23 Mënyra të zgjuara për të fituar para Blog-un tuaj

Për mua, bukuria e biznesit në internet është se ju mund të 1) të jetoni kudo me një lidhje interneti dhe 2) nuk ka asnjë kapital për të ardhurat tuaja.


Akoma, shumë njerëz luftojnë për të fituar para në internet dhe fitojnë një pagë jetese prej saj.

Kështu Jerry përgatiti një udhëzues të shkëlqyeshëm si për të fituar Blogging para, përfshirë mënyrën e fillimit të një blogu, zgjedhjen e një ngrohtë dhe drejtimin e trafikut drejt tij.

Për të plotësuar udhëzuesin e Jerry-it, ky artikull do t’ju mësojë 23 mënyra për të fituar para atë trafik. Ashtu siç është e rëndësishme të diversifikoni investimet tuaja, është e rëndësishme të diversifikoni të ardhurat tuaja.

Kjo është kështu që nëse ndonjë rrjedhë e të ardhurave shkon në jug, do të keni të tjerë të bien përsëri.

Plus, kush nuk ka mundur të përdorë pak para (ose shumë) më shumë para?

Le të fillojmë:

Contents

1. Shkruani një Ebook

Shitja e një ebook është një teknikë klasike e fitimit të parave.

Ebooks ofrojnë një ton përfitimesh:

 • Për t’i krijuar ato, gjithçka që ju nevojitet është njohuria që keni tashmë
 • Librat e paguar ndërtojnë autoritetin tuaj si ekspert
 • Ju mund t’i shesni ato në platforma të shumta (si Amazona dhe Payhip)
 • Ata mund të bëhen burime të shkëlqyeshme të të ardhurave pasive
 • Ata mund të bëjnë shtesa efektive në gypin tuaj të shitjeve si oferta me vlerë më të ulët

Shumë ekspertë filluan të krijojnë një emër për veten e tyre me një ebook. Remit Sethi, themelues i Do t’ju mësoj të jeni të pasur dhe një nga ekspertët kryesorë në biznesin në internet, i shitur librin e tij të parë për 4,95 dollarë.

Ishte titulluar “Udhëzimi i Ramit për 2007 për Kicking Ass”.

Imazhi 1 Ebook 1

Ajo ebook çoi në një New York Times Shitësi më i mirë dhe 14 produkte premium të ndryshëm që e bënë atë në një person shumë të pasur – të gjitha plotësisht në internet dhe kryesisht të shitura përmes blogut të tij.

Këtu është procesi që unë ndjek për shkrimin ebooks:

 1. Zgjidhni një temë. Shkruani për diçka që audienca juaj dëshiron të mësojë, por nuk mund të mësohet në një postim të vetëm në blog. Shumë janë të gatshëm të paguajnë për një ndalesë të këtyre informacioneve.
 2. Krijoni një skicë. Kjo do të ndihmojë në organizimin e ideve tuaja ndërsa shkruani.
 3. Blloko kohën çdo ditë për të shkruar. Mos të jetë personi që fillon një ebook dhe kurrë nuk e mbaron atë. Bllokoni një orë çdo ditë, dy orë, 15 minuta – nuk ka rëndësi se sa kohë. Thjesht shkruaje.
 4. Transferoni atë në një shabllon të mirë në kërkim të librit. Këtu janë disa nga HubSpot.
 5. Hartoni një mbulesë (unë përdor Canvaose paguani dikë për ta bërë atë (Fiverr).
 6. Photoshop mbulesën tuaj në një imazh 3D ebook. Pat Flynn bashkuan një video e shkëlqyeshme se si ta bëni këtë.

Mbarove! Tani promovojeni atë në përmbajtjen e zemrës suaj.

2. Krijoni një kurs

Hapi tjetër logjik për shumicën e blogerëve është krijimi i një kursi.

Ndërsa ju ndoshta ofroni një ton me vlerë të lirë në blogun tuaj, një kurs mund të marrë të ardhurat tuaja në një nivel krejt të ri.

A nuk mendoni se njerëzit do të paguajnë për këtë njohuri? Mendohu perseri.

Këtu janë 5 arsye pse njerëzit do të blinin kursin tuaj:

 1. Ata duan rezultatet që blogu juaj mëson, por më shpejt.
 2. Ata duan informacione për bonusin që nuk i ofroni në blog.
 3. Ata duan të mbahen me dorë gjatë procesit.
 4. Ata duan më shumë akses tek ju, qoftë përmes postës elektronike, bisedave telefonike, ose webinareve ekskluzive.
 5. Ata ju besojnë mjaftueshëm (përmes vlerës së lirë që ju ofroni në blogun tuaj) për të blerë kursin tuaj dhe e dinë se ata ndoshta do të marrin vlerën e parave të tyre.

