Pelin tekeminen ilmaiseksi verkossa (ja työkalut aloittamiseen)

Oletko koskaan miettinyt, miksi mobiilipeliohjelmat ovat niin suosittuja? Sillä on tietysti syy. Mobiilipelitoimialaa pidetään tuottoisimpana ja suurimpana liiketoimintamahdollisuutena potentiaalisten tulojen saamiseksi. Yhä useammat yritykset, jotka hyödyntävät mobiilipelisovelluksia, koska maailmanlaajuisten pelimarkkinoiden odotetaan tuottavan 152,1 miljardia dollaria 2019.


Yhä kasvavat luvut rohkaisevat yrityksiä tuottamaan kiinnostavia mobiilipelisovelluksia tuotemerkin markkinointiin. Koska kannattavuus on avainasemassa mobiilipelisovelluksen kehittämisessä.

Siksi on ehdottomasti tehtävä mobiilipeli, jossa on erittäin kiehtovia ja addiktiivisia ominaisuuksia ja silmiinpistävä käyttökokemus, ehdottomasti lisätty tähän haluttujen ominaisuuksien luetteloon..

Tässä artikkelissa tutkitaan, miten mobiilipelisovellus onnistuneesti luoda. Aloitetaan näillä menestystarinoilla inspiraatiota varten.

Maailman menestyneimmät mobiilipeliohjelmat

1. Candy Crush

candy crush - kuinka tehdä mobiilipelisovellus ilmaiseksiLähde: Monikulmio

Candy Crush lanseerattiin kesäkuussa 2016, ja toistaiseksi peli on edelleen ihmisten suosikki, eikä siinä ole vielä merkkejä pysähtymisestä. Candy Crush -yrityksen menestyksen salaisuus on yksinkertainen konsepti, joka pitää pelaajat palaamaan enemmän.

Aluksi pelin avulla käyttäjät voivat yksinkertaisesti sovittaa kolme samanväristä makeista. Käyttäjät löysivät tyytyväisyyden suoritettuaan kunkin tason. Myöhemmin, kun käyttäjät läpäisevät eri tasot, he alkavat avata erilaisia ​​ominaisuuksia, mikä on pelin koukuttava voima. Käyttäjien on myös lähetettävä Candy Crush -pyynnöt ystävilleen elämän vapauttamiseksi. Kaiken kaikkiaan värit, muotoilu, ääniefektit ja ominaisuudet ovat melko houkuttelevia ja niistä tulee syy sovelluksen menestykseen.

2. Klaanien yhteenotto

Klaanien yhteenotto - kuinka tehdä mobiilisovellusohjelma ilmaiseksiLähde: Reddit

Supercellin ylläpitämä Clash of Clans -sovellus kääntyi vuoden 2012 megamyyjäsovellukseksi. Sovelluksen menestyssalaisuus on sen moninpeli-toiminta, hyvä pelattavuus, konsepti, grafiikka ja käytettävyys. Lisäksi sekä Clash Royale että Clash of Clans tuottivat 635 miljoonan dollarin voittoa 1,6 miljardin dollarin tuloista vuonna 2018.

Nämä olivat muutamia esimerkkejä maailman menestyneimmistä mobiilipelisovelluksista, jotka ansaitsivat suuria tuloja. Nyt sinun on mietittävä pelisovelluksesi luomista? Jos kyllä, niin tässä on täydellinen piilotus, joka kuvaa tapoja tehdä ilmainen pelisovellus onnistuneesti.

Kuinka tehdä pelisovellus ilmaiseksi

Ennen kuin otat sinut mobiilipelisovellus selitämme sinulle jotain tärkeää. Useimmiten meistä luodaan mobiilipelisovelluksia tulojen tuottamiseksi, ja sitä varten tarvitset suoran kaupallistamisstrategian.

