12 forretningsidéer online for nybegynnere

Å starte en online virksomhet har aldri vært enklere for deg, spesielt i 2018. Tilbake på dagen vil en forretningsforetak ha mange risikoer du trenger å bære, for eksempel å trenge å investere i en fysisk butikk eller finne et kontor.


Med vår liste over de beste forretningsidéene på nettet, kan du eliminere mange av disse risikoene og ha mer fleksibilitet med måten du jobber på. I tillegg med litt grunnleggende kunnskap om nettstedsbygging og en skikkelig forståelse av vedlikehold av nettsteder, kan du bygge et nettsted som vil nå flere potensielle kunder med svært lite overhead.

FTC Disclosure: BuildThis mottar henvisningsgebyr fra verktøy som er oppført på dette nettstedet. Men meningene er basert på vår erfaring og ikke hvor mye de betaler. Vi fokuserer på å hjelpe små bedrifter og enkeltpersoner med å bygge nettsteder som en bedrift. Vennligst støtt vårt arbeid og lær mer i vår fortjeneste avsløring.

Contents

Beste online forretningsidéer og hvordan du kommer i gang

Du kan spørre deg selv, “Men hva slags online forretningsidéer er det? og hvordan kommer jeg i gang? ”

Vel, hvis du trenger litt hjelp, har vi noen forslag som du kan begi deg inn for å begynne å tjene den passive inntekten!

I utgangspunktet er det å starte en online virksomhet det samme som å starte en offline virksomhet. Det er en vanlig ting du trenger å forberede – en online tilstedeværelse (f.eks. Et nettsted).

Et nettsted er den første tingen å vurdere hvis du vil vokse nettstedet ditt som en bedrift. Og her er noen verktøy som kan hjelpe deg:

 • Domeneregistrator – Registrer domenenavnet ditt med en pålitelig domenenavnsregistrator
 • Webhotell for din lille bedrift – Velg den høye ytelsen og pålitelig hostingfirma for nettstedet ditt
 • Beste nettstedbyggere – Hvis du foretrekker dra-og-slipp-redigereren, er nettstedbygger alternativene.
 • Kjøp SSL-sertifikat – Det er viktig å beskytte dine kundedata med implementering av SSL
 • Fakturamaler – Fakturer kundene dine med enkel og gratis fakturamal

Ide nr. 1. Start en blogg

Den velprøvde metoden for å starte en online virksomhet er gjennom blogging.

Bare for å gi deg en ide om hvor mye en blogg tjener, er Pinch of Yum en vellykket matblogg og nettstedet tjener $ 802,144.55 i løpet av en 12-måneders periode.

Hvis du brenner for å skrive eller har evnen til å skrive eksepsjonelt godt, er en bloggnettsted den beste online virksomheten du kan starte med.

Pinch of Yum

Det som er flott er at du ikke engang trenger mye teknisk eller datakompetanse. Plattformer som WordPress lar deg opprette og bygge en bloggnettsted på kort tid.

Du kan til og med være vertskap for nettstedet ditt med SiteGround eller iPage eller lete etter passende nettstedbyggere som er optimalisert for blogging (noe som er veldig viktig hvis du vil holde brukeropplevelsen opp til pålitelig).

Ved hjelp av en blogg kan du bygge et omfattende følgende for merkevaren din, som lar deg få fortjeneste ved å samarbeide med annonsører eller ved å få en provisjon fra merkesponsert innhold.

Her er noen viktige trinn for å hjelpe deg med å komme i gang med bloggen din:

Trinn 1: Velg en nisje

Folk søker på Internett av en eneste grunn: å løse et problem. Det være seg å se etter et sted å henge, fikse et lekker rør, eller nye oppskrifter til middag, bloggen din må gi en løsning.

Trinn 2: Planlegg bloggstrukturen din

Deretter må du ha en god bloggstruktur. Det er nødvendig for brukernavigering og SEO-formål. Det kan også gi deg ideer om innholdsstrategien din og fremtidig bloggutvidelse.

