19 fantastiske plattformer for å bygge ditt eget nettsted og en mobilapp

Det er 2019, og hvis du fremdeles ikke har et nettsted for bedriften eller merkevaren din, er det på tide å fikse det. Enten du er en digital markedsføringsguru eller en liten bedriftseier, trenger du et nettsted for å gjøre din digitale tilstedeværelse kjent.


Du sier kanskje deg selv, “Jeg vet ikke en eneste ting om programmering, hvordan skal jeg bygge et nettsted!”

Bekymre deg ikke! Mange plattformer for bygging av nettsteder i dag er superenkle å bruke. Du trenger ikke å være en IT-ekspert for å lage et fantastisk nettsted.

For de som ikke er redd for koding, har vi noen få CMS-er som du kan synke tennene i.

Vil du ha din egen webside eller mobilapp? Her er 19 gode plattformer for å gjøre jobben. Klikk for å Tweet

Super enkle plattformer

Plattform
Hva tilbyr den??
eksempler
Om megEnkel og rask destinasjonsside. Perfekt valg for digitalt visittkort.Utforske
WeeblyEnkleste plattform. Flott for å lage første nettsted online. (Les anmeldelse)Utforske
JimdoEnkel plattform for e-handel. Begrensede maler.Utforske
WordPress.comDeler den beste plattformen for blogging og publisering.Utforske
WebnodeBra for å lage flerspråklige nettsteder og har ikke noe imot å vise annonser.Utforske
WixEn av de beste plattformene vi elsket. Topp i klassen. (Les anmeldelse)Utforske
SquareMange flotte velutformede maler. (Les anmeldelse)Utforske
ShopifyNettbutikkbygger vi elsket. Begynn å selge på sosiale med letthet. (Les anmeldelse)Utforske
VolusionLener seg mot nettbutikkstyring.Utforske
BigcommerceOmfattende og brukervennlig nettbutikkbygger. (Les anmeldelse)Utforske

Plattformer for ekspertnivå

Plattform
Hva tilbyr den??
eksempler
JoomlaAvansert CMS-plattform med kraftige verktøy som bygges fra grunnen av.Utforske
WordPress.orgSvært tilpassbare CMS med mange plugins og temaer.Utforske
DrupalOpen source script og populært blant programmerere.Utforske
PrestaShope-handelsfokusert CMS for omfattende digital butikk.Utforske
WooCommerceUnik plugin som enkelt gjør WordPress til en kraftig nettbutikk.Utforske
Magentoe-handelsplattform med ekspansive funksjoner, men bratt læringskurve.Utforske

Mobile App Maker-plattformer

Plattform
Hva tilbyr den??
eksempler
AppInstituteDIY app Builder plattform for iPhone og Android app.Utforske
SwifticMobilappprodusent med lojalitetskortfunksjoner for å øke nettbutikken.Utforske
ShoutemLag en app raskere med plattformen. Eller du kan ansette teamet deres for å gjøre det.Utforske
AppYourselfBrukervennlig plattform for nybegynnere til app-lage.Utforske

Så er du klar til å begynne å bygge din egen webside? Her er 16 fantastiske plattformer og 4 appprodusenter for å bygge et nettsted!

10 superenkle plattformer for å bygge et nettsted

Å bygge et nettsted trenger ikke å være en smertefull opplevelse. Med disse innholdsstyringssystemene (eller plattformene for bygging av nettsteder), trenger du ikke å se på en enkelt kodelinje når du oppretter et eget nettsted.

Enten det er en enkel porteføljeside, en digital butikk for bedriften din, eller til og med bare en hobbymatblogg, så lenge du vet hvordan du bruker tekstprosessorer (dvs. MS Words) eller e-post, vil du ha et fantastisk nettsted up-and -Flott på kort tid.

Den beste delen? Mange av disse plattformene er superbillige! Du kan ha et personlig domenenavn og pålitelig nettstedleverandør for mindre enn $ 5 per måned.

1 – Weebly

WeeblyBesøk Weebly

En av de enkleste nettstedbyggerne, Weebly er flott for folk som lager sin første webside. Ved hjelp av et enkelt “dra-og-slipp-system” kan du bygge vakre Weebly-nettsteder som er relativt raske og smertefrie.

