10 bästa leverantörer av dropshipping tillgängliga 2020

Dropshipping kan vara en mycket lukrativ verksamhet om det görs rätt. Bygg din dropshipping-butik korrekt, välj rätt produktnischer och hitta bästa dropshipping leverantörer allt är viktigt för din framgång. Så populär är denna metod för att fullgöra ordningen som utgör nästan en tredjedel av onlinebutiker.


Att matcha de bästa dropshipping-produkterna med din nisch kommer genom forskning och experiment, men hur kommer du att bestämma vilken som är den bästa leverantören för din dropshipping-verksamhet? Tack och lov är detta en rad där du inte nödvändigtvis behöver välja – du kan arbeta med mer än en leverantör.

Mest populära Dropshipping-företag

1. AliExpress

AliExpress - bästa dropshipping-leverantörMed över 100 miljoner produkter är AliExpress en av de största leverantörerna av dropshipping (Prova det här!)

Pris: Fri

AliExpress behöver ingen introduktion i Asien eftersom det är hjärnan till Alibaba, det Kina-baserade e-handelsföretaget. Den viktigaste skillnaden är att Alibaba vanligtvis gör grossist, medan AliExpress vänder sig till detaljhandelskunder. Betrakta det som östens Amazonas.

Tillgängligt sedan 2010 och har den distinkta fördelen av att vara baserad i regionen som många anser världens fabrik. Detta innebär snabb åtkomst till nästan alla slags konsumentvaror till rimliga priser. Om dina besökare är i USA eller EU-regionerna kan det dock ta lite tid att leverera och lägga till lite mer omkostnader till order.

Dropshipping med AliExpress kan vara ett på ett par sätt. Den första är den traditionella metoden, vilket innebär att när du väl har fått en beställning, måste du manuellt ange köparens detaljer och transaktion i AliExpress-systemet.

Nästa sätt är att använda Oberlo, en app som kan hittas på Shopify-webbplatsen för marknadsföring av webbplatser. Detta gör att du kan ansluta din Shopify-butik direkt till AliExpress-systemet så att allt automatiseras.

Besök AliExpress

2. DHgate

DHgate - online marknadsplatsDHgate har sitt huvudkontor i Peking, Kina, och är en onlinemarknad för konsumentprodukter inom detaljhandel och grossist.

Pris: Fri

DHgate är en annan Kina-baserad onlinemarknad men är inte lika stor som Alibaba. På grund av detta gör webbplatsen både grossist och detaljhandel på en enda plattform. Idag kopplar det inte bara människor till leverantörer i Kina utan också källor från Vietnam, Japan och Turkiet.

En av de unika egenskaperna hos DHgate är att det har digitala handelscentra (DTC) i flera länder runt om i världen. Det här är fysiska butiker där säljare kan inspektera produkter innan de fattar partnerskapbeslut. Det har för närvarande DTC: er i USA, Ungern, Australien, Spanien, Ryssland, Turkiet, Förenade Arabemiraten och Peru.

Du kan antingen arbeta med DHgate direkt eller använda en app om du är på Shopify-plattformen. De har inte sin egen app, men fungerar även om en ringde ShopMaster.

3. Oberlo

Oberlo - dropship leverantörOberlo är en Shopify-app som hjälper dig smidigt att integrera med dropshipping-leverantörer (kolla in det!)

Pris: Startplan är gratis

I stället för att vara en online marknadsplats som AliExpress eller DHgate, är Oberlo en online marknadsplatsintegrator som är speciellt designad för dropshippers att använda på Shopify. Denna snygga applikation låter dig källa produkter från flera plattformar och fungerar som den centrala instrumentpanelen.

Det gör hela processen med dropshipping till en bris, från att hitta produkter till att lista dem på din Shopify-webbplats. Även om AliExpress är en viktig källa för Oberlo, fungerar den också med en integrerad grupp leverantörer som är märkta som Oberlo Supply Marketplace. Dessa kommer mestadels från Europa, Nordamerika och Kina.

