Kysely: onko ylläpitämä WordPress-hosting lisäkustannuksia?

Maksaminen hallinnoiduista WordPress-isännöintipalveluista voi olla kallista, mutta onko se todella arvoista, jos olet pienten ja keskisuurten yritysten omistaja tai bloggaaja?


WordPressin käyttövoiman ollessa 31,9% Internetistä ja suositumpi yritysten omistajien ja bloggaajien keskuudessa, ei ole yllättävää, että jotkut ihmiset mieluummin ylimääräistä hoitoa, kun kyse on isännöintipalveluista.

Kaikkia hallittuja WordPress-isännöintipalveluita ei kuitenkaan luoda yhtäläisiä, ja joillekin käyttäjille se ei ehkä edes ole sen arvoista. Tämän pohjan saamiseksi päätimme suorittaa kyselyn, jossa käyttäjiä kysyttiin heidän mielestään hallitun WordPress-isännöinnin kustannuksista.

Lisäksi sukellamme myös muutamiin aiheisiin hallitusta WordPress-hosting-toiminnasta ja tekijöistä, joiden avulla voit selvittää, ovatko ne ylimääräisten kustannusten arvoisia vai eivät.

Sisällysluettelo

 • Tutkimuksemme 5 suurta takewaya
 • Suosittelemme ylläpitämää WordPress-majoitusta
 • Mitä tapahtui, kun ihmiset siirtyivät WP-isäntään
 • Onko hallinnoitu WP-hosting sopiva sinulle?
 • Kuinka valita: Asiantuntijan neuvoja

5 suurta otettavissa tutkimukseemme

Lähetimme äskettäin useille ihmisille kyselyn, jossa kysyimme, mitkä heidän ajatuksensa ja mielipiteensä ovat WordPress-palvelimen hallinnassa. Tulokset olivat vähintäänkin mielenkiintoisia.

1. 52,2% käyttäjistä sanoo, että WordPress-ylläpitäjä on hallinnoinut ylimääräisiä kustannuksia

Luuletko hallittu WP-isäntä lisäkustannusten arvoista?52,2% käyttäjistä pitää hallittua WP-isäntää ylimääräisten kustannusten arvoisena.

Yli puolet kyselyyn vastanneista väittää, että hallitut WordPress-isännöintipalvelut ovat ehdottomasti ylimääräisten kustannusten arvoisia. Syynä on, että saat ammatillista tukea ja kuratoituja palvelinsuorituskykyjä suuren määrän liikenteen käsittelemiseksi.

Kysely: 52,2% käyttäjistä uskoo hallittuun WP-isäntään lisäkustannusten arvoista. Napsauta Lähettää

2. Loput uskovat pystyvänsä tekemään sen itse

Vaikka yli puolet uskoo, että ylimääräinen tuki ja palvelimen suoritukset ovat ylimääräisten kustannusten arvoisia, loput uskovat, että se ei ole sen arvoista, koska heillä on tietoa käsitellä kaikki tekniset osat itse, kun ammattituki on turhaa..

3. Tuki on suurin huolenaihe useimmille käyttäjille

Tuki - suurin tekijä78,3% käyttäjistä sanoo, että tuki on WordPress-sivuston suurin huolenaihe.

Yksi käyttäjien isännöintipalveluiden suurimmista huolenaiheista on sen tarjoaman tuen laatu. Koska palvelun tarkoituksena on antaa ylimääräinen huomio yksityiskohtiin, hyvän tuen saaminen on luultavasti tärkein huomiokohta erityisesti kyselyn WordPress-käyttäjille.

4. Useimmat käyttäjät maksavat vähintään 6 dollaria kuukaudessa ja enemmän ylläpidosta

Web-isäntäkustannukset60,9% käyttäjistä maksaa yli 15 dollaria kuukaudessa isännöinnistään.

Ainakin 82,6% tutkimuksen käyttäjistä maksaa tällä hetkellä vähintään 6 dollaria kuukaudessa ylläpitääkseen verkkosivustojaan. Tämän ei pitäisi tulla yllätyksenä, koska suurin osa jaetusta isännöinnistä, pienyritysten isännöinnistä ja WordPress-isännöintipalveluista kuuluu kyseiseen hintaluokkaan.

