10 beste Dropshipping-leverandører tilgjengelig i 2020

Dropshipping kan være en veldig lukrativ virksomhet hvis det gjøres riktig. Bygg riktig dropshipping butikk, velg de riktige produktnisjene og finn beste dropshipping leverandører alt sammen i stor grad mot suksessen. Så populær er denne metoden for ordreoppfyllelse som utgjør nesten en tredjedel av nettbutikker.


Å matche de beste dropshipping-produktene med din nisje kommer gjennom forskning og eksperimentering, men hvordan vil du avgjøre hvilken som er den beste leverandøren for dropshipping-virksomheten din? Heldigvis er dette en linje der du ikke nødvendigvis trenger å velge – du kan samarbeide med mer enn en leverandør.

Mest populære Dropshipping selskaper

1. AliExpress

AliExpress - beste dropshipping leverandørMed over 100 millioner produkter er AliExpress en av de største leverandørene av dropshipping (prøv det her!)

Pris: Gratis

AliExpress trenger ingen introduksjon i Asia siden det er hjernen til Alibaba, det Kina-baserte e-handelsselskapet. Den viktigste forskjellen er at Alibaba vanligvis gjør engroshandel, mens AliExpress henvender seg til detaljhandelskunder. Betrakt det som østøstens Amazonas.

Tilgjengelig siden 2010 og har den distinkte fordelen av å være basert i regionen som mange anser som verdens fabrikk. Dette betyr rask tilgang til nesten alle slags forbruksvarer til fornuftige priser. Hvis besøkende er i USA eller EU-regionene, kan det imidlertid ta litt tid å sende ordre og legge litt mer til ordrene.

Dropshipping med AliExpress kan være en på et par måter. Den første er den tradisjonelle metoden, noe som betyr at når du først har fått en ordre, må du legge inn detaljene til kjøperen og transaksjonen manuelt i AliExpress-systemet.

Neste måte er å bruke Oberlo, en app som finnes på Shopify-applikasjonsmarkedet for nettstedet. Dette lar deg koble Shopify-butikken din direkte til AliExpress-systemet, slik at alt blir automatisert.

Besøk AliExpress

2. DHgate

DHgate - markedsplass på nettetDHgate har hovedkontor i Beijing, Kina, og er en online markedsplass for detaljhandels- og engrosforbruksprodukter.

Pris: Gratis

DHgate er en annen Kina-basert online markedsplass, men er ikke så stor som Alibaba. På grunn av dette gjør nettstedet både engros- og detaljhandel på en enkelt plattform. I dag kobler det ikke bare folk til leverandører i Kina, men også kilder fra Vietnam, Japan og Tyrkia.

Noe av det unike ved DHgate er at det har digitale handelssentre (DTC) i flere land rundt om i verden. Dette er fysiske utsalgssteder der selgere kan inspisere produkter før de tar beslutninger om partnerskap. Det har for øyeblikket DTCer i USA, Ungarn, Australia, Spania, Russland, Tyrkia, UAE og Peru.

Du kan enten jobbe med DHgate direkte eller bruke en app hvis du er på Shopify-plattformen. De har ikke sin egen app, men fungerer selv om en heter ShopMaster.

3. Oberlo

Oberlo - dropship leverandørOberlo er en Shopify-app som hjelper deg sømløst å integrere med dropshipping-leverandører (sjekk den ut!)

Pris: Startplanen er gratis

I stedet for å være en online markedsplass som AliExpress eller DHgate, er Oberlo en online markedsplassintegrator som er spesielt designet for dropshippers å bruke på Shopify. Denne praktfulle applikasjonen lar deg kilde produkter fra flere plattformer og fungerer som det sentrale dashbordet.

Det gjør hele prosessen med dropshipping til en lek, fra å finne produkter til å liste dem på ditt Shopify-nettsted. Selv om AliExpress er en viktig kilde på Oberlo, fungerer den også med en integrert gruppe leverandører merket som Oberlo Supply Marketplace. Disse er stort sett fra Europa, Nord-Amerika og Kina.

