10+ Bästa gratis WordPress-teman 2020 (WooCommerce-teman ingår)

Den här artikeln är skriven av Lana Miro.


Oavsett om du vill sticka ut med en WordPress-blogg, markera en personlig portfölj eller för att representera en onlinebutik måste du skapa en webbplats med högsta kvalitet. Men ibland har vi verkligen lite budget och måste leta efter det här eller det sättet hur man sparar lite pengar när vi startar en webbplats.

Webbutvecklare debiterar mycket för en nyckelfärdig webbplats, några färdiga webbplatsmallar har en ganska hög prislapp … Men varför inte prova gratis webbplatsmallar?

Sådana lösningar gör det möjligt för dig att lära känna detta eller det där processer, motorer, system och i slutet av dagen bygga en cool webbplats som hjälper dig att förbättra din inkomst. För att säga mer, gratis mallar har nästan samma funktionalitet och en lysande design, som ger dig en potential att skapa en fantastisk webbplats.

Kan jag använda gratis WordPress-teman för mina webbplatser?

Under den längsta tiden har fria teman ofta förknippats med att vara låg kvalitet och värdelösa. Även om det är sant i vissa fall kan vi inte förneka det faktum att miljoner har använt gratis WordPress-teman för att driva sina webbplatser.

Varför?

Eftersom gratis teman är superlätt att använda, enkla och grundläggande, vilket gör dem till den perfekta plattformen för dem som inte känner till kodning eller nybörjare.

Men det är inte allt, vissa gratis WordPress-mallar kan faktiskt ge en fantastisk användarupplevelse som är visuellt attraktiv och enkel att använda. För en normal WordPress-användare kan en premiummall vara för komplicerad eftersom de tenderar att inkludera för många funktioner som du kanske inte behöver för en enkel webbplats.

Några punkter till varför du bör gå gratis WordPress-teman:

 • Det är gratis! Vilket betyder att du inte behöver spendera någonting alls. Det här är bra om du har en stram budget.
 • Inte alla gratis teman är av låg kvalitet. Du hittar sällan ett WordPress-tema med dålig och rörig kodning eftersom varje tema testas med WP-standarder & riktlinjer.
 • Det finns ett antal betrodda temaföretag. Teman tillverkare av stora namn som ThemeGrill, ThemeIsle och Theme Monsters är välkända för sina kvalitetstema.
 • Ett gäng av dem är freemium, som i princip är ett gratis tema med en premiumuppgradering. Detta låter dig uppgradera till ett premiumtema med bättre funktioner och support när som helst.

Obs! Innan du installerar något WordPress-tema, här är listan över bästa webbhotell för småföretag som du bör överväga.

Populära gratis responsiva WordPress-teman

Här har vi förberett en lista med 10+ gratis WordPress-teman (Allmänt, WooCommerce och Blogg) som hjälper dig att sticka ut med en professionell webbplats oavsett vad ditt företag är. Dessa teman är enkla att använda och har ett brett utbud av funktioner.

Så låt oss inte slösa bort tid och kolla vart och ett av dessa teman!

Bästa gratis WordPress-teman

Jen + Ben: WordPress-tema för bröllopsplanerare

Jen + Ben - Bröllopsplanerare WordPress ThemeDetaljer | demo

Jen + Ben är ett rent kodat WordPress-tema med en ren och elegant design. Trots att detta tema är gratis har det alla moderna och måste ha verktyg och funktioner för att skapa en underbar och högfunktionell webbplats som konverterar. Dessutom designades det av ledande industriledare, vilket gör att kunder kan njuta av en elegant design och en fantastisk funktionalitet.

Travelop lite: Gratis WordPress-tema för reseblogg

Travelop lite - Resebildblogg WordPress ThemeDetaljer | demo

Vill du dela dina resebilder med publiken? Om så är fallet, titta närmare på detta gratis WordPress-tema som gör att du kan förverkliga dina drömmar utan budget. Det har en enkel och intuitiv installations- och anpassningsprocess, så det finns absolut inget behov av att vara programmerare.

PetInn: Helt lyhört WordPress-tema för djur & husdjur välgörenhet

PetInn - Responsive Animals & Pets Charity WordPress ThemeDetaljer | demo

Petlnn är ett one-of-a-kind WordPress-tema som utvecklades för välgörenhetsorganisationer för husdjur och organisationer. Den har en crossbrowser-kompatibilitet, som gör det möjligt för kunder att se din webbplats oavsett sökningssystem de använder. Känn dig dessutom gärna dela med dig av dina tankar, hisnande historier eller nyheter i en inbyggd blogg.

Spelutvecklingsstudio gratis WordPress-tema

Spelfria utvecklingsstudio WordPress ThemeDetaljer | demo

Temat är ett perfekt verktyg för att sprida ett ord om din spelutvecklingsstudio! Den har en iögonfallande och fullt responsiv design, förladdad blogg och massor av andra coola funktioner som hjälper dig att sticka ut med en fantastisk webbplats. berika publiken med detta spelutvecklingsstudio gratis WordPress tema.