Luo kaupallistamisstrategia mobiilipelisovelluksellesi

Jos luot mobiilipelisovelluksesi voittoa varten, sinun on ensin luotava kaupallistamisstrategia. Kaupallistamisstrategia auttaa sinua selvittämään, kuinka voit saavuttaa sovelluksesta maksimaalisen hyödyn.

Lisäksi, kun kehität mobiilia peliä, sijoitat jonkin verran kustannuksia, jotta sen palauttamiseksi sinulla on oltava kaupallistamisstrategia. Suunnitellaksesi pystyssä kaupallistamisstrategian valitse seuraavista yleisimmistä tavoista.

 • Sovelluksen sisäiset ostot – Sovelluksen sisäinen hankinta on hyvä tapa ansaita voittoa pelaajilta. Sovelluksen sisäinen hankinta on lähestymistapa, jonka avulla pelaajat voivat ostaa tietyn pelin virtuaalituotteita, joiden avulla kehittäjät voivat tuottaa rahaa.
 • Sisällytä mainoksen sisältö – Toinen hieno tapa ansaita tuloja pelisovelluksista on mainos. Voit yhdistää mainoksia sovelluksen sisäisiin ostoksiin. Yhdessä molemmat strategiat toimivat uskomattoman hyvin, mutta muista sisällyttää osuvaimmat mainokset, muuten et saa toivottuja tuloksia.
 • Premium-versiot – Ensiluokkaisten versioiden avulla pelaajat voivat ottaa esittelyn tuotteestasi ja maksaa sitten, jos he haluavat jatkaa pelaamista.

Työkalut aloittamiseen

Kehittääksesi seuraavaa mobiilipeliäsi, katso tämä pikaopas, joka näyttää sinulle joitain tärkeitä työkaluja pelisovelluksesi luomiseen.

1. Tietokone

Ensinnäkin tarvitset järjestelmän asentamaan pelimoottorin siihen. Sinulla voi olla PC tai Mac tätä varten. Muista, että jotkut pelimoottorit toimivat vain tietokoneella tai Macilla, ne eivät tue molempia järjestelmiä.

2. Älypuhelin

Seuraava asia, jota tarvitset, on ehdottomasti yksi tai kaksi älypuhelinta pelin testaamiseksi haluamallasi alustalla. Jos haluat käyttää sovellustasi sekä Androidilla että iPhonella, on syytä varmistaa, että se toimii hyvin molemmilla alustoilla.

3. Kehittäjätili

Kehittäjätili vaaditaan, jos haluat lähettää pelisovelluksesi. Lähettäminen Play Kaupassa vaatii 25 dollaria elämästä ja 99 dollaria vuodessa App Storesta. Se ei ole samanlainen kuin sovellusten valmistajat, sinun on oltava vastuussa päivityksistä varmistaaksesi, että peli toimii kaikilla laitteilla. Tämä saattaa vaatia useita uusia päivityksiä vuodessa.

4. Pelin suunnittelun työkalut

Riippumatta siitä, oletko halukas kehittämään 2D- tai 3D-peliä, tarvitset vankkoja pelivaroja, jotta se erottuu markkinoilla. Peliesineet voivat sisältää pelimerkkejä, musiikkia, taustaa ja valikoita.

5. Web-hosting

Riippuu pelisovelluksen luonteesta, jos pelisi vaatii sinun tallentamaan tietoja verkkoon, kuten käyttäjäprofiileja, toimintahistoriaa jne., Luotettava web-hosting on välttämätöntä. Isäntämahdollisuuksia voi olla monissa muodoissa tietokannan tallennuksesta palvelimen suorituskykyyn. Tarvitsemasi riippuu suuresti kehitetystä toiminnosta.

Muuten, jos tavallinen itsenäinen offline-pelisovellus, kuten Tetris, se ei tarvitse mitään.

6. Pelimoottori

Pelimoottori on tärkein työkalu mobiilipelisovelluksesi kehittämiseen. Markkinoilla on saatavana erilaisia ​​pelimoottoreita pelisovelluksen vaatimuksista riippuen; voit valita tavallisimmasta erittäin hienostuneeseen pelimoottoriin.

