På jakt efter det billigaste WordPress-värdet 2020 (med 3 alternativ)

Din webbplats säkerhet, kapacitet och hastighet förlitar sig på värdens infrastruktur. Om du gillar 35,4% av de flesta webbplatsägare, vill du ha eller äga antagligen en WordPress-webbplats.


Utmaningen är att välja den typ av webbhotell som ligger inom din budget utan att ge avkall på kvaliteten. Men vad är “Quality Hosting” och vilka värdleverantörer erbjuder det till överkomliga priser?

Prisvärdhet för dig är förmodligen inte någon reklam-gimmick. Du vill inte köpa en värdplan som ser billig ut framför och sedan betala en obscen mängd pengar för funktioner och teknisk support som bör inkluderas i ditt paket till en början. Du vill ha konsistens. Låga priser förblir låga när du köper.

Jag har goda nyheter, men först ska vi förstå vad du frågar.

Typer av WordPress-värdplaner

WordPress är mest använda CMS och har en marknadsandel på 62,7%. Joomla, som är de näst mest populära spåren bakom med 4,4% av marknaden.

Det krävs inte mycket för att välja rätt webbhotell för din webbplats. Du måste veta några saker som hur de fungerar och om de passar ditt företag.

Vanligtvis finns det tre typer av WordPress-värdstjänster du kan gå med – delad, dedikerad och moln.

1- Delad värd

Denna plan är den mest populära värdlösningen på dagens marknad. Det är både prisvärd och lätt att underhålla.

För delade värdplaner har värdleverantörer vanligtvis flera webbplatser på en server. Den här planen har ofta begränsningar eller begränsningar för de resurser du kan komma åt, inklusive lagringsutrymme, bandbredd, säkerhet och andra funktioner.

Delad värd är det billigaste alternativet för individer med begränsade budgetar och utmärkt för nybörjare med begränsad erfarenhet.

2- Dedikerad värd

Med dedikerad hosting får du en dedikerad server som är värd för din webbplats. Som namnet antyder får du inte dela dina serverresurser med andra användare.

Dedikerad webbhotell ökar din webbplatshastighet betydligt eftersom du inte delar serverresurser med andra webbplatser. Det är också mycket säkert eftersom du är den enda som använder servern.

Dedikerad webbhotell är ett utmärkt alternativ om du förväntar dig en enorm trafikbelastning på din webbplats. Delad webbhotell har ett lock på volymen webbplatstrafik som den kan hantera.

De enda bristerna i denna plan är de höga kostnaderna och behovet av teknisk kunskap för att hantera en dedikerad server. Så du kommer antingen att anställa en IT-personal eller vara tekniskt nog nog för att upprätthålla en webbserver.

3 – Cloud Hosting

Denna värdtjänst är en relativt ny teknik som kombinerar funktionerna i både delad och dedikerad webbhotell. Du kan kalla det en hybrid.

Tjänsten fördelar den fysiska belastningen för flera webbplatser på olika datorer. Med denna process kan din webbplats ha sina serverresurser utan att behöva dedicerad hårdvara. Du kanske inte får dedikerad värdhårdvara, men du kan uppskala dina behov vid behov.

Om du vill blanda fördelarna med delad och dedikerad hosting är molnhotell lösningen. Men det har nackdelar som

 • Support kan försena fixa problem som uppstår,
 • Du kanske måste ta itu med säkerhetsproblem och
 • Skalning innebär att värd blir dyrt

Du undrar kanske vad det bästa alternativet kan vara för dig. Låt oss utforska!

Billigt WordPress Hosting 2020

Här är tre av de billigaste WordPress-värdleverantörerna under 2020. Våra val baseras på prissättning vid anmälan och efterföljande förnyelsekostnader.

Dessa val baseras inte bara på delad värd. Dessa värdar passar bra om du söker billiga dedikerade och molnhotellternativ.

1. Hostinger

Hostinger WordPress HostingHostinger WordPress Hosting startar så lågt som $ 0,96 / månad (klicka här för att lära dig mer).

