Sites si AppSumo: Gjeni më shumë oferta në alternativat e AppSumo

AppSumo është një sit i cili ofron marrëveshje në softuer. Ky treg dixhital ka qenë rreth e rrotull për një kohë të gjatë tani dhe vetëm ofron oferta të vazhdueshme. Meqenëse shitjet e çdo lloji janë kalimtare në natyrë, mund të prisni që shumica e marrëveshjeve në faqet si AppSumo do të ndryshojnë shpesh.


Edhe pse AppSumo është një nga vendet më të vjetra të kësaj natyre që nuk do të thotë që ju keni ngecur vetëm me një burim. Sot, ka shumë wannabes që janë përpjekur të ndjekin modelin AppSumo – disa më të suksesshëm se të tjerët.

Me një numër në rritje të vendeve të programeve kompjuterike që shfaqen, sa mirë këto faqe në internet grumbullohen kundër AppSumo? Le të bëjmë një zhytje më të thellë në këto mundësi dhe të shohim se çfarë marrim.

* Zbulimi: Lidhjet e Filialit përdoren në këtë postim. Ne fitojmë një komision (pa ndonjë kosto shtesë për ju) nëse blini përmes lidhjeve tona. Kjo ndihmon për të mbuluar kostot e shkrimtarit tanë dhe të funksionimit të faqes.

Rreth AppSumo

faqet e internetit të aplikacioneveShtëpi AppSumo (vizitoni këtu)

AppSumo ka qenë në biznesin e tregut të softuerëve për gati një dekadë tani. E themeluar në vitin 2011, kjo platformë ka ndihmuar qindra zhvillues dhe botues të softuerëve të fitojnë copa parash.

Ofertat dhe zbritjet e jetës së softuerëve

Ekzistojnë një numër i llojeve të marrëveshjeve të ofruara përmes AppSumo, nga më të rëndësishmet nga të cilat janë merret jeta. Kjo do të thotë që blerja e këtij programi ose shërbimi përmes platformës është një shpenzim i vetëm dhe ju mund ta përdorni atë përgjithmonë. Përveç kësaj, ka edhe marrëveshje vjetore dhe madje edhe freebies.

Me rritjen e numrit të vendeve të tregut, AppSumo duket se po shkon kundër konkurrencës së ashpër. Në kohën e shkrimit, AppSumo renditi 66 marrëveshje – ende një shumë mjaft domethënëse.

Shfletoni AppSumoOfertat aktuale të disponueshme në AppSumo (klikoni këtu për të shfletuar këto marrëveshje).

Ata e ndajnë programin në dispozicion në një gamë mjaft të gjerë kategorish por si duket, zonat më të njohura janë në marketing dhe gjenerim të plumbit. Sigurisht që ka sende të çuditshme në raste të tilla si eBooks dhe materiale të tjera informuese.

Pjesa më e mirë në lidhje me përdorimin e AppSumo është që ju mund të merrni marrëveshje të ngurta në softuer në çdo kohë dhe nuk duhet të prisni për një shitje të Premte të Zezë ose Cyber ​​Monday.

Kush është AppSumo për: Bloggerë profesionistë, tregtarë bashkëpunëtorë, biznese të vogla.

Vizitoni AppSumo

5 Alternativat më të mira të AppSumo

1. StackSocial

Faqe Hyrëse Stacksocial

Nëse keni kërkuar të shikoni AppSumo në një sit të ngjashëm si StackSocial, reagimi juaj i parë do të ishte “WOW”. StackSocial filloi disa vjet pas AppSumo dhe që atëherë po rritet fuqishëm.

Që nga koha kur filluan, Stacksocial pretendon se ka fituar mbi 50 milion dollarë për klientët, ka kursyer vizitorët mbi 1.5 miliardë dollarë dhe renditi mbi katër milion marrëveshje. Me çdo masë që është një pjesë e madhe softuerësh dhe dollarësh.

Ekzistojnë fjalë për fjalë qindra marrëveshje të disponueshme në StackSocial dhe platforma është rritur gjatë fazës ‘vetëm softver’. Tani është praktikisht një platformë e plotë eCommerce që gjithashtu ka marrëveshje për gjithçka, nga pajisjet e automjeteve deri tek aksesorët e modës.