Këtu keni një udhëzim të shpejtë për krijimin e kurseve:

Sigurohuni që informacioni jeni paketimi së bashku qëndron mbi përmbajtjen e blogut tuaj. Kjo është arsyeja përfundimtare që ata do të blejnë një kurs nga ju. Ata po fitojnë edhe më shumë vlerë sesa mund të marrin përmes blogut tuaj.

Hartoni hapa logjikë që ata të arrijnë objektivat e tyre. Këto zakonisht ndahen në “module”. Secili modul përmban një hyrje të shkurtër, informacionin thelbësor dhe një farë mënyre për të ndihmuar studentët tuaj të ndërmarrin veprime.

Për t’i bërë ata të ndërmarrin veprime, krijoni fletë veprimi të shkarkueshme që përshkruajnë saktësisht se çfarë duhet të bëjnë për të përfunduar atë modul.

Incorporate video. Shumica e kurseve në internet përfshijnë mësuesin që flet para një aparati fotografik. Nëse nuk jeni të kënaqur duke e bërë këtë, regjistroni zërin tuaj dhe përdorni rrëshqitje për të shfaqur informacionin.

Studentët tuaj do të marrin informacionin me dy mënyra: gojarisht dhe vizualisht. Kjo do t’i ndihmojë ata të ruajnë informacionin, të marrin rezultate më të mira nga kursi juaj dhe t’i referohen më shumë njerëzve.

Provoni këto shërbime për të pritur kursin tuaj:

3. Promovoni produktet e Filialit në Postimet tuaja

Nëse tashmë po diskutoni dhe rekomandoni produkte dhe shërbime për audiencën tuaj, pse të mos bëni para nga njerëzit që ju referoni?

Nuk i kushton asgjë lexuesve tuaj, dhe ju fitoni një komision sa herë që njëri prej tyre blen produktin.

Marketingu i filialeve mund të jetë një burim i shkëlqyeshëm i të ardhurave për pak punë shtesë. Shikoni këto ide për përfshirjen e shitjeve të anëtarëve në të ardhurat tuaja:

Ideja # 1: Gjeni mundësi në përmbajtjen tuaj aktuale

Së pari, kaloni në artikujt që keni botuar tashmë dhe kërkoni produkte ose shërbime që keni përmendur. Pasi t’i gjeni, thjesht shkoni në secilën faqe në internet dhe kërkoni një faqe “Affiliates”.

Pastaj ndiqni udhëzimet për t’u bërë një bashkëpunëtor. Pasi të bëheni një, zakonisht do të merrni një ID unike të ndjekjes për të vendosur në fund të secilës URL.

Kur një vizitor klikon në atë URL me ID tuaj dhe blen produktin, ju do të fitoni para.

Ideja # 2: Gjeni mundësi në produktet / shërbimet që përdorni

Bëni një listë të çdo produkti dhe shërbimi që përdorni. Unë përdor shumë softuer në internet që kanë të bëjnë me biznesin tim. Këto mund të jenë mundësi të mëdha për të ardhura nga bashkëpunëtorët.

Shkoni në faqen e internetit të secilit produkt dhe shihni nëse ato kanë një faqe Filialin. Nëse ata e bëjnë këtë, regjistrohuni për programin.

Meqenëse ende nuk keni përmbajtje për këto, do të duhet të krijoni disa. Ja çfarë sugjeroj:

 1. Shënoni sesi përdorni produktin ose shërbimin. A ju ndihmon të drejtoni punën tuaj? Ju ndihmon me SEO? A ju ndihmon të arrini tek blogerët me ndikim?
 2. Krijoni një tutorial të postimit në blog që i mëson audiencës suaj se si të arrini të njëjtat rezultate duke përdorur atë produkt ose shërbim.
 3. Lidhni me produktin ose shërbimin dhe shtoni ID tuaj unike të ndjekjes.
 4. Promovoni atë postim për audiencën tuaj, në mediat sociale dhe çdo qendër në internet të mbushur me njerëz që mund të dëshirojnë të njëjtat rezultate.

Ju po u mësoni njerëzve informacione të dobishme falas dhe do të merrni para në këmbim.

Ideja # 3: Gjeni mundësi në produktin / shërbimet që dëshironi të përdorni

Dëshironi të përdorni një produkt të caktuar, por nuk mund ta përballoni atë? Po sikur të mund t’i ktheni paratë tuaja në një kohë relativisht të shkurtër?

