15 (gratis) Favicon-generatorer som vi absolutt anbefaler

Så du er interessert i å starte en blogg eller et nettsted. Du har forsket på hvilken nettstedsbygger du skal bruke. Du har bestemt deg for et veldig kult navn på nettstedet ditt. Pokker, kanskje du til og med er ferdig og bare vil begynne å tjene penger på bloggen din.


Men vent, før du gjør det. Her er en liten test. Last opp bloggen din i en nettleser, og last deretter inn et hvilket som helst annet nettsted.

Legg merke til noe annerledes?

Bortsett fra at det er to forskjellige nettsteder (tydeligvis), vil du merke at de fleste nettsteder har disse små ikonene på fanen. Dette er favoritter – forkort på favorittikonet – og tro det eller ei, å ha en er faktisk ganske viktig for merkevaren din.

Hva er et favicon og hvor får jeg dem

Hva er favoritter egentlig? De er små små ikoner som vises foran en URL-side, bokmerkeliste, adressefelt for nettsteder, nettlesere under faner og andre grensesnittelementer..

Favoritter har vanligvis følgende størrelser: 16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 64 × 64, 128 × 128. Flertallet av nettleserne bruker .ICO-formatet, men noen bruker også * .GIF og * .PNG.

Det er ikke så vanskelig å lage et favicon og med disse 15 gratis Favicon-generatorene som vi absolutt anbefaler, vil du ha et profesjonelt favoritt for nettstedet ditt på kort tid!

1. Favicon Generator

favicon_genFavicon Generator

Ganske muligvis den enkleste generatoren å bruke, Med Favicon Generator kan du lage et favicon som er bruksklart bare ved å laste opp bildet til nettstedet deres. Denne gratis favicon-generatoren kan importere GIF-, JPEG- og PNG-bildeformater direkte fra datamaskinen din og konvertere den til et .ICO-format. Når det er gjort, kan du bare laste opp favicon-filen til rotmappen på nettstedet ditt.

Besøk Favicon Generator

2. Favicon.cc

favicon_ccFavicon.cc

For de mer kreative tilbøyeligheten, kan du opprette et favorittbilde ved hjelp av Favicon.cc. Nettstedet er en online gratis favicon-generator og skaper. Det er flott for å lage et favicon på stedet som du også kan animere. Du kan importere bilder, i tillegg til at nettstedet støtter bildeformatene JPG, JPEG, GIF, PNG, BMP, ICO og CUR.

Besøk Favicon.cc

3. Dynamic Drive – Favicon Generator

dynamicdriveDynamisk stasjon – Favicon Generator

En del av Dynamic Drive sine nettverktøy, Dynamic Drive – Favicon Generator, er en annen enkel og enkel å bruke gratis favicon generator. Du kan laste opp bilder som er i GIF, JPG, PNG og BMP for å generere et favicon-ikon. De har også det ekstra alternativet å opprette et 32 ​​× 32 skrivebordsikon og et 48 × 48 XP-ikon.

Besøk Dynamic Drive – Favicon Generator

4. Genfavicon

genfaviconGenfavicon

Genfavicon lar deg lage et favicon i bare tre enkle trinn. Det som er flott med Genfavicon, er at du kan velge størrelsen på ikonet ditt når du oppretter. Når du har lastet opp bildet ditt i enten JPEG, GIF eller PNG, kan du velge en størrelse (16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 128 × 128) på favoritten din. Du kan også forhåndsvise favorittene dine ved å klikke på “Capture & Forhåndsvisning ”-knappen.

Besøk Genfavicon

5. Favicongenerator

favicongenratorFavicongenerator

Favicongenerator er en ikongenerator uten frills som bruker et veldig grunnleggende grensesnitt, noe som gjør det enkelt for brukere. Denne gratis favicon-generatoren er det du trenger for å konvertere PNG-, JPG- eller GIF-bilder til .ico-format. Nettstedet har ikke mange alternativer og krever et perfekt firkantet bilde (100 piksler x 100 piksler), men det er superenkelt å bruke hvis du er lat til å tenke på å lage et favicon.

Besøk Favicongenerator

6. Trekk

prowdrawProdraw

Mens de fleste favicon-generatorer støtter vanlige bildefiler, lar veldig få deg bruke fotofiler. Prodraw støtter ikke bare de vanlige JPG-, GIF-, PNG- og BMP-filene, de støtter også TIF-filformater. Det gratis favicon-verktøyet kan generere et ikon i flere størrelser (16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 128 × 128) og kan også produsere dem i forskjellige skjerpe nivåer, slik at du kan sammenligne hvilke som ser bedre ut for nettstedet ditt.

Besøk Prodraw

7. Logaster.com

logasterLogaster.com

Med over 5.000.000 forskjellige logoer opprettet under beltene, er Logaster en gratis favicon-generator for deg som vil legge et “personlig preg” til når du oppretter et favicon. Å komme i gang med Logaster er enkelt nok. Bare trykk på knappen “Opprett logo”, skriv firmaets navn og velg aktivitetstype. Du vil da få et utvalg av logomaler du kan velge mellom, som du kan tilpasse.

