Kysely: palkkaavatko Bloggers-freelancerit?

Useimmat ihmiset tietävät nyt jonkun, joka joko saa elantonsa freelancerina tai käyttää erilaisia ​​alustoja ansaitakseen ylimääräistä rahaa. Keikatalouksien talous on lisääntynyt viime vuosien ajan, eikä siitä ole merkkejä hidastumisesta.


Mukaan Yhdysvaltain työvoimatoimistojen toimisto, Pelkästään Yhdysvalloissa freelancereiksi katsotaan 16,5 miljoonaa ihmistä. Ja a Tuleva työvoimaraportti 2018 Upwork: lta osoittaa, että lähes puolet (48%) yhdysvaltalaisista yrityksistä käyttää tällä hetkellä freelancereita, mikä on 43% enemmän kuin vuonna 2017.

Maailmanlaajuisesti freelancerin keskimääräinen tuntihinta on 19 dollaria. Tämän on oltava riittävän houkutteleva, koska yli puolet (51%) freelancereista sanoo, että mikään rahasumma ei houkutteleisi heitä tekemään perinteistä työtä uudelleen.

Tämä vie meidät viimeisimmään kysymykseemme: palkkaavatko ihmiset ”blogia” freelancereita? Vastaamaan tähän BuildThis.io loi kyselyn ja antoi mielenkiintoisia tuloksia.

Käyttäjätutkimus: Kuinka paljon rahaa bloggaajat käyttävät freelancereiden palkkaamiseen? Kerro ystävälle

5 tutkimuksestamme otettavaa vaihtoehtoa

Olemme tavoittaneet 22 bloggaajaryhmän oppia, käyttävätkö he freelancereita, miten he käyttävät niitä ja miten heidän asenteensa ulkoistetaan työtä tai pidetään sitä talossa. Kyselymme viisi pääasiallista otetta olivat silmien avaamista.

1- 66,7% bloggaajista haastattelimme palkattuja freelancereita

Bloggaajien kyselyPalkkaavatko bloggaajat freelancereita?

Kysyttäessä palkkataanko freelancereita, suurin osa (66,7%) sanoi, että he tekevät. Loput (33,3%) pitävät kaiken työn, jonka he tekevät talossa.

Miksi ei bloggaajia palkata freelancereita?

Niistä vastaajista, jotka eivät palkkaa freelancereita, jotkut yleisimmistä syistä, jotka he antoivat päätökseen, olivat:

 • Nautin tekemästä itse
 • Budjettirajoitteet
 • Huolet työn laadusta
 • Ulkoistamisella puuttuu aitous

2–50% bloggaajista viettää vähemmän kuin 500 dollaria kuukaudessa

Kuinka paljon bloggaajat käyttävät kuukausittain freelancereita palkkaamalla?

Puolet (50%) tutkimuksen vastaajista kertoo kuluttavansa alle 500 dollaria kuukaudessa freelancereihin. 25% viettää välillä 1,001–3 000 dollaria, 18,8% käyttää 501–1 000 dollaria ja loput 6,2% käyttävät yli 5 000 dollaria kuukaudessa.

3- Upwork, Fiverr, Peopleperhour ja Freelancer.com ovat suosituimpia bloggaajien keskuudessa

Missä bloggaajat palkkaavat freelancereitaan?

Suurin osa haastatelluista bloggaajista käyttää Upworkia (31,3%) etsimään ja palkkaamaan sopivia freelancereita. Toiseksi suosituin alusta on Fiverr (18,8%), jota seuraavat Freelancer.com ja Peopleperhour (molemmat vastaavasti 12,5%)..

Sekä Upwork että Fiverr yhdessä ovat ottaneet yli 50% osakkeista.

4- Facebook-ryhmät, LinkedIn ja yhteisö ovat muita paikkoja, joissa ihmiset etsivät ulkoistamista

Vaikka on olemassa online-alustoja, jotka on suunniteltu yhdistämään freelancereita asiakkaiden kanssa, nämä eivät ole ainoita paikkoja, joissa nämä kaksi ryhmää löytävät toisensa. Tutkimuksen mukaan muut bloggaajien sijoittautumiskeinot freelancereina ovat:

 • Facebook-ryhmät
 • Paikallisia yhteisöjä
 • Henkilökohtainen tai ammatillinen viite
 • LinkedIn

5- Suosituin ulkoistettu tehtävä on web-suunnitteluun liittyvä työ, jota seuraa sisällön kirjoittaminen

Mitkä ovat bloggaajien ulkoistamat tehtävät?

Vain siksi, että tutkimme bloggaajia, se ei välttämättä tarkoita, että he ulkoistavat sisällön luomista (jotkut tekevät). Blogit ovat online-ominaisuuksia, jotka vaativat grafiikkaa, hakukoneoptimointia ja muuta erikoistunutta taitoa parempaan tasoon verrattuna.