Nëse produkti ka një program bashkëpunimi, kjo është një mundësi reale.

Së pari, bëni një listë të produkteve / shërbimeve që dëshironi të përdorni. Pastaj shkoni në faqet e tyre të internetit dhe shikoni nëse ata kanë një program Filialin.

Nëse ata e bëjnë, bleni produktin dhe regjistrohuni. Pastaj përdorni atë, krijoni një studim / rast tutorial dhe promovoni postimin tek audienca juaj ashtu si keni bërë më parë.

Këto postime mund të qëndrojnë aktivë për një kohë të gjatë, duke ju sjellë të ardhura pasive për jetën e secilit artikull.

4. Promovimi i Produkteve të Filialit në një Autoresponder të Email-it

Email-i është një mjet i fuqishëm i marketingut. Oneshtë një nga kanalet e pakta që njerëzit kontrollojnë çdo ditë dhe janë të gatshëm për t’u shitur në.

Një autoresponder me email është një sekuencë e automatizuar e postave elektronike që u dërgohet njerëzve kur të regjistrohen në listën tuaj të emailit.

Këtu janë shërbimet e mia të preferuara:

 1. AWeber
 2. MailChimp
 3. ConstantContact

Të dy ata ju lejojnë të vendosni një autoresponder.

Ashtu si promovimi i produkteve partnere në blogun tuaj, promovimi i këtyre produkteve në një autoresponder me email mund të gjenerojë të ardhura pasive për ju.

Ju ose mund t’i promovoni ato drejtpërdrejt në email ose të krijoni mësime postare në blog dhe t’i promovoni ato. Sido që të jetë, ekziston mundësia për të fituar para.

Ja çfarë ju sugjeroj me autorizimin tuaj:

 • Filloni disa postë elektronike të para me përmbajtje të dobishme që nuk shesin asgjë. Kjo do t’ju ndihmojë të vendosni besim me pajtimtarët e rinj.
 • Spërkatni mesazhe elektronike në ndërtimin e marrëdhënieve, si të pyesni pajtimtarët tuaj nëse mund t’i ndihmoni ata me ndonjë gjë. Kjo gjithashtu do të krijojë besim dhe do të zvogëlojë abonimet.
 • Kur promovoni produktin, përqendrohuni në rezultatet që ata mund të marrin dhe jo në vetë produktin. Nëse keni marrë rezultate duke e përdorur atë, sigurohuni t’i shpjegoni ato në detaje. Kjo do të bëjë shitjen për ju.

5. Shitet Reklamat me Email

Nëse keni një listë të konsiderueshme të postës elektronike, është trafiku që mund të futni sa herë që dëshironi. Alsoshtë gjithashtu plotësisht nën kontrollin tuaj.

Ju mund të ofroni për të promovuar përmbajtjen e njerëzve të tjerë në listën tuaj të emailit në këmbim të një pagese. Kjo kërkon pak përpjekje shtesë nga ana juaj, dhe ju mund të filtroni përmbajtjen që po promovoni për t’u siguruar që është në nivelin më të lartë.

Këtu është një promovim i ngjashëm që Matthew Woodward ofron:

Matthew Woodward

Bëni të ditur pajtimtarët tuaj se mund të promovoni postimet e njerëzve të tjerë tek ata. Mbani një politikë transparence.

Nëse vendosni të ecni përpara me këtë, krijoni një faqe në blogun tuaj duke shpjeguar shërbimin, sa kushton dhe trafikun që mund të presin.

Njerëzit që vizitojnë blogun tuaj do ta dinë se kjo është një mundësi kur ata kanë nevojë për një trafik të shpejtë.

6. Filloni një Shërbim Coaching Online

Trainimi i çdo lloji mund të jetë jashtëzakonisht fitimprurës.

Jon Morrow, një nga blogerët më të mirë atje, thotë se edhe një bloger i ri mund të paguajë 90 dollarë / orë për një shërbim të stërvitjes telefonike. Dhe ai ka ndihmuar mijëra blogerë!

Këshillimi i telefonit ofron një mori përfitimesh:

 • Ju keni për të krijuar një lidhje intime me studentët tuaj. Kjo mund të zgjasë një jetë dhe të tërheq biznes të ri të qëndrueshëm për ju.
 • Ju ndihmon të ndërtoni një reputacion si autoritet.
 • Ju filloni të kuptoni nevojat dhe frustrimet më të thella, më të thella të audiencës tuaj. Ky informacion është marketing ari për produktet e tjera që ju krijoni dhe shesni.
 • Ju mund të ndaloni të ofroni ose të vazhdoni të ofroni shërbimin sa herë që dëshironi.
 • Ndërsa njiheni më mirë dhe më mirë, mund të rritni tarifat ndërsa ofroni të njëjtin shërbim të saktë.