Oberlo erbjuder också andra fördelaktiga funktioner som försäljningstrendanalys, flerspråkigt stöd och till och med en Chrome-förlängning. Den grundläggande planen är gratis, men när du ökar antalet produkter du säljer kan du så småningom behöva registrera dig för en betald plan (som börjar från $ 29,90 per månad).

4. Ficka

Spocket - dropshipping leverantör usaSpocket hjälper dig att hitta dropshipping-leverantörer baserade i USA / EU-regionen (Läs mer)

Pris: Från $ 12 / mo

Medan Spocket kan ha ett mer begränsat antal produkter och leverantörer tillgängliga, gör det en avvikelse från beroende av Kina-baserade leverantörer. Tekniskt sett finns Spocket-leverantörer tillgängliga i 28 länder, men med sin egen tillträdesfokus förblir en handfull, nämligen USA, Storbritannien, Kanada, Australien och Tyskland.

Detta gör dem lite hit och miss för många dropshippers som kanske hoppas på en global räckvidd. Men om din avsikt är att välja och betjäna mycket specifika marknader kan Spocket vara ett bra val för dig.

Spocket har en mycket begränsad startplan som du kan prova gratis under en period av 14 dagar. Efter det måste du betala $ 12 per månad för att förbli på samma plan – eller mer för en bättre plan för att sälja fler produkter. Denna plattform är designad för användning med WooCommerce.

Ta reda på mer om vår Spocket-fallstudie här.

5. SaleHoo

Försäljare - grossister och dropshipping leverantörerSalesHoo är plattformen där du hittar både grossister och leverantörer av dropshipping.

Pris: Från $ 67 / år

SaleHoo är ett av de mer unika erbjudandena på den här listan eftersom det är speciellt designat för dropshippers av en tidigare dropshipper själv. Det har sin egen marknad för leverantörer som stöder såväl dropshipping som grossister. Var och en av dessa granskas direkt av SaleHoos egen personal så de är mer benägna att vara pålitliga än de på plattformar som hanterar ett stort antal återförsäljare.

SaleHoo-plattformen fungerar som en sökmotor, så att du snabbt kan borta ner allmänna sökningar till specifika kategorier och sedan produkter du kan välja mellan. Du kan också prata med leverantörer direkt via deras webbplats – ett utmärkt sätt att få mer information och skapa förtroende.

Tyvärr har SaleHoo inte en gratisversion och det finns bara två planer tillgängliga – årligen eller livstid. För den allvarliga dropshipper är livstidsplanen dock ett bra värde-för-pengar-erbjudande. Båda planerna stöds av en pengar-tillbaka-garanti.

6. Doba

Pris: Från $ 29 / mo

Doba är en annan produktmarknad och gör anspråk på att vara värdleverantörer med totalt över två miljoner produkter som erbjuds. Systemet här låter dig källa för produkter och sedan exportera dem tillsammans för att listas i din butik.

Denna källa är uppenbarligen inte så omfattande som AliExpress eller till och med DHgate och mindre integrerad än appar som Oberlo. Funktioner på plats är användbara, men fungerar i slutändan mer som en bekvämlighet för dropshippers som fortfarande kommer att behöva vidta betydande åtgärder i deras ändar.

Doba-abonnemang varierar inte efter volym men dyrare planer har mer avancerade funktioner. Även om det kan vara normen, är även antalet tillgängliga produkter mer begränsat av deras startplaner – som går från $ 29 per månad.

7. Dropified

Prissättning: Från $ 47 / mo

Dropified är en integratorplattform som låter dig komma åt dropshipping-produkter på både AliExpress och eBay. Detta är en bra kombination av East meets West och erbjuder dropshippers ett bra sortiment av produkter från hela världen.

Funktioner som ingår här är inriktade på sömlösa funktioner och inkluderar produktval och lastning, orderhantering och produktrelaterad automatisering (t.ex. prissättningsuppdateringar, lager osv.). Förutom e-handelssajter kan du också arbeta med Dropified på Facebook så det finns faktiskt inget behov att skapa en dropshipping-butik för att börja sälja.

