12 affärsidéer online för nybörjare

Att starta ett onlineföretag har aldrig varit lättare för dig, speciellt under 2018. På dagen kommer ett affärsföretag att ha många risker du behöver bära, till exempel att du behöver investera i en fysisk butik eller hitta ett kontor.


Med vår lista över de bästa affärsidéerna online kan du eliminera många av dessa risker och ha mer flexibilitet när du arbetar. Dessutom, med lite grundläggande kunskaper om webbplatsbyggnad och en noggrann förståelse för webbplatsunderhåll, kan du bygga en webbplats som kommer att nå fler potentiella kunder med mycket lite omkostnader.

FTC-avslöjande: BuildThis får remissavgifter från verktyg som listas på denna webbplats. Men yttrandena är baserade på vår erfarenhet och inte hur mycket de betalar. Vi fokuserar på att hjälpa småföretag och individer att bygga webbplatser som företag. Vänligen stödja vårt arbete och lära dig mer om vår intäkter.

Contents

Bästa affärsidéer online och hur man kommer igång

Du kanske frågar dig själv, “Men vilka typer av affärsidéer finns online? och hur kommer jag igång? ”

Tja, om du behöver lite hjälp, har vi några förslag som du kan gå in i för att börja tjäna den passiva inkomsten!

I grund och botten är att starta en online-verksamhet samma sak som att starta en offline-verksamhet. Det är en vanlig sak du behöver förbereda – en online-närvaro (t.ex. en webbplats).

En webbplats är det första du bör tänka på om du vill växa din webbplats som ett företag. Och här är några verktyg som kan hjälpa dig:

 • Domänregistrator – Registrera ditt domännamn hos en betrodd domännamnsregistrator
 • Webbhotell för ditt lilla företag – Välj det högpresterande och pålitliga värdföretaget för din webbplats
 • Bästa webbplatsbyggare – Om du föredrar dra och släpp-redigeraren är webbplatsbyggaren alternativ.
 • Köp SSL-certifikat – Det är viktigt att skydda dina kunddata med att implementera SSL
 • Fakturamall – Fakturera dina kunder med en enkel och gratis fakturamall

Idé # 1. Starta en blogg

Den beprövade metoden för att starta ett onlineföretag är genom bloggning.

Bara för att ge dig en uppfattning om hur mycket en blogg tjänar, är Pinch of Yum en framgångsrik matblogg och webbplatsen tjänar $ 802,144.55 under en 12-månadersperiod.

Om du brinner för att skriva eller har förmågan att skriva ovanligt bra är en bloggwebbplats det bästa onlineföretaget du kan börja med.

Pinch of Yum

Det fantastiska är att du inte ens behöver mycket teknisk eller datorkunskaper. Plattformar som WordPress låter dig skapa och bygga en bloggsida på nolltid.

Du kan till och med vara värd för din webbplats med SiteGround eller iPage eller leta efter lämpliga webbplatsbyggare som är optimerade för bloggning (vilket är mycket viktigt om du vill hålla din användarupplevelse upp till par).

Med hjälp av en blogg kan du bygga ett omfattande följande för ditt varumärke, vilket gör att du kan få vinst genom att samarbeta med annonsörer eller genom att få en provision från varumärkes sponsrat innehåll.

Här är några viktiga steg för att hjälpa dig komma igång med din blogg:

Steg 1: Välj en nisch

Människor söker bara på Internet av en anledning: att lösa ett problem. Var det är för att leta efter ett ställe att umgås, fixa ett läckande rör eller nya recept för middag, din blogg måste ge en lösning.

Steg 2: Planera din bloggstruktur

Därefter måste du ha en bra bloggstruktur. Det är nödvändigt för användarnas navigering och SEO-syfte. Det kan också ge dig idéer om din innehållsstrategi och framtida bloggutvidgning.

Steg 3: Skapa bra innehåll

Om du vet ett fantastiskt snabbt sätt att fixa ett läckande rör, skriv om det! Det är enkelt att producera bra innehåll om du är expert på din nisch, annars måste du göra nyckelordsundersökningar.

Steg 4: Marknadsför ditt innehåll

När du har en bra artikel är det dags att marknadsföra den! Eftersom de flesta människor är på en social medieplattform kan du dela ditt innehåll där dina målgrupper är.