Besøk Logaster.com

8. Favicon.pro

Favicon.proFavicon.pro

Favicon.pro er en annen flott gratis favicon-generator som du kan bruke til å lage et favicon for nettstedet ditt, raskt og enkelt. De har alle de grunnleggende funksjonene til en ikongenerator som lar deg laste opp bildene dine i PNG-, JPG- eller GIF-format og konvertere dem til ikoner. En annen flott ting med Favicon.pro er at de også inkluderer en trinnvis guide for å lage et ikon og laste det opp til nettstedet ditt. Hvor fantastisk er det!

Besøk Favicon.pro

9. Antifavicon

antifaviconAntifavicon

Antifavicon er litt forskjellig fra andre ikongeneratorer ved at den ikke bruker bilder i det hele tatt for å lage et favicon. I stedet genererer det favicon helt gjennom tekst. Verktøyet har to tekstbokser som du kan skrive i for å lage et ikon. Bortsett fra det kan du tilpasse fargene på teksten og bakgrunnen. Selv om alternativene er begrensede, er denne gratis favicon-generatoren et godt valg for personer som ikke har designferdigheter.

Besøk Antifavicon

10. RealFaviconGenerator.net

realfavicongenRealFaviconGenerator.net

RealFaviconGenerator er et overraskende kraftig verktøy sammenlignet med andre favicon-generatorer. Med dette verktøyet kan du lage en favoritt på alle tilgjengelige plattformer. I tillegg får du også muligheten til å teste ut selve ikonet. Bare skriv inn nettstedet ditt, klikk på “Kontroller Favicon” -knappen, og den vil gi deg tilbakemelding på favoritten din. Du kan sjekke hvordan favoritten din ser ut på forskjellige nettlesere eller operativsystem og fikse det som mangler.

Besøk RealFaviconGenerator.net

11. Favic-o-Matic

favicomaticFavic-o-Matic

Favic-o-Matic hevder å være den “ultimate favicon generatoren” og gjør det ved å tilby to enkle alternativer. Last opp bildet ditt og konverter det til en enkelt .ICO-fil, eller lag et favicon for alle tilgjengelige plattformer, inkludert iOS- og Android-apper. Du kan til og med tilpasse størrelse, bakgrunnsfarge og mer for favorittene dine i de avanserte innstillingene.

Besøk Favicomatic.com

12. Favikon

favikonFavikon

Trenger du en enkel favicon generator? Favikon er svaret ditt. Denne enkle ikongeneratoren lar deg beskjære og laste ned bildet som en .ICO-fil. Annet enn det, er det ikke mye du kan gjøre med Favikon. Hvis du trenger å piske ut et enkelt favicon, er dette gratis verktøyet absolutt noe for deg.

Besøk Favikon

1. 3. Faviconit

faviconitFaviconit

Faviconit er et annet brukervennlig verktøy for å lage et favorittikon, apple touch-ikoner, og også HTML-overskrifter for flere plattformer og enheter. Trinnene er enkle nok, bare last opp bildet ditt, så gjør det resten. Denne gratis favicon-generatoren gjør det også enkelt å gi nytt navn til ikonet. Du kan klikke på “Avansert” -knappen for å få tilgang til flere tilpasningsalternativer.

Besøk Faviconit

14. Xiconeditor

xiconeditorXiconeditor

Vil du lage ikonet ditt fra bunnen av? Xiconeditor er utmerket hvis du vil lage en favoritt som er helt skreddersydd. Dette nettstedet har et type verktøy, børsteverktøy, blyantverktøy, viskelær og mer for å la deg lage et virkelig unikt favicon gratis. Du kan også importere ikonet ditt og beskjære det rett med tilgjengelige verktøy og forhåndsvise det før du laster ned favoritten.

Besøk Xiconeditor

15. Faviconr

faviconrFaviconr

Faviconr kan generere ikoner ved hjelp av JPG-, GIF- og PNG-filer, likt de andre verktøyene på denne listen. Den andre tingen det kan gjøre er å lage et favorittbilde med en gjennomsiktig bakgrunn ved å bruke en gjennomsiktig GIF- eller PNG-bildefil. Det er ikke tilgjengelige verktøy med Faviconr som gjør det å skape favoritter en grei affære med dette verktøyet.

Besøk Faviconr.com

Innpakningen

Å lage et favicon krever ikke mye krefter, men å ha en slik hjelper det absolutt. Å ha din helt egen unike og tilpassede favoritt viser at du ser alvorlig på merkevaren din og nettstedet ditt. I tillegg er disse gratis favicon-generatorene enkle å bruke, og det skader ikke å prøve dem ut!

Hvis du synes vi går glipp av noe stort, vel, gi oss beskjed. Vi vil legge til listen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map