# 5: Käyttäjät valitsevat hallitun WordPress-isännöinnin, jos he eivät voi tehdä sitä itse

Jos heillä ei ollut tietoa tai aikaa käsitellä teknisiä näkökohtia itse, suurin osa käyttäjistä valitsee hallittujen WordPress-isännöintipalveluiden käytön.

Suositeltava ylläpidetty WordPress-hosting

1. Kinsta

Kinsta on nimi, joka monien tulisi tuntea, vaikka niiden markkinarako onkin erityinen. Ne palvelevat vain WordPress-käyttäjiä, jotka haluavat huippuluokan suorituskyvyn mistä tahansa hinnasta. Tältä osin se on saanut valtavan maineen yritystason käyttäjien keskuudessa, ja sitä suosittelee myös pitkälle kehitetyt kehittäjät.

Yhden WordPress-sivuston isännöinti ~ 20 000 käyntiä ja 10 Gt levytilaa maksaa 300 dollaria vuodessa.

Käy Kinsta

2. WPX-hosting

WPX-hosting tarjoaa vain kaksi asiaa – nopean WordPress-isännöinnin ja verkkotunnusten. Heidän pilvipohjainen isännöintinsä toimii WPX Cloudilla, mukautetulla CDN: llä, joka yhdistää antamaan käyttäjille parhaan mahdollisen WordPress-suorituskyvyn. Tunnetut bloggaajat ovat suositelleet tätä isäntää aiemmin, ja se esiintyi hyvin ReviewSignal-testeissä.

Ensi-tasosuunnitelma WPX: ssä, jonka avulla voit ylläpitää jopa viittä verkkosivustoa, joissa on 10 Gt: n tallennustila, maksaa 20,83 dollaria / kuukausi, kun maksetaan vuosittain.

Käy WPX-hosting-palvelussa

Mitä tapahtui, kun ihmiset siirtyvät hallittuun WP-isäntään?

Menestystarina # 1: WHSR + WP -moottori

WP-moottori on yksi parhaista WordPress-hosting-yrityksistä ja olen henkilökohtaisesti kokeillut heidän palveluitaan. Yksi asia, joka erottui, oli heidän palvelinohjelmistonsa, joita olemme tapanneet isännöidä siskoissivustoillemme Web Hosting Secret Revealed (WHSR).

Aika ensimmäisen tavun (TTFB) tulokseen WebpageTest näyttää 224 ms

Palvelimen nopeustesti Bitcatchassa osoittaa hyvää tulosta – suurimmaksi osaksi 250 ms tai vähemmän

Meillä ei ole ollut mitään muuta kuin uskomattomia tuloksia ylläpitämällä käyttöaikaa yli 99%, TTFB (aika ensimmäiseen tavuun) alle 250 ms ja saamalla A + -arvon Bitcatcha Speed ​​Testissä.

Kaikki nämä esitykset tarvitsematta tehdä ylimääräisiä hienosäätöjä tarkoittaa, että WP Engine -palvelin on optimoitu WordPress-verkkosivustoille.

Menestystarina # 2: Intelisys + LiquidWeb

Emme ole ainoat hyötyneet siirtymisestä WordPressiin keskittyneempään isännöintiin. Intelisys on toinen yritys, joka parani huomattavasti palvelinten suorituskyvyn suhteen siirtyessään hallittuun WordPress-isännöintiin LiquidWeb.

Mutta se menee myös pidemmälle kuin vain tekninen näkökohta. LiquidWeb tarjosi myös kattavaa tukea Interlisysille 24 tuntia, 7 päivää viikossa osana heidän pakettiaan. Tämä antoi Interlisysille luottamuksen ja kyvyn keskittyä työhönsä huolehtimatta teknisistä kysymyksistä.

Hallitaan WordPress-hosting-palvelua sinulle?