Steg 5: Tjäna pengar på en blogg

Att tjäna pengar på en blogg är en viktig faktor om du vill börja ta din blogg på allvar. Att leta efter sponsrat innehåll, skapa din egen e-bok eller stödja annonsörernas produkter är några populära sätt.

Exempel på att starta en online-verksamhet med en steg-för-steg-guide:

 • Hur man startar en reseblogg med WordPress och tjäna pengar
 • Hur man startar en matblogg med WordPress
 • Hur man startar en fotograferingsblogg med WordPress (och fyra sätt att tjäna pengar på)

Idé # 2. Gå med i Affiliate Marketing

Affiliate-marknadsföring har funnits länge och det är ett av de enklaste sätten att du kan tjäna pengar online.

I huvudsak tjänar du pengar genom att få en provision på produkter som du sålde från andra företag, antingen via deras egen webbplats eller via plattformar som Amazon eller eBay.

Amazon-filialprogram

Även affiliate-nätverk som Commission Junction, eller Shareasale erbjuda en mängd olika produkter och tjänster. Du kan gå med i dessa nätverk för att utvidga dina val.

Dessutom erbjuder många stora varumärken affiliate-program och det är ganska lätt att komma igång. Allt du behöver göra är att helt enkelt registrera dig som en filial och sälja det företagets produkt eller tjänster med hjälp av en speciell hänvisningslänk, som du sedan får ett provision för varje såld produkt eller tjänst.

Den bästa delen? Du kan göra detta utan att ens lyfta ett finger!

Här är några tips för dig innan du börjar affiliate-marknadsföring online-verksamhet:

1. Forskningsprogram

Spendera lite tid på att undersöka rätt partnerprogram. Du vill se till att programmen är tillförlitliga och har ett gott rykte för att betala ut provision.

2. Hur du får betalt

Det finns olika sätt att få betalt i affiliate-marknadsföring som CPS, CPL, CPC och CPA. Kontrollera noga innan du kommer igång för att se till att programmet är lönsamt och kan generera tillräckligt med avkastning på investeringen.

3. Betalningsdag

Det beror på varje affiliate-program, vissa kan du få din betalning på samma dag och vissa kan behöva 1 – 13 arbetsdagar beroende på ditt land. Kolla också med affiliate-programmet hur får du betalningen? Det är via PayPal eller check.

4. Typer av stöd

Ta reda på vilken typ av kundsupport du kan få om du går med i partnerprogrammet. Kan du prata med någon via telefon eller chatta eller måste du vänta i 24-timmars e-svar?

Marknaden för anslutna program kan vara ganska komplex och att hitta rätt program för dig kommer att ta lite forskning. Om du vill veta mer om affiliate-marknadsföring är här en praktisk FAQ som du kan kolla in.

Idé # 3. Öppna en e-handel butik

En annan populär idé att starta en online-verksamhet är att öppna en e-handel butik.

Under 2017 uppgick den totala detaljhandelsförsäljningen för e-handel över hela världen till 2,3 biljoner dollar och intäkterna beräknas växa till 4,88 miljarder dollar 2021.

e-handelsförsäljningsstatistikDetaljhandelsförsäljning över hela världen från 2014 till 2021. (källa)

Med plattformar som Shopify, BigCommerce eller WooCommerce, Det har aldrig varit lättare för dig att starta en onlinebutik.

De är inte bara lätta att installera, det är också oerhört billigare att öppna en e-handel butik eftersom du inte behöver oroa dig för de höga driftskostnaderna för en fysisk butik. Du måste bara se till att nätbutikens drift går smidigt, din butik kommer att växa gradvis.

Om du är orolig för saker som leverans eller lager kan du använda metoder som dropshipping (mer om det senare) för att hantera ditt lager.

Ta WooCommerce onlinebutik som exempel, det finns några vanliga men viktiga tips du bör känna till för att driva en eCommerce-butik. Dessa tips gäller inte bara WooCommerce utan fungerar också på andra plattformar.

Viktiga tips för att öppna ett e-handelsföretag online:

1. Välj rätt e-handelsplattform

Rätt plattform för din onlinebutik är viktig.

Varför?

För jämförelse med att driva en blogg, det finns många saker att tänka på för en e-handel butik, såsom betalnings gateway, produktkonfigurationer, add-on plugins, transaktionsavgift, etc..

Det här är de saker som kommer att påverka din butiksdrift på lång sikt.