På grund av den initiala kostnaden och efterföljande prissättning anses Hostinger vara billigare än andra värdleverantörer.

Förutom sina låga tekniska krav är Hostinger också perfekt för en stram budget. Det blir inte mer överkomligt än $ 0,99 per månad.

Hostinger WordPress-funktioner

Låt oss utforska vad du får.

Förbättrad säkerhet

Varje webbplats som Hostinger är värd skyddas av BitNinjas allt-i-ett-skyddsplan, som erbjuder försvar mot alla automatiserade och cyberattacker.

1-Klicka på WordPress-installation

Borta är de dagar då installationen av din WordPress visade sig vara överkomplicerad och tidskrävande. Nu behöver du bara fylla i ett enkelt formulär, ange dina detaljer och installera WP med ett klick. Det tar inte mer än några minuter.

Byggt för prestanda

Hostinger uppnår en oslagbar lastningshastighet genom användning av

 • HTTP / 2,
 • PHP7.4,
 • NGINX och
 • Förinstallerade cache-WP-plugins,

Andra Hostinger-funktioner inkluderar dagliga eller veckovisa säkerhetskopior, gratis domäner och SSL-certifikat, obegränsade FTP-konton, Cronjobs och bandbredd och mer.

Hostinger kundtjänst

Hostinger’s WordPress support finns tillgängligt för att hjälpa till med alla dina frågor och frågor. Det direkta livechattstödet är tillgängligt 24 × 7. Din trygghet garanteras eftersom tjänsten tillhandahåller experter som är i vänteläge för att lösa dina webbplatsrelaterade problem.

Hostinger Prissättning

Hostinger WordPress Hosting Prissättning

Den enda WordPress-planen går för $ 0,99 per månad. Denna plan förnyas till $ 2,15 per månad efter den första betalningen.

Premium WordPress är $ 2.89 per månad och $ 3.49 per månad när du förnyar. Business WordPress börjar med initial prissättning på $ 3,99, medan efterföljande betalningar går för $ 7,95.

Hostingers fördelar inkluderar,

 • Låga och prisvärda priser
 • Effektiv och pålitlig kundservice
 • Mycket pålitlig för hastighet och drifttid
 • Erbjuder utmärkta funktioner

Hostingers nackdelar inkluderar,

 • Priserna ökar efter den första terminen
 • Inget gratis domännamn för användare av en enda WordPress Hosting-plan
 • Stödjer inte automatiska uppdateringar

2. Bluehost

BlueHost WordPress HostingBlueHost WordPress Hosting börjar på $ 2,75 / månad (klicka här för att lära dig mer).

Bluehost skiljer sig från många andra värdleverantörer. Till skillnad från andra behöver du inte betala för en tre- eller femårsplan för att få den billiga värdplanen när du använder tjänsten.

Om du funderar på att gå med en 5-års delad värdplan är Bluehost alternativet för dig. Tjänsten erbjuder tre typer av WP-värd.

 • Delad WP-värd: Det är relativt säkert, enkelt att navigera och ganska snabbt. Plattformen tillhandahåller också automatiska uppdateringar, gratis domännamn (endast för första året) och ett gratis SSL-certifikat.
 • Hanterad hosting: Det hjälper om hanteringen av dina webbplatser blir tråkig för dig. Den här funktionen hjälper till att hantera allt från en instrumentpanel.
 • E-handel värd: Drivs av WooCommerce, detta eCommerce-plugin ger säkra betalningsportaler och helt anpassningsbara onlinebutiker, bland annat.

Bluehost WordPress-funktioner

 • Automatiska uppdateringar av WordPress: Den här funktionen säkerställer att ditt konto hålls uppdaterat och säkert så regelbundet som möjligt.
 • Automatisk WP-installation: Bluehost installerar den säkraste och senaste versionen av WordPress för din webbplats när du prenumererar på en plan.
 • WordPress Staging miljö: Det här alternativet gör det möjligt att testa ändringar innan de görs tillgängliga på din webbplats.