Joo:

Hallittu WordPress-isäntä sopii sinulle, jos etsit…

1. Nopeus

Hallittujen WordPress-isäntien optimointitapa tekee WordPress-verkkosivustojen suorittamisesta täydellisen. Vaikka tarkalla nopeudella on taipumus vaihdella, odotat parempaa suorituskykyä verrattuna jaettuun isännöintiin.

Kinsta-palvelimen sijainti Jotkut hallinnoidut WordPress-isännöinnit tarjoavat useita datakeskuspaikkoja, joista voi olla apua parantamalla latausnopeutta, jos kohdistat tiettyihin paikkoihin (ts. Aasia, Eurooppa, Yhdysvallat jne.). Esimerkiksi Kinsta tarjoaa 20 erilaista datakeskuksen sijaintia joita on saatavana ympäri maailmaa. Tällä tavalla voit valita yleisöllesi parhaiten sopivan datakeskuksen.

2. WordPressiin keskittyneet työkalut

Ilmaisista teemoista monitoimilaitteisiin, kuten JetPack, voit odottaa runsaasti WordPress-erityisiä saatavana käytettävissänne.

3. WordPress-tuki

Koska käytät WordPressiä, on todennäköistä, että tarvitset WordPress-asiantuntijoita auttamaan sinua. Hallitussa WordPress-isännöinnissä kaikki tuki ovat WordPress-aiheisiin liittyviä asiantuntijoita, jotka voivat auttaa sinua.

4. Kehittäjäystävällinen ympäristö

Jos olet kehittäjä tai olet kiinnostunut harkitsemaan verkkosivustosi, hallitut WordPress-isännät tarjoavat joukon työkaluja, jotka ovat kehittäjäkeskeisiä. Joten jos haluat tehdä mukautettuja muokkauksia tai pelata järjestelmääsi, voit tehdä sen huolehtimatta verkkosivustosi tuhoamisesta..

Ei:

Vaikka hallittu WP-isäntä kuulostaa utopialta monille, on syitä, että tämäntyyppiset palvelut eivät ole oikeita verkkosivustollesi. Tässä ovat hallitun WordPress-isännän kaksi suurinta haittaa.

1. Hinta

Kaikkialla hallittu WordPress-isännöinti on kalliimpaa kuin jaetut isännöintipalvelut. Tämä voi olla budjetin ulkopuolella vain aloittaville bloggaajille tai verkkosivustojen omistajille.

2. Vain WordPress

Kuten nimestä voi päätellä, hallittu WordPress-hosting on tarkoitettu vain WordPress-verkkosivustoille. Jos aiot kokeilla toista CMS: ää, joudut aloittamaan uudestaan ​​tyhjästä.

Kuinka valita: mitä pitää ylläpitää ylläpitämään WordPress-isäntään

Kuten kyselymme tuloksista näet, on olemassa useita mielenkiintoisia tilastoja käyttäjistä ja siitä, kuinka he näkevät hallitut WordPress-isännöintipalvelut.

Mutta entä sinulle?

Olitpa pienyritys tai kasvava bloggaaja, voisitko perustella hallitun WordPress-isäntäpalvelun hintamerkin?

Vastaus: Kaikki riippuu verkkosivustosi tarpeista.

Joten, ennen kuin sitoudut hallittuun WordPress-isännöintisuunnitelmaan, on parasta pohtia seuraavia tekijöitä, joiden avulla voit päättää, ovatko ne ylimääräisten kustannusten arvoisia.

1. Aika ja tieto

Tämä on usein suurin ratkaiseva tekijä hallitussa WordPress-isännöinnissä vai ei ja onko niiden arvoinen maksaa vähän enemmän kuin tavalliset WordPress-isännöintisuunnitelmat.

Jos olet joku, joka kykenee ja tuntee WordPress-isännöinnin, kertoimet ovat, sinun ei tarvitse palkata jotakuta muuta huolehtimaan teknisistä näkökohdista.

Suuri osa kyselyyn osallistujista käsittelee itseään mielellään verkkosivuillaan ja uskoo, että WordPress-palvelimen hallinta ei ole ylimääräisen arvon arvoinen, jos he voivat tehdä sen itse.