2. Få ett domännamn och värdplattform

Om du ska skapa en butik på WooCommerce, måste du ha din egen eCommerce-värd (till exempel InMotion Hosting och SiteGround). Detta gör att du kan ha mer kontroll över din butik jämfört med andra plattformar.

Det andra du behöver är ett domännamn.

Medan vissa värdföretag erbjuder gratis domänregistrering om du är värd hos dem kan du enkelt registrera ditt föredragna domännamn på NameCheap eller GoDaddy och ansluta till dina eCommerce-plattformar.

3. Installera och konfigurera plattformen

Att bygga en eCommerce-butik med WooCommerce är mycket enkelt.

Du måste göra det ladda ner plugin på din WordPress admin-instrumentpanel genom att lägga till den som en ny plugin. Aktivera plugin-programmet och du bör se inställningssidan.

Och det är allt! Du är redo att börja bygga en e-handel butik.

Medan WooCommerce kräver att du manuellt ställer in sin plattform är de fria att använda. Färdiga sådana som Shopify eller BigCommerce kommer att kräva att du betalar en avgift för att använda den.

4. Konfigurera och lägg till produkter

Beroende på hur du skapar din onlinebutik kan det finnas en inlärningskurva för användning och bekanta med varje plattform.

Att sälja enkla produkter?

Du kanske behöver veta tillräckligt för att lägga till information som pris, SKU-kod, kvantitet, leveransmetod och lager tillgänglighet.

Att sälja mer komplicerade saker kan kräva att du ställer in produktvarianter eller attribut och överväger saker som länkade produkter för uppsäljning eller korsförsäljning eller anslutning av betalningsportar till din onlinebutik.

Tack och lov är de flesta plattformar med en kostnadsfri testversion, så att du kan få en praktisk upplevelse med dem.

5. Installera tillägg

Alla eCommerce-plattformar har tillägg som kan hjälpa dig att växa din webbutik och förbättra försäljningen.

BigCommerce har en omnichannel-programvara som låter dig marknadsföra och sälja dina produkter sömlöst på marknadsplatser som Amazon, eBay, Etsy och andra kanaler.

Med Shopify kan du sälja på sociala medieplattformar som Pinterest, Facebook, Instagram och Messenger, medan WooCommerce har flest antal plugins du kan använda och många av dem är gratis.

Att starta en eCommerce-butik är den bästa affärsidén online om du har fantastiska produkter eller vill utvidga din försäljning. Som nämnts tidigare, eftersom den globala e-handelsförsäljningen ökar, bör du inte missa det!

Idé # 4. Bygg en app

Det är smarttelefonernas ålder och efterfrågan på nya och innovativa appar är större än någonsin. Varje dag laddas ned otaliga appar på marknaden för Android och iOS. Med så mycket potentiella kunder kan det vara en lukrativ marknad att skapa en app.

De av er som är programmerare eller utvecklare som tar sig tid att utveckla och sälja en app för smart enheter kommer att vara värt din tid om du vill tjäna pengar online. Kostnaderna för att skapa en app är mycket minimal eftersom du inte behöver oroa dig för saker som frakt eller lagringskostnader.

Dessutom, om din app fungerar bra, kan du till och med locka andra märken att annonsera i din app för en bra källa till passiv inkomst.

Plattformar för att bygga mobilappar för att komma igång:

Om du inte har någon kodningsupplevelse är här appstillverkare på marknaden för att hjälpa till att utveckla mobilappar:

1. Appery.io

Appery.ioAnvänd appapptillverkaren Appery.io för att starta ett onlineföretag

Molnbaserad mobilappsbyggare för Android, IOS och Windows Phone. Appery.io använder den visuella redigeraren för att dra och släppa komponenterna för att bygga UI. Du kan ansluta direkt till valfritt REST-API och använda det i din app.

2. AppMakr

Det är en DIY-plattform som låter vem som helst skapa IOS-, Android- och HTML5-appar. Ingen kodningskunskap krävs. Du kan bygga så många appar du vill med AppMakr för obegränsade uppdateringar och antal funktioner.

Förutom att bygga en app kan du också bygga webbplatser för kunder. Namnlösa: bygga en app, du behöver inte vara en expert på HTML eller PHP för att skapa webbplatser för klienter. Här är en lista med webbplatsbyggnadsplattformar du kan använda.