Oberlo tilbyr også andre gunstige funksjoner som salgstrendanalyse, flerspråklig support og til og med en Chrome-utvidelse. Den grunnleggende planen er gratis, men når du øker antallet produkter du selger, kan det hende du etter hvert må registrere deg for en betalt plan (som starter fra $ 29,90 per måned).

4. Lomme

Spocket - dropshipping leverandør usaSpocket hjelper deg med å finne dropshipping-leverandører basert i USA / EU-regionen (Finn ut mer)

Pris: Fra $ 12 / mo

Selv om Spocket kanskje har et mer begrenset antall produkter og leverandører tilgjengelig, gjør det et avvik fra å stole på Kina-baserte leverandører. Teknisk sett er Spocket-leverandører tilgjengelige i 28 land, men av deres egen inngangs-fokus forblir det på en håndfull, nemlig USA, Storbritannia, Canada, Australia og Tyskland.

Dette gjør dem til litt hit og miss for mange dropshippers som kanskje håper på global rekkevidde. Imidlertid, hvis intensjonen din er å velge og betjene veldig spesifikke markeder, kan Spocket være et godt valg for deg.

Spocket har en veldig begrenset startplan som du kan prøve ut gratis over en periode på 14 dager. Etter det må du betale $ 12 per måned for å forbli på samme plan – eller mer for en bedre plan for å selge flere produkter. Denne plattformen er designet for bruk med WooCommerce.

Finn ut mer om vår Spocket casestudie her.

5. SaleHoo

Saleshoo - grossister og dropshipping leverandørerSalesHoo er plattformen der du kan finne både grossister og dropshipping leverandører.

Pris: Fra $ 67 / år

SaleHoo er et av de mer unike tilbudene på denne listen, siden den er spesialdesignet for dropshippers av en tidligere dropshipper selv. Det har sin egen markedsplass for leverandører som støtter både dropshipping så vel som grossister. Hver av disse blir vurdert direkte av SaleHoos egne ansatte, så det er mer sannsynlig at de er pålitelige enn de på plattformer som håndterer et enormt antall forhandlere.

SaleHoo-plattformen fungerer som en søkemotor, slik at du raskt kan bore ned generelle søk til bestemte kategorier og deretter produkter du kan velge mellom. Du kan også snakke med leverandører direkte gjennom nettstedet deres – en fin måte å få mer informasjon og bygge tillit på.

Dessverre har SaleHoo ikke en gratis versjon, og det er bare to planer tilgjengelig – årlig eller levetid. For den seriøse dropshipper gir imidlertid livstidsplanen et godt verdi-for-pengene-tilbud. Begge planene støttes av en pengene-tilbake-garanti.

6. Doba

Pris: Fra $ 29 / mo

Doba er et annet produktmarked og hevder å være vert for leverandører med til sammen over to millioner produkter som tilbys. Systemet her lar deg kilde etter produkter og deretter eksportere dem sammen for oppføring i butikken din.

Denne kilden er tydeligvis ikke så omfattende som AliExpress eller DHgate og mindre integrert enn apper som Oberlo. Funksjoner på plass er nyttige, men til slutt tjener mer som en bekvemmelighet for dropshippers som fortsatt vil trenge å gjøre betydelig tiltak for å oppnå dem.

Doba-abonnement varierer ikke etter volum, men dyrere planer har mer avanserte funksjoner. Selv om det kan være normen, er til og med antall tilgjengelige produkter mer begrenset av startplanene – som går fra $ 29 per måned.

7. Droppet

Priser: Fra $ 47 / mo

Dropified er en integrasjonsplattform som lar deg få tilgang til dropshipping-produkter på både AliExpress og eBay. Dette er en god kombinasjon av East meets West og tilbyr dropshippers et godt utvalg av produkter fra hele verden.

Funksjoner som er inkludert her er rettet mot sømløs drift og inkluderer produktvalg og lasting, ordrehåndtering og produktvedlikeholdsrelatert automatisering (f.eks. Prisoppdateringer, inventar osv.). Foruten eCommerce-nettsteder, kan du også samarbeide med Dropified på Facebook, så det er faktisk ikke nødvendig å opprette en dropshipping-butikk for å begynne å selge.