Trinn 3: Lag flott innhold

Hvis du vet en fantastisk rask måte å fikse et lekker rør på, skriv om det! Det er enkelt å produsere bra innhold hvis du er en ekspert på din nisje, ellers må du gjøre søkeordundersøkelser.

Trinn 4: Markedsfør innholdet ditt

Når du har et stort stykke artikkel, er det på tide å markedsføre den! Siden de fleste er på en sosial medieplattform, kan du dele innholdet ditt der målgruppene dine er.

Trinn 5: Tjene penger på en blogg

Hvordan tjene penger på en blogg er en viktig faktor hvis du vil begynne å ta bloggen på alvor. Det er få populære måter å lete etter sponset innhold, lage din egen eBok eller godkjenne annonsørenes produkter.

Eksempler på å starte en online virksomhet med en trinn-for-trinn-guide:

 • Hvordan starte en reiseblogg med WordPress og tjene penger
 • Slik starter du en matblogg med WordPress
 • Hvordan starte en fotograferingsblogg med WordPress (og 4 måter å tjene penger på)

Ide nr. 2. Bli med tilknyttet markedsføring

Affiliate markedsføring har eksistert lenge og det er en av de enkleste måtene du kan tjene penger på nettet.

I hovedsak tjener du penger ved å motta en provisjon på produkter du solgte fra andre selskaper, enten gjennom deres egen side eller gjennom plattformer som f.eks. Amazon eller eBay.

Amazon-tilknyttet program

Også tilknyttede nettverk som Commission Junction, eller ShareASale tilby en rekke produkter og tjenester. Du kan bli med i disse tilknyttede nettverk for å utvide valgene dine.

Dessuten tilbyr mange store merkevarer tilknyttede programmer, og det er ganske enkelt å komme i gang. Alt du trenger å gjøre er å bare registrere deg som et tilknyttet selskap og selge det selskapets produkt eller tjenester ved å bruke en spesiell henvisningslink, som du deretter vil motta et provisjon for hvert produkt eller en tjeneste som selges.

Den beste delen? Du kan gjøre dette uten å løfte en finger!

Her er noen tips for deg før du starter online markedsføring av tilknyttet virksomhet:

1. Forskning tilknyttede programmer

Bruk litt tid på å forske på de riktige tilknyttede programmene. Du vil være sikker på at programmene er pålitelige og har et godt rykte når det gjelder å betale ut provisjon.

2. Hvordan du får betalt

Det er forskjellige måter å få betalt i tilknyttet markedsføring som CPS, CPL, CPC og CPA. Kontroller nøye før du kommer i gang for å sikre at programmet er lønnsomt og i stand til å generere nok avkastning på investeringen.

3. Betalingsdag

Det avhenger av hvert tilknyttet program, noen kan du få betaling på samme dag og noen kan trenge 1 – 13 arbeidsdager avhengig av ditt land. Sjekk også med tilknyttet program hvordan får du betalingen? Det er via PayPal eller sjekk.

4. Typer støtte

Finn ut hva slags kundesupport du kan få hvis du blir medlem av tilknyttet program. Kan du snakke med noen via telefon eller chat, eller må du vente i 24 timers e-post svar?

Markedet for tilknyttede programmer kan være ganske sammensatt, og å finne riktig program for deg vil ta litt research. Hvis du vil finne ut mer om tilknyttet markedsføring, her er et praktisk spørsmål som du kan sjekke ut.

Ide nr. 3. Åpne en e-handelsbutikk

En annen populær idé å starte en online virksomhet er å åpne en e-handelsbutikk.

I 2017 utgjorde det totale detaljhandelen av e-handel over hele verden $ 2,3 billioner og inntektene er anslått å vokse til $ 4,88 billioner i 2021.

salgsstatistikk for e-handelDetaljhandel med e-handel over hele verden fra 2014 til 2021. (kilde)

Med plattformer som Shopify, BigCommerce eller WooCommerce, Det har aldri vært enklere for deg å starte en nettbutikk.