Andra funktioner inkluderar; gratis domännamn för ett år (med fem parkerade domäner och 25 subdomäner), SSL-certifikat, 50 GB SSD-lagring, etc..

Bluehost Kundsupport

Bluehost tillhandahåller 24-timmars support för WP Hosting. De är tillgängliga för både livechatt och samtal.

Bluehost-prissättning

Priser för delad värd

Planer / pris
Registreringspris
Vanlig (12-mo)
Förnyelse (24-mo)
Förnyelse (36-mo)
Grundläggande$ 2,95 / mo$ 8.99 / mo$ 8,49 / mo$ 7.99 / mo
Plus$ 5,45 / mo$ 12.99 / mo$ 11.99 / mo$ 10.99 / mo
Choice Plus$ 5,45 / mo$ 16.99 / mo$ 15.99 / mo$ 14.99 / mo
Proffs$ 13,95 / mo$ 25.99 / mo$ 24.99 / mo$ 23.99 / mo

Hanterad värdpriser

 • Bygg plan – $ 19,95 per månad
 • Växa – $ 29,95 per månad
 • Skala – 49,95 per månad

Prissättning för webbhotell

 • Startpaket – $ 6,95 per månad
 • Plus – $ 8,95 per månad
 • Pro – $ 12,95 per månad

Fördelar med Bluehost

 • Bluehost erbjuder en av marknadens mest överkomliga priser
 • Tjänsten stöder automatiska uppdateringar
 • Det är relativt säkert

Nackdelar med Bluehost

 • Otillförlitlig kundsupport
 • Dyra uppsäljningar
 • Höjda förnyelsepriser

3. Namecheap

NameCheap WordPress HostingNameCheap Managed WordPress Hosting börjar på $ 3,88 / månad (klicka här för att lära dig mer).

Tjänsten har en av de billigaste priserna för initiala priser och förnyelser, det är därför den gjorde denna lista. Namecheap erbjuder fantastiska domäner och billig webbhotell till överkomliga priser.

Namecheap har Shared Hosting och Managed Hosting-tjänster som har massor av funktioner.

 • Delad värd: Erbjudandet stöds av Namecheap’s Hosting Garanti, med obegränsat bredband, 99,9% drifttid och gratis SSL-certifikat, bland funktioner.
 • Hanterad värd: Detta är det snabbaste av WordPress-värdalternativ. Det kommer med en säker säkerhetskopia och ett återställningsverktyg.

Även om Managed WordPress Hosting inte är det billigaste alternativet som är tillgängligt, älskar användare det. Cirka 52% av de hanterade WordPress-värdanvändarna tror att det är värt de extra pengarna.

Namecheap WordPress Funktioner

 • Hundra procent garanti: Alla webbhotelltjänster har den högsta formen av garanti och ger utmärkta alternativ.
 • Senaste serverteknologi: Namecheap använder den revolutionerande Dell Server Technology för att förbättra effektiviteten. Höghastighets SAN ger 100% drifttid.
 • Webbplatsbyggare: Du kan snabbt bygga upp din online närvaro enkelt.

Andra funktioner inkluderar gratis SSL-certifikat, 24/7 kundsupport, full webbplatskontroll med cPanel, enkel uppgradering, dagliga säkerhetskopior, etc..

Namecheap Kundsupport

Namecheap har dygnet runt kundsupport genom livechatt. Det finns också en stor kunskapsbas för självstudier.

Namecheap Hosting Prissättning

Priser för delad värd

NameCheap-värdplaner och prissättning

 • Stellarplan – $ 1,44 / månad (för både initial och förnyelse)
 • Stellar Plus – $ 2,44 / månad
 • Stellar Business – $ 4,44 / månad

Du får 50% rabatt när du betalar för det första året.