Jos sinulla ei kuitenkaan ole tätä teknistä tietotaitoa tai sinulla ei vain ole aikaa ylläpitää WordPress-verkkosivustoa tehokkaasti, hallittu WordPress-isännöintipalvelu voi auttaa sinua huolehtimaan kaikista teknisistä yksityiskohdista..

Olen jo tottunut WordPressiin ja pystyn hallitsemaan suurinta osaa siellä olevista asioista. Olen toiminut web-suunnittelussa / kehittämisessä vuosia ja minulla on harvoin ongelmia näinä päivinä. Mutta mielestäni niille, jotka ovat uusia WordPressin kanssa ja joilla ei ole paljon kokemusta ylläpitämistä WordPress-hosting-verkkosivustoista, voisi olla hyötyä. – Marina Barajeva

Hyvää missä olen! Olen omalla palvelimella HostGatorin kanssa. Nautin tämän palvelun vapaudesta, monipuolisuudesta ja nopeudesta. – Erik Emanuelli

Minulla henkilökohtaisesti on tarpeeksi teknisiä taitoja hallita kaikkea isännöintiäni itse. En myöskään ole WordPress-alustan fani, enimmäkseen heidän myydyn kaupallistamismallin vuoksi. – Aleksey Weyman

2. Verkkosivuston liikenne

Oletetaan, että sinulla on WordPress-blogi tai verkkosivusto ja se kasvaa valtavasti ja liikenne kasvaa voimakkaasti. On todennäköistä, että hallitun WordPress-isännöinnin käyttö saattaa olla sinulle parempi valinta.

Tavallisesti jaetut isännöintisuunnitelmat eivät yleensä pysty käsittelemään valtavaa määrää liikennettä, koska palvelimen resurssit jaetaan muiden käyttäjien kanssa. Joten, jos olet käyttänyt kaikki verkkosivustollesi osoitetut resurssit, loput hitaasta lataussivusta ja sinun on päivitettävä toiseen suunnitelmaan.

Ohjatulla WordPress-isännöinnillä käytettävissäsi oleva palvelinresurssien määrä voi auttaa sinua käsittelemään valtavasti tulevaa liikennettä.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että jos et saa yhtä suurta liikennettä jatkuvasti, maksat periaatteessa ylimääräisiä palvelinresursseista, joita et aio edes käyttää.

On tärkeää olla tietoinen verkkosivustosi liikenteestä ja toiminnasta, jotta ymmärrät paremmin, mitä palvelinresursseja WordPress-verkkosivustosi tarvitsee.

Mielestäni se riippuu liikenteen tasosta. Harkitsen ehdottomasti ylimääräisen maksamista, kun verkkosivustoni saa säännöllisesti runsaasti liikennettä, jota jaettu hosting ei tue ja joka ei ole WordPressin optimoitu käsittelemään sitä. Uskon, että hyvien hosting-palvelujen tarjoajien jaetut hosting-paketit ovat useimmille bloggaajille riittäviä, ja hallinnoidun WordPress-isännöinnin lisäkustannusten maksaminen ei ole heille kustannustehokasta. Henkilökohtaisesti en maksa ennen kuin näen säännöllisen kurkistuksen sivuston liikenteessä. – Harpreet Siddhu

Ylläpito WordPress-hosting-paketit ovat yleensä kalliimpia kuin perinteiset jaetut hosting-tarjoukset. Haluat ehkä harkita liikennetilastosi ja verkkosivusi kokoa ennen kuin valitset tämän isännöintipalvelun. Suurimmaksi osaksi jaetut hosting-resurssit riittävät pienemmille blogeille. – Devesh Sharma

3. Huolet isäntäyrityksestä

Kyselyssämme luetelimme joukon huolenaiheita, joista käyttäjät voivat valita (ja he voivat valita useamman kuin yhden vaihtoehdon), kun kyse on WordPress-verkkosivuston huolenaiheista..

