10 Wix nettstedeksempler vi absolutt elsker

Det kan være vanskelig å lage en egen webside. Spesielt hvis du ikke er den kreative typen. Heldigvis gir nettstedbyggere som Wix en pakke med maler som du kan bruke til å lage noen ganske spektakulære webdesign.


Hvis du er en absolutt nybegynner når det gjelder utforming av et nettsted, ikke bekymre deg! Wix har hundrevis av flotte maler å velge mellom og med litt arbeid. Det vil ha nettstedet ditt ser super glatt og profesjonelt ut.

Hva tilbyr Wix?

 • Priser fra: $ 8,50 / mo
 • Planer: Connect, Combo, Unlimited, eCommerce, VIP
 • Vår hastighetstest: A / Uptime-test: 99,96%
 • PRO: Bygg fra grunnen av, utmerket webredigerer.

Wix-malerDet er mer enn 500 ferdige Wix-maler (se alle maler her).

Wix Review Besøk Online

Hvis det er inspirasjon du leter etter, har vi selvfølgelig deg dekket! Dette innlegget følger videre fra mitt forrige innlegg fra Weebly-nettsteder.

Vi har rundet opp 10 av de mest fantastiske eksemplene på Wix-nettsteder, designet og bygd med nøyaktig de samme verktøyene du har.

Merk: Vi har en populær guide for hvordan du bruker Wix, finn ut mer for å lage ditt første Wix-nettsted.

Ta en titt på disse fantastiske eksemplene på virkelige nettsteder bygget med Wix! Fortell en venn

Matnettsteder bygget med Wix

1. Seven Grams Caffe

Wix nettstedeksempel - Seven Grams CafféKilde: Seven Grams Caffé

Seven Grams Caffé bruker en widescreen-side med en side, og frister besøkende med hjemmelaget bakevarer og kunsthåndverkskaffe på et enkelt vannfylt bilde..

Ved å bruke en enkel og elegant webdesign setter Seven Grams Caffé maten i høysetet med uttalelser, spørsmål om sosiale medier, kontakter og bildegallerier som ligger noen få ruller nedenfor.

2. Crustz

Matnettsted bygget med Wix - CrustzKilde: Crustz

Dette Kuala Lumpur-baserte konditoriet vet hvordan du takler smakebudet ditt med nettstedets design. Så snart du har lastet inn siden, vil du bli møtt med et bilde av butikken deres og deres utvalg av smakfulle kaker..

Med en websideoppsett som er enkel og ren, kan besøkende enkelt få tilgang til galleriet, kontaktinformasjonen, listen over bakverk og mer med en strømlinjeformet meny øverst.

Nettside som er bygget med Wix

3. MAAPILIM

e-handelsnettsted bygget med Wix - MAAPILIMKilde: MAAPILIM

MAAPILIM tilbyr håndlagde menns pleieprodukter som er minimalistiske og elegante. Nettstedsbutikken gjengjelder den samme filosofien ved hjelp av et enkelt bilde som viser produktene deres og en enkelt “Shop Now” -knapp som ber besøkende om å sjekke ut varelageret.

Den rene designen og pop-up-menyen gjør at besøkende enkelt kan finne veien rundt på nettstedet med lite-til-ingen problemer.

Portefølje nettsteder bygget med Wix

4. Linda Franzosi

Portefølje nettsteder bygget med wix - Linda FranzosiKilde: Linda Franzosi

Hvis du ønsker å bygge et CV-lignende nettsted eller vise frem porteføljen din, viser Linda Franzosi-nettstedet hvordan du kan lage et vakkert og profesjonelt nettsted ved hjelp av Wixs maler og verktøy.

Ved hjelp av en parallaksoppsett kan besøkende se gjennom ferdighetene og kompetansene, klientene hun jobbet med og til og med porteføljen hennes. Nettstedet viser også talentet sitt innen innholdsstyring og visuell design med en layout som er visuelt attraktiv, men fremdeles lett å navigere.