Për të ofruar stërvitje në telefon, thjesht themi se do të hipni në telefon me ta për një orë dhe do t’i ndihmoni ata për çdo problem që ata kanë.

Nëse ata janë të interesuar, dërgoni studentëve tuaj të mundshëm një pyetësor. Ky pyetësor duhet të heqë pikat e tyre më të mëdha të dhimbjes. Pasi ta kthejnë tek ju, caktoni një kohë për të biseduar.

Në kohën ndërmjet asaj kohe dhe telefonatës, hulumtoni pikat e tyre të dhimbjes dhe kuptoni saktësisht se si t’i ndihmoni studentët tuaj të rinj t’i zgjidhin ato. Gjëja më e keqe që mund të bëni është të humbni kohën dhe paratë e tyre në telefon.

Kur hipni në thirrje, thjesht ecni nëpër gjithçka që duhet të bëjnë për të kapërcyer problemet e tyre. Pastaj jepni atyre hapa veprimi për të ndërmarrë. Ju madje mund t’u dërgoni atyre një dokument të veçantë më pas.

Më në fund, pyesni nëse dëshirojnë të vendosin një thirrje tjetër për të kuptuar se si po veprojnë dhe t’i transferojnë ato në fazën tjetër, nëse dëshirojnë.

Pastaj faturoni ato.

7. Ofroni një Shërbim Konsulence Done-for-You

Një shërbim i bërë për ju është i ngjashëm me një shërbim stërvitje. Ju ndihmoni personalisht klientët tuaj të zgjidhin një çështje (ose çështje të shumta).

Përveç, në vend që ata të ndërmarrin veprimet që ju përshkruani, ju i ndërmerrni ato veprime për ta.

Kjo nuk funksionon në disa industri, si trajnimi personal. Por sigurisht që mund të punojë në marketing online, në krijimin e faqeve në internet dhe në çdo vend tjetër, ku nuk ka rëndësi se kush e bën punën.

Meqenëse jeni duke bërë punën, mund të paguani shumë më tepër për një shërbim të bërë për ju sesa stërvitje në telefon. Ju gjithashtu ka të ngjarë të punoni me ta për një periudhë më të gjatë kohore, kështu që mbajtësit mujorë (pagesa) janë të zakonshëm.

Shërbimet e bëra për ju mund të variojnë nga 100 dollarë në muaj në mbi 10,000 dollarë në muaj. Kjo varet nga sa i vlefshëm është shërbimi juaj dhe sa autoritet keni në hapësirë. Dhe gjithashtu sa i madh është buxheti i klientit tuaj.

Lessshtë e panevojshme të thuhet, kjo mund të rrisë të ardhurat tuaja shpejt dhe t’i mbani ato të qëndrueshme.

8. Instaloni një zonë të anëtarësimit

Zonat e anëtarësimit mund të jenë burim i shkëlqyeshëm i të ardhurave pasive.

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të bllokoni përmbajtjen premium pas një pengese anëtarësie dhe të jeni vendosur. Atëherë vendosni nëse njerëzit kanë paguar një tarifë një herë ose një tarifë mujore të përsëritur.

Këtu janë disa shërbime që mund të përdorni:

Një nga rëniet e zonave të anëtarësimit është se ato zakonisht duhet të mirëmbahen dhe azhurnohen për t’i mbajtur njerëzit të angazhuar (dhe paguar).

Nëse nuk keni kohë ta bëni vetë, mund të përdorni disa nga të ardhurat tuaja për të punësuar dikë që ta bëjë atë për ju.

9. Filloni një Forum privat

Një forum privat është i ngjashëm me një zonë anëtarësie.

Justshtë thjesht një komunitet me pagesë që është i disponueshëm vetëm për anëtarët ekskluzivë.

Për shembull, StackThatMoney është një forum i njohur i marketingut të filialeve premium. Ata ngarkojnë 99 dollarë në muaj.

STM

Zakonisht, një forum është më pak i vlefshëm se një zonë anëtarësie, sepse kryesisht bazohet në përmbajtje të gjeneruar nga përdoruesit. Dhe shumica e zonave të anëtarësimit përmbajnë forume gjithashtu.

Zakonisht duhet të paguani më pak për të drejtuar një forum me pagesë, por gjithashtu kryeni më pak mirëmbajtje sesa një zonë anëtarësie.