Tässä ovat tulokset, jotka alkavat vähiten suurimmista huolenaiheista:

 1. 78,3% käyttäjistä valitsi tuen suurimmaksi huolenaiheeksi WordPress-verkkosivustoille.
 2. 69,6% äänesti yhtä mieltä siitä, että turvallisuuden ja nopeuden optimointi on suuri huolenaihe.
 3. 30,4% on huolissaan WordPress-verkkosivuston ylläpidosta.
 4. Loput olivat asioita, joista käyttäjät vähiten tai eivät olleet huolissaan WordPress-sivustoista, kuten uusimiskustannukset, SSL-tuki, WHM ja cPanel-käyttöliittymä.

Tässä on se asia, että jos jaat paljon huolenaiheita kyselyyn osallistujien kanssa, kirjautuminen hallittuun WordPress-isännöintiin auttaa lievittämään monia huolenaiheita..

Ensinnäkin hallitsemalla WordPressillä on paljon etuja verrattuna perinteisiin jaettuihin hosting-suunnitelmiin, kuten parempi tietoturva, nopeus ja asiakastuki..

En koskaan palaa tavanomaiseen jaettuun isännöintiin. Ensinnäkin kukaan säännöllinen jaettu isäntä ei pystyisi käsittelemään liikennettä. Ja se on uskomattoman tärkeää.

Mutta vaikka olisinkin käynnistänyt sivuston tyhjästä, menisin silti hallinnoidun WordPress-isännän kanssa, koska kaikki muu on myös paljon parempi. Erityisesti tuki.

Esimerkiksi isännöin BloggingWizard.com-palvelua WPX Hosting -palvelun avulla. He vastaavat useimpiin tukilippuihin 10 minuutissa ja palvelimet ovat nopeita.

Jaetulla isännällä on oma paikkansa, ja he ovat hyvä vaihtoehto, kun olet budjetissa, mutta he eivät aina ole yhtä hyviä kuin mitä ne vaikuttavat pintaan. – Adam Connell

(Ei siirry takaisin tavanomaiseen jaettuun isännöintiin), koska Ylläpito on parempi minun kaltaiselle kiireiselle bloggaajalle. – Ryan Biddulph

4. Valmistautuminen verkkosivustojen kasvuun

Tekijä, joka sinun on otettava huomioon WordPress-isännöinnissä, on se, pystytkö skaalaamaan isännöintisuunnitelmasi verkkosivustosi kasvaessa. Jos käytät jaettua hosting-suunnitelmaa, useimmiten et ole kiinni palvelinresursseista, joilla on vain vähän tilaa skaalautuvuudelle.

Hallitsevassa WordPress-isännöinnissä sinulla on parempi skaalautuvuus verkkosivustollesi verrattuna jaettuun hosting-suunnitelmaan.

Jos sinulla on WordPress-verkkosivusto, jolla on paljon kävijöitä, kertoimet ovat, että haluat mahdollisuuden skaalata palvelinresursseja tarpeen mukaan. Suosittelen ehdottomasti menestymään WordPress-hallintaan, jos olet valmis maksamaan vähän enemmän.

Kyllä, harkitsen maksamaan enemmän hallinnoidusta WordPress-isännöinnistä. Ylläpito WordPress-hosting on yleensä tehokkaampaa ja hienosäädetty toimimaan WordPressin kanssa. Toinen tärkeä etu on, että siellä on usein parempi skaalautuvuus kasvamiseen kuin jaetussa isännöinnissä. Verrattuna hallittuun WordPress-isännöintiin yleiseen jaettuun isäntään, kuten turvallisuuteen, nopeuteen ja parempaan tukeen, on enemmän etuja.

Sitten voit kysyä, tarvitsevatko kaikki hallittua WordPress-isännöintia? Vastaukseni siihen on: Ei, kaikkien ei tarvitse käyttää WordPress-isännöintiä?

Jos sinulla on käynyt WordPress-verkkosivusto, haluat enemmän skaalautuvuutta ja olet valmis maksamaan vähän enemmän, suosittelen hallittua WordPress-hosting-palvelua.

Jos olet aloittelija, aloittelija-bloggaaja, ehkä sinulla on pieni blogi? Se toimii erittäin hyvin jaetun palveluntarjoajan kanssa, joka maksaa pari taalaa kuukaudessa.