Ndërsa puristët mund të mos jenë shumë të lumtur për këtë, nuk ka me të vërtetë asgjë për të qarë pasi StackSocial ende ka ruajtur forcën e tij në ofertat kryesore të programeve kompjuterike. Një kërkim i shpejtë për vetëm “VPN” solli më shumë se 20 mundësi për të zgjedhur.

StackSocial është lehtësisht alternativa më e mirë e AppSumo që kam gjetur deri më tani. Në fakt, ajo tejkalon shumë AppSumo për sa i përket asaj që ofrohet në çdo kohë të caktuar.

Kush është StackSocial për: gjithkush

Vizitoni StackSocial

2. Tregtoni

Sfirmo faqen e internetit

Kur krahasohet me fuqinë e duhur të përmendur më lart, Dealify duket se ka pak një gamë zhgënjyese të marrëveshjeve. Në fakt, kur godita në faqe, vetëm 6 marrëveshje ishin në dispozicion. Edhe duke marrë në konsideratë marrëveshjet që vijnë dhe shkojnë, të kesh më pak se dhjetë marrëveshje në të gjithë sitin duket paksa larg.

Përveç ofertës së tyre mjaft të dobët, faqja Dealify në Facebook gjithashtu ka ekspozim të kufizuar me vetëm disa qindra ndjekës. Dealify nuk pretendon se është me të vërtetë ndryshe pronari që pretendon se ai e filloi faqen nga “pasioni për Marketingu Online dhe Hacking i Rritjes”.

Fusha e tyre e marketingut i vë në shënjestër tregtarët dhe hack hakerat e rritjes ’, por duke parë marrëveshjen e parë në ekran, unë nuk isha shumë i bindur. Ishte një ofertë për një aplikim të administrimit të fjalëkalimit.

Kush Dealify është për: Hakerët e rritjes, tregtarët, bizneset e vogla

Vizitoni Dealify

3. PitchGround

Faqe PitchGround

Kur një kompani e tregut ka më shumë staf sesa numri i marrëveshjeve që ka aktive, unë do të shqetësohem pak nëse do të isha pronar. Fatkeqësisht ky është pozicioni aktual ku PitchGround duket se e ka gjetur veten në të.

Unë për herë të parë e gjeta këtë faqe kur po bëja disa hulumtime themelore në lidhje me AppSumo – Ad PitchGround po tregohej vazhdimisht në Google duke thënë “Ju mund të bëni më mirë”. Kjo do të thotë që ekipi i tyre i marketingut po synon në mënyrë aktive klientët e AppSumo. Ndoshta duhet të harxhohet më shumë kohë në burime të ndihmës për përdoruesit e tyre.

Një vështrim i shpejtë përmes faqes PitchGround tregoi gjithsej 27 marrëveshje – vetëm 5 prej të cilave ishin aktive në kohën kur u krijua ky artikull. Pjesa tjetër u shënua si “e shitur”. Përveç kësaj, vizitorët në faqe janë vazhdimisht të shënuar për t’u regjistruar në njoftimet e tyre të marrëveshjes përmes një serie pop-up shumë të bezdisshëm.

Kush PitchGround është për: Bizneset e vogla, marketerët, blogerët pro

Vizitoni PitchGround

4.Shkalla e karburantit

Faqe Hyrëse e Tregut të KarburantitFaqe Hyrëse e Tregut të Karburantit

Në vend që të përqendrohet vetëm tek pronarët ose bizneset e faqes në internet, DealFuel ofron një gamë të gjerë softuerësh shumë të dobishëm dhe madje edhe burime. Disa shembuj të kësaj do të ishin Junk Cleaners për PC, apo edhe pako fletësh për përdorim biznesi, disa prej të cilave madje jepen falas.

Me 21 faqe marrëveshjesh për të zgjedhur, shfletimi i faqes mund t’ju marrë pak kohë. Ata e kanë bërë këtë më të lehtë edhe pse me mënyra të shumta të zgjidhjes përmes marrëveshjeve që ofrohen. Vëmendje e veçantë është se DealFuel ka kategori të veçanta që mbulojnë WordPress dhe Plugins – e shkëlqyeshme për shumë pronarë të faqeve atje.

Në një shikim, ky është një tjetër operacion i vogël i drejtuar nga një grup thelbësor i njerëzve që ka arritur të ndërtojë një sit të suksesshëm. Frymëzues për cilindo pronarë të faqeve që përdorin marrëveshjet e tyre për të rritur faqet e tyre, po?