10. Sondazhet e hosteve nga ndërmarrjet / sitet e tjera

Nëse keni një faqe në internet, disa kompani do t’ju paguajnë për të pritur sondazhe në faqen tuaj të internetit.

Ata marrin informacione të vlefshme për marketing, dhe ju merrni disa para të gatshme.

Thjesht bëni një kërkim në Google për kompanitë në kamare tuaj dhe shikoni nëse ato ofrojnë një program bashkëpunimi të paguar të bashkëpunimit.

11. Instaloni një Dyqan eCommerce

Dyqanet e e-commerce janë saktësisht si Amazon. Ata mbledhin një sasi masive të produkteve që njerëzit mund t’i blejnë në internet.

Nëse keni një blog, konkretisht një WordPress, mund të instaloni një dyqan eCommerce direkt në faqen tuaj ekzistuese.

Këto dyqane mund të shesin produktet tuaja, ku ju merrni të ardhurat e plota, ose ato mund të përbëhen nga produkte të bashkëpunëtorëve (ose të dy).

Shtojcat e mëposhtme mund t’ju ndihmojnë të instaloni një dyqan eCommerce në faqen tuaj të internetit WordPress:

12. Krijoni dhe Shisni Produktin tuaj Fizik

Shumica e blogerëve nuk e konsiderojnë krijimin dhe shitjen e produktit të tyre fizik, por është një mundësi.

Keni dashur ndonjëherë të bëheni një shpikës? Ja shansi juaj.

Fuqia qëndron te audienca që zotëroni. Nëse keni një audiencë që ju dëgjon, mund të shesni pothuajse gjithçka, sepse ata besojnë në gjykimin dhe ekspertizën tuaj.

Le të themi se jeni një bloger ushqimesh dhe keni shpikur një artikull të ri të kuzhinës që i bën mollët në feta një proces me dy hapa. Ju mund ta merrni atë të dizajnuar, prodhuar dhe patentuar. Atëherë mund të përdorni audiencën tuaj ekzistuese për të filluar shitjet, të dëshmoni se ka kërkesë për produktin dhe ta merrni atë në dyqane.

Nuk është një rrugë konvencionale, por mund të jetë rruga e duhur për ju.

13. Tërheqni bashkëpunëtorët për produktet / shërbimet tuaja

A keni një libër elektronik? Nje kurs? Një shërbim stërvitje?

Epo, ju mund të tërheqni biznes të ri në mënyrë pasive duke vendosur programin tuaj të bashkëpunimit dhe duke tërhequr njerëz të tjerë për të promovuar produktin tuaj.

Sapo të keni produktin tuaj, kjo është një mënyrë efektive për të rritur shitjet dhe për t’i mbështetur ato. Këtu është një mënyrë për ta bërë atë:

Së pari, ngarkoni produktin tuaj tek Clickbank ose Udemy (nëse është një kurs). Pastaj bëni një kërkim në Google për këto vargje kërkimi:

 • “Niche juaj” + “blog”
 • “Niche juaj” + “site”

Gjeni sa më shumë site që të keni mundësi dhe t’i drejtoheni secilit duke pyetur nëse dëshirojnë të bëjnë komision për produktin tuaj.

Pastaj shkoni tek Alltop.com, bëni një kërkim për ngrohtësinë tuaj, dhe përsëri gjeni sa më shumë site që të keni mundësi.

Alltop

Atëherë, afroju atyre ashtu si më parë.

Ju madje mund të krijoni një komplet të marketingut për t’i dhënë secilit. Ky kit do t’u mësonte atyre mënyrat më të mira për të promovuar produktin tuaj dhe për të fituar para. Ajo bëhet fitore për të dy ju.

14. Filloni një Shërbim Trainimi të Personave

Ashtu si stërvitja në internet, stërvitja në person mund t’ju fitojë një normë solide në orë.

Ky lloj trainimi gjithashtu mund të jetë më efektiv për studentët tuaj, pasi jeni duke punuar së bashku në një mjedis më intim. Nëse studentët tuaj marrin rezultate nga stërvitja juaj, ata do të përhapin shërbimet tuaja dhe do të ndihmojnë në rritjen e biznesit tuaj për ju.

Thjesht ofroni shërbimin në faqen tuaj të internetit, promovojeni atë para audiencës tuaj dhe promovojeni atë në zonën tuaj lokale. Blog-u juaj do të veprojë si dëshmi e ekspertizës suaj.

15. Vendosni një gyp shitjeje dhe trafikun e paguar me makinë

Sapo të keni një produkt ose shërbim në vend, gjithçka që duhet të bëni për të rritur të ardhurat, sigurohuni që trafiku juaj të konvertohet dhe të rrisë atë trafik.

