10 Wix-webbplatsexempel som vi absolut älskar

Att skapa en egen webbplats kan vara svårt. Särskilt om du inte är den kreativa typen. Tack och lov ger webbplatsbyggare som Wix en serie mallar som du kan använda för att skapa några ganska spektakulära webbdesign.


Om du är en nybörjare när det gäller att designa en webbplats, oroa dig inte! Wix har hundratals vackra mallar att välja mellan och med lite arbete. Det kommer att ha din webbplats ser super slick och professionell.

Vad erbjuder Wix?

 • Prissättning från: $ 8,50 / mo
 • Planer: Anslut, combo, obegränsad, e-handel, VIP
 • Vårt hastighetstest: A / Uptime-test: 99,96%
 • PRO: Bygg från grunden, utmärkt webbredigerare.

Wix-templatesDet finns mer än 500 färdiga Wix-mallar (se alla mallar här).

Wix Review Besök online

Naturligtvis, om det är inspiration du letar efter, så har vi dig täckt! Det här inlägget följer från mitt tidigare inlägg från Weebly-webbplatser.

Vi har sammanställt 10 av de mest häftiga exempel på Wix-webbplatser, designade och byggda med exakt samma verktyg som du har.

Obs! Vi har en populär guide om hur du använder Wix, ta reda på mer för att skapa din första Wix-webbplats.

Kolla in dessa fantastiska exempel på verkliga webbplatser byggda med Wix! Tipsa en vän

Matwebbplatser byggda med Wix

1. Seven Grams Caffe

Exempel på Wix-webbplats - Seven Grams CafféKälla: Seven Grams Caffé

Seven Grams Caffé använder en widescreen-sida på en sida, och lockar besökarna med sina hemlagade bakverk och hantverkskaffe på ett enda vattnet foto.

Med hjälp av en enkel och elegant webbdesign sätter Seven Grams Caffé maten i framkant med vittnesmål, sociala medier, kontakter och bildgallerier som finns några rullar nedan.

2. Crustz

Matwebbplats byggd med Wix - CrustzKälla: Crustz

Detta Kuala Lumpur-baserade konditori vet hur du kan hantera din smak med deras webbplats design. Så snart du laddar sidan kommer du att hälsas med en bild av deras butik och deras sortiment av vattniga bakverk som visas.

Med en webbplatslayout som är enkel och ren kan besökare enkelt komma åt sitt galleri, kontaktinformation, lista med bakverk och mer med en strömlinjeformad meny längst upp.

E-handel webbplats byggd med Wix

3. MAAPILIM

e-handelswebbplats byggd med Wix - MAAPILIMKälla: MAAPILIM

MAAPILIM erbjuder handgjorda herrskötselprodukter som är minimalistiska och eleganta. Deras webbplatsaffär ekar samma filosofi med hjälp av en enkel bild som visar sina produkter och en enda “Shop Now” -knapp som ber besökarna att kolla in deras lager.

Den rena designen och pop-up-menyn gör att besökare enkelt kan hitta sin väg runt webbplatsen med lite-till-inget krångel.

Portföljwebbplatser byggda med Wix

4. Linda Franzosi

Portföljwebbplatser byggda med wix - Linda FranzosiKälla: Linda Franzosi

Om du vill bygga en CV-liknande webbplats eller visa upp din portfölj visar Linda Franzosi-webbplatsen hur du kan skapa en vacker och professionell webbplats med Wixs mallar och verktyg.

Med hjälp av en parallaxlayout kan besökare titta igenom hennes färdigheter och kompetenser, klienterna hon arbetade med och till och med hennes portfölj. Webbplatsen visar också sin talang inom innehållshantering och visuell design med en layout som är visuellt attraktiv och ändå lätt att navigera.

5. French Knot Studios

Bröllopswebbplats byggd med Wix - French Knot StudiosKälla: French Knot Studios

French Knot Studios vet hur du kan fånga din uppmärksamhet med sin smarta färganvändning och ett bildspel fylld med fantastiska bilder. Boutique-evenemangsplaneraren, bröllopsdesignen och stylingstudion placerade strategiskt de sociala knapparna högst upp på webbplatsen så att besökare kan kolla in sin Instagram- och Pinterest-sida med ett enda klick.

Till och med deras portföljsida är strukturerad på ett sätt som ger detaljer om fotona under miniatyrbilden.

6. Djurmusik

Portföljwebbplats byggd med Wix - Animal MusicKälla: Djurmusik

Animal Music, en av de mer imponerande portföljsidorna, går ut i slående design med hela hemsidan som en stor showcase för sina stora portföljstycken.

Med knappt någon text runt bombarderas besökare med videor, bilder och mer, vilket skapar en webbplats som verkligen är unik för deras varumärke. De har till och med försäkt att klicka på sociala medieknapparna på sidorna så att människor kan följa sin sida när som helst.

7. Liam Rinat

Liam RinatKälla: Liam Rinat

Många designers har använt Wixs mall för att skapa några ganska fantastiska och vackra sidor. Lägg till Liam Rinat i listan med en mycket unikt designad personlig webbplats som passar en “Visual Storyteller”.

Med bara tre knappar för navigering kan människor välja att antingen kolla in sin portfölj, kontakta honom eller återgå till hemsidan. Minimiknapparna innebär att webbplatsens fokus endast är på Rinat och inget annat.

8. Sonja Van Duelmen

Sonja Van DuelmenKälla: Sonja Van Duelmen

Sonja Van Duelmen använder sin webbplats för att göra ett uttalande och uttalandet är: Jag är en Art Director. Hela webbplatsen är bara en stor portföljsida som visar upp hennes lysande arbete med olika mallstilar i rutnät, Ajax, murverk, karuseller och reglage..