Ikke bare er de enkle å sette opp, det er også utrolig billigere å åpne en e-handelsbutikk, da du ikke trenger å bekymre deg for de høye driftskostnadene til en fysisk butikk. Du må bare sørge for at nettbutikkdriften går jevn, butikken din vil vokse gradvis.

Hvis du er bekymret for ting som levering eller lager, kan du bruke metoder som dropshipping (mer om det senere) for å administrere varelageret ditt.

Ta WooCommerce nettbutikk som eksempel, det er noen vanlige, men likevel viktige tips du bør vite for å drive en eCommerce-butikk. Disse tipsene gjelder ikke bare WooCommerce, men fungerer også på andre plattformer.

Viktige tips for å åpne en e-handel online virksomhet:

1. Velg riktig e-handelsplattform

Riktig plattform for nettbutikken din er viktig.

Hvorfor?

For sammenlignet med å drive en blogg, er det mange ting du bør tenke på for en eCommerce-butikk, for eksempel betalingsgateway, produktkonfigurasjoner, tilleggsprogrammer, transaksjonsgebyr osv..

Dette er ting som vil påvirke butikkdriften din på lang sikt.

2. Få et domenenavn og hostingplattform

Hvis du skal lage en butikk på WooCommerce, må du ha din egen eCommerce-hosting (for eksempel InMotion Hosting og SiteGround). Dette vil tillate deg å ha mer kontroll over butikken din sammenlignet med andre plattformer.

Den andre tingen du trenger er et domenenavn.

Mens noen vertsfirma tilbyr gratis domeneregistrering hvis du er vert hos dem, kan du enkelt registrere ditt foretrukne domenenavn på NameCheap eller GoDaddy og koble til eCommerce-plattformene.

3. Installer og konfigurer plattformen

Å bygge en eCommerce-butikk med WooCommerce er superenkelt.

Du må gjøre det last ned programtillegget på WordPress admin-dashbordet ditt ved å legge det til som en ny plugin. Aktiver plugin-modulen, og du bør se innstillingssiden.

Og det er det! Du er klar til å begynne å bygge en e-handelsbutikk.

Mens WooCommerce krever at du konfigurerer plattformen manuelt, er de gratis å bruke. Ferdige som Shopify eller BigCommerce vil kreve at du betaler et gebyr for å bruke det.

4. Konfigurer og legg til produkter

Avhengig av hvordan du setter opp nettbutikken din, kan det være en læringskurve for bruk og kjent med hver plattform.

Selger enkle produkter?

Du må kanskje vite akkurat nok til å legge til detaljer som pris, SKU-kode, mengde, forsendelsesmetode og lagertilgjengelighet.

Å selge mer kompliserte ting kan kreve at du installerer produktvarianter eller attributter og vurderer ting som koblede produkter for oppsalg eller kryssalg eller tilkobling av betalingsportaler til nettbutikken din..

Heldigvis har de fleste plattformene en gratis prøveperiode, slik at du kan få en praktisk opplevelse med dem.

5. Installer tilleggsprogrammer

Alle eCommerce-plattformer har tilleggsprogrammer som kan hjelpe deg med å utvide nettbutikken din og forbedre salget.

BigCommerce har en omnichannel-programvare som lar deg markedsføre og selge produktene dine sømløst på markedsplasser som Amazon, eBay, Etsy og andre kanaler..

Shopify lar deg selge på sosiale medieplattformer som Pinterest, Facebook, Instagram og Messenger, mens WooCommerce har flest antall plugins du kan bruke, og mange av dem er gratis.

Å starte en eCommerce-butikk er den beste online forretningsidéen hvis du har gode produkter eller ønsker å utvide salget. Som nevnt tidligere, når det globale salget av e-handel øker, bør du ikke gå glipp av det!

