10 Weebly webbplatser som kommer att få dig att gå Wow

När det gäller webbplatsbyggare är Weebly utan tvekan en av de bästa att börja med. Plattformen driver mer än 40 miljoner webbplatser och du kan inte gå fel med det.


Oavsett om du vill bygga en webbplats eller skapa en fullständig e-handelswebbplats, gör Weeblys drag-and-drop-system det till en exceptionellt enkel plattform att bygga en fantastisk snygg webbplats.

Här är en snabb genomgång av vad du kan få.

Vad erbjuder Weebly?

Prissättning från: $ 8 / mo
Planer: Starter, Pro, Business, Performance

Hastighetstest: A / Uptime-test: 99,96%

PRO: Lätt att använda, lämplig för nybörjare.

Weebly erbjuder 50+ webbplatsmallar i deras förvar (se dem här).Weebly erbjuder 50+ webbplatsmallar i deras arkiv (se alla mallar här).

Weebly Review Besök online

I den här artikeln kommer vi att dela med dig de bästa Weebly-webbplatserna som ger dig inspiration och motivation att skapa dina egna.

Ta inte bara vårt ord för det, kolla in dessa 10 Weebly webbplatser som är oerhört utformade med plattformens teman och redaktör.

Weebly-webbplatser: exempel på e-handelswebbplatser

1. The Box Bros

The Box BrosThe Box Bros

Att skapa en riktigt vacker e-handelssajt är definitivt möjligt med Weebly och The Box Bros är ett sådant exempel. Deras hemsida använder en enkel layout men fyller den med vackra fotografier av sina produkter och en video högst upp på sidan.

Navigeringsfältet placeras högst upp så att besökare enkelt kan komma åt sin onlinebutik eller kontakta dem för mer information.

2. Indy Plysch

Indy PlyschIndy Plysch

Indy Plush använder en rutmall för att visa upp sina snyggt utformade plyschor. Besökare kan komma åt alla produktkategorier på första sidan medan presenterade produkter listas i rutnätstil nedan. Indy Plush undviker att använda komplicerade mönster så att användare kan se produkterna omedelbart.

Du kan enkelt återskapa Indy Plushs design med Weeblys drag-and-drop-system, som visar hur intuitiv deras plattform är.

Weebly-webbplatser: Exempel på resesidor

3. Casto Vacations

Casto VacationsCasto Vacations

Casto Vacations är ett prisbelönt lyxbyrå och liknar The Box Bros, de utnyttjade Weeblys enkla att använda plattform för att skapa en fantastisk resesida. Besökare behandlas med en fantastisk video som är en sammanställning av alla destinationer som reseföretaget erbjuder.

Bläddra längre ned så kan du kolla in deras tjänster, blogginlägg och mer, anges i en vacker rutmallmall.

4. C Mina städer

C Mina städerC Mina städer

C MY Cities ger resenärer en lokal prägel på sina semester och erbjuder personliga reseguider med lokalbefolkningen som är intim med landets in- och utresor. Webbplatsen själv använder en ren design med all information tillgänglig på framsidan.

Besökare kan bläddra ner för att se sina tjänster, de länder de är tillgängliga i och till och med själva reseguiderna. Det är en enkel och professionell webbplats som uppnåddes med hjälp av Weeblys verktyg för webbdesign

Weebly-webbplatser: Exempel på webbplatser för design och kreativa byråer

5. Anslut & Spela

Plug & Play-designPlugg & Spela design

Kreativa byråer som vet hur man använder Weeblys kraftfulla mall kan resultera i några ganska fantastiska skapelser. Den brittiska baserade webbdesignbyrån Plug & Play använde definitivt deras intressanta ögon i designen för att skapa en sida som vinkar besökare.

Deras huvudsida belyser deras portfölj för ett antal av sina kunder. De inkluderade till och med ett avsnitt “Låt oss prata” längst ner för potentiella kunder att nå ut till dem.

6. Sida Åttiför

Sida ÅttiförSida Åttiför

Page Eightyfour är en kreativ byrå som en kvinna leds av Jag Nagra, som använder Weeblys slideshow-mall för att visa upp sin portfölj och en konstig känsla av konst. Resultatet är en riktigt vacker webbplats som är både unik och iögonfallande.

Webbplatsen drar nytta av flera designelement såsom parallax-rullningseffekt och animerade rutnät. Det visar att om du parar bra konstriktning med Weeblys mallar kan resultatet bli riktigt fantastiskt.

Weebly-webbplatser: Exempel på mat- och restaurangsajter

7. Keke’s Breakfast Cafe

Keke's Breakfast CafeKeke’s Breakfast Cafe

Ladda upp Keke’s Breakfast Cafe så behandlas du en bild av deras läckra erbjudanden. Med sina frukostbjudningar (pannkakor, kakor, våfflor etc.) eftersom bakgrunden håller fokus på deras specialitet.

Sociala medieknapparna placeras längst ner så att du enkelt kan kolla in deras läckra meny och följa dem på deras sociala mediesidor.

8. Vårt bord

Vårt bordVårt bord

En fantastisk logotyp, ett utmärkt domännamn och vackra högupplösta bilder kan göra att din webbplats ser helt polerad och professionell ut. Vårt bord kontrollerar alla lådor när de skapade sin webbplats och resultatet är en fantastisk webbplats som kopplar bönder och producenter till samhällen som vill ha färska och läckra produkter.

Den gamla tidiga platt designen ger webbplatsen en lekfull atmosfär och är fortfarande allvarlig och attraktiv för besökare.

Weebly-webbplatser: exempel på bloggsidor

9. Sadel och mocka

Sadel och mockaSadel och mocka

En bloggsida behöver inte vara superkomplicerad och svår att skapa. Saddle and Suede visar att med Weebly kan du skapa en polerad blogg som är enkel att navigera och fantastisk att titta på. Familjparet Jonathan och Rachel startade bloggen som ett ställe att dela om de saker de brinner för.

10. Projektbilar

ProjektbilarProjektbilar

Project Cars började som en enkel blogg av Londonbaserade Mad Studios för att publicera uppdateringar om racingspelet. När spelet blev en framgång förnyade de bloggen helt med Weeblys verktyg för att skapa en mer polerad och visuellt fantastisk blogg, där fans kan leta efter uppdateringar eller köpa själva spelet.

Bloggen visar att du kan börja med en grundläggande och “barebones” -blogg och utveckla den till något mycket mer polerat senare.

Fler exempel på Weebly-teman

Sammanfattningsvis

Att designa en webbplats eller en blogg från början kan vara en skrämmande upplevelse. Det behöver inte vara med Weebly! Med Weebly kan du ta den hårda delen av webbdesign ur ekvationen och fokusera på ditt företag.

Om du letar efter alternativ är här några av de bästa webbplatsbyggarna som kan passa dig.

Baserat på Weebly-webbplatserna som vi har listat ovan kan du dock ha en fantastisk snygg webbplats på nolltid!

Vill du se fler exempel på webbplatser byggda på specifika webbplatsbyggare? Du kan kolla in vårt Wix-exempel på webbplatsen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map