7 mest framgångsrika e-handelstrick att implementera i ditt företag

Den här artikeln är skriven av Lori H Morris


Varje företagare har en djup önskan att starta ett företag och låta det köras på autopilot. e-handel är det bästa sättet att driva ett företag som fungerar för sig själv. Förvandla ditt lilla e-handelsföretag till ett framgångsrikt företag med dessa framgångsrika tips.

igor-Miske-207639e-handelstips att implementera i ditt företag.

Andra användbara artiklar för de som startar ett e-handelsföretag:

 1. Öppna en e-handelsbutik med WordPress
 2. Starta en online dropshipping-verksamhet med Shopify
 3. Skapa ett online-utseende med Wix
 4. Starta en reseblogg och tjäna pengar
 5. Bästa webbhotell för små till medelstora företag

1. Behandla din passion som ett företag

Om din eCommerce-verksamhet föddes av en hobby eller något du gör på din fritid, ta din passion till nästa nivå. Börja tänka på det som en hobby och tänk på det som ett fungerande företag. Det första misstag som företagare gör i entreprenörskap är att tänka att deras verksamhet är för liten för att kalla sig ett företag. Så är det inte alls. Tänk strategiskt på hur du kan växa ditt företag

Detta börjar med följande:

 • Utveckla en affärsplan för tillväxt. När du har en plan på plats kan du arbeta med att uppnå den.
 • Få finansiering för ditt nya affärsföretag. Prata med investerare eller besök banken för ett lån. För att starta din hobby till ett företag behöver du kapital.
 • Skapa en marknadsföringsplan. Varje företag, stor eller liten, har en marknadsföringsplan. Börja marknadsföra dina produkter eller tjänster idag. Det är det första steget till företagstillväxt.

2. Välj en bra e-handelsplattform

Eftersom du är företagare behöver du en djupgående vision för att identifiera eventuella problem innan de uppstår. Utvärdera olika typer av e-handelsplattformar för en online-verksamhet eftersom det kommer att ligga till grund för hela din operation. Du måste spendera tider för att leta efter den bästa webbhotell för småföretag som passar dina behov.

När du väljer programvara måste du ta hänsyn till skalbarhet, säkerhetsproblem, marknadsföringsverktyg och användbarhet. Här är dock några andra saker att tänka på:

 • Prissättning och betalning
 • integrationer
 • SEO och mobil vänlighet
 • Kundservice

3. Identifiera vem dina kunder är

Den första regeln för alla företag är att känna till och förstå dina målkunder. Du måste känna till deras vanor, deras intressen och hur de tillbringar sin fritid. Många företagare gör misstaget att ignorera detta viktiga steg i affärer. Som ett resultat slöser det mycket tid och resurser med att skapa marknadsföringsstrategier.

Överväg att arbeta med kupongsajter för att nå din målgrupp. Denna strategi fungerar om du identifierar dina affärsmotiv, målgrupp och har ett tydligt produktutbud.

Detta är stadiet då du identifierar vilka marknadsföringsresurser som ger den bästa avkastningen.

Du kan också tänka på följande när du gräver i dina kunders behov:

 • Börjar med befintlig data
 • Kartlägga kundresan
 • Intervjua kunder
 • Genomföra kundundersökningar
 • Analysera din tävling

4. Gör utbetalningsprocessen enklare

Vill du sälja fler av dina produkter online?

Se till att dina kunder inte blir frustrerade och överger sina vagnar. Om kassaprocessen är tuff kan de i stället köpa från en annan e-handelswebbplats.

Förenkla kassaprocessen för att göra det lättare för alla att köpa från din webbplats. Du kan göra detta genom att eliminera kravet på att en användare ska skapa ett konto och minska antalet sidor som någon måste klicka igenom innan han köper.

Skapa ett standard och billigt fraktalternativ som automatiskt dyker upp på inköpsidan. Autofyllning ska användas för att fylla i formulär snabbare.

Det är också en bra idé att spara leverans-, fakturerings- och betalningsinformation för kunderna.

Se till att det finns några sätt för kunder att betala för sina beställningar och inkludera vanliga betalningsalternativ som Amazon och PayPal.

Du kan till och med överväga följande sätt att förbättra din kassaprocess:

 • Gör kassan mobilvänlig
 • Överväg att använda en framstegsindikator
 • Undvik att använda medlemskap eller logga in
 • Lägg säkerhetsfunktioner överallt
 • Begär endast mindre men väsentlig information

carlos-muza-84.523-1Öka e-handelsförsäljningen genom att förbättra din kassaprocess.

5. Gör dina kunder till varumärkesambassadörer

Letar du efter ett sätt att lägga till lite trovärdighet till ditt företag?

Du kan nå det med ett positivt glödande uttalande från en tidigare kund. Du bör dela och samla recensioner och recensioner regelbundet och därmed uppmuntra försäljning från webbplatsens besökare.

När du får ett vittnesmål kan du hitta ett sätt att dela det med dina kunder. Ju mer de vet om ditt företag, desto mer troligt kommer de att köpa från dig. Kunder är den bästa tillgången för ditt företag; utnyttja dem i enlighet därmed.

Här är några extra saker du kan göra:

 • Gå den extra milen för att göra ett starkt intryck på klienterna – även små, personliga gester ger en rippeleffekt.
 • Lyssna på kunders klagomål – visa dem att du bryr dig om dina kunders känslor och önskemål.
 • Erbjuda belöningar – belöna dina kunder. Detta kommer att få dem att tänka mer på dig

6. Dra fördel av fria försök

Utnyttja alla kostnadsfria tester på appar för att hitta de bästa för dina behov.

Som ny företagare bör experiment vara en del av din process. Fortsätt att använda appar som är mest användbara för ditt företag, särskilt när företaget blir mer upptagna.

7. Implementera en rigorös marknadsföringsprocess

Tänk på olika marknadsföringsmetoder för ditt företag.

Bortsett från att använda sociala medier kan du dela dina produkter till populära tidskrifter och andra bloggar. Utnyttja nyhetsbrev via e-post för att hålla dina prenumeranter kända för dina affärserbjudanden.

Du får den bästa exponeringen från sökmotoroptimering. Se till att dina webbsidor är optimerade för sökord för att öka din organiska trafik. Ju högre din webbplats rankas på sökmotorer, desto lättare kommer dina kunder att hitta dig.

Här är några tips för att förbättra din e-handelsmarknadsföringsinsats:

 • Strategi för innehållsmarknadsföring – Skapa en innehållsstrategi för att bygga din publik och få riktad söktrafik
 • Bygg autoritet – Använd dina e-handelsbutiker som en auktoritiv plattform för kunddiskussion
 • Fokusera på lokalt varumärke – Om du har en tegel- och murbrukaffär kan du fokusera på lokalt varumärke och marknadsföring
 • Håll dig uppdaterad om nyheter från branschen – Använd de senaste branschnyheterna som innehåll för att dela med dina kunder.
 • Uppsäljnings- / korsförsäljningsprodukter – När du använder det rätt är överförings- och tvärsäljningstekniker effektiva Slå dina besökare med relevanta produktlänkar.

Slutsats

Att driva en lukrativ e-handelsverksamhet är möjlig när du använder rätt verktyg och taktik för att växa ditt företag. Allt som krävs är lite hårt arbete och strategi för att få det att växa.

Lori H. Morris är en digital marknadsföringsspecialist och innehållsförfattare för en Toronto webbutvecklingsföretag och specialiserat sig på marknadsföring, SEO och socialt engagemang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map