Ide nr. 4. Bygg en app

Det er smarttelefonens alder og etterspørselen etter nye og innovative apper er større enn noen gang. Hver dag lastes ned og brukes utallige apper på Android- og iOS-markedet. Med så mye potensielle kunder kan det å lage en app være et lukrativt marked.

De av dere som er programmerere eller utviklere, tar seg tid å utvikle og selge en smart enhets-app vil være verdt tiden din hvis du ønsker å tjene penger på nettet. Kostnadene for å lage en app er veldig minimale, da du ikke trenger å bekymre deg for ting som frakt eller lagring.

Hvis appen din fungerer bra, kan du til og med lokke andre merker til å annonsere i appen din for en god kilde til passiv inntekt.

Plattformer for å bygge mobile apper for å komme i gang:

Hvis du ikke har noen kodingserfaring, er app-produsenter på markedet for å hjelpe deg med å utvikle mobilapper:

1. Appery.io

Appery.ioBruk mobilappprodusenten Appery.io for å starte en online virksomhet

Skybasert mobilappbygger for Android, IOS og Windows Phone. Appery.io bruker den visuelle redigereren til å dra og slippe komponentene for å bygge brukergrensesnittet. Du kan koble deg umiddelbart til et hvilket som helst REST API og bruke det i appen din.

2. AppMakr

Det er en DIY-plattform som lar alle lage IOS-, Android- og HTML5-apper. Ingen kodingskunnskap kreves. Du kan bygge så mange apper du vil med AppMakr for ubegrensede oppdateringer og antall funksjoner.

I tillegg til å bygge en app, kan du også bygge nettsteder for klienter. Navner som å bygge en app, du trenger ikke å være ekspert på HTML eller PHP for å lage nettsteder for klienter. Her er en liste over plattformer for bygging av nettsteder du kan bruke.

Ide nr. 5. Vær en sosial mediekonsulent

Mens store selskaper og store merkevarer har råd til å ansette heltidsansatte for å koordinere sine sosiale mediekontoer (Twitter, Facebook, Instagram, etc.), pleier de fleste små bedrifter å administrere det selv.

Imidlertid har de fleste bedriftseiere ikke tid eller kapasitet til å håndtere sine sosiale medier, mens de fremdeles styrer større ansvar for selskapet.

Det er her du kommer inn ved å tilby være en sosial mediekonsulent for de mindre virksomhetene.

Gjennomsnittssatsen for en freelance manager for sosiale medier / markedsfører er omtrent $ 25,25 per time, med det høyeste beløpet $ 150 per time og det laveste er $ 4 per måned. Jo bedre du er, jo høyere gebyr kan du få på disse frilansplattformene. (kilde)

Som sosial mediekonsulent kan du hjelpe dem med å planlegge markedsføringsplanene sine, strategisere innhold som er relevant for deres målgruppe og forbedre deres overordnede sosiale medieplanlegging.

Her er noen få ting du kan komme i gang som sosial mediekonsulent:

 1. Vær en ekte person og hjelpsom for andre
 2. Analyser dataene for å sammenstille det perfekte innholdet for hver plattform
 3. Bruk verktøy som IFTTT, Bufferapp, Hootsuite, etc. for å hjelpe deg med å automatisere og planlegge oppgaven
 4. Utforsk og se etter forskjellige typer muligheter for sosiale medier
 5. Horn dine ferdigheter til å skille seg ut fra mengden – Skriving, design og fotoredigering

Faktisk, hvis du har din egen webside eller blogg, bør du lære denne enkle markedsføringsveiledningen for sosiale medier for nybegynnere å administrere dine egne sosiale mediekontoer.