Një nga mënyrat më të mira për të kthyer trafikun është përmes një gyp shitjeje. Një gyp shitje ecën blerësit e mundshëm përmes procesit të blerjes dhe përfundon me shitjen përfundimtare.

Secila fazë është një hap logjik drejt produktit ose shërbimit tuaj të paguar.

Një nga gypat më të mirë të shitjeve që unë njoh është nga Ryan Deiss në Tregtar dixhital.

Këtu janë 4 hapat kryesorë:

 1. Ofroni një magnet plumbi
 2. Ofroni një udhëtar
 3. Ofroni produktin tuaj kryesor
 4. Ofroni një maksimizues të fitimit

Gypi i shitjeve për shumicën e blogerëve është një autoresponder i emailit.

Magnet plumbi

Një magnet kryesor çon vizitorët të zgjedhin në gypin tuaj të shitjeve.

Shtë një burim falas që ju jepni në këmbim të adresës së emailit të një perspektive dhe lejen për t’i kontaktuar ata.

Disa nga magnet më të mirë të plumbit janë:

 • Ebooks falas
 • Webinars
 • listat kontrolluese
 • Mindmaps
 • Mini-kurse falas

Ju pastaj dorëzoni burimin falas falas automatikisht pasi dikush të futet në listën tuaj, zakonisht në email te mirpritur.

tripwire

Pas magnetit të plumbit, ju ofroni një udhëtar për udhëtime.

Një udhëtar për udhëtime është një ofertë me kosto të ulët që është pothuajse jo-ideuese. Ky produkt mund të jetë jashtëzakonisht i lirë ($ 1 $ 3). Qëllimi është t’i ktheni pajtimtarët tuaj nga perspektivat tek blerësit.

Kjo ndryshon marrëdhënien thelbësore midis dy jush dhe i bën lexuesit tuaj të mësojnë t’ju shohin si shitës me pakicë.

Produkt bazë

Pas Tripwire, ju shesni produktin tuaj kryesor. Ky është produkti që shumica e njerëzve kanë – zakonisht një ebook, një kurs, një shërbim stërvitje, një shërbim të bërë për ju, etj.

Maksimizuesi i fitimit

Së fundmi, ju ofroni maksimizuesin e fitimit. Ky është një ngritje e shpejtë e produktit tuaj thelbësor.

Nëse produkti juaj kryesor është një libër elektronik, maksimumi i fitimit tuaj mund të jetë një shërbim stërvitjeje telefonike. Për një shërbim të stërvitjes telefonike, mund të jetë një shërbim i bërë për ju – dhe kështu me radhë.

Pika e gypit të shitjeve është të filloni me një ofertë shumë të ulët por me vlerë, dhe të çoni në artikuj me kosto më të lartë / me vlerë më të lartë që natyrisht ndjekin njëri-tjetrin.

Nëse jeni duke përdorur një autoresponder me email, unë gjithashtu sugjeroj dërgimin e tyre përmbajtje të dobishme falas nga blogu juaj për të ndihmuar në krijimin e një marrëdhënie me perspektivat tuaja dhe të ndërtoni autoritetin tuaj.

Më në fund, keni nevojë për trafik për të hyrë në gypin tuaj të shitjeve. Nëse tashmë keni shumë trafik në faqen tuaj, duhet të jeni mirë të shkoni.

Nëse nuk e bëni këtë, një nga mënyrat më të mira për të provuar gypin tuaj është të dërgoni trafik të paguar. Burimi im i preferuar është Reklama në Facebook, sepse janë të lehta fillo me.

16. Shitet Hapësira Reklamuese

Shitja e hapësirës së reklamave është një mënyrë klasike për të fituar para pothuajse çdo lloj uebsajti.

A keni qenë në faqet e mëdha të lajmeve kohët e fundit, si New York Times ose Java e Biznesit? Ata janë PAKETUAR me reklama dhe marrin një ton të ardhurash prej tyre.

Disa njerëz i gjejnë reklamat, veçanërisht në blog, që të jenë të rregullt. Ata i shohin ata një spam.

Pavarësisht nëse ky është ndjenja e përgjithshme apo jo, ata ia vlen të provohen nëse:

 1. Të ardhurat nga produktet / shërbimet tuaja të tjera zvogëlohen
 2. Shkalla juaj e konvertimit zvogëlohet

Nëse të ardhurat tuaja nuk zvogëlohen dhe nivelet e konvertimit tuaj mbeten të njëjta, atëherë sapo keni rritur të ardhurat pa sakrifikuar metrics tuaj të tjerë të rëndësishëm. Booyah!