Den smarta webbdesignen och effektiva användningen av parallaxeffekten gör att det verkar som om webbplatsen har mer djup och utrymme än det verkar.

Webbdesignwebbplats byggd med Wix

9. Brown Owl Creative

Webbdesignwebbplats byggd med Wix - Brown Owl CreativeKälla: Brown Owl Creative

Brown Owl Creative visar vad du kan göra med Wix i händerna på fantastiska designers. Helskärmswebbplatsen visar webbdesignbyråns känsla för kreativ användning av mönster som är inspirerade av retro-teckensnitt och knappar.

De tilllade till och med en extra detalj av musikonen som bytte till en Windows 98-liknande pekare när du håller muspekaren över ett klickbart avsnitt.

Fotografihemsidor byggda med Wix

10. Hilary O’Leary

Fotograferingswebbplats byggd med Wix - Hilary O’LearyKälla: Hilary O’Leary

Hilary O’Leary är en fotograf baserad i Sydafrika och utnyttjar Wixs malldesign till fullo för att skapa en fantastisk webbplats som visar upp hennes lika fantastiska bilder av det afrikanska vilda djuret.

Med hjälp av bläddringseffekten parallax lyckas hon fånga sin besökares uppmärksamhet med enkla (men ändå vackra) mönster tillsammans med sina kraftfulla bilder av det afrikanska vilda djuret.

11. Thai Pham

Thai PhamKälla: Thai Pham

Många designers tenderar att gå överbord med sin webbplatsdesign men Thai Pham går helt motsatt genom att använda ett enkelt Wix Pro Gallery för att skapa sin webbplats. Han lägger smart betoningen på sina fotografier som visar upp hans förmåga att fånga vackra stunder.

Återigen visar detta att i händerna på goda annonsmaterial kan du skapa fantastiska webbplatser på Wix med den enklaste designen.

Personliga webbplatser byggda med Wix

12. Karlie Kloss

Personlig webbplats byggd med Wix - Karlie KlossKälla: Karlie Kloss

Du har sett Karlie Kloss främja Wix mycket och det är lätt att se varför. Hennes webbplats är ett bra exempel på hur kraftfulla mallar och verktyg som Wix har att erbjuda.

Webbplatsen är helt designad av Kloss och belyser alla viktiga detaljer med sitt senaste arbete på hemsidan tillsammans med hennes sociala medieknappar, projekt och kampanjer och hennes kod med Klossy-initiativ.

13. Sergio Aguero

Sergio AgueroKälla: Sergio Aguero

Den officiella webbplatsen för Manchester City-mästaren, Sergio “Kun” Aguero är lika anmärkningsvärd som hans fotbollsförmåga. Med hjälp av en fantastisk Wix-mall ger Agueros webbplats sina fans all information de behöver om fotbollsstjärnan, som inkluderar hans berättelse, statistik och närvaro på sociala medier.

Dessutom kan hans webbplats också visas på två språk, engelska eller hans ursprungliga Espanŏl. På så sätt kan hans fans från Argentina och över hela världen läsa om hans förberedelser för VM eller Champions League

Arbeta med Wix-mallar

En viktig sak att notera när du använder Wix-mallen är att du inte kan ändra en ny mall för en Wix-webbplats du har skapat. När du har valt en mall och lagt till innehåll kan du inte byta till en annan mall.

Om du vill använda en annan mall måste du skapa en ny webbplats med den nya mallen. När den nya webbplatsen har skapats måste du göra det överföra din plan och domän till den nyligen skapade webbplatsen. Om ditt domännamn är registrerat hos tredje parts domänregistratorer måste du se till att DNS-posten uppdateras korrekt till den nya webbplatsen.

Vanliga frågor på Wix-webbplatser

Vilka webbplatser använder Wix?

Wix driver alla typer av webbplatser runt om i världen, allt från professionella portföljer som Karlie Kloss till affärssidor som Real Graphene USA. Wix är den näst mest populära webbplatsbyggaren i världen efter marknadsandel med användare som hanterar över 300 000 domäner.

Hur mycket kostar Wix?

Priserna för Wix varierar från $ 4,50 / mo till $ 24,50 / mo för vanliga webbplatser. e-handelswebbplatser kostar mer och sträcker sig från en låg nivå på $ 17 / mo till $ 35 / mo. Anpassade planer finns också tillgängliga på begäran.

Läs mer om Wix-planer och priser.

Vilka är nackdelarna med Wix?

Beroende på dina behov kan Wix-planer bli ganska dyra med tiden och du är huvudsakligen begränsad till att stödja resurser endast inom Wix-ekosystemet. Wix tillåter inte heller export av webbplatser, så att överföra till en annan värd kommer att vara svårt om du bestämmer dig för att flytta i framtiden.

Är Wix bättre än WordPress?

Wix är en webbplatsbyggare och WordPress är ett innehållshanteringssystem. Wix är lättare att använda, men har inte den långsiktiga potentialen för WordPress.

Äger Wix ditt innehåll?

Wix äger inte ditt innehåll men på grund av dess egenutvecklade design tillåter det inte användare att exportera sina webbplatser.

Avslutar

Det här är bara några av de tusentals fantastiska och professionellt utformade Wix-webbplatserna i naturen. Den vansinniga mängden mönster och mallar som finns på Wix innebär att inga två webbplatser kommer att vara desamma.

Om du känner dig inspirerad av de fantastiska webbdesignerna, varför inte börja göra den till din egen idag?

* Översättning: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map