10+ Beste gratis WordPress-temaer 2020 (inkludert WooCommerce-temaer)

Denne artikkelen ble skrevet av Lana Miro.


Enten du vil skille deg ut med en WordPress-blogg, markere en personlig portefølje, eller for å representere en nettbutikk, må du opprette et nettsted med høyeste kvalitet. Noen ganger har vi imidlertid veldig lite budsjett og må se etter dette eller det måtene på hvordan du kan spare penger mens vi lanserer et nettsted.

Nettutviklere krever mye for en nøkkelferdig nettside, noen ferdige nettstedmaler har en ganske høy prislapp … Men hvorfor ikke prøve gratis nettstedmaler?

Slike løsninger lar deg bli kjent med denne eller den prosesser, motorer, systemer og på slutten av dagen bygge et kult sted som vil hjelpe deg med å forbedre inntektene. For å si mer, gratis maler har nesten samme funksjonalitet og et strålende design, som gir deg et potensial til å lage et fantastisk nettsted.

Kan jeg bruke gratis WordPress-temaer for nettstedene mine?

I lengste tid har gratis temaer ofte blitt assosiert med å være lav kvalitet og ubrukelige. Selv om det er sant i noen tilfeller, kan vi ikke benekte det faktum at millioner har brukt gratis WordPress-temaer for å drive nettstedene sine.

Hvorfor?

Fordi gratis temaer er superenkle å bruke, enkle og grunnleggende, noe som gjør dem til den perfekte plattformen for de som ikke er kjent med koding eller en nybegynner.

Men det er ikke alt, noen gratis WordPress-maler kan faktisk gi en flott brukeropplevelse som er visuelt attraktiv og enkel å bruke. For en normal WordPress-bruker kan en premiummal være for komplisert fordi de pleier å inkludere for mange funksjoner som du kanskje ikke trenger for et enkelt nettsted.

Noen flere punkter på hvorfor du bør gå gratis WordPress-temaer:

 • Det er gratis! Noe som betyr at du ikke trenger å bruke noe i det hele tatt. Dette er flott hvis du har et stramt budsjett.
 • Ikke alle gratis temaer er av lav kvalitet. Du vil sjelden finne et WordPress-tema med dårlig og uoversiktlig koding ettersom hvert tema er testet med WP-standarder & retningslinjer.
 • Det er en rekke pålitelige temaleverandører. Tittemakere for store navn som ThemeGrill, ThemeIsle og Theme Monsters er godt kjent for sine kvalitetstemaer.
 • En gjeng av dem er freemium, som i utgangspunktet er et gratis tema med en premiumoppgradering. Dette lar deg oppgradere til et premiumtema med bedre funksjoner og støtte når som helst.

Merk: Før du installerer noe WordPress-tema, her er listen over beste webhotell for små bedrifter du bør vurdere.

Populære gratis responsive WordPress-temaer

Her har vi utarbeidet en liste over 10+ gratis WordPress-temaer (Generelt, WooCommerce og Blogg) som vil hjelpe deg å skille deg ut med et profesjonelt nettsted uansett hva din virksomhet er. Disse temaene er enkle å bruke og har et bredt spekter av funksjoner.

Så la oss ikke kaste bort tid og sjekke hvert av disse temaene!

Beste gratis WordPress-temaer

Jen + Ben: WordPress-tema for Bryllupsplanlegger

Jen + Ben - Bryllupsplanlegger WordPress ThemeDetaljer | Demo

Jen + Ben er et rent kodet WordPress-tema med et rent og elegant design. Til tross for at dette temaet er gratis, har det alle moderne og må ha verktøy og funksjoner for å lage et fantastisk og funksjonelt nettsted som konverterer. I tillegg ble den designet av topp bransjeledere, noe som gjør at klienter kan glede seg over et elegant design og en fantastisk funksjonalitet.

Travelop lite: Gratis WordPress-tema for reiseblogg

Travelop lite - Reisebladblogg WordPress ThemeDetaljer | Demo

Vil du dele reisebildene dine med publikum? I så fall kan du se nærmere på dette gratis WordPress-temaet som lar deg gjøre dine drømmer til virkelighet uten noe budsjett. Den har en enkel og intuitiv installasjons- og tilpasningsprosess, så det er absolutt ingen grunn til å være programmerer.

PetInn: Helt responsivt WordPress-tema for dyr & kjæledyr veldedighet

PetInn - Responsive Animals & Pets Charity WordPress ThemeDetaljer | Demo

Petlnn er et unikt WordPress-tema som ble utviklet for veldedighetsbyråer og organisasjoner for kjæledyr. Den har en crossbrowser-kompatibilitet, som lar klienter se nettstedet ditt uansett hvilket søkesystem de bruker. Dessuten kan du dele tankene, fantastiske historiene eller de viktigste nyhetene i en innebygd blogg.

Spillutviklingsstudio gratis WordPress-tema

Spillfri utviklingsstudio WordPress ThemeDetaljer | Demo

Temaet er et perfekt verktøy for å spre et ord om ditt spillutviklingsstudio! Den har en iøynefallende og fullt responsiv design, forhåndsladet blogg, og mange andre kule funksjoner som vil hjelpe deg å skille deg ut med et flott nettsted. berike publikum med dette spillutviklingsstudioet gratis WordPress-tema.