Dhe, zakonisht, ju duhet të zgjidhni reklamat që shfaqen në faqen tuaj. Ju mund të zgjidhni ato që në të vërtetë mund të japin vlerë për audiencën tuaj.

Mund të shesësh hapësirën e reklamave në shumë mënyra, por dy nga më të lehtat janë Google Adsense dhe Shtojcë e thjeshtë e menaxherit të reklamave për WordPress.

17. Ofroni një Shërbim të Shkrimit të Lirë

Ky është një bloger i shërbimit në pothuajse çdo vend që mund të ofrojë.

Përmbajtja juaj në blog u tregon njerëzve 4 gjëra:

 1. Ju e kuptoni botimin në internet
 2. Mund të shkruash mirë
 3. Ju jeni mësuar të ndiqni një proces shkrimi
 4. Ju keni njohuri në fushën tuaj

Këto janë cilësi që i duhen çdo shkrimtari të pavarur. Përmbajtja juaj në blog automatikisht u thotë klientëve të mundshëm se i keni këto tipare.

Bizneset dëshirojnë përmbajtje. Almostshtë pothuajse një domosdoshmëri në botën në internet, por kompanitë gjithmonë ankohen se nuk mund të gjejnë shkrimtarë të mirë që do të rrinë rrotull.

Ka nevojë dhe mund ta plotësoni.

Thjesht krijoni një faqe “Më Punëso” në faqen tuaj të internetit, shpjegoni që mund të shkruani artikuj të ngjashëm me atë që është në blogun tuaj, të emëroni çmimin tuaj dhe t’u tregoni njerëzve se si të kontaktojnë.

18. Pritni një Webinar të Paguar

Webinars janë mënyra të shkëlqyera për të përcjellë një sasi të madhe informacioni brenda një ore ose më pak.

Shumica e tyre jepen falas, por nëse keni disa informacione cilësore premium për të shpërndarë, mund t’i ngarkoni njerëzit që t’ju dëgjojnë (më shumë si një seminar i paguar live).

Provoni këto shërbime për të pritur webinar-in tuaj:

19. Pritni një Bord pune

Bordet e punës përputhen me punëdhënësit punëkërkues. Ata mund të ofrojnë koncerte me kohë të plotë, me kohë të pjesshme ose punë kontraktuale.

Për shembull, ProBlogger Bordi Punë përputhet me blogerët me kompani që kërkojnë të punësojnë dikë për të krijuar përmbajtje për ta.

Nëse keni autoritetin në hapësirën tuaj dhe ju mund të përputhen me punëkërkuesit me punëdhënësit, mund të organizoni një bord pune dhe të fitoni para sa herë që një punëdhënës dëshiron të postojë një hapje pune.

Ju gjithashtu mund të ngarkoni punëkërkuesit për qasje në bord.

Bordi i punës ProbloggerBordi i punës Problogger

20. Shitet një pjesë e softuerëve

Kjo kërkon kapital domethënës përpara dhe / ose njohuri teknike, por shumë nga blogerët kryesorë atje kaluan në shitjen e softuerit të tyre..

Ky softuer çifton natyrshëm me përmbajtjen e tyre në blog. Kjo i ndihmon lexuesit e tyre të arrijnë atë që ata po japin mësim më shpejt dhe në mënyrë më efikase.

Copyblogger e ka bërë këtë me produkte të shumta:

Copyblogger

21. Pranoni dhurimet

Njerëzit vlerësojnë sasinë e kohës dhe përpjekjeve që blogerët vendosen në secilin artikull.

Nuk është e thjeshtë të jesh bloger, dhe lexuesit mund ta shohin atë.

Shumë prej tyre do të jenë të gatshëm t’ju dhurojnë, edhe nëse është një sasi e vogël, për t’ju ndihmuar të drejtoni sitin dhe të vazhdoni të prodhoni përmbajtje.

Ju mund të krijoni një buton të thjeshtë “Dhuroni” Paypal dhe ta shtoni atë në blogun tuaj duke ndjekur ky udhëzues nga Vishnu.

22. Ofroni angazhime për të folur

Ndërsa rritet dhe mundësia dhe autoriteti juaj, ju do t’ju kërkohet të flisni në ngjarje.

Këto ngjarje mund të jenë në zonën tuaj lokale apo edhe në të gjithë botën. Njerëzit do t’ju paguajnë që të jeni atje dhe t’i drejtohen audiencës së tyre.

Për tu siguruar që njerëzit e dinë që ju jeni të hapur për angazhime në të folur, krijoni një faqe në blogun tuaj që detajon saktësisht se si të lidhen me ju për një angazhim të folur dhe çfarë bisedimesh ju jepni.

