20 måste-ha verktyg för dina onlineföretag (+ bonusverktyg)

Som ägare av ett litet företag betyder det att växa ditt företag att göra det mer effektivt och hitta verktyg som kan hjälpa dig att ersätta de hundratals anställda du inte har och inte har råd att anställa.


Lyckligtvis för onlineföretagets ägare finns det ett antal saker som hjälper till med allt från webbhotell till tidshantering till fakturering till e-postmarknadsföring. Vi har sparat tid och ansträngningar att jaga ner dessa verktyg; vi har tittat på några av de mest populära verktygen där ute och valt de 20 bästa verktygen för att ha.

I henne Topp 20 verktygslista på Forbes, Tanya Prive delade:

”Begränsad tid, arbetskraft och budgetar kan alla vara en faktor när arbetsbelastningen börjar höjas och räkningarna kommer i rullning. Med ett solidt team och rätt verktyg är du dock snart på väg att nå din affärspotential ”.

20 måste-ha verktyg för ditt företag

1 – Efterfrågan

Efterfrågan bas

Incs blogginlägg på 12 coola webbverktyg för småföretag tar en titt på Demandbase som ett verkligt värdefullt verktyg för webbplatsägare.

Demand titta närmare på dem som besöker din webbplats genom att ta sin IP och jämföra den mellan flera informationskällor, till exempel Dun & Bradstreet och LexisNexis. Demandbase berättar inte bara för vilka företag dina webbplatsbesökare troligtvis arbetar för utan kommer att skapa dig med kontaktinformation för företagets chef så att du kan sälja dina tjänster ytterligare. Detta är ett bra sätt att marknadsföra till en demografisk redan intresserad av din produkt.

2 – Inky Bee

Inky Bee

I ett blogginlägg på Bloggguiden, HostScore grundare Jerry Low föreslår att man använder Inky Bee för att få kontakt med andra bloggare.

Nätverk med andra bloggare är nyckeln till att få ordet om din egen blogg. Vissa saker i bloggmarknadsföring har inte förändrats sedan bloggningen började och nätverk med andra bloggare är en av dem. Men hur vi nätverkar med varandra har förändrats och Inky Bee är ett bra verktyg som hjälper dig att enkelt ansluta, sparar tid och matchar dig med bloggare med liknande intressen.

3 – Pivotal Tracker

pivotal checker

Detta är ett verktyg du kanske inte har hört talas om förut, men Pivotal Tracker hjälper dig att hålla ditt upptagna schema på rätt spår. I en titt på 40 småföretag och onlineverktygen kan de inte leva utan, Michael P. Daugherty från Bespoke Row säger att detta är hans favoritverktyg. Man kan lätt se varför. Det är ett lättanvänt projekthanteringsverktyg som får alla i teamet att delta i en online-miljö i realtid. Ställ in ett schema för när uppgifterna ska slutföras, låt andra ladda upp uppdateringar och lämna anteckningar och interagera med kunder från samma instrumentpanel.

 4 – Dropbox

Denna enkla lagringslösning online är perfekt för att hålla reda på dina viktigaste dokument. Om det otänkbara händer och din dator kraschar eller en brand bryter ut på hemmakontoret kan du återställa all information Dropbox. Företaget erbjuder flera lösningar, inklusive ett gratis alternativ med 2 GB lagringsutrymme. Du kan också använda Dropbox för att dela filer med kollaboratörer.

Dropbox

5 – Appy Pie

appy pie

Appy Pie är en plattform som gör det möjligt för företag att designa sin egen app och ladda upp till iTunes eller Google Play. Kunder kan ladda ner appen och du kan sedan skicka ut dagliga push-aviseringar. Appy Pie håller på att lägga till möjligheten att sälja produkter via appen också.

6 – Hootsuite

Hootsuite har ett tvåfaldigt syfte för ägare till småföretag. Först på Hootsuite-instrumentpanelen kan du se vilka ämnen som trender i din affärsnisch. Vad pratar människor om? Hur kan du använda detta i ett blogginlägg eller i dina produktutbud? Om folk pratar om en filmstjärnas död, har du några produkter relaterade till den stjärnan som du kan visa på din produktsida? Du kan också använda Hootsuite för att schemalägga inlägg på sociala medier för ditt eget företag.