Voit luokitella pelimoottorisi seuraavien ominaisuuksien perusteella:

Pelin malli

Pelimalli on tapa päästä alkuun. Se ei salli sinun tehdä useita muutoksia lukuun ottamatta merkkejä, musiikkia ja taustaa. Pelimallien valitsemiseksi voit tarkistaa monia verkkoratkaisuja, kuten AppyPie tai ChupaMobile.

Lisäksi on olemassa muutamia WordPress-pelimalleja, joista on apua aloittelijoille, alla mainitaan joitain hyviä esimerkkejä:

Arcane mobiilipelisovellusmalliMystinen mobiilipelisovellusmalli

Arcane-vankka WordPress-pelimalli sisältää upeita ominaisuuksia ja vaihtoehtoja luodakseen massiivisia peliyhteisöjä. Se on hyvä malli niille, jotka haluavat luoda turnauksia ja joukkuesotia. Arcane-mallin pääpiirteet ovat:

 • Helppo joukkuesotien ja turnausten luominen
 • Mukautetut käyttäjäprofiilit
 • Muokatut tiimin sivut
 • Etuosan muodot
 • Täysin reagoiva muotoilu
 • Visuaalinen säveltäjä PB
 • Alatunnisteasetukset
 • Rajoittamaton määrä värejä
 • SEO-vaihtoehdot
 • Yhteensopiva selainten kanssa
 • Animoidut kuvat ja kuvakkeet
 • Yhden napsautuksen asennus

eSport-mobiilipelimallieSport mobiilipelisovellusmalli

eSport on toinen pelaamista käsittelevä verkkosivusto malli, joka sopii aloittelijoille. Sen mukana tulee moitteeton käyttövalmis materiaali, jonka avulla voit tehdä asioita omalla tavallasi päivittäessäsi ulkoasua haluamallasi tavalla. eSport tarjoaa vahvoja ominaisuuksia, kuten: rajoittamaton määrä pelejä, valaisimia, soittimia ja liukusäätimiä, sponsoreita, ominaisuusluettelo voi olla loputon.

Raahaa ja pudota

Aloittelijoille vetäminen ja pudottaminen on sopiva tapa. Se tarjoaa sinulle luettelon toimista, ja sinun on sovellettava sitä vain peliobjekteihisi. Oletetaan, että jos kehität 2D-neliötä, vedä ja pudota -lähestymistapa ohjaa sinut tietyillä suunnilla. Se näyttää sinulle, että jos painat jotain tiettyä näppäintä, neliösi alkaa tehdä hyppyjä.

Visuaalinen komentosarja

Visuaaliset komentosarjat ovat helppo prosessi, joka tarjoaa mahdollisuuden koodata ilman koodausta. Se on edistyksellinen ratkaisu, jonka avulla voit luoda solmuja, jotka edustavat peliobjektien toimintoja. Se näyttää kaavion, joka edustaa kaikkia peliikkunassa tapahtuvia aktiviteetteja.

Coding

Nyt pelimoottorin tärkein ominaisuus on koodaus. Jos haluat vain kehittää sovelluksen ansaintotarkoituksiin, voit valita pelimoottorin, joka tarjoaa yksinkertaisen skriptikielen, joka on helppo ymmärtää aloittelijoille. Jos kuitenkin haluat nähdä itsesi ammattimaiseksi kehittäjäksi, sinun on aloitettava oppiminen, kuinka koodata pelisovellus.

Lue vinkkejä kirjoittanut @CubixWorldwide – Työkalut ja pelimallit, joiden avulla voit tehdä pelisovelluksen ilmaiseksi. Kerro ystävälle

Esimerkkejä pelimoottoreista

Kuten aiemmin mainittiin, pelimoottori on tärkein asia, kun teet pelisovelluksesi. Jos sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mikä pelimoottori sopii sinulle parhaiten, katso nopeasti muutama suositus.