Dropified segregerar sina planer både efter produktvolym och funktioner, så nybörjare på deras lägre plan kan vänja sig till grundläggande funktioner innan de går vidare till bättre saker. Priserna är dock inte billiga och sträcker sig från $ 47 per månad till 167 $ per månad.

8. Varumärken världen över

Prissättning: 299 $ / år

Worldwide Brands påstår sig erbjuda tillgång till inte bara det största urvalet av grossistprodukter utan också för att erbjuda leverantörernas bästa kvalitet. Det senare kan vara möjligt, men det föregående är ett mycket tvivelaktigt påstående. Fortfarande, efter att ha varit på marknaden sedan 1999 är det fullt möjligt.

Webbplatsen är helt inriktad på att vara ett produkt- och leverantörsgalleri så det finns inte många klockor och visselpipor här. Det är helt enkelt en massiv resurspool som du kan använda för att hitta saker du kan lägga till i din dropship-produktportfölj.

Worldwide Brands säger att det är bra för eBay- och Amazon-butiker, men eftersom det är en katalog kommer det att fungera med alla dropshipping-medier som din egen eCommerce-webbplats. För tillgång till deras leverantörsbas tar de ut en engångsavgift på 299 $.

9. Partihandel2b

Wholesale2b - marknadsplats för att ansluta leverantörer till dropshippers

Prissättning: Från $ 29.99 / mo

Wholesale2b är ett annat odjur än de flesta märken som hittills listats här. Även om det fungerar som en marknadsplats för att ansluta leverantörer till dropshippers, erbjuder det användare så mycket mer om de är villiga att betala priset.

Grundläggande användare som helt enkelt vill komma åt en dropshipping-leverantörsdatabas kan göra det här och helt enkelt överföra produkterna de vill över till sina egna försäljningskanaler manuellt. Emellertid har Wholesale2b gjort sin databas så mycket mer tillgänglig tack vare integrationsmöjligheter för ett brett utbud av plattformar som Shopify, BigCommerce, ECWID och WooCommerce.

Det har också planer för dem som bara vill sälja på eBay, Amazon eller sina egna webbplatser. Var och en av dessa planer tystas dock, så om du tänker använda mer än en försäljningskanal måste du registrera dig för flera planer på Wholesale2b – vilket kan stapla upp i kostnader betydligt.

10. MegaGoods

Prissättning: Från $ 14.99 / mo

Av alla källor som vi har listat här är MegaGoods den enda som har en mer fokuserad nisch av produkter snarare än att lista allt under solen. Det är viktiga områden av intresse inom konsumentelektronik och du kan hitta allt relaterat från billjud till spelutrustning.

Istället för att agera som mellanhand har MegaGoods faktiskt innehav av alla produkter som den listar så allt kommer från samma källa. Dropshipping med dem är som att arbeta med ett enda massivt företag som är utformat för att leverera enbart för dropshippers.

Här får du en 30-dagars provåtkomst till deras databas, följt av vilken en månatlig serviceavgift på $ 14.99 betalas. Detta är ett av de mest otrevliga, utan mossa dropshipping-systemen runt, men kommer säkert inte att ge dig mycket i vägen för automatiseringsverktyg.

Besök MegaGoods

Slutsats: Choice a-plenty för Dropshippers

Som du antagligen kan se från den här listan finns det ingen lösning i alla storlekar för dropshippers. I det här fallet är det bra eftersom du kan välja de leverantörer av dropshipping du vill ha som bäst passar det sätt du utför ditt företag.

Priserna varierar också mycket och om du driver en anständigt lönsam dropshipping-verksamhet blir avgifterna i de flesta fall försumbara. Vissa av dessa leverantörer är också ganska väl etablerade, så det bör inte vara oroande att arbeta med någon av dem.

De som fungerar med Shopify verkar dock visa en mycket högre tendens till automatisering och för vad de har att erbjuda, tar ut en mycket blygsam avgift. Poängen är fortfarande att du kommer att ha val – många val.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map