3 Toppmarknadstips för att öka din e-handelsförsäljning

Oavsett om du just startar din första onlinebutik eller är en veteran, det finns några saker du bör undersöka som en del av din marknadsföring för att öka försäljningen. Enligt statistiken kommer den globala e-handelsförsäljningen att uppgå till $ 3,45T under 2019. Online-shopping växer snabbt, men det är också konkurrensen så du måste hålla ett steg framåt – kör för att stå stilla.


Nedan följer tre metoder för att öka försäljningen.

Marknadstips för att öka din e-handelsförsäljning

1. Design av din Storefront

Om din kundvagn har flexibla mallar har du en stor fördel jämfört med många av dina konkurrenter. När du letar efter kundvagnsprogramvara vill du ha en produkt som erbjuder mallar som både är visuellt tilltalande och enkla att navigera efter kunden, såväl som enkla att ändra.

Besökare gör sina första intryck på under 10 sekunder. Om de ser något fult eller om webbplatsen inte ser professionell ut kommer de att vara borta. Navigering är viktigt för dina besökare – du vill göra det lika enkelt för din besökare att hitta det de letar efter, shoppa för försäljning eller försäljningsartiklar, hitta rätt storlekar, färger eller stilar.

Se till att köp nu-knappar, visa kundvagnsknappar och uppsäljande produkter på din webbplats alltid finns på en plats på sidan som är naturligt för en shoppare att hitta när du vill kolla in. Du vill göra dina besökares köpupplevelse så smidig och enkel som möjligt. Se till att du testar din design på några vänner. Alla kommer att berätta för dig hur lätt det är att använda, men att titta på människor använder det kommer att bli ögonöppnande.

2. Erbjuda exceptionell kundservice

Kundvagnssystem som Volusion låter dig lägga till en “Live Chat”. Om någon har en fråga kan du svara direkt och till och med erbjuda ytterligare hjälp eller säljtips. Inte bara Live Chat hjälper till att öka din konverteringsfrekvens, utan det ökar också kundrelationerna.

Se till att erbjuda återbetalningar och göra processen att återvända tydligt dokumenterad och så enkel som möjligt. Att erbjuda en “30 dagars återbetalning” -policy kommer att inspirera förtroende och uppmuntra köp, trots att mycket få kunder någonsin kommer att använda returrätten.

Kom ihåg i dessa dagar med sociala medier att det bara tar en negativ kommentar från en kund för att nå tusentals öron. Se till att du går ur din väg genom att erbjuda “kunduppskattning” -kuponger i deras e-postmeddelanden när de har handlat med dig, skicka ut e-post redogöra för alla rabatter och försäljningar du har pågått och alltid vara vänliga och artiga när du hanterar e-postmeddelandet du får angående frågor eller problem.

3. Använd kraften i sociala nätverkssajter

Sociala medier visar sig vara ett av de roligaste och lönsamaste sätten att få ett ord om ditt företag.

Med kraften att nå miljoner med Twitter, Facebook, YouTube och Mitt utrymme bara för att nämna några, kan du explodera din försäljning alla med bara några inlägg skrivna på rätt sätt och vid rätt tidpunkt. Om dina kunder är på Twitter kan de retweeta dina meddelanden till sina följare och hjälpa dig att hitta nya kunder. Du kan också genomföra en social kupong till kunder som delar ditt sociala medieinnehåll.

Du kan bli känd som expert i din bransch genom att skriva blogginlägg och lägga dem på sociala nätverkssajter. Det finns inget bättre sätt att hålla dina kunder informerade om branschtrender, nya produkter på marknaden eller kanske produktåterkallelser.

Den bästa delen av att använda kraften hos sociala nätverkssajter är att de alla är fria att använda.

Dessutom kan du integrera din onlinebutik med dessa sociala nätverkssajter för att utöka din försäljningskanal. Till exempel kan du sälja mer på Facebook med Shopify Facebook-butik och BigCommerce “Omni-Channel” kan ansluta dina produkter till olika marknadsplatser.

Vad experterna säger

Kristin Ferguson, som har en stark bakgrund inom redovisning, projektledning och marknadsföring, delar med oss ​​att Facebook-annonser fungerar bra för dem.

Kristin, representanten från The Markey Group, förklarar vidare sina marknadsföringstips som hjälper till att öka e-handelsförsäljningen,

Vi har varit mycket framgångsrika med Facebook-annonser och Facebook Lead Form-annonser för att maximera försäljningen av e-handel nyligen.

Kostnaden per klick är extremt prisvärd, vilket möjliggör både medvetenhet och blygenerator till ett effektivt pris. Bonuspoäng om du har videoinnehåll att dela i dina annonser!

Kristin Ferguson – The Markey Group.

Tabitha Naylor, grundaren av Framgångsrik Startup 101, tror att “e-handelssajter kan ta en sida från Amazon, som verkligen drev hem tanken på korsförsäljning och uppsäljande produkter.”

Det finns skillnader mellan korsförsäljning och uppsäljning. Tabitha, också ägare till ett marknadsföringsföretag på TabithaNaylor.com, beskriver sina tankar djupare,

Korsförsäljning innebär att sälja kunder tillbehör eller följeslagare till något de redan har köpt. Om en kund köper en surfplatta till exempel bör du omedelbart erbjuda ett skyddande fodral för den surfplattan.

Uppsäljning är lite annorlunda, eftersom du erbjuder kunder en uppgradering av något de redan har köpt. Så till exempel, om en kund köpte en telefon som kom ut för två år sedan, skulle du sälja dem till den senaste versionen av telefonen, vilket är lätt att göra, eftersom du redan vet att kunden sannolikt kommer att svara på en bättre version av något han eller hon redan köpte.

Tabitha Naylor – TabithaNaylor.com

Avslutar

En av de viktigaste sakerna att tänka på när du implementerar nya marknadsföringstekniker i din vecko-rutin är att se till att du spårar allt. Titta på var dina besökare kommer från (Google Analytics är bra för det här) för att se vilka marknadsföringsmetoder som fungerar bäst för dig och sedan utarbeta en strategi för att få så mycket av den metoden som du kan.

Den ursprungliga artikeln publiceras först den WHSR-blogg; det hanteras och uppdateras nu av BuildThis.io-personal.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map