Idé # 5. Var en social media-konsult

Medan stora företag och stora varumärken har råd att anställa heltidsanställda för att samordna sina sociala mediekonton (Twitter, Facebook, Instagram, etc.), tenderar de flesta småföretag att hantera det själva.

De flesta företagare har dock inte tid eller kapacitet att hantera sina sociala medier medan de fortfarande hanterar ett större ansvar för företaget.

Det är här du kommer in genom att erbjuda till vara en social media-konsult för de mindre företagen.

Genomsnittssatsen för en freelance social media manager / marknadsförare är cirka $ 25,25 per timme, med det högsta beloppet är $ 150 per timme och det lägsta är $ 4 per månad. Ju bättre du är, desto högre kan din avgift vara på dessa frilansplattformar. (källa)

Som socialkonsult kan du hjälpa dem att planera sina marknadsföringsscheman, strategisera innehåll som är relevant för deras målgrupp och förbättra deras övergripande planering på sociala medier.

Här är några saker för att komma igång som social media-konsult:

 1. Var en riktig person och hjälpsam för andra
 2. Analysera data för att sammanställa det perfekta innehållet för varje plattform
 3. Använd verktyg som IFTTT, Bufferapp, Hootsuite, etc. för att hjälpa dig med automatisera och schemalägga uppgifter
 4. Utforska och leta efter olika typer av sociala mediemöjligheter
 5. Häng dina färdigheter för att sticker ut från mängden – Skrivande, design och fotoredigering

Om du har en egen webbplats eller blogg bör du faktiskt lära dig denna enkla marknadsföringsguide för sociala medier för nybörjare att hantera dina egna sociala mediekonton.

Idé # 6. Freelancer For Hire

Frilansarbete är inget nytt i onlinevärlden och det är ett utmärkt sätt att tjäna passiva inkomster om du är expert på ett visst område. Mindre företag tenderar att se till frilansare för att hjälpa dem med engångsprojekt eftersom det är mycket mer kostnadseffektivt än att anställa en heltidsanställd.

Det fantastiska med frilansarbete är att du inte behöver vara knuten till något fält. Plattformar som Fiverr erbjuder frilansarbete för alla typer av områden inklusive skriftligt innehåll, grafisk design, programmering, till och med datainmatning.

Det är dock viktigt att du hanterar ditt arbetsflöde ordentligt eftersom att ta flera projekt i taget kan vara överväldigande för vissa.

Idé # 7. Bli WordPress-temadesigner

När fler och fler startade sina egna WordPress-webbplatser har efterfrågan på WordPress-teman också ökat avsevärt. För dig som har en talang för design och HTML-kodning finns det en stor efterfrågan på människor som kan skapa anpassade och attraktiva WordPress-webbplatser.

Webbplatser som Template är ett bra exempel på hur du kan generera en trevlig passiv inkomst för dig själv genom att sälja speciella och unika teman för människor. Om du inte vill skapa en webbplats kan du till och med använda en marknadsplats som ThemeForest för att sälja dina WordPress-temadesigner.

Idé # 8. Använd eller arbeta med annonsörer

Om du redan har en webbplats eller en blogg, har du redan en bra plattform som du kan använda för att generera passiv inkomst. Genom att sälja en del av ditt sidutrymme till annonsörer kan du tjäna pengar passivt när din publik eller besökare klickar på annonserna på din webbplats.

Med hjälp av annonsörer räknas generellt dina intäkter med hjälp av kostnad per klick (CPC) och klickfrekvensmetoden (CTR) med inkomstnivån baseras på din webbplats trafik. I grund och botten, ju fler människor som klickar på annonserna på din sida, desto mer pengar får du.

Ett av de mer populära sätten att tjäna pengar genom att klicka på reklam är att använda Google Adsense eller andra liknande annonsörer som RSS-feeds och direkta banners.

Idé # 9. Erbjud webbseminarier och onlinekurser

Efterfrågan på handledare, oavsett om det är online eller offline, har alltid varit stort. Om du är en expert eller kunnig inom ett specialiserat område kan erbjuda onlinelektioner eller e-kurser vara ett utmärkt sätt att generera extra inkomst på fritiden.

Tutor.com eller TutorVista är platser där du kan tillhandahålla online-handledningstjänst. Udemy och Läraktig, å andra sidan är fantastiska plattformar för att skapa videokurser och tjäna pengar genom att lära människor över hela världen. Digital marknadsföring, webbskrivning, Excel, ekonomisk analys och utbildning för husdjur är några av de mest populära ämnena.