Weebly tilbyr forskjellige nivåer når det gjelder priser, men deres gratis konto har fremdeles mye å tilby, inkludert en ubegrenset mengde online lagring.

Merk – Det kan også være lurt å sjekke ut det tradisjonelle vertsselskapet SiteGround. SiteGround er et av de beste valgene for forretningshotell. Den grunnleggende delte hostingplanen kommer til litt lavere pris, støtter Weebly Basics, og tilbyr andre brukervennlige funksjoner (for eksempel ett-klikks SSL-installasjon, gratis migrering av nettsteder og billig overvåking av skadelig programvare).

2- Shopify

ShopifyBesøk Shopify

Shopify er ekvivalent av e-handelsbyggere som tilsvarer Wix og Squarespace. Når det gjelder design og brukervennlighet, er Shopify en av de beste for å sette opp din online butikk.

Med å ha alle verktøyene og tjenestene klare på nettstedet sitt, handler Shopify om å gjøre plattformen deres til 1-stop-shop for nettbutikker og forhandlere.

Slik kan du starte en dropshipping-butikk med Shopify.

3- WordPress.com

wordpressBesøk WordPress

WordPress (krefter 31,9% av Internett) har alltid vært en favoritt blant bloggere for sine brukervennlige verktøy og bloggersentriske grensesnitt som gir høy tilpasningbarhet.

Sammenlign med andre nettstedsbyggere, WordPress har litt av en læringskurve, men hvis du tar deg tid til å lære inn og ut av systemet, vil du finne at WordPress tilbyr rikelig kontroll på å lage blogg-nettsted.

4- Wix

WixBesøk Wix

Wix er mye ansett som en av de beste gratis byggherrer på nettstedet, og har mye å tilby for bedrifter og merker som akkurat er i gang og har et stramt budsjett.

Med en imponerende katalog med design og temaer, gir Wix ekstremt fleksible verktøy deg muligheten til å lage nettsteder som er “piksel perfekte” og profesjonelle.

Lær hvordan du oppretter et Wix-nettsted ved å bruke denne trinnvise guiden.

5- About.me

om megBesøk About.me

Trenger du en rask og enkel destinasjonsside for deg selv? About.me er det perfekte valget for å lage et digitalt visittkort eller en hub-side som lenker til alle dine online profilsider (for eksempel Facebook, Linkedin, Twitter, Google+ osv.).

Å sette opp en about.me-side er enkelt nok. Krev bare navnet og URL-en din, legg inn et bakgrunnsbilde sammen med en beskrivelse, og du er ferdig!

6 – Jimdo

JimdoBesøk Jimdo

For en mer e-handelsfokusert nettstedbygger kan du ikke gå galt med Jimdo. I likhet med Weebly tilbyr Jimdo brukervennlige verktøy som enkelt lar deg opprette en glatt nettbutikk i løpet av få minutter.

Du kan velge å forbli på Jimdos gratis plattform (som har ingen tidsbegrensning), men oppgradering til Jimdo Pro og JimdoBusiness tilbyr flotte alt-i-ett-pakker.

7- Webnode

WebnodeBesøk Webnode

Webnode stabler kanskje ikke opp til andre nettstedbyggere når det gjelder funksjoner og verktøy, men når det gjelder støtte for flere språk har Webnode dem i spar.

Med muligheten til å lage flerspråklige nettsteder for over 20 språk, får Webnodes plattform mer oppmerksomhet mot et internasjonalt publikum.

8- Firkant

SquareBesøk Squarespace

Squarespace, som en direkte konkurrent til Wix i vakre design, handler om å bygge et vakkert nettsted for ditt merke.

Med tagline “Build It Beautiful” kan du forvente mange designmaler for nettstedet ditt som er, vel, vakkert.

Følg nybegynnerguiden om hvordan du bruker Squarespace til å bygge et nettsted.

9- Volusjon

VolusionBesøk Volusion

Volusjon lener seg mer mot den operative siden (dvs. lagerstyring, kundestyring, etc.) av nettbyggingssiden av spekteret.

I likhet med Shopify gir Volusion en alt-i-ett-løsning for bedrifter å opprette en nettbutikk.

10- Bigcommerce

BigcommerceBesøk Bigcommerce

Bigcommerce, den mest omfattende nettbutikkbyggeren, gir deg alle verktøyene du trenger for å starte en digital butikk for bedriften din..