Joitakin yleisimpiä tehtäviä, joita bloggaajat ulkoistavat, ovat:

 • Suunnittelu (verkkosivusto, logo, muu grafiikka) – 81,3%
 • Sisällöntuotanto – 62,5%
 • Web-kehitys – 50%
 • Sosiaalinen media – 50%

Tarvitsetko apua freelancereiden löytämisessä ja palkkaamisessa?

Toisinaan voi olla hyödyllisempää palkata freelanceria kuin omaa henkilöstöä tai tehdä tehtävä itse. Freelancerit voivat työskennellä missä tahansa (yleensä kotona), mikä vähentää ylimääräisiä kustannuksiasi, ja monilla on joitain erikoistuneita taitoja, jotka he tuovat pöytään.

Mutta joku, joka kutsuu itseään “freelanceriksi”, ei välttämättä tarkoita, että he antavat sinulle mitä haluat ja tarvitset. Muista – keikkataloudessa työskentelee miljoonia freelancereita, joten on suuri mahdollisuus, että jotkut näistä työntekijöistä ovat paljon parempia kuin toiset.

Joten, kuinka löydät huippulahjakkuuden? Tässä on vinkkejä, jotka keräsimme kyselyn vastaajilta.

1. Määritä soveltamisala ja tiedä mitä tarvitset

Laadukkaan työn saaminen on vaikeaa, jos et pysty kommunikoimaan tarvitsemasi freelancerin kanssa. Ennen palkkaamista on tärkeää, että sinulla on selkeä kuvaus tehtävistä, jotka haluat ulkoistaa. Kirjoita laajuus selkeästi ja aseta määräajat suorittamiselle. Syynä on välttää sekaannuksia sinun ja freelancereiden välillä.

Toinen syy selkeästi määritellyn soveltamisalaan on välttää itsesi olemasta laajuuden hiipiminen. Et ehkä tiedä, että suurin osa hankkeista on hylätty hallitsemattoman kysynnän ja laajuuden muutosten vuoksi. Sellaisena tässä on vastaajamme vinkkejä:

Ole niin yksityiskohtainen kuin pystyt vaatimuksissasi, koska se auttaa tekemään projektista sujuvampaa ja pysymään tiellä. Se auttaa myös asettamaan odotuksia siitä, minkä lopullisen suorituksen tulisi olla. – Chris Makara

Ole hyvin selkeä siitä, mitä etsit, millaista on työskennellä sinulle ja mitä odotat jatkuvan suhteen suhteen. Mitä tarkempi voit saada, sitä parempi. Pidän myös kohtaksi ilmoittaa palkkatason alkuperäisessä viestinnässäni varmistaakseni, että olemme samassa pallokeskuksessa, jotta emme tuhlaa toisiamme aikaa. – Maddy Osman

Varmista hyvä istuvuus asettamalla odotukset ja varmistamalla, että ne reagoivat nopeasti viestintään. – Vinay Koshy

2. Hae alustoista tai verkostasi kykyjä

Kuten tutkimustuloksista voidaan nähdä, freelancerin löytämiseksi on monia eri paikkoja. Kun palkkaat freelance-sivustoilla, yksi arvokkaimmista vinkistä on lukea näytteitä ja arvosteluita. Arviot ovat paras suorituskyvyn indikaattori, koska ne ovat peräisin aiemmista maksamisasiakkailta, kuten sinä.

Tässä on joitain suosituista vuokrausympäristöistä, joilla voit alkaa etsiä kykyjä:

oDesk

upwork - alustat palkata freelancereitaUpwork on johtava freelancer-alusta, josta voit etsiä ammattitaitoisia freelancereita ja ammatillisia toimistoja kaikenlaisiin tehtäviin ja hankkeisiin (käy verkossa).

Fiverr

fiverr - freelancer-alustaFiverr on freelance-yhteisö, jossa on monia lahjakkaita freelancereita ja ammattilaisia. Usein Fiverr tarjoaa nopeita, lyhytaikaisia ​​ja budjettipalveluita, joita monet työnantajat pitivät (käy verkossa).

Jos haluat syventää eroa molempien alustojen välillä, lue artikkeli Upwork vs Fiverr. Saatat kuitenkin tarvita freelancereita työskentelemään tietyn alustan kanssa, kuten yksi täällä olevista vastaajista:

En ole erityinen, välitän vain siitä, että he ottavat SimbiRicky

Platvorien lisäksi, mitä vastaajillamme on sanottavaa etsittäessä freelance-ehdokkaita?