Idé # 10. Erbjud SEO-tjänster

In-och-ut på sökmotorer och plattformar som Google Analytics kan vara förvirrande för de flesta. Många små till medelstora företag förbiser ofta fördelarna med sökmotoroptimering (SEO) och hur det förbättrar webbplatsens prestanda.

Om du känner dig igenom SEO och deras praxis, kan du skapa ett SEO-konsultbyrå vara ett utmärkt sätt att använda din kompetens. Du kan erbjuda tjänster som tolkning och läsning av deras analysdata på rätt sätt, strukturering av innehåll för att få bättre trafik eller för att använda sökord på rätt sätt för att förbättra sökmotorens ranking.

Du kan se till människor som AJ Ghergich för exempel på hur du ställer in din egen SEO-konsultbyrå.

Idé nr 11. Dropshipping-verksamhet

En annan bra väg för företagare att starta sin verksamhet är att starta en dropshipping-verksamhet.

Inte bekant med termen? Tja, det är i princip en typ av verksamhet där du säljer produkter till kunder MEN all inventering och frakt hanteras av tillverkaren för dina räkning.

Kate är en framgångsrik dropshipper. Hon fick $ 32 000 + månatliga intäkter från sin Anime dropshipping-verksamhet. Kate-logiken säger att många dropshippers kan tjäna pengar genom att samla olika objekt från olika dropshippers baserade på ett gemensamt tema och därmed skapa en dedikerad shoppingbas. – Crazylister

Dropshipping-verksamhetKate’s Anime dropshipping online-affärsbutik.

Eftersom affärsmodellen skiljer sig från en e-handel butik, innebär kostnaden att starta en dropshipping-verksamhet också annorlunda.

Webbplatser som Shopify erbjuder ett enkelt och enkelt sätt att komma igång med en dropshipping-verksamhet, men om du behöver lite hjälp, här är några tips:

Tips för att starta en dropshipping online-verksamhet:

1. Forskning för en lönsam nisch

Du kan inte välja några slumpmässiga produkter att sälja. För att maximera prestandan måste du identifiera den lönsamma nisch för din butik.

Använd verktyg som Google Keyword Planner eller SEMrush för att motivera ditt val genom att undersöka marknadens efterfrågan, nyckelordssvårigheter och konkurrenter.

2. Välj en leverantör

När det gäller att hitta leverantörer kan du inte gå fel med AliExpress. Det är enkelt och bekvämt att använda AliExpress i din dropshipping-butik.

För att komma igång rekommenderar Shopify faktiskt AliExpress som din primära källa i deras artikel för alla dina dropshipping-behov.

3. Välj en lämplig plattform

Det finns massor av e-handelsplattformar för din dropshipping-verksamhet. Men Shopify är en av de bästa plattformarna du kan komma igång snabbt.

Shopify integreras med marknadsplatser som AliExpress och Oberlo för att importera produkter direkt till din butik och beställa dem för dina kunder.

4. Installera och konfigurera

Det skiljer sig från WooCommerce, du kan direkt konfigurera din dropshipping-butik när du registrerade dig hos Shopify.

Välj bara ett vackert butikstema för att börja. Även om det inte krävs någon installation måste du fortfarande gå igenom inlärningskurvan för att använda plattformen.

5. Starta och marknadsföra din butik

När den grundläggande installationen är klar är det dags att starta och marknadsföra din dropshipping-verksamhet.

Analysera din publik, marknadsföra din butik på sociala medier och skriva originalinnehåll relaterat till dina produkter är några sätt att marknadsföra din butik.

De som vill ha en låg risk affärsmodell bör definitivt överväga att gå in i dropshipping-affärer eftersom kostnaden du måste ta itu med är betalningen för produkterna (som du säljer till dina kunder) och installationen av butikssidan.

Eventuella andra kostnader som frakt, lagerhantering och produktskapning hanteras i stället av tillverkaren.

Här är en steg-för-steg-guide för att starta en dropshipping online-verksamhet:

 • Hur man startar en Shopify dropshipping onlinebutik

Idé # 12. Bli en Vlogger / YouTuber

Innehållskonsumtionen har förändrats dramatiskt under de senaste åren och en av de snabbast växande plattformarna är de videocentriska webbplatserna som YouTube och Snapchat. Det finns platser för textrika artiklar på internet, men oftare än inte kommer användarna att dra sig mer mot riktiga medier som videor.