Voisitko maksaa ylimääräistä hallinnoidusta WordPress-isännöinnistä? Kyllä olisin! Ylläpito WordPress-hosting on ehdottomasti parempi ratkaisu kuin jaettu hosting. – Peter Nilsson

5. WordPressin kohdistetut ominaisuudet

Yksi WordPress-keskittyneen isännöintipalvelun käytön eduista on, että niihin sisältyy yleensä ominaisuuksia, jotka hyödyttävät WordPress-verkkosivustosi suorituskykyä. Alla on joitain WordPressiin liittyviä ominaisuuksia, joita voit odottaa hallitusta WordPress-isännöintisuunnitelmasta.

WordPress-ominaisuudet:

Voit odottaa maksavan 19,95 dollaria kuukaudessa – 37,50 dollaria kuukaudessa hallitusta WordPress-suunnitelmasta, mutta yleisten ominaisuuksien, kuten ilmaisen SSL: n, lisäksi ne tarjoavat myös lisäominaisuuksia, kuten ilmaisen haittaohjelmien tarkistuksen ja poiston, yritystason DDoS-suojaus, ja ilmainen CDN.

Tavallisesti keskimääräinen jaettu hosting-yritys ei tarjoa näitä palveluja osana suunnitelmiaan. Sen sijaan käytät todennäköisemmin ulkoista palveluntarjoajaa tai palvelua saadaksesi kaikki nämä ominaisuudet (ja niillä on taipumus tulla kalliiksi!).

Ehdottomasti ei (siirrytään takaisin tavanomaiseen jaettuun isännöintiin), minulla ei ole aikaa sotkea sitä, ja suorituskyky on tyypillisesti huonompi. – Shane

En todennäköisesti harkitse siirtymistä takaisin tavanomaiseen jaettuun isännöintiin (hallitusta WordPress-isännöinnistä), ellei budjetti ole loppunut. Jaettu hosting on hieno pienille blogeille, joissa budjetti on tärkein huolenaihe ja resursseilla ei ole paljon merkitystä. Mutta jos sinulla on yritys- tai ammatillinen verkkosivusto, itsellesi hallitun isännöinnin saaminen antaa sinulle mielenrauhan, täyden hallinnan blogiisi ja lisää resursseja.- Ammar Ali

(Ei siirry takaisin tavanomaiseen jaettuun isännöintiin) Yksinkertaisesti siksi, että Ylläpito WordPress-hosting on turvallisempi ja paremmin viritetty suorituskykyyn kuin perinteinen jaettu hosting. – Abhijit Rawool

Lukea että Onko hallinnoitu WordPress-isäntä ylimääräisen hinnan arvoinen? päällä Quora

Lukea että Onko hallinnoitu WordPress-isäntä ylimääräisen hinnan arvoinen? päällä Quora

Lukea että Mitkä ovat WordPress-sivuston hosting-huolet? päällä Quora

Yhteenveto

Ylläpito WordPress-isännöinti voi olla erinomainen arsenaali, mutta vain jos verkkosivustosi vaatii. Jos täytät kaikki tarvittavat vaatimukset, on ehdottomasti ylimääräisten kustannusten arvoinen mennä hallittuun WordPress-isännöintisuunnitelmaan. Bill Acholla, Maddy Osman, Bridget M Willard, James Hunt, ja Marsha Kelly kuuluvat verkkosivustojen omistajiin / bloggaajiin, joiden mielestä Ylläpito WordPress-isäntä on ylimääräisten kustannusten arvoinen.

Jos olet kuitenkin aloittamassa ja silti pieni blogi tai verkkosivusto, niin ei ehkä kannata kuluttaa siihen paljon rahaa. Janice Wald, Bill Gassett, Adrian Jock, ja Ashley ovat osallistujien joukossa, jotka eivät maksaisi ylimääräistä hintaa siitä.

Bottom line, kaikkien ei tarvitse käyttää WordPress-hallinnoitua isännöintiä, mutta jos käytät, se on ehdottomasti sen arvoista!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map