg høste tidssporingsdata om den ansattes arbeidsvaner og gir enkel analyse for hvordan nøkkelområder der produktivitetsforbedringer kan gjøres.

Den har flere funksjoner for å forbedre teamets produktivitet, for eksempel overvåking av nettsteder og applikasjoner, popup-distraksjonskontroll for å hjelpe brukere med å holde på oppgaven, lønnsfunksjoner og en rekke integrasjoner med tredjepartsapper.

Time Doctor har også fraværende og sene rapporter som hjelper med å holde ansatte i drift i løpet av høsttimene og gjøre det enkelt for dem å kommunisere fritidsbehov. Som en valgfri funksjon kan det ta skjermbilder hvert par minutter som en måte å bekrefte at ansatte jobber.

Toppen av isfjellet

Dette er bare noen få favorittverktøy for små bedrifter på nettet. Når det gjelder å gjøre små bedrifter mer effektive, er det ubegrensede muligheter for verktøy som kan brukes.

Den originale artikkelen ble først publisert på WHSR-blogg; Det er nå administrert og oppdatert av BuildThis.io-ansatte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map