Grafique: Arkitekt lite WordPress-tema

Arkitekt Lite Gratis WordPress ThemeDetaljer | Demo

Grafique er et arkitekt lite WordPress-tema som lar deg vise frem arkitektporteføljen din på en profesjonell måte. Temaet har en enkel installasjonsprosess, som vil hjelpe deg å fortsette med temaet i glimtet og uten nervøshet.

Adveland: Attraksjonspark WordPress-tema

Adveland fornøyelsespark WordPress ThemeDetaljer | Demo

Adveland er et lyst gratis WordPress-tema med et flott design og et rikt antall førsteklasses funksjoner. Dens crossbrowser-kompatibilitet vil hjelpe deg å se ut til å representere virksomheten din for alle kunder uansett hvilken nettleser de bruker. I tillegg kan klienter alltid stille et spørsmål takket være et kontaktskjema.

Shapely: En sides gratis WordPress-tema

Shapely - En sides WordPress Themedetaljer |Demo

Shapely er et fantastisk WordPress-tema med en mobilvennlig og netthinneklar design. Temaet kommer også med en brukervennlig dokumentasjon og en enkel installasjonsprosess. For å gjøre det kortere, er det en ren glede å jobbe med dette temaet.

Gratis WooCommerce-temaer

Storefront gratis WooCommerce-tema

Storefront - WordPress Themedetaljer | Demo

Storefront er et fleksibelt WooCommerce-tema som vil representere nettbutikken din fra best mulig side. Den kommer med en hel haug med moderne funksjoner som vil hjelpe deg å bygge en fantastisk nettbutikk som konverterer.

Drug Store Gratis WooCommerce-tema

Drug Store Free WooCommerce ThemeDetaljer | Demo

Temaet har et mobilvennlig design og et stort potensial for å gjøre din nettbutikk til en av de beste i nisjen. For å si mer, takket være dette WooCommerce-temaet kan du spare en solid sum penger bare fordi det er gratis. Til tross for dette har den en flott funksjonalitet og et iøynefallende design.

eStore Free WooCommerce-tema

eStore - Gratis WooCommerce WordPress Themedetaljer | Demo

eStore er et flott gratis WooCommerce-tema som lar deg opprette en høyfunksjonell nettbutikk. Den er SEO optimalisert, har en crossbrowser-kompatibilitet, en hel haug med tilpassede widgets og en rekke andre gode verktøy og funksjoner. Ikke nøl med å sjekke demoen!

Tyche Free eCommerce-tema

Tyche - Gratis e-handelstemadetaljer | Demo

Trenger du et stilig tema for å markedsføre nettbutikken din? Sjekk dette gratis eCommerce-temaet som vil imponere deg med et øyeblikk. Her har du en elegant glidebryter for nettstedet, fengende design og mange WooCommerce-funksjoner.

Kjæledyrforsyningsbutikk WooCommerce-tema (Premium)

Husdyrrekvisita WooCommerce ThemeDetaljer | Demo

Ser du etter et tema som vil hjelpe deg å skille seg ut med kjæledyrs forsyninger nettbutikk? Ta en titt på dette gratis WooCommerce-temaet med et bredt spekter av WooCommerce-verktøy. Det vil ikke ta deg noen anstrengelse å tilpasse den etter din smak og formål.

Gratis WordPress-blogg-temaer

Cento gratis WordPress bloggetema

detaljer | Demo

Hvis du er ute etter et rent og vakkert designet WordPress-bloggetema, kan Cenote være den for deg. Den har forskjellige alternativer for topografi, farge og layout for å lage en unik fantastisk blogg. Dette responsive designet temaet ble laget med tanke på SEO, slik at du enkelt kan opprette alle typer blogger.

Amadeus gratis WordPress bloggtema

detaljer | Demo

Amadeus er et gratis WordPress-tema designet for bloggere og forfattere. Den leveres med en fullverdig meny for enkel navigering og skreddersydde funksjoner som parallax-topptekstbilder, tilpassede widgeter, beste skrifttyper for blogger med full farge og andre. Dette elegant designet WordPress-bloggetemaet er 100% responsivt, SEO-vennlig og oversatt forberedt.

Ascendant gratis WordPress blogg tema

Ascendant - Flerbruks WordPress-temadetaljer | Demo

Ascendant er et rent flerbruks WordPress-tema som best kan brukes til blogging av nettsider og enhver annen type virksomhet. Du kan enkelt tilpasse den opp til dine behov og for å understreke designen med et rikt utvalg av Google-skrifter. For å si mer, kunder kan glede seg over nettstedet ditt ved å bruke hvilken som helst digital enhet fordi Ascendant passer til hvilken som helst skjermstørrelse.

Oppsummere: Gratis WordPress-temaer

For å oppsummere, lar disse gratis WordPress-temaene deg skille seg ut med et flott nettsted selv uten noe budsjett. Dermed har du en profesjonell løsning med $ 0,00 på en prislapp. Er det ikke kult? For å si mer, disse temaene har en fantastisk funksjonalitet som lar deg imponere publikum.

For øvrig, hvilket tema likte du mest? Eller kanskje har du din egen frontløper blant gratis WordPress & WooCommerce-temaer? Del gjerne tankene dine i kommentarfeltet nedenfor. Og følg med for mer! Lykke til!

Lana Miro forelsker seg i vakker nettdesign. Hun liker å dele opplevelsen sin og utforske noe interessant. Hun samarbeider også med TemplateMonster. for å hjelpe alle med å finne de beste løsningene for sine egne online prosjekter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map