10 Weebly nettsteder som vil få deg til å gå wow

Når det gjelder byggherrer av nettsteder, er Weebly utvilsomt en av de beste å begynne med. Plattformen har mer enn 40 millioner nettsteder, og du kan ikke gå galt med det.


Enten du ønsker å bygge et nettsted eller lage et fullstendig e-handelsnettsted, gjør Weeblys dra-og-slipp-system det til en usedvanlig enkel plattform for å bygge et fantastisk nettsted.

Her er en rask gjennomgang av hva du kan få.

Hva tilbyr Weebly?

Priser fra: $ 8 / mo
Planer: Starter, Pro, Business, Performance

Hastighetstest: A / Uptime test: 99,96%

PRO: Enkel å bruke, egnet for nybegynnere.

Weebly tilbyr mer enn 50 nettstedsmaler i depotet deres (se dem her).Weebly tilbyr 50+ nettstedsmaler i depotet deres (se alle malene her).

Weebly Review Besøk Online

I denne artikkelen skal vi dele med deg de beste Weebly-nettstedene som gir deg inspirasjon og motivasjon til å lage dine egne.

Ikke bare ta ordet for det. Ta en titt på disse 10 Weebly-nettstedene som er forferdelig designet med plattformens temaer og redaktør.

Weebly nettsteder: Eksempler på nettsteder for e-handel

1. The Box Bros

The Box BrosThe Box Bros

Å lage et virkelig vakkert nettsted for e-handel er definitivt mulig med Weebly og The Box Bros er et slikt eksempel. Hjemmesiden deres bruker en enkel layout, men fyller den med vakre fotografier av produktene sine og en video øverst på siden.

Navigeringslinjen er plassert øverst slik at besøkende enkelt kan få tilgang til nettbutikken deres eller kontakte dem for mer informasjon.

2. Indy Plysj

Indy PlysjIndy Plysj

Indy Plush bruker en rutenettmal for å vise frem de nydelig designede plushiene. Besøkende kan få tilgang til alle produktkategoriene på forsiden mens kjente produkter er listet opp i rutenettstil nedenfor. Indy Plush unngikk å bruke kompliserte design slik at brukere kan se produktene umiddelbart.

Du kan enkelt gjenskape designen til Indy Plush med Weeblys dra-og-slipp-system, som viser hvor intuitiv plattformen deres er.

Weebly nettsteder: Eksempler på reisesider

3. Casto Vacations

Casto ferierCasto ferier

Casto Vacations er et prisbelønt luksuriøst reisebyrå og ligner på The Box Bros, de benyttet seg av Weeblys brukervennlige plattform for å lage et fantastisk reisested. Besøkende blir behandlet på en fantastisk video som er en samling av alle destinasjonene som reiseselskapet tilbyr.

Bla nedover, så kan du sjekke ut tjenestene deres, blogginnlegg og mer, lagt ut i en vakker mal for nettstiler.

4. C MINE byer

C Byene mineC Byene mine

C MY Cities gir reisende et lokalt preg på feriene, og tilbyr personlige turledere med lokalbefolkningen som er intim med inn- og ut-turer i landet. Selve nettstedet bruker et rent design med all informasjonen som er tilgjengelig på forsiden.

Besøkende kan bla ned for å se deres tjenester, landene de er tilgjengelige i og til og med reiseguidene selv. Det er et enkelt og profesjonelt nettsted som ble oppnådd ved hjelp av Weeblys verktøy for webdesign

Weebly nettsteder: Eksempler på nettsteder for design og kreative byråer

5. Plugg & Spille

Plug & Play-designStøpsel & Lek design

Kreative byråer som vet hvordan de skal bruke Weeblys kraftige mal, kan resultere i noen ganske fantastiske kreasjoner. Det britiske baserte webdesignbyrået Plug & Play brukte definitivt sitt ivrige øye i design for å lage en side som vekker besøkende.

Hovedsiden deres fremhever porteføljen deres for en rekke kunder. De har til og med en “Let’s Talk” -del på bunnen for at potensielle kunder kan nå ut til dem.

6. Side Åttifour

Side ÅttifourSide Åttifour

Page Eightyfour er et en-kvinnelig kreativt byrå ledet av Jag Nagra, som bruker Weeblys lysbildefremvisning for å vise frem sin portefølje og sære kunstfølelse. Resultatet er et virkelig vakkert nettsted som er både unikt og iøynefallende.

Nettstedet drar fordel av flere designelementer slik som parallax-rulleeffekt og animerte rutenett. Det viser at hvis du kobler god kunstretning med Weeblys maler, kan resultatet bli virkelig fantastisk.

Weebly nettsteder: Eksempler på mat- og restaurantnettsteder

7. Keke’s Breakfast Cafe

Keke's Breakfast CafeKeke’s Breakfast Cafe

Last opp Keke’s Breakfast Cafe, så blir du behandlet med et bilde av det deilige tilbudet deres. Bruk frokostbrakettene dine (pannekaker, kaker, vafler osv.) Da bakgrunnen holder fokus på deres spesialitet.

De sosiale medieknappene er plassert nederst, slik at du enkelt kan sjekke ut den deilige menyen deres og følge dem på deres sosiale mediesider.

8. Vårt bord

Vårt bordVårt bord

En flott logo, et utmerket domenenavn og vakre bilder med høy oppløsning kan gjøre at nettstedet ditt ser helt polert og profesjonelt ut. Tabellen vår sjekker alle boksene da de laget nettstedet sitt, og resultatet er et fantastisk nettsted som kobler bønder og produsenter til samfunn som vil ha ferske og deilige produkter.

Den gamle tidlige flate designen gir nettstedet en lekende stemning, mens den fremdeles er seriøs og attraktiv for besøkende.

Weebly nettsteder: Eksempler på bloggsider

9. Sadel og semsket skinn

Sadel og semsket skinnSadel og semsket skinn

Et bloggside trenger ikke å være super komplisert og vanskelig å lage. Saddle and Suede viser at du med Weebly kan lage en polert blogg som er enkel å navigere og fantastisk å se på. Familieparet Jonathan og Rachel startet bloggen som et sted å dele om tingene de brenner for.

10. Prosjektbiler

ProsjektbilerProsjektbiler

Project Cars startet som en enkel blogg av London-baserte Mad Studios for å legge ut oppdateringer om racingspillet. Da spillet ble en suksess, fornyet de bloggen helt ved hjelp av Weeblys verktøy for å lage en mer polert og visuelt fantastisk blogg, der fans kan se etter oppdateringer eller kjøpe selve spillet.

Bloggen viser at du kan starte med en grunnleggende og “barebones” -blogg og utvikle den til noe mye mer polert senere.

Flere eksempler på Weebly-temaer

For å konkludere

Å designe et nettsted eller en blogg fra bunnen av kan være en skremmende opplevelse. Det trenger ikke være med Weebly! Ved hjelp av Weebly kan du ta den harde delen av webdesign ut av ligningen og fokusere på virksomheten din.

Hvis du leter etter alternativer, er her noen av de beste nettstedbyggere som kan passe for deg.

Basert på Weebly-nettstedene som vi har oppført over, kan du imidlertid ha et fantastisk nettsted på kort tid!

Vil du se flere eksempler på nettsteder som er bygd på spesifikke byggherrer? Du kan sjekke ut eksemplet på Wix-nettstedets eksempler.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map