Ide nr. 6. Freelancer For Hire

Frilansarbeid er ikke noe nytt i den elektroniske verdenen, og det er en fin måte å tjene litt passive inntekter hvis du er ekspert på et bestemt felt. Mindre bedrifter pleier å se til frilansere for å hjelpe dem med engangsprosjekter, da det er mye mer kostnadseffektivt enn å ansette en heltidsansatt.

Det fine med frilansarbeid er at du ikke trenger å være bundet til noe felt. Plattformer som Fiverr tilbyr frilansearbeid for alle slags områder, inkludert skriftlig innhold, grafisk design, programmering, til og med dataregistrering.

Det er imidlertid viktig at du administrerer arbeidsflyten din riktig, fordi det å ta flere prosjekter om gangen kan være overveldende for noen.

Ide nr. 7. Vær en WordPress tema designer

Etter hvert som flere og flere starter opp egne WordPress-nettsteder, har også etterspørselen etter WordPress-temaer økt betydelig. For de som har talent for design og HTML-koding, er det stor etterspørsel etter folk som kan lage skreddersydde og attraktive WordPress-nettsteder..

Nettsteder som Temp er et flott eksempel på hvordan du kan generere en fin passiv inntekt for deg selv ved å selge spesielle og unike temaer for mennesker. Hvis du ikke ønsker å opprette et nettsted, kan du til og med bruke en markedsplass som ThemeForest til å selge WordPress-temadesignene dine.

Ide nr. 8. Bruk eller arbeid med annonsører

Hvis du allerede har en webside eller en blogg, har du allerede en flott plattform som du kan bruke til å generere passive inntekter. Ved å selge en del av siden din til annonsører, kan du tjene penger passivt når publikum eller besøkende klikker på annonsene på nettstedet ditt.

Ved å bruke annonsører vil inntektene dine generelt bli talt ved å bruke kostnad per klikk (CPC, cost-per-click) og klikkfrekvens (CTR) -metoden med inntektsnivået ditt vil være basert på nettstedets trafikk. I utgangspunktet, jo flere som klikker på annonsene på siden din, jo mer penger vil du få.

En av de mer populære måtene å tjene penger på gjennom annonseklikk er å bruke Google Adsense eller andre lignende annonsører som RSS-feeds og direkte bannere.

Ide nr. 9. Tilby webinarer og online kurs

Etterspørselen etter veiledere, enten det er online eller offline, har alltid vært stort. Hvis du er en ekspert eller kunnskapsrik innen et spesialisert område, kan det å tilby online leksjoner eller e-kurs være en utmerket måte å generere ekstra inntekter på fritiden.

Tutor.com eller TutorVista er nettsteder hvor du kan tilby online veiledningstjeneste. Udemy og lærevillig, på den annen side er gode plattformer for å lage videokurs og tjene penger ved å lære mennesker over hele kloden. Digital markedsføring, nettskriving, Excel, økonomisk analyse og dyreopplæring er noen av de mest populære emnene.

Ide nr. 10. Tilby SEO-tjenester

Inn-og-ut av søkemotorer og plattformer som Google Analytics kan være forvirrende for de fleste. Mange små til mellomstore bedrifter overser ofte fordelene ved søkemotoroptimalisering (SEO) og hvordan det forbedrer nettstedets ytelse.

Hvis du kjenner deg rundt SEO og deres praksis, kan det å etablere et SEO-konsulentbyrå være en fin måte å bruke ferdighetssettet ditt. Du kan tilby tjenester som å tolke og lese analysedataene deres på riktig måte, strukturere innhold for å få bedre trafikk eller for å bruke nøkkelord på riktig måte for å forbedre rangeringen av søkemotorer.

Du kan se på folk som AJ Ghergich for eksempler på hvordan du setter opp ditt eget SEO konsulentbyrå.

Ide nr. 11. Dropshipping Business

En annen flott vei for gründere til å starte virksomheten sin er å etablere en dropshipping-virksomhet.

Ikke kjent med begrepet? Vel, det er i utgangspunktet en type virksomhet der du selger produkter til kunder, MEN alt varelager og frakt håndteres av produsenten på dine vegne.