Å betale for standardplanen gir deg tilgang til deres funksjonsrike plattform som inkluderer ubegrensede produkter, ubegrenset båndbredde, ubegrenset lagring og en fullt funksjonell butikk.

Merk: Hvis du har budsjettbegrensning, er her en liste over gratis byggeplanplaner du kan vurdere når du oppretter nettstedet ditt.

6 plattformer for ekspertnivå for å lage et nettsted

Plattformene på ekspertnivå er der du virkelig kan teknisk med å bygge ditt nettsted. Tenk på de enkle plattformene som ominnredning av en leilighet eller et sameie mens du bruker ekspertplattformen, tilsvarer å bygge ditt eget hus.

Det er mer kontroll med hva du kan bygge med dette innholdsstyringssystemet (CMS), men det vil kreve at du er kjent med ting som HTML, CSS, PHP og andre nettprogrammeringsspråk..

Det kan bli kostbart å bruke disse plattformene, men du vil kunne opprette og vedlikeholde nettstedet ditt mer direkte og ha bedre fleksibilitet når det gjelder å legge til funksjoner.

1- Joomla

joomlaBesøk Joomla

Joomla er en prisbelønt CMS, og er en av de mest brukte open source nettbyggerne med sine kraftige online applikasjoner, brukervennlig programvare og fleksibel utvidbarhet.

Med egen støtte for sosiale, nettverks- og e-handelsfunksjoner, betyr Joomlas svært avanserte CMS-verktøy at du kan ha et fantastisk nettsted som er bygget fra grunnen av.

2- WordPress.org

wordpressorgBesøk WordPress.org

Hvis du elsket WordPress funksjoner og verktøy, men ønsket å være vertskap for nettstedet ditt på sitt eget domenenavn, kan du bytte til WordPress.org, deres CMS-fokuserte plattform for nettbygging.

Mange av funksjonene beholdes på WordPress.org. Siden du er vert for ditt eget domene, er det mer fleksibilitet når det gjelder å legge til utvidelser og funksjoner, ettersom du vil ha direkte kodingstilgang.

Slik kan du gjøre det starte en blogg eller opprette en nyhetsnettsted ved hjelp av WordPress.

3 – Drupal

drupalBesøk Drupal

Drupal tar en avansert tilnærming for CMS ved å tilby en plattform som er skreddersydd for programmerere og kodere.

Open source-skriptet er mye populært blant programmerere, ettersom det gir mulighet for full kontroll og tilpasning av nettstedet ditt, noe som betyr at du kan lage alt fra enkle blogger til omfattende diskusjonsfora..

4- PrestaShop

PrestaShopBesøk PrestaShop

PrestaShop er løsningen som de fleste online forhandlere går til hvis de ønsker å bygge en omfattende digital butikk.

Det e-handelsfokuserte CMS er et flott startvalg for små bedrifter og gründere, da deres robuste funksjoner og omfattende integrasjoner er fantastiske for å starte med en enkel og utvikle den til noe mer nede på linjen..

5- WordPress + WooCommerce

woocommerceBesøk WooCommerce

WooCommerce er unik sammenlignet med de andre CMSene ved at det egentlig er en plugin som gjør WordPress-nettstedet ditt til en kraftig nettbutikk..

De er ofte satt sammen med WordPress som en pakke av webhotellområder som Bluehost, slik at du kan ha både en kraftig webbygger og e-handelsplattform for virksomheten din..

Lær hvordan du bygger en WooCommerce nettbutikk med WordPress.

6- Magento

MagentoBesøk Magento

Magento kan skryte av et ekspansivt funksjonssett og gjør det mulig å tilpasse nettsteder, noe som gjør dem til det beste valget for selgere som har ressursene og ønsker å implementere den mest avanserte teknologien i nettbutikken deres..

Den robuste plattformen og de kraftige egenskapene er egnet for avanserte programmerere og utviklere som vet hvordan de skal utnytte funksjonene sine fullt ut.

4 plattformer for mobilapper

Flertallet av mennesker i dag bruker sannsynligvis smarttelefoner og nettbrett for å besøke nettstedet ditt, så det lønner seg å ha et nettsted som er optimalisert for mobil.

Å lage et mobiloptimalisert HTML5-nettsted kan enkelt gjøres ved hjelp av apper som kan optimalisere nettstedet ditt for både Android og iOS. Ingen kodingopplevelse nødvendig!