Detta möjliggör ökningen av Vloggers och YouTubers som kan tjäna miljoner dollar per år från sina målgrupper genom att skapa videobaserat innehåll.

En av YouTubers – Toby Turner är en av de högst intjänande stjärnorna på YouTube-kanaler. Från vlogs, animering till podcast, tjänar Toby 3,3 miljoner dollar för det innehåll han skapar. – NewMediaRockstars

Toby TurnerToby Turners YouTube-kanal – över 6,2 miljoner prenumeranter

Och att starta en vlog eller en YouTube-kanal kan vara mycket billig eftersom allt du behöver är en kamera (antingen din iPhone eller en grundläggande SLR-kamera) och du är redo att gå!

Dessutom behöver du inte bara göra videor på YouTube. Det finns andra effektiva videoinnehållsplattformar som Instagram, Snapchat Stories och Facebook Live-video som du kan använda för att bygga en publik och marknadsföra ditt varumärke.

Vanliga frågor om online-företag

Vilket onlineföretag är bäst?

De som jag har listat här i den här artikeln – bloggning, affiliate-marknadsföring, onlinebutik, marknadsföring av sociala medier, app- eller webbplats-temadesigners – dessa onlineföretag har de högsta framgångarna i min forskning.

Hur startar jag ett internetföretag?

Samma sak som att starta ett offlineföretag – du hittar och fyller en konsumentbehov. Den enda skillnaden mellan ett internetföretag och ett offlineföretag – är att du ansluter med dina kunder på olika sätt (online vs personligen).

Här är vår webbplats för skapande av webbplatser för att komma igång.

Är en webbplats måste-ha för en online-verksamhet?

Nej, en webbplats är inte ett måste för att börja sälja online. Men så småningom kommer du att behöva en för marknadsförings- och kommunikationsändamål.

Hur startar jag en framgångsrik Shopify-verksamhet?

Vi har publicerat flera fördjupade guider om Shopify-affärer, läst: Hur man skapar en onlinebutik med Shopify och hur man startar en framgångsrik dropshipping-verksamhet med Shopify.

Vilket företag kan jag börja med mindre än 20 000 dollar?

Alla företag som jag nämnde här kan startas med mindre än 20 000 dollar.

Varför misslyckas de flesta onlineföretag?

Tre huvudsakliga orsaker till att de flesta onlineföretag misslyckas:
1- De kan inte driva tillräckligt riktad trafik till sin webbplats / onlineportal,
2- De erbjuder inte unika / kvalitetsprodukter med en märkesupplevelse och
3 – De anpassar sig inte till förändringar snabbt och förlorade till nya konkurrenter.

Vad köper folk mest online?

Vid denna tidpunkt för skrivande, bästsäljare på Amazon är produkter i följande kategorier: 1- Leksaker & Spel, 2- elektronik, 3-kamera & foto, 4- videospel och 5- böcker. Enligt forskning av Startup Bros, Lätt att leverera produkter som säljer mellan $ 21 – $ 200 är lättast att sälja på Amazon.

Vilken plattform ska jag använda för att starta min online-verksamhet?

Jag rekommenderar WordPress för värd som är värd för dig som startar en webbplats eller en blogg; BigCommerce och Shopify är bäst om du vill sälja dina egna produkter.

Var är jag värd för min första webbsajt för företag?

För nybörjare rekommenderar vi InMotion Hosting och Hostinger.

Slutsats

Vi har bara repat ytan för få affärsidéer online, men de som vi nämnde ovan är några av de beprövade sätten du kan komma igång.

Om du letar efter mer inspiration, kolla in:

Det viktiga att notera är att dessa onlineföretag oftare än inte kan vara bra att få lite extra pengar på sidan, men inte som en stadig inkomstkälla.

Det betyder inte att du inte kan förvandla det till ditt primära företag som vissa företagare har gjort. Det kan göras, men det kommer att ta ett tag innan du kan se betydande vinster från din online-verksamhet som motiverar att göra den övergången.

Som med alla företag, om du vill se resultat, måste du bara lägga tid och ansträngning på det. Innan du vet det kommer du att ha en framgångsrik online-verksamhet i dina händer!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map