Kate er en vellykket dropshipper. Hun tjente $ 32.000 + månedlige inntekter fra sin Anime dropshipping-virksomhet. Kate-logikken sier at mange dropshippers kan tjene penger ved å samle forskjellige elementer fra en rekke dropshippers basert på et felles tema og dermed skape en dedikert shoppingbase. – Crazylister

Dropshipping BusinessKate’s Anime dropshipping nettbutikk.

Siden forretningsmodellen er forskjellig fra en e-handelsbutikk, innebærer kostnadene å starte en dropshipping-virksomhet også annerledes.

Nettsteder som Shopify tilbyr en enkel og enkel måte å komme i gang med en dropshipping-virksomhet, men hvis du trenger litt hjelp, er her noen tips:

Tips for å starte en dropshipping online virksomhet:

1. Forskning for en lønnsom nisje

Du kan ikke velge noen tilfeldige produkter du vil selge. For å maksimere ytelsen, må du identifisere den lønnsomme nisje for butikken din.

Bruk verktøy som Google Nøkkelordplanlegger eller SEMrush for å rettferdiggjøre valget ditt ved å undersøke markedets etterspørsel, søkeordproblemer og konkurrenter.

2. Velg en leverandør

Når det gjelder å finne leverandører, kan du ikke gå galt med AliExpress. Det er enkelt og praktisk å bruke AliExpress med dropshipping-butikken.

For å komme i gang anbefaler Shopify faktisk AliExpress som din primære kilde i artikkelen deres for alle dine dropshipping behov.

3. Velg en passende plattform

Det er mange e-handelsplattformer for dropshipping-virksomheten din. Men, Shopify er en av de beste plattformene du raskt kan komme i gang.

Shopify integrerer seg med markedsplasser som AliExpress og Oberlo for å importere produkter direkte til butikken din og bestille dem til dine kunder.

4. Installer og konfigurer

Det er forskjellig fra WooCommerce, du kan straks konfigurere dropshipping-butikken når du registrerte deg hos Shopify.

Bare velg et vakkert tema for butikken for å begynne. Selv om det ikke er nødvendig med noen installasjon, må du fremdeles gå gjennom læringskurven for å bruke plattformen.

5. Start og markedsfør butikken din

Når det grunnleggende oppsettet er gjort, er det på tide å starte og markedsføre dropshipping-virksomheten din.

Analyser publikum, promoter butikken din på sosiale medier og skriv originalt innhold relatert til produktene dine er noen få måter å markedsføre butikken din.

De som ønsker en forretningsmodell med lav risiko, bør absolutt vurdere å gå inn i dropshipping-virksomheten, da kostnadene du må takle er betalingen for produktene (som du selger til kundene dine) og oppsetningen til butikken..

Eventuelle andre kostnader som levering, lagerstyring og oppretting av produkter, håndteres i stedet av produsenten.

Her er en trinn-for-trinn-guide for å starte en dropshipping online virksomhet:

 • Slik starter du en Shopify dropshipping nettbutikk

Ide nr. 12. Bli en Vlogger / YouTuber

Innholdsforbruket har endret seg dramatisk de siste årene, og en av de raskest voksende plattformene er de videosentriske nettstedene som YouTube og Snapchat. Selv om det er steder for tekstrike artikler på internett, vil brukerne oftere enn ikke trekke seg mer mot rike medier som videoer.

Dette gir mulighet for fremveksten av Vloggers og YouTubers som klarer å tjene millioner av dollar per år fra publikum ved å lage videobasert innhold.

En av YouTubers – Toby Turner er en av de høyest tjente stjernene på YouTube-kanaler. Fra vlogger, animasjon til podcast, tjener Toby 3,3 millioner dollar for innholdet han lager. – NewMediaRockstars

Toby TurnerToby Turners YouTube-kanal – over 6,2 millioner abonnenter

Og å starte en vlog eller en YouTube-kanal kan være veldig billig, ettersom alt du trenger er et kamera (enten din iPhone eller et grunnleggende speilreflekskamera) og du er klar til å gå!