1. GameSalad

pelisalaatti - esimerkki pelimoottoristaLähde VB

Se on hyvä aloittelijoille. GameSalad sisältää vedä ja pudota -valikon intuitiivisella käyttöliittymällä. Parasta on, että siinä on mobiili katseluohjelma, jonka avulla voit testata peliäsi eri laitteilla.

2. BuildBox

BuildBox - Esimerkki pelimoottoristaLähde: BuildBox

BuildBox on uusi pelimoottori, ja se ilmoitti 100 peliä niiden käyttöympäristössä. Harvat pelit saivat parhaan latauksen App Store -kaupasta, mukaan lukien The Line Zen ja Color Switch. BuildBox sisältää useita ominaisuuksia, kuten vedä ja pudota, pelimallit, hieno käyttöliittymä, 2D-grafiikka (spritit) -editori ja animaattori.

3. GameBuilder Studio

Gamebuilder Studio - esimerkki pelimoottoristaLähde: Gamebuilder Studio

GameBuilder Studio hyödyntää visuaalisia komentosarjoja, joten aloittamiseen sinun on tarkistettava kaikki video-oppaat, jotta saadaan perustiedot. GameBuilder Studio sisältää seuraavat ominaisuudet: visuaalinen editori, pelifysiikka, plugin-markkinapaikka, hyvät oppaat, 2D-animaatiot.

4. CryEngine

Cry Engine - esimerkki pelimoottoristaLähde: Cry moottori

CryEngine on all-in-one-pelimoottori, joka tarjoaa käyttäjille täydet moottorin lähdekoodit ja täydelliset ominaisuudet ilman rojalteja, ilman velvoitteita ja ilman lisenssimaksuja vastineeksi. CryEngine-ominaisuuksiin kuuluvat hiekkalaatikko ja työkalut, visuaalit, hahmot ja animaatiot, alustat ja ääni / fysiikka.

5. Godot-moottori

Godot Engine - esimerkki pelimoottoristaLähde: GitHub

Godot Engine on edistyksellinen, tehokas pelimoottori. Se on monialustainen, 2D- ja 3D-avoimen lähdekoodin pelimoottori. Godot Engine tarjoaa joukon yksityiskohtaisia ​​työkaluja, mukaan lukien solmut useille mukautetuille käyttäytymismalleille, joustava kohtausjärjestelmä, visuaalinen editori, suoramuokkaus ja muut mukautetut työkalut. Se on hyvä tapa luoda erittäin ammattitaitoisia mobiilipelisovelluksia.

Luo ilmaisia ​​pelisovelluksia näiden pelimoottorien avulla >> GameSalad, BuildBox, CryEngine jne. Tutustu lisää. Kerro ystävälle

Ole valmis luomaan seuraava pelisovelluksesi

Mobiilipelit ovat tarpeeksi mielenkiintoisia paitsi pelaajille myös kehittäjille. Jos et ole liikaa kehitysprosessissa, on saatavana alustoja, jotka eivät vaadi koodausta, ja voit luoda ihmeellisen tuotteen joidenkin valmiiden mallien avulla.

Jos pelin kehittäminen on intohimosi, voit oppia koodaamaan miljoonilla käytettävissä olevilla online-resursseilla. Nauti aikaa luodaksesi seuraavan suurimman mobiilipelisovelluksen ja nauti luomistasi. Se voi tarjota mahdollisuuden muuttaa mobiilipelisovelluksesi kannattavaksi liiketoiminnaksi.

Rameez Ramzan on apulaisjohtaja – digitaalinen markkinointi Cubixissa, Washingtonissa sijaitsevassa tunnetussa ohjelmisto- ja tuotekehitysyrityksessä. Hän on erikoistunut maksulliseen markkinointiin, SEO: hen ja SMM: ään sekä sivustotarkastuksiin, joiden avulla sivustot toimivat paremmin. Yhdistä Rameeziin päällä LinkedIn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map