1) Tutkimus ensin VA: sta. Kuinka he toimivat? Kuinka he haluavat saada palkan? Kuinka kauan he aikovat sijoittaa? Kuinka paljon osallistumista he kysyvät sinulta? 2) Jos etsit VA: ta, sanon, että älä etsi halpaa. Muista aina, että laatu ei tule vähemmän. Saat mitä maksat. Se on toistaiseksi suurin oppimiseni. 3) Tarkista arvostelut, jos vuokraat exp VA: n. Älä epäröi työskennellä uuden kanssa. Uusi VA työskentelee niin kovasti tehdäksesi sinut onnelliseksi. 4. Ei neuvotteluja uuden VA: n kanssa. – Bhawana

Ensimmäinen asia ulkoistamisen ulkoistamiselle on valita oikea ulkoistamiskumppani. Pyydä heiltä aiempia viitteitä, esimerkiksi asiakkaita ja aiempia tuotteita. Muista arvioida viestintävirta, koska valitusprosessin läpikäynti on tuskallista ja aikaa vievää. – Jerry Low

Tehty työn laatu ja ajantasaisuus – Enstine Muki

Kokemus ja hinnoittelu – Azlinas Miswan

3. Vastaa vaatimuksia heidän kokemukseensa

Jos tarvitset jonkun uudelleenkoodimaan verkkosivustosi, saatat haluta palkata kooderin graafisen suunnittelijan sijasta. Haluat ehkä jonkun, joka pystyy käsittelemään taloudellista kirjanpitoasi BigCommerce-palvelussa perinteisen kirjanpidon sijaan.

Toisin sanoen sovi työ freelancerin taitoihin ja kokemukseen. Jos sinulla on selkeä vaatimus kirjoitettu, kuten mitä mainitsin ensimmäisessä kohdassa, voit selata freelancer-profiileja löytääksesi sopivat ehdokkaat.

Esimerkki freelancer-profiilista ja kokemuksista, joita hakijalla on. Lue huolellisesti selvittääksesi, onko se oikea ehdokas tehtävääsi varten (lähde).

Jos etsit freelancereita, joilla on erityisiä taitoja, tässä on esimerkki niche-freelance-alustasta:

Codeable

Koodattava - freelance-alustaCodeable on freelancer-alusta WordPress-taitojen tarvitsejille. Codeable -sivulta löydät WordPress-asiantuntijoita, jotka voivat auttaa sinua WordPressiin liittyvissä kysymyksissä (vieraile verkossa).

Tämän lisäksi muutama bloggaaja on sanonut tästä:

Ensin, tee tutkimuksesi. Tutustu heidän portfolioonsa ja käy keskustelu varmistaaksesi, että freelancerit voivat tehdä sen, mitä palkkaat heille. Toiseksi, aseta selkeät lyhyet ja selkeät määräajat. Aseta määräaika aina muutama päivä ennen kuin tarvitset sisältöä antaaksesi heijastushuoneen. – Sharon Hurley Hall

Etsi kokeneita freelancereita, joilla on oikeat taidot työhösi. – Bill Acholla

Älä unohda haastatella heitä. – Joe Kok

4. Lajittele freelancereita ja haastattele heitä

Se on totta, älä unohda haastatella valittua ehdokasta!

Koska saat todennäköisesti paljon kiinnostusta asemaasi tai projektiisi, sinun kannattaa haastatella lopulliset ehdokkaasi ennen palkkaamista kenellekään. Tässä on muutama kysymys, joita voit kysyä ennen päätöksentekoa:

 • Kuinka viimeinen asiakas arvioisi sinua?
 • Mikä on tyypillinen läpimenoaika?
 • Kuinka pidät minut ajan tasalla??
 • Missä aikavyöhykkeessä työskentelet?
 • Kuinka näet tämän aseman pitkällä aikavälillä??

Kiinnitä huomiota heidän vastauksiinsa ja älä oleta, että hakijoilla on sama työkulttuuri kanssasi. Näillä peruskysymyksillä voit oppia lisää ehdokkaista ja luoda perustan paremmille ulkoistamissuhteille.

Vastaajamme lisävinkkejä tästä aiheesta ovat:

Ota aikaa tarkkailla ihmisiä perusteellisesti. Kun palkkaat freelance-sivustoilla – ja varsinkin kun palkkaat kirjoittajia – joutut usein tilanteisiin, joissa jaetut näytteet eivät ole oikeastaan ​​asioita, jotka hakija on kirjoittanut. Tulet törmäämään myös skenaarioihin, joissa hakijat jakavat näytteitä kirjoittamistaan ​​asioista, mutta joku on muokannut niitä niin voimakkaasti, että lopulliset luonnokset eroavat yöllä ja päivällä alkuperäisistä artikkeleista. – Tabitha Naylor

Pidän parempana palkata muutama ja antaa sitten heille kaikille sama tehtävä löytää paras joukosta valittujen joukossa. Varmista myös, että työnkuvauksessa on jotain outoa suodattaaksesi pois ne, jotka eivät lue koko juttua (esim. Aloita saatekirjeesi Irlannin pääkaupungista) – Khalid Farhan

5. Luo pitkäaikainen suhde

Freelancerin palkkaaminen on vähän työtä, joten se ei ole jotain, jota haluat toistaa aina, kun tarvitset jonkin tehtävän. Pitkäaikaisten suhteiden luominen näihin työntekijöihin on arvokasta.