National Federation of Independent Business (NFIB) föreslår detta som en Topp 6 onlineverktyg som småföretagare ska använda och listar följande “Det finns andra tjänster som liknar Hootsuite, men vi har hittat att det överskrider alla på nästan alla nivåer.” —Kari DePhillips, The Content Factory, Pittsburgh ”

Hootsuite

7 – Wave

Vinka

Att hålla koll på fakturor, betalningar, betalningar mottagna och till och med lön för ett litet företag kan ibland vara överväldigande. Wave är en allt-i-ett-lösning för småföretagare och programvaran lever i en online-miljö. Quickbooks Pro online är ett annat alternativ, men Wave är lite mer överkomligt för den lilla killen eftersom det är gratis.

Small Business Doer bloggaren Greg Lam hade några intressanta insikter i för- och nackdelarna med denna programvara. Medan han tyckte att det var begränsande för sin verksamhet, för någon som driver sin verksamhet som en enskild innehavare utan mycket utgifter varje månad, kommer den här programvaran troligen att fungera bra. En av de bästa delarna av hans artikel är emellertid i slutet, där han erbjuder en lista över olika online-redovisningsprogram som företagare kan använda.

8 – Schemaläggning

schedulity

Om du driver ett företag där du möter kunder antingen online eller personligen, vill du kolla in Schedulicity för automatiserad schemaläggning.

Denna programvara låter din klient besöka en webbplats och se vilka dagar och tider du har tillgängliga för möten. Om du till exempel erbjuder en-till-en coaching anger du de timmar du är tillgängliga och låter dina kunder veta att de kan gå på sajten för att schemalägga en tid. Schedulicity kommer att skicka ett e-postmeddelande när du har en tid, visa den speciella tidsluckan som bokad och till och med skicka automatiserade påminnelser till din klient innan avtalet.

9 – MailChimp

MailChimp

Om du driver ett onlineföretag vill du starta ett nyhetsbrev för att hålla kontakten med dina besökare. Ett nyhetsbrev tjänar många syften, inklusive att du kan meddela abonnenter om specialförsäljning eller nya produkter. I WHSR-artikeln 15 Pearls of Web Hosting Wisdom, Luana Spinetti påpekar:

“Installera en nyhetsbrevsprogramvara på ditt begränsade webbhotellkonto och det börjar äta upp din disk och bandbredd. Tyvärr finns det inte mycket att göra med det, och det minsta tillgängliga nyhetsbrevskriptet – OpenNewsletter – är fortfarande 640Kb och du måste också räkna med alla lagrade problem. ”

MailChimp är den perfekta lösningen. kan du börja med ett gratis konto och när din abonnentbas växer kan du enkelt flytta upp till ett betalt konto. MailChimp erbjuder färdiga nyhetsmallar eller så kan du skapa ett anpassat utseende för ditt företag.

Obs: Om du letar efter ett alternativ till MailChimp bör du läsa vår kontinuerliga kontaktgranskning.

10 – Google Drive

Google Drive erbjuder ett bekvämt sätt att hålla reda på dina dokument. Du kan dela med kollaboratörer. En av de bättre funktionerna i Drive är att du kan ställa in filen för endast läsning eller låta andra redigera filen. Miljön stöder ordbehandlingsdokument såväl som databasdrivna dokument. Dessutom kan du ladda ner mallar som andra har skapat som redan har formler på plats. Låt oss säga att du vill ha en databas för att spåra dina anställdas arbetstid. De kan logga in på mallen, lägga till sina timmar och spara. En enkel lösning för många olika delningsuppgifter.

11 – SlideShare

slides

Slideshare låter dig ladda upp en presentation och nå nya kunder via ett PowerPoint-format. I Använd SlideShare för att nå nya kunder, Jag talade om den växande marknaden som redan får cirka 120 miljoner visningar per månad. En av de största fördelarna med att lägga till detta onlineverktyg till din affärsmarknadsföringsmodell är att du automatiskt kommer att förbättra din webbplats rankning i sökmotorer.

12 – Googles verktyg för webbansvariga

Om du vill förbättra din webbplats placering i sökmotorer och förbättra din webbplats användbarhet är det enda bästa du kan göra att använda Googles verktyg för webbansvariga. Förutom att se hur din webbplats rankas på Google kommer du också att lära dig lite viktig information om demografin för dina webbplatsbesökare. Om du till exempel upptäcker att de flesta av dina besökare kommer till din webbplats mellan klockan 12 och klockan tre. varje fredag ​​kan du erbjuda försäljning under den tiden eller andra incitament för att öka din konverteringsfrekvens. Å andra sidan, om besökare lämnar den andra de landar på en viss sida, måste den sidan troligen uppdateras och göras klibbig.