Hanterad WordPress-värdepris

NameCheap Hanterade WordPress-värdepriser

 • EasyWP Starter – $ 3,88 ($ 1 för första månaden)
 • EasyWP Turbo – 7,88 $ (första månaden kostar 2 $)
 • EasyWP Supersonic – $ 11,88 ($ 3 för den första månaden)

Fördelar med Namecheap

 • Namecheap tillhandahåller effektiva chattrepresentanter
 • Det erbjuder pålitliga värdtjänster
 • Vänligt användargränssnitt och design

Nackdelar med Namecheap

 • Live support beror bara på vilken plan du prenumererar på
 • Det erbjuder inte telefonstöd
 • Att ställa in SSL-certifikat brukar vara svårt för vissa

Kriterier för att välja WordPress Hosting

Innan du bestämmer dig för vilken WordPress-värdplan du vill välja vill du överväga några saker. Pålitlighet, hastighet och säkerhet är de viktigaste faktorerna du bör se upp när du väljer din webbhotell.

Du måste också notera krav, priser, funktioner, disk- eller lagringsutrymme och kundsupport också.

Låt oss titta närmare.

1. Krav

Den WordPress-värd du väljer måste uppfylla följande kriterier. Det borde stödja:

 • PHP version 7.3 eller högre
 • MySQL version 5.6 eller senare, alternativt MariaDB version 10.1 eller senare
 • HTTPS

Medan varje server som stöder PHP och MySQL är acceptabel rekommenderar WordPress att använda Apache eller Nginx. Kom alltid ihåg att be din värd om dessa krav innan du förbinder dig till något.

2. Prissättning

Medan priserna för varje webbhotell varierar från billiga till dyra, erbjuder vissa av dem rabatter eller kampanjpriser för nya prenumeranter. Efter det användarna förnya sina hostingtjänster med regelbunden takt.

De flesta värdleverantörer annonserar prisalternativ som gäller om du betalar i tre till fem år. Vanligtvis handlar det om det bästa sättet att få billig WordPress-värd eftersom det sänker dina värdkostnader under de kommande tre eller fler åren.

Företag som betalar varje månad eller årligen kan komma att riskera en prisökning från sitt andra eller tredje år.

3. Funktioner

De flesta webbhotell erbjuder liknande funktioner som,

 • 99,9% webbplatsupptid,
 • Hosting Dashboard och cPanel,
 • Gratis SSL-certifikat,
 • Domännamn och
 • E-postkonton

Några av dem ger regelbundna alternativ för säkerhetskopiering, medan vissa väljer säkerhetskopior varje vecka eller månad. Vissa leverantörer hanterar kundsupport via telefon och livechatt.

Vissa värdar erbjuder extrafunktioner mot en avgift. Vanligtvis kommer värdleverantörer att be dig att betala för extra lagring om du behöver det. De säljer också sekretess för domännamn, säkerhetskopiering av webbplatser, säkerhet på platser, samt andra funktioner och tillägg.

4. Disk eller lagringsutrymme

Beroende på pris eller prenumerationsplan erbjuder olika webbhotell tjänster från 10 GB till över 100 GB lagringsutrymme. Vissa har till och med obegränsat SSD-diskutrymme för sina användare.

5. Kundsupport

Oavsett hur skicklig du är på att hantera din webbplats skulle du någon gång behöva hjälp. När sådana situationer uppstår, vill du ha kundsupport som kan rädda dig snabbt.

78,3% av användarna säger att support är det största problemet för deras WordPress-webbplatser och bör prioriteras.

Stora värdar har effektiv och lyhörd kundsupport. De webbhotell som vi rekommenderade ger support via flera kanaler.

Slutgiltiga tankar

Det är ingen hemlighet, WordPress är den obestridliga mästaren för innehållshanteringssystem. Det används i stor utsträckning för alla typer av företag, personliga och institutionella webbplatser. Det stöder flera värdplatser, inklusive Hostinger, Bluehost och Namecheap.

Hostinger har en av de bästa priserna för trioen och den mest effektiva kundsupporten. Bluehost gynnar långsiktiga planer och är bra för e-handel, medan Namecheap erbjuder några av de bästa och billigaste domänerna.

Du kan lönsamt arbeta med något av dessa tre alternativ beroende på dina affärsplaner och budget. Gå vidare och gör ditt val.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map