I tillegg trenger du ikke bare lage videoer på YouTube. Det er andre effektive plattformer for videoinnhold som Instagram, Snapchat Stories og Facebook Live-video som du kan bruke til å bygge et publikum og markedsføre merkevaren din.

Vanlige spørsmål om online virksomhet

Hvilken online virksomhet er best?

De som jeg har listet opp her i denne artikkelen – blogging, tilknyttet markedsføring, nettbutikk, markedsføring på sosiale medier, app- eller nettstedstema-designere – disse online virksomhetene har de høyeste suksessprosentene i forskningen min.

Hvordan starter jeg en internettvirksomhet?

Det samme som å starte en offline virksomhet – du finner og fyller et forbrukerbehov. Den eneste forskjellen mellom en Internett-virksomhet og en offline virksomhet – er at du kontakter annerledes med kundene dine (online vs personlige).

Her er vår guide for oppretting av nettsteder for å komme i gang.

Er et nettsted må-ha for en online virksomhet?

Nei, et nettsted er ikke et must å begynne å selge på nettet. Men etter hvert vil du trenge en for markedsførings- og kommunikasjonsformål.

Hvordan starter jeg en vellykket Shopify-virksomhet?

Vi har publisert flere dyptgående guider om Shopify-virksomhet, lest: Hvordan lage en nettbutikk med Shopify og hvordan starte en vellykket dropshipping-virksomhet med Shopify.

Hvilken virksomhet kan jeg starte med mindre enn $ 20 000 000?

Alle virksomheter som jeg nevnte her, kan startes med mindre enn $ 20 000.

Hvorfor mislykkes de fleste online virksomheter?

Tre hovedgrunner til at de fleste online virksomheter mislykkes:
1- De er ikke i stand til å drive tilstrekkelig målrettet trafikk til nettstedet / nettportalen deres,
2- De tilbyr ikke unike / kvalitetsprodukter med en merkevareopplevelse, og
3- De tilpasser seg ikke endringene raskt nok og går tapt for nye konkurrenter.

Hva kjøper folk mest på nettet?

På dette tidspunktet for skriving, bestselgere på Amazon er produkter i følgende kategorier: 1- Leker & Spill, 2- elektronikk, 3-kamera & foto, 4- videospill og 5 bøker. I følge forskning av Startup Bros, produkter som er enkle å sende til og selger mellom $ 21 – $ 200, er enklest å selge på Amazon.

Hvilken plattform skal jeg bruke for å starte online virksomhet?

Jeg anbefaler WordPress som er vert for de som begynner på en webside eller en blogg; BigCommerce og Shopify er de beste hvis du ønsker å selge dine egne produkter.

Hvor er jeg vert for den første forretningsvirksomheten online?

For nybegynnere anbefaler vi InMotion Hosting og Hostinger.

Konklusjon

Vi har bare klødd på overflaten for få forretningsidéer på nettet, men de som vi har nevnt ovenfor er noen av de velprøvde måtene du kan komme i gang.

Hvis du er ute etter mer inspirasjon, sjekk ut:

Det viktige å merke seg er at oftere enn ikke kan disse online virksomhetene være gode å få litt ekstra penger på siden, men ikke som en jevn inntektskilde.

Det er ikke dermed sagt at du ikke kan forvandle det til din primære virksomhet slik noen gründere har gjort. Det kan gjøres, men det vil ta litt tid før du kan se betydelige overskudd fra din online virksomhet som vil rettferdiggjøre å gjøre den overgangen.

Som med enhver virksomhet, hvis du vil se resultater, må du bare sette av tid og krefter på det. Før du vet ordet av det, vil du ha en vellykket online virksomhet i hendene!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map