13 – Infografik

“Enligt Social Science Research Network, cirka 65% av människor är visuella elever. Med sådan statistik kan du se varför infografik växer i popularitet. ” Att lägga till infografik kan göra två saker för ditt lilla företag. Först kan det göra det du erbjuder mycket tydligare för tittaren. För det andra, om den infografin är värdefull, kommer besökarna att fästa den på Pinterest, dela den på Facebook och Tweet om den. Detta innebär att din potentiella räckvidd ökar exponentiellt med antalet vänner som varje person har i sin sociala mediekrets.

14 – Wix

Wix hemsida

Wix är en av våra rekommenderade webbplatsbyggare på marknaden. Det är också en av de mest innovativa webbplatsbyggarna på marknaden.

Det är enkelt att skapa en webbplats med Wix. Den har över 500 vackra mallar. Med pek-och-klicka, dra-och-släpp-funktioner kan du snabbt skapa en fantastisk webbplats på några minuter.

Du kan också öka din webbplats genom att integrera användbara appar på din webbplats. Du kan dyka in på deras apparmarknad. Det har över 260 appar att välja mellan. Du kan utforska både gratis och betalade appar för att exakt du har i åtanke.

15 – Skokartad

Shoeboxed

Har du någonsin tagit ett papper i butiken och förlorar du kvittot omedelbart? Det är ganska svårt att spåra den kostnaden, om än en mindre, när du inte hittar kvittot för det. Det är här Shoeboxed kommer in för att hålla småföretagare ansvariga. Det här är en app som du laddar ner till din smarta telefon. Du kan sedan ta en bild av ditt kvitto och Shoeboxed gör resten, behålla en kopia av kvittot och spåra utgifterna för dig. Om du använder det noggrant kommer programmet att säkerställa att du aldrig missar ytterligare ett avdrag för företagskostnader på dina skatter.

16 – Gratis konferenssamtal

Som ägare till ett onlineföretag gör du sannolikt mycket av din kommunikation via telefon eller via e-post. Det finns tillfällen där det skulle vara till nytta att alla personer som arbetar på ett projekt är i ett telefonsamtal. Det är där Gratis konferenssamtal kommer in i spelet. Samla alla på telefon och systemet registrerar även samtalet för framtida referens. Du kan också använda detta system för ett informationssamtal för dina kunder. “Rummen” kommer att innehålla upp till 1 000 anropare i taget. Som moderator kan du tillåta frågor från specifika användare eller hålla dem tyst medan du talar om ett visst ämne.

17 – När är bra

Om du någonsin har försökt att organisera en mötetid för mer än tre personer, vet du vilken mardröm det kan vara att räkna ut en dag och en tid som fungerar för alla. När är bra är ett bra verktyg för att ta reda på när alla kan träffas online eller via telefon. Varje person sätter in sina tillgängliga tider och systemet väljer en som fungerar för alla.

18 – Nyckelordspion

KeywordSpy

Ett av de bästa sätten att lära av din tävling är genom att spionera på dem – ja, deras nyckelord i alla fall. Det här analysverktyget tittar på vilka nyckelord som fungerar bäst för dina konkurrenter, så att du kan lära dig av vad de gör. På bloggen Trafik sallad, Ryan Cruz säger om att använda nyckelordspion, “Min allmänna regel är att om folk annonserar (spenderar betala per klick-annonsering) för det specifika sökordet eller frasen, så är det ett bra nyckelord att rikta in eftersom det finns kommersiella avsikter.”

19 – Mojo Helpdesk

mojohelpdesk

Onlineföretagsmarknaden är mycket konkurrenskraftig. Även om du är det enda spelet i den här världen staden idag, kan du vara säker på att någon kommer att märka din framgång och kopiera det du gör. När du väl har täckt allt annat (optimering för SEO, bra målsidor, solid konvertering etc.) är kundservice det enda sättet att komma framför tävlingen. Mojo Helpdesk är ett sätt att hålla kontakten med dina kunder och se till att alla problem de kan ha snabbt och framgångsrikt löses. Även om det finns många helpdeskplattformar, får den konsekvent höga recensioner. De GetApp-community granskade den här programvaran och gav den fem av fem stjärnor.