Jos haluat luoda pitkäaikaisen suhteen freelancereihin, tässä on joitain tilastoja, jotka sinun on oltava tietoinen. Mukaan MBO-kumppanit, freelancerit odottavat asiakkaaltaen enemmän kuin rahaa, esimerkiksi:

 • Jotta heidän työnsä arvostetaan – 96%
 • Hallinta aikataulunsa suhteen – 89%
 • Hallinta heidän työstään – 88%
 • Kohdellaan joukkueen jäsenenä – 83%

Lyhyesti sanottuna, sinun on luotettava heidän asiantuntemukseensa.

Tässä on joitain ylimääräisiä ajatuksia yhdeltä vastaajista:

Kun palkkaat ketään, ajatelkaa pitkällä aikavälillä. Älä ota ketään vain 1 tai 2 kuukaudeksi (tai 1 tai 2 projektiksi). Harjoittele heitä, opi heiltä ja yritä pitää heidät mahdollisimman pitkään. Sen lisäksi, että se rakentaa terveellisempiä suhteita, he ottavat työsi todella vakavasti. – Anil Agarwal

6. Älä tee päätöstä yksin hintaan perustuen

Freelancerin käyttäminen voi olla edullinen tapa saada työtä blogiisi, mutta se ei tarkoita, että valitset halvimman vaihtoehdon. Sen sijaan haluat kokeneita freelancereita, jotka pystyvät vastaamaan tarpeitasi.

Saatat löytää satunnaisen freelancerin, joka pystyy ratkaisemaan ongelmasi puolet hinnasta kokenut henkilö. Mutta todennäköisyys, että ratkaisun tulos on myös selvästi vähemmän ammattimainen.

Tätä sanoo yksi kyselyyn vastanneista asiasta:

Sama kuin ‘osta mukavasti, joten et osta kahdesti’ – palkkaa hyviä freelancereita, joten et kuluta enemmän huonojen töiden korjaamiseen. – Suraya

Tarvitsetko apua freelancereiden palkkaamisessa? Älä tee päätöstäsi pelkästään hinnan perusteella. Opi miksi. Kerro ystävälle

Lopulliset ajatukset

Kaikki yritykset (bloggaaminen on liiketoimintaa) eivät ole innokkaita palkkaamaan freelancereita, mutta et voi tehdä kaikkea itse ja odottaa saavasi minuutti päivässäsi. Onneksi tekniikka on luonut perustavanlaatuisen muutoksen lähestymistapaan työhön, mikä tarkoittaa, että voit saada laadukasta apua blogiisi edulliseen hintaan.

Katsotaanpa kuitenkin, mitkä ovat syyt, joiden vuoksi bloggaajat eivät palkkaa freelancereita:

Kirjoittaminen on minulle niin helppoa ja hauskaa, että teen sen itse. Olen kirjoittanut yli 10000 artikkelia online-urani aikana, joten kirjoitan ilmaiseksi ja helposti – Ryan Biddulp

Uskon, että aitous on avain menestykseen, varsinkin kun puhumme sisältömarkkinoinnista. Suosittelen, että bloggaajat julkaisevat viestejä, joissa kerrotaan heidän kokemuksistaan, mielipiteistään ja tiedoistaan. Ja siksi en kannata satunnaisten freelancereiden palkkaamista sisältötarpeitasi varten. – Shane Barker

Yleisö on älykäs. He huomaavat pienimmänkin sävymuutoksen ja näennäisesti aitouden puutteen. Minulle on tärkeää kertoa totuuteni ja se on jotain saavutettavissa palkkaamalla freelancereita. – Rhode InStyle

En tarvitse sitä tällä hetkellä. Aion tulevaisuudessa ja olen huolissani siitä, että vie liian paljon aikaa kouluttaa heidät tarvitsemani. – Ileane B. Smith

Budjettirajoitus ja kirjoituksen laatu – Yan Jian

Koska voisin tehdä sen itse. – Wong Zhi Xin

Vaikka olisitkin yksi niistä, jotka ovat vastustuskykyisimpiä freelancerin palkkaamisessa, näiden tulosten tulisi olla ajattelutapaa. Kumppanisi käyttävät yhä enemmän online-alustoja ja muita resursseja yhteydenpitoon ammattilaisten kanssa verkkosivustojensa laadun parantamiseksi ja sivuston kävijöiden yleisen kokemuksen parantamiseksi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map