Dropified adskiller planene sine både etter produktvolum og funksjoner, slik at nybegynnere på deres lavere plan kan bli vant til grunnleggende funksjoner før de går videre til bedre ting. Prisene er imidlertid ikke billige og varierer fra $ 47 per måned til $ 167 per måned.

8. Merker over hele verden

Priser: $ 299 / år

Worldwide Brands hevder å tilby tilgang til ikke bare det største utvalget av engrosprodukter, men også for å tilby den beste kvaliteten på leverandører. Selv om sistnevnte kan være mulig, er tidligere et meget tvilsomt påstand. Etter å ha vært i markedet siden 1999 er det likevel fullt mulig.

Nettstedet er helt rettet mot å være et produkt- og leverandørgalleri, så det er ikke mange bjeller og fløyter her. Det er ganske enkelt et massivt ressurspool som du kan bruke til å finne ting du kan legge til dropship-produktporteføljen din.

Worldwide Brands sier det er bra for eBay- og Amazon-butikker, men siden det er en katalog, vil det fungere med alle dropshipping-medier, for eksempel ditt eget e-handelsnettsted. For tilgang til deres leverandørbase krever de en engangsavgift på $ 299.

9. Engros2b

Wholesale2b - markedsplass for å koble leverandører til dropshippers

Priser: Fra $ 29.99 / mo

Wholesale2b er et annet dyr fra de fleste merkevarer som er oppført her så langt. Selv om det fungerer som en markedsplass for å koble leverandører til dropshippers, tilbyr den brukerne så mye mer hvis de er villige til å betale prisen.

Grunnleggende brukere som bare vil ha tilgang til en dropshipping-leverandørdatabase, kan gjøre det her og ganske enkelt overføre produktene de vil over til egne salgskanaler manuelt. Imidlertid har Wholesale2b gjort databasen deres så mye mer tilgjengelig takket være integrasjonsmuligheter for et bredt spekter av plattformer som Shopify, BigCommerce, ECWID og WooCommerce.

Det har også planer for de som bare vil selge på eBay, Amazon eller sine egne nettsteder. Hver av disse planene blir tåket, så hvis du har tenkt å bruke mer enn en salgskanal, må du registrere deg for flere planer på Wholesale2b – som kan øke kostnadene betydelig.

10. MegaGoods

Priser: Fra $ 14.99 / mo

Av alle kildene vi har oppført her, er MegaGoods den eneste som har en mer fokusert nisje av produkter i stedet for å liste alt under solen. Det er viktige interesseområder innen forbrukerelektronikk, og du kan finne alt relatert fra billyd til spillutstyr.

I stedet for å fungere som mellommann, har MegaGoods faktisk besittelse av alle produktene den viser, så alt kommer fra samme kilde. Dropshipping med dem er som å jobbe med et enkelt, massivt selskap som er designet for å sende ut for dropshippers alene.

Her får du en 30-dagers prøvetilgang til databasen deres, fulgt av hvoretter en månedlig serviceavgift på $ 14.99 betales. Dette er et av de mest oppstyrte dropshipping-systemene uten problemer, men vil absolutt ikke gi deg mye i veien for automatiseringsverktøy.

Besøk MegaGoods

Konklusjon: Choice a-plenty for Dropshippers

Som du sikkert kan fortelle fra denne listen, er det ingen løsning for alle størrelser som passer alle. I dette tilfellet er det en god ting siden du kan velge dropshipping-leverandørene du ønsker, og som passer best for måten du utfører virksomheten din på.

Prisene varierer veldig, og hvis du driver en anstendig lønnsom dropshipping-virksomhet, blir gebyrene i de fleste tilfeller ubetydelige. Noen av disse leverandørene er også ganske veletablerte, så det skal ikke være noen bekymringer for å samarbeide med noen av dem.

De som fungerer sammen med Shopify ser imidlertid ut til å vise en mye høyere tendens til automatisering, og for hva de har å tilby, tar du en veldig beskjeden avgift. Poenget er likevel at du vil ha valg – mange valg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map