20 – CrashPlan

Crashplan

Crashplan är en moln backup-lösning. Programmet körs i bakgrunden på din dator och säkerhetskopierar kontinuerligt viktiga filer vid en dator krasch. Om det otänkbara händer förlorar du inte viktiga projekt eller kundkontaktinformation. Istället installerar du helt enkelt dessa data från dina säkerhetskopierade filer på CrashPlan’s moln.

Bonusverktyg

Plerdy

Plerdy Tools – multifunktionell SaaS-lösning för förbättring av konverteringsfrekvens och UX på webbplatser. För att uppnå maximal konverteringsnivå måste du analysera en hel massa viktig statistik. Det är nödvändigt att känna till trafikkällor, bläddra djup, förstå vilka webbplatselement användare klickar ofta och övervaka användbarhet.

Heatmaps, PopUp smarta former och SEO-checker är de tre produkterna som kan hjälpa dig att uppnå målet. Baserat på den insamlade informationen kan du utveckla en handlingsplan för att öka konverteringen med allt detta i en CRO-plattform.

Qwilr

Qwilr är ett verktyg som gör det enkelt att skapa och förvandla affärsdokument till vackra och intuitiva webbsidor, vilket i sin tur ger användare tillgång till analyser och andra användbara verktyg. Reimagine dina gamla PowerPoint-däck och PDF-filer och dröm upp kreativa, inspirerande kommunikationer som ser professionella ut och är enkla att göra.

Kolla in det genom att försöka Qwilrs dokumentgenerator – Det är ett gratis verktyg som automatiskt genererar ett paket med personliga förslag, fallstudier, fakturor och broschyrer för företag inom några minuter. Svara bara på några frågor, och dokument är skräddarsydda efter ditt företag och varumärke.

Moosend

Om du driver en e-handel butik måste du definitivt kolla in Moosend, en av de roligaste, snyggaste och användbara plattformarna där ute. Eller kanske kolla in det oavsett, eftersom Moosends mål är att hjälpa företag att växa och träffa den inkorgen varje gång.

Med avancerad analys, marknadsföringsautomationsfunktioner som är direkt från framtiden och en glänsande drag-and-drop e-postredigerare med premade nyhetsbrevmallar som inte kräver någon kod alls för att fungera, Moosend tillhandahåller ett marknadsföringsautomatiseringsverktyg som kan få dig att känna att du är ute efter en behandling, oavsett din nisch.

Mailigen

Mailigen hjälper dig skapa mänskliga anslutningar via e-postmarknadsföringsautomation. Teamet bakom verktyget vet att det mänskliga ögat gillar skönhet och enkelhet. Det är därför Mailigens estetiskt utformade e-postmeddelanden öppnas och hjälper dig att lämna ett varaktigt intryck.

Från e-postdataanalys och A / B-testfunktioner till massor av olika integrationer – Mailigen har allt.

Omnisend

När onlinehandlare examinerar från enkla e-postkampanjer till en komplett omnikanalsupplevelse vänder de sig till Omnisend. Till skillnad från andra marknadsföringsautomationsplattformar som för närvarande finns på marknaden, låter Omnisend dig lägga till flera marknadsföringskanaler inom samma automatiseringsarbetsflöde. E-postmarknadsföring, SMS, Facebook Messenger och web push-aviseringar – du får allt i denna allt-i-ett-marknadsföringsautomationsplattform.

Djup integration med e-handelsplattformar innebär att du kan ställa in automatiseringsarbetsflöden, landningssidor, popup-popup-popups utan några utvecklingsfärdigheter. Denna integration låter dig också samla värdefull information om dina kunders shoppingbeteende och använda dem för bättre anpassning och segmentering, vilket i slutändan ger dig mer försäljning och högre intäkter. För ett onlineverktyg som sparar tid och hjälper dig att tjäna mer intäkter är Omnisend definitivt värt en titt.

Buddy Punch

buddypunch

När det gäller att driva ett företag är det avgörande att spåra dina anställdas tid exakt. Om du letar efter en tidsspårningsprogramvara som är enkel men ändå kraftfull och gör allt tungt lyft för dig, då Buddy Punch kan vara din lösning.