23. Marrja e faqes në Facebook

Më në fund, të gjitha këto këshilla të fitimit të parave në blog nuk janë asgjë pa trafik dhe konvertim.

Shpesh, trafiku juaj më i lartë konvertues do të jetë personat që kanë vizituar tashmë faqen tuaj dhe janë njohur me ju. Nëse mund të tregtoni drejtpërdrejt tek ata, t’i ktheni ato në faqen tuaj dhe t’i ktheni ato, mund t’i rritni të ardhurat në mënyrë të konsiderueshme.

Një nga mënyrat më të mira për ta bërë këtë është përmes reklamave të Facebook Retargeting. Këto reklama dërgohen në një grup njerëzish që kanë vizituar faqen tuaj në 30-180 ditët e fundit.

Këta njerëz ju njohin dhe janë të gatshëm të blejnë nga ju.

Ja se si të krijoni një Reklamë të Fërkimit në Facebook:

Së pari, shkoni te Menaxheri juaj i Reklamave në Facebook, i cili zakonisht është aty www.facebook.com/ads/manager/. Pastaj klikoni në Tools -> pixels:

Reklama në Facebook 1 1

Ju do të krijoni një audiencë të personalizuar. Shtë grupi i njerëzve që mund të synoni në reklamat tuaja në Facebook.

Klikoni në butonin që thotë “Krijoni një audiencë të personalizuar”. Kjo dritare do të shfaqet:

Shpalljet në Facebook 3

Për Trafikimin në Uebfaqe, caktojeni kujtdo që viziton faqen tuaj te internetit.

Reklama në Facebook 4Ndryshoni diapazonin në 180 ditë. Kjo do të sigurojë që audienca juaj e personalizuar është sa më e madhe që të jetë e mundur. Pastaj kontrolloni “Përfshini trafikun e kaluar të internetit”.

Më në fund, emërtojeni atë që ju pëlqen, përfshini një përshkrim nëse dëshironi, dhe klikoni “Krijo Auditor”.

Pastaj klikoni Aksionet -> Shikoni Kodin Pixel:

Kjo do të sjellë deri kodin (pixel) që do t’ju duhet të futni në faqen tuaj të internetit. Ky kod do të gjurmojë të gjithë vizitorët që vijnë në faqen tuaj të internetit dhe pastaj t’i transmetojnë ato të dhëna përsëri në Facebook.

Shpalljet në Facebook 5

Nëse keni një faqe WordPress, futja e saj është e thjeshtë. Së pari, instaloni Shtojcë plugin Manager Manager.

Pasi të keni instaluar, shkoni në shtojcë dhe klikoni “Shto kodin e ri të ndjekjes”. Pastaj ngjisni në kodin tuaj si kështu:

Reklama në Facebook 6

Dhe zgjidhni këto mundësi:

Shpalljet në Facebook 7

Pastaj klikoni “Ruaj”.

Mund të duhen disa ditë që audienca juaj e zakonshme të popullohet, por kur të ndodhë, ju mund të krijoni reklama të drejtuara direkt për këta njerëz.

Kur krijoni reklamat tuaja, thjesht ndryshoni “Audiencën” në audiencën e personalizuar që keni krijuar më parë:

Shpalljet në Facebook 8

Tani mund të tregtoni përmbajtjen tuaj, produktet, shërbimet – gjithçka që dëshironi – te njerëzit që kanë më shumë të ngjarë të blejnë sesa vizitorët e rastit.

Alsoshtë gjithashtu disa nga trafiku më i lirë që mund të blini.

Rritni të ardhurat tuaja

Këto janë disa nga teknikat më të fuqishme të fitimit të parave në blog atje. Shpresoj se ata do t’ju ndihmojnë të filloni të fitoni para në internet, të rritni të ardhurat tuaja dhe të jetoni një mënyrë jetese të mahnitshme me vendndodhje të mahnitshme.

Mos harroni, mos harroni të diversifikoni të ardhurat tuaja. Pasi të keni hyrë një rrjedhë, filloni të punoni në atë tjetër. Kur të vendoset ai, punoni në tjetrën.

Kjo do të ndihmojë që të ardhurat tuaja të rriten në mënyrë eksponenciale dhe të mbrojnë bastet tuaja në rast se një dështon.

Dhe nëse e shijove postimin, mos harroni ta ndani atë me ndjekësit tuaj

Artikulli i shkruar nga Michael Karp; fillimisht u shfaqën në Blog WHSR; tani menaxhohet dhe azhurnohet nga stafi i BuildThis.io.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map