1- AppInstitute

Besøk AppInstitute

For oppstart og små bedrifter kan det være en enorm utfordring å prøve å utnytte populariteten til mobilmarkedsføring.

AppInstitute gir en enkel måte for små bedrifter å opprette, publisere og administrere sin egen iPhone og Android-app ved å bruke en DIY app Builder-plattform, noe som gjør det enkelt å komme inn i appmarkedet for selv den minst teknologiske smarte eieren av små bedrifter.

Med det brukervennlige grensesnittet velger du ganske enkelt en mal og mikser og matcher appskaperfunksjoner for å lage din egen app raskt, uten å skrive en eneste kodelinje ved å bruke den intuitive, kraftige appprodusenten.

2- Swifitc

swifticBesøk Swiftic

Swiftic, tidligere kjent som Como, lar deg opprette et helt eget mobilnettsted i profesjonell karakter ved å bruke appen deres.

Appen er perfekt for små bedrifter, og lar deg lage et mobilnettsted som er taklet med mange e-handelsfunksjoner som lojalitetsprogrammer og bordreservasjoner for restauranter.

3 – Shoutem

shoutemBesøk Shoutem

Shoutem gjør det å lage et mobilnettsted til en morsom opplevelse med sin polerte og brukervennlige appprodusent.

Den grunnleggende planen lar deg bare lage en opprinnelig HTML5-app, mens tilgang til de beste funksjonene og muligheten til å lage iOS- og Android-kompatible apper er i avansert plan..

4 – AppYourself

appyourselfBesøk AppYourself

AppYourself er skreddersydd til små bedrifter og gründere som vil ha en uten frills-app som er enkel å bruke og lage.

Nettbutikken deres har en rekke moduler og maler som også kan brukes til forskjellige bransjer.

Vanlige spørsmål om nettstedets byggeplattformer

Hvilken nettstedbygger skal jeg velge?

Det avhenger av formålet med nettstedet ditt og hva du leter etter.

For nettstedets formål: Weebly og Wix er sterkt anbefalt. De er det mest innovative selskapet som har den nyeste trenden og bransjespesifikke verktøy.

For nettbutikk: Shopify er den omliggende e-handelsbyggeren i dag. Det har alt klart for deg. Du kan utvide salgskanalen til andre plattformer.

Hvis du er en DIY-person, kan du velge CMS som WordPress.

Hvilken nettbutikkbygger anbefaler du meg?

Selv om det i det meste av nettstedbyggeren er et alternativ å opprette en butikk, tror vi fortsatt at Shopify er den rette. Det er enkelt å administrere produktene, kundeinformasjonen, integrere seg med andre salgskanaler osv.

Slik kan du opprette en nettbutikk ved hjelp av Shopify.

Hvor mye koster det å lage et nettsted?

Det er vanskelig å finne de faktiske kostnadene ved å lage et nettsted. Det går ofte utover penger. Husk at du trenger tid og krefter når du lager et nettsted. Hvis du er bedriftseier, bør du inkludere de månedlige utgiftene som en del av kostnaden?

Men hvis du spurte startkostnadene, innebærer det grove tallet
1- Et domenenavn (rundt $ 10 til $ 15)
2- Nettstedsbygger (rundt $ 8 til $ 12) eller webhotell (dvs. SiteGround – mindre enn $ 5)

Hva er den beste nettstedbyggeren for SEO?

Nettstedsbyggere som Wix og Weebly tilbyr bekvemmeligheten til å optimalisere et nettsted for søkemotoren. Imidlertid er det vanskelig å finne ut hvilken nettstedsbygger som tilbyr den beste SEO-tjenesten.

Nettstedet ditt vil ikke vises på den første siden med søkeresultater ved å bruke den spesifikke nettstedbyggeren.

Det gir ikke mening. Det er for mange variabler som går inn i SEO som vil påvirke rangeringen. Dette kan variere fra type nettsteder og nisje du involverer.

Her er det grunnleggende hvordan SEO fungerer.

Bør jeg kjøpe et domenenavn gjennom et domeneregistreringsselskap eller en nettstedbygger?

Det gjør ting enklere hvis du kjøper et domenenavn gjennom nettstedbyggere. Det er enkelt for deg å koble domenet til nettstedet ditt.