5. French Knot Studios

Bryllupsnettsted bygget med Wix - French Knot StudiosKilde: French Knot Studios

French Knot Studios vet hvordan du kan fange oppmerksomheten din med den smarte fargebruken og et lysbildefremvisning fylt med fantastiske bilder. Arrangementsplanleggeren, bryllupsdesign og stylingstudioet plasserte de sosiale knappene på toppen av siden strategisk slik at besøkende kan sjekke ut Instagram- og Pinterest-siden med et enkelt klikk.

Til og med deres porteføljeside er strukturert på en måte som gir detaljer om bildene under miniatyrbildet.

6. Dyremusikk

Portefølje nettsted bygget med Wix - Animal MusicKilde: Dyremusikk

Animal Music er en av de mer imponerende porteføljesidene, og slår ut i slående design med hele hjemmesiden som et stort utstillingsvindu for de store porteføljestykkene..

Med knapt noen tekst rundt blir besøkende bombardert med videoer, bilder og mer, og skaper et nettsted som virkelig er unikt for deres merke. De har til og med sørget for å feste knappene på sosiale medier på sidene, slik at folk kan følge siden deres når som helst.

7. Liam Rinat

Liam RinatKilde: Liam Rinat

Mange designere har brukt Wixs mal for å lage noen ganske fantastiske og vakre sider. Legg Liam Rinat til listen med et veldig unikt designet personlig nettsted som passer for en “Visual Storyteller”.

Med bare tre knapper for navigering kan folk velge å enten sjekke ut porteføljen hans, kontakte ham eller gå tilbake til hjemmesiden. Minimumsknappene betyr at nettstedets fokus utelukkende er på Rinat og ingenting annet.

8. Sonja Van Duelmen

Sonja Van DuelmenKilde: Sonja Van Duelmen

Sonja Van Duelmen bruker nettstedet sitt for å komme med en uttalelse, og uttalelsen er: Jeg er kunstdirektør. Hele siden hennes er bare en stor porteføljeside som viser frem hennes strålende arbeid ved å bruke de forskjellige malstilene for rutenett, Ajax, mur, karuseller og glidebrytere.

Den smarte webdesignen og den effektive bruken av parallakseffekten gjør at det virker som nettstedet har mer dybde og plass enn det ser ut.

Nettdesign Nettsted bygget med Wix

9. Brown Owl Creative

Nettdesign nettsted bygd med Wix - Brown Owl CreativeKilde: Brown Owl Creative

Brown Owl Creative viser hva du kan gjøre med Wix i hendene på fantastiske designere. Nettstedet på fullskjerm viser webdesignbyråets stil for kreativ bruk av design som er inspirert av retro skrifter og knapper.

De la til og med en ekstra detalj med musikonet som ble endret til en Windows 98-lignende peker når du svever over et klikkbart avsnitt.

Fotograferingsnettsteder bygget med Wix

10. Hilary O’Leary

Fotograferingsnettsted bygget med Wix - Hilary O’LearyKilde: Hilary O’Leary

Hilary O’Leary, som er en fotograf med base i Sør-Afrika, drar full nytte av Wixs maldesign for å lage et fantastisk nettsted som viser frem like fantastiske bilder av det afrikanske dyrelivet..

Ved hjelp av parallax-rulleeffekten klarer hun å fange den besøkende oppmerksomhet med enkle (men likevel vakre) design sammen med sine kraftige bilder av det afrikanske dyrelivet.

11. Thai Pham

Thai PhamKilde: Thai Pham

Mange designere har en tendens til å gå over bord med webdesign, men Thai Pham går det motsatte ved å bruke et enkelt Wix Pro Gallery for å opprette nettstedet sitt. Han legger på en smart måte vekt på sine fotografier som viser hans evne til å fange vakre øyeblikk.

Igjen, dette viser at i hendene på gode reklamer, kan du lage fantastiske nettsteder på Wix med den enkleste designen.