De erbjuder ett brett utbud av funktioner, inklusive PTO-spårning och periodisering, övertidsberäkningar och mer avancerade funktioner som ansiktsigenkänning för att förhindra kompisstansning. De har omfattande redovisningsverktyg för lön som kan anpassas för att passa dina företag.

Buddy Punch tillhandahåller enkel integration med toppbokföringsprogramvara, till exempel Quickbooks och Paychex, tillsammans med andra anpassade fakturerings- eller faktureringssystem – Ger ledningen möjlighet att synkronisera anställdas timmar på begäran.

Tillsammans med allt detta är Buddy Punch online-baserad, så alla med internetuppkoppling kan komma åt den. Oavsett om de är enkla att använda app eller webbläsare, så har både administratörer och anställda möjlighet att välja vilken visningsinställning som är bäst för dem.

Automizy

automizy

Jag har nått våra vänner på Automizy för att inkludera deras verktyg i den här artikeln, svarade Mor Mester till oss med följande,

Automizy handlar om att göra ditt liv som marknadsförare / småföretagare lättare genom att ge dig möjligheten att hantera din e-postmarknadsföring effektivt. Du kan enkelt implementera vår lösning, och funktionerna hjälper dig att uppnå önskat resultat med mindre kamp. I vårt system finns det inget behov av att använda flera e-postlistor eftersom det är baserat på att märka dina kontakter och använda segmentering. Som ett resultat kommer det inte att finnas några dubbletter i din e-postdatabas vilket innebär att du betalar mindre.

Du kan använda segment för att skicka anpassade bulkmeddelanden till dina prenumeranter baserat på dina data. Vår drag & drop-redaktör låter dig bygga vackra, lyhörda e-postmeddelanden som dina prenumeranter kommer att älska. Du kan ge dina prenumeranter en helt personlig upplevelse med Automizy. Designa bara din droppkampanj i vår visuella arbetsflödesredigerare som hjälper dig att segmentera din publik baserat på deras engagemang i dina e-postmeddelanden.

Spåra prestanda och skapa rapporter om dina stora och automatiska kampanjer med vår avancerade analys.

Vi kommer också att släppa en uppdaterad version av vår AI om cirka sex månader. Det låter dig:

 • skicka e-postmeddelanden när dina prenumeranter faktiskt är i sin inkorg,
 • skriva bättre ämnesrader (för att öka din öppna takt),
 • dela testmeddelanden i automatiserade kampanjer (för att öka konverteringarna).

Toggl

Toogl

Din tid är dyrbar och Toggl hjälper dig att hålla reda på hur lång tid du spenderar på varje uppgift. Toggl erbjuder både gratis och betalda alternativ. Dra helt enkelt upp verktyget online, logga in och spåra din tid efter klient, projekt eller uppgift som är klar. Om du har klienter som betalar dig per timme kan du använda Toggl för att spåra den tid som spenderas på varje uppgift också göra fakturering enklare.

Time Doctor

Time Doctor

Time Doctor gör det enkelt att övervaka dina arbetare. Det kan spåra hur dina arbetare spenderar sin tid – arbetar de på jobbet eller slösar tid på något annat?

Tope Longe, Content Marketing Specialist på Time Doctor, har delat med oss ​​hur Time Doctor kan förbättra din organisationsproduktivitet,

Time Doctor är en tidsspårningsprogramvara för att spåra och öka produktiviteten på arbetsplatsen. Det är användbart för både individer och företag att exakt spåra arbetstid och total produktivitet. Det låter dig skörda tidspårningsdata om din anställds arbetsvanor och ger enkel analys för hur viktiga områden där produktivitetsförbättringar kan göras.

Den har flera funktioner för att förbättra ditt teams produktivitet som övervakning av webbplatser och applikationer, pop-up för distraktionskontroll för att hjälpa användare att hålla sig på uppgiften, lönefunktioner och många integration med tredjepartsappar.

Time Doctor har också frånvarande och sena rapporter som hjälper till att hålla anställda i drift under deras höga timmar och göra det enkelt för dem att kommunicera lediga behov. Som tillval kan det ta skärmdumpar med några minuter för att bekräfta att anställda arbetar.

Toppen av isberget

Det här är bara några favoritverktyg för småföretag online. När det gäller att effektivisera småföretag finns det gränslösa möjligheter för verktyg som kan användas.

Den ursprungliga artikeln publiceras först den WHSR-blogg; Det hanteras och uppdateras nu av BuildThis.io-personal.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map