Grafique: Arkitekt lite WordPress-tema

Arkitekt Lite Free WordPress ThemeDetaljer | demo

Grafique är ett WordPress-temat med gratis arkitekt som låter dig visa upp din arkitektportfölj på ett professionellt sätt. Temat har en enkel installationsprocess som hjälper dig att fortsätta med temat i ett ögonblink och utan nervöshet.

Adveland: Attraktionspark WordPress-tema

Adveland Amusement Park WordPress ThemeDetaljer | demo

Adveland är ett ljust gratis WordPress-tema med en fantastisk design och ett rikt antal toppklassiga funktioner. Dess crossbrowser-kompatibilitet hjälper dig att se ut som att representera ditt företag för alla kunder oavsett vilken webbläsare de använder. Dessutom kan kunder alltid ställa en fråga tack vare ett kontaktformulär.

Shapely: En sida gratis WordPress-tema

Shapely - En sida WordPress Themedetaljer |demo

Shapely är ett fantastiskt WordPress-tema med en mobilvänlig och retina-klar design. Temat kommer också med en användarvänlig dokumentation och en enkel installationsprocess. För att göra det kortare är det ett nöje att arbeta med detta tema.

Gratis WooCommerce-teman

Storefront gratis WooCommerce-tema

Storefront - WordPress Themedetaljer | demo

Storefront är ett flexibelt WooCommerce-tema som kommer att representera din onlinebutik från bästa möjliga sida. Den levereras med en hel massa moderna funktioner som hjälper dig att bygga en underbar onlinebutik som konverterar.

Drug Store Gratis WooCommerce-tema

Drug Store Free WooCommerce ThemeDetaljer | demo

Temat har en mobilvänlig design och en stor potential att göra din onlinebutik till en av de bästa i nischen. För att säga mer, tack vare detta WooCommerce-tema kan du spara en solid summa pengar bara för att det är gratis. Trots detta har den en fantastisk funktionalitet och en iögonfallande design.

eStore Free WooCommerce-tema

eStore - Gratis WooCommerce WordPress Themedetaljer | demo

eStore är ett fantastiskt gratis WooCommerce-tema som låter dig skapa en högfunktionell onlinebutik. Det är SEO-optimerat, har en crossbrowser-kompatibilitet, en hel massa anpassade widgets och ett antal andra fantastiska verktyg och funktioner. Tveka inte att kolla demo!

Tyche Free eCommerce-tema

Tyche - Gratis e-handelstemadetaljer | demo

Behöver du ett snyggt tema för att marknadsföra din onlinebutik? Kolla in detta gratis e-handels-tema som kommer att imponera dig på en överblick. Här har du en elegant webbplatsreglage, iögonfallande design och massor av WooCommerce-funktioner.

Husdjurstillbehör WooCommerce-tema (Premium)

Husdjurstillbehör WooCommerce-temaDetaljer | demo

Letar du efter ett tema som hjälper dig att sticker ut med husdjurens leverans online-butik? Ta en titt på detta gratis WooCommerce-tema med ett brett utbud av WooCommerce-verktyg. Det tar dig ingen ansträngning att anpassa den efter din smak och ändamål.

Gratis WordPress-bloggteman

Cento gratis WordPress bloggtema

detaljer | demo

Om du letar efter ett rent och vackert utformat WordPress-bloggtema, kan Cenote vara den för dig. Det har olika alternativ för topografi, färg och layout för att skapa en unik hisnande blogg. Detta lyhörda designade tema gjordes med SEO-vänligt i åtanke, så att du enkelt kan skapa alla typer av bloggar.

Amadeus gratis WordPress-bloggtema

detaljer | demo

Amadeus är ett gratis WordPress-tema utformat för bloggare och författare. Det kommer med en fullständig meny för enkel navigering och skräddarsydda funktioner som parallaxhuvudbilder, anpassade widgetar, bästa typsnitt för bloggar med fullfärg och andra. Detta elegant designade WordPress-bloggtema är 100% lyhört, SEO-vänligt och översättningsbaserat.

Ascendant gratis WordPress blogg tema

Ascendant - Multipurpose WordPress Themedetaljer | demo

Ascendant är ett rent mångsidigt WordPress-tema som bäst kan användas för att blogga webbplats och alla andra typer av företag. Du kan enkelt anpassa det efter dina behov och betona designen med ett rikt urval av Google-teckensnitt. För att säga mer, kunder kan njuta av din webbplats med vilken digital enhet som helst eftersom Ascendant passar alla skärmstorlekar.

Sammanfatta: Gratis WordPress-teman

Sammanfattningsvis tillåter dessa gratis WordPress-teman att du sticker ut med en fantastisk webbplats även utan budget. Således har du en professionell lösning med $ 0,00 på en prislapp. Är det inte coolt? För att säga mer, dessa teman har en fantastisk funktion som låter dig imponera på publiken.

Förresten, vilket tema gillade du mest? Eller kanske har du din egen front-löpare bland gratis WordPress & WooCommerce-teman? Dela gärna dina tankar i kommentarerna nedan. Och håll ögonen öppna för mer! Lycka till!

Lana Miro förälskar sig i vacker webbdesign. Hon gillar att dela sin erfarenhet och utforska något intressant. Hon samarbetar också med TemplateMonster. för att hjälpa alla att hitta sina bästa lösningar för sina egna onlineprojekt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map