Noen nettstedsbyggere tilbyr til og med 1 år gratis hvis du registrerer deg hos dem. Virker som det er det riktige valget å kjøpe et domenenavn sammen med en nettstedsbygger.

Men ting kan se annerledes ut med årene. Kostnaden for å opprettholde et domene vil være høyere (rundt $ 20 hos en nettstedsbygger). Prisen er billigere hvis domenet ditt for øyeblikket er hos et domenenavnsregistreringsselskap. (GoDaddy eller NameCheap – rundt $ 10 til $ 15).

Du må gjøre litt arbeid for å koble domenenavnet (fra et domenenavnsregistreringsselskap) til nettstedets byggherre. Det er bare en engangsinnsats.

Videre er det lettere for deg å administrere domenenavnet hvis du bytter til en annen nettstedbygger.

Kan jeg bygge et nettsted uten design- og kodingsevner?

Ja. Alle nettstedbyggere har brukervennlig dra & slipp funksjoner. Denne funksjonen gir deg mulighet til å lage et nettsted, selv om du ikke er profesjonell.

Det første trinnet er å velge en passende mal for din bransje. Deretter kan du begynne å redigere og fylle det med innholdet ditt.

Det er nødvendig å ansette en nettstedsdesigner eller utvikler?

Det er opp til deg å bestemme deg. Du kan definitivt sette ut nettutviklingsarbeid eller ansette en profesjonell for å hjelpe deg i tilfelle du går tapt på halvveis.

Du må helt sikkert gå gjennom læringskurven til hver nettstedsbygger før du blir vant til den. Ikke å bekymre deg, de fleste av nettstedbyggerne tilbyr en omfattende tutorial.

Alle nettstedbyggere tilbyr deg en kodefri måte å bygge nettstedet ditt på. Du trenger bare å bestemme deg for temaet og begynne å sette inn innholdet ditt. Bytt ut med din logo og favoritt, og nettstedet ditt er klart til lansering.

Kan jeg flytte nettstedet mitt fra en nettstedsbygger til min egen vert?

Nei. Dessverre kan du ikke gjøre det.

Hvis du bygde en webside med en nettstedsbygger, samler den også flere aspekter med den. For eksempel. webdesign, database, hosting og kodespråk er tingene det innebærer.

Det kan virke som en enkel oppgave å bare eksportere og importere, men det er urealistisk. Det er mange proprietære aspekter involvert. Med mindre du bruker CMS som WordPress, kan du flytte nettstedet ditt til hvilken som helst vert du liker.

Hva er de tingene jeg bør se nærmere på når jeg velger en plattform for bygging av nettsteder?

Hver nettstedbygger har sitt unike salgsargument. Dette kan være enten bra eller dårlig. Hvert selskap ønsker å være annerledes og tilby noe unikt for å fange markedet. Dette resulterer i mange varianter for brukere å velge mellom. Vi fremhevet noen få viktige forskjeller som vi synes er viktige.

Usability: Det involverer brukergrensesnittet, backend-administrasjonen og nettstedredigereren. Noen er godt designet for å være brukervennlige, andre er litt tekniske og noen er mellom. De fleste nettstedbyggere bruker et dra og slipp-grensesnitt der du kan legge objektene til den posisjonen du ønsker. Andre må bruke noen få kodelinjer for å gjøre det perfekt.

Funksjoner: Det kan hende du må registrere deg for den gratis prøveperioden for å se på funksjonene til hver nettstedsbygger. Gå tilbake til den innledende fasen av nettstedets formål. Tenk nøye gjennom hva du vil gjøre med nettstedet ditt. Søk etter nettstedsbyggeren som tilbyr deg den viktigste funksjonen du leter etter.

koster: Avgiften er den minst viktige faktoren. Hvis nettstedbyggeren er utstyrt med tingene som gjør at nettstedet ditt vil øke, er det verdt prisen.

Konklusjon

Å finne den perfekte plattformen for merkevaren din kan være skremmende, spesielt hvis du er en liten bedrift eller en solo-gründer.

Heldigvis, mange nettstedsbyggere er enkle å lære, slik at du kan komme i gang umiddelbart. Når du er klar til å ta det til neste nivå, kan du sjekke gratisguiden vår som lar deg begynne å lage fantastiske ting for ditt merke!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map