Personlige nettsteder bygget med Wix

12. Karlie Kloss

Personlig nettsted bygget med Wix - Karlie KlossKilde: Karlie Kloss

Du har sett Karlie Kloss promotere Wix mye, og det er lett å se hvorfor. Nettstedet hennes er et flott eksempel på hvor kraftige maler og verktøy Wix har å tilby.

Nettstedet er designet helt av Kloss, og fremhever alle viktige detaljer med det siste arbeidet hennes som ble vist på hjemmesiden sammen med hennes sosiale medieknapper, prosjekter og kampanjer, og hennes Kode med Klossy-initiativ.

13. Sergio Aguero

Sergio AgueroKilde: Sergio Aguero

Den offisielle hjemmesiden til Manchester City-mester, Sergio “Kun” Aguero er like bemerkelsesverdig som fotballferdighetene. Ved hjelp av en fantastisk Wix-mal gir Agueros nettsted fansen sin all informasjonen de trenger om fotballsuperstjernen, som inkluderer hans historie, statistikk og tilstedeværelse på sosiale medier.

I tillegg kan nettstedet hans også vises på to språk, engelsk eller hans opprinnelige Espanŏl. På den måten kan fansen hans fra Argentina og over hele verden lese om forberedelsene hans til verdensmesterskapet eller Champions League

Arbeide med Wix-maler

En viktig ting å merke seg når du bruker Wix-malen er at du ikke kan endre en ny mal for et Wix-nettsted du har opprettet. Når du har valgt en mal og lagt til innhold i den, kan du ikke endre til en annen mal.

Hvis du vil bruke en annen mal, må du opprette et nytt nettsted med den nye malen. Etter at det nye nettstedet er opprettet, må du gjøre det overfør planen og domenet ditt til det nyopprettede nettstedet. Hvis domenenavnet ditt er registrert hos tredjeparts domeneregistratorer, må du sørge for at DNS-posten er oppdatert riktig til det nye nettstedet.

Ofte stilte spørsmål på Wix nettsteder

Hvilke nettsteder bruker Wix?

Wix driver alle slags nettsteder rundt om i verden, alt fra profesjonelle porteføljer som Karlie Kloss til bedriftssider som Real Graphene USA. Wix er den nest mest populære nettstedbyggeren i verden etter markedsandel, med brukere som administrerer over 300 000 domener.

Hvor mye koster Wix?

Prisene for Wix varierer fra $ 4,50 / mo til $ 24,50 / mo for standard nettsteder. Nettsted for e-handel koster mer og spenner fra et lavt nivå på $ 17 / mo til $ 35 / mo. Tilpassede planer er også tilgjengelig på forespørsel.

Lær mer om Wix-planer og priser.

Hva er ulempene med Wix?

Avhengig av dine behov, kan Wix-planer bli ganske dyre over tid, og du er hovedsakelig begrenset til å støtte ressurser bare innen Wix-økosystemet. Wix tillater heller ikke eksport av nettsteder, så det vil være vanskelig å overføre til en annen vert hvis du bestemmer deg for å flytte i fremtiden.

Er Wix bedre enn WordPress?

Wix er en nettstedsbygger og WordPress er et innholdsstyringssystem. Wix er enklere å bruke, men har ikke det langsiktige potensialet med WordPress.

Eier Wix innholdet ditt?

Wix eier ikke innholdet ditt, men på grunn av dets proprietære design, tillater det ikke brukere å eksportere nettsteder.

Pakk inn

Dette er bare noen få av de tusenvis av fantastiske og profesjonelt utformede Wix-nettsteder i naturen. Den sinnssyke mengden design og maler som er tilgjengelig på Wix, betyr at ingen to nettsteder vil være de samme.

Hvis du føler deg inspirert av de fantastiske webdesignene, hvorfor ikke begynne å lage den til din egen i dag?

* Oversettelse: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map