Për kë është DealFuel: Pronarët e faqeve të WordPress, bizneset e vogla, kërkuesit e rregullt të marrëveshjeve

Vizitoni DealFuel

5. Pasqyra e marrëveshjes

Faqja kryesore e DealMirrorMarrëveshje Faqe Mirro

Deal Mirror është shumë i përqendruar në marrëveshjet për softver për të ndihmuar faqet e internetit të rriten. Ato kanë një numër ofertash që mbulojnë kategori, duke filluar nga marketingu në analitikë sociale. Fatkeqësisht, në kohën e shkrimit ata duket se kanë oferta të kufizuara.

Ndërsa ato që gjeta ishin mjaft të dobishme, duket se ka mungesë të vogël të thellësisë në atë që është në dispozicion këtu. Sidoqoftë, është mirë që ata të kuptojnë vështirësitë e vendeve më të reja që fillojnë dhe kanë krijuar një kategori të emërtuar “Marrëveshjet nën 20 dollarë”.

Marrëveshjet këtu vijnë edhe me një garancia e kënaqësisë, dhe ata do të rimbursojnë çdo blerje që ju dëshironi, pa pyetje.

Kush merret me pasqyrë është për: Blogerët profesionistë, bizneset e vogla dhe të mesme

Vizitoni DealMirror

Si funksionojnë vendet e tregut të softuerëve

Modeli i punës është relativisht i thjeshtë.

Vendet e tregut arrijnë tek zhvilluesit, botuesit ose ofruesit e shërbimeve dhe të negociojnë kushtet e një ‘marrëveshje’. Këto marrëveshje janë shpesh unike për tregun në mënyrë që të krijojnë një faktor imponues të shitjes.

Vendet e tregut më pas marrin përsipër të bëjnë marrëveshjen sa më tërheqëse për vizitorët e saj. Ndërkohë, për secilën shitje që e ka bërë njeriun në mes (tregu) merr një prerje – ndonjëherë një shumë të konsiderueshme.

Shembuj AppSumoShembull – Kursime të mëdha të gjetura në AppSumo, kurseni deri në 96% në programet e marketingut si Boost dhe të tjerët.

Kjo strategji me tre cepa përfiton nga të gjithë të përfshirë. Burimi i softverit merr mundësinë e përdorimit të tregut të lirë në një segment të klientëve të pashfrytëzuar ndryshe dhe tregu fiton një pjesë të secilës shitje. Më në fund, blerësi merr një marrëveshje të madhe me zbritje.

Shumica e tregjeve të marrëveshjeve punojnë gjithashtu me bashkëpunëtorë, kështu që ju ka të ngjarë të gjeni të gjitha faqet që ofrojnë marrëveshje që përfshijnë më shumë se një treg. Kjo më tej ndihmon që vendet e tregut të shtrihen secili përmes Internetit.

Në fakt, nëse jeni të interesuar, ju vetë mund të krijoni një sit Filialin dhe të përfitoni nga marrëveshjet e ofruara nga këto vende të tregut.

Përfundim: A janë të dobishme vendet e tregut?

Deri tani me siguri keni kuptuar që shumica e këtyre siteve të marrëveshjeve janë realisht të orientuar drejt pronarëve të faqeve të internetit, të cilët po kërkojnë të zgjerojnë rritjen. Përmbajtja dhe SEO janë thelbi thelbësor i çdo faqe në internet ose blog, por shtrirja e shtrirjes është një çështje tjetër.

Kategoritë popullore për marrëveshjet e programeve kompjuterike përfshijnë:

 • Ndërtimi i faqes në internet
 • Kurse dhe udhëzues
 • Menaxhimi i SEO
 • Shitjet dhe gjenerimi i plumbit
 • Marketingu dhe Afrimi

Uebfaqet e marrëveshjeve janë të dobishme në më shumë mënyra se një. E para është e dukshme – kursimet në kosto. Marrëveshjet që gjenden në shumicën e këtyre vendeve shpesh janë unike në ofertat e tyre. Merrni për shembull mundësinë për të blerë një licencë të jetës për një aplikim në vend që të paguani tarifa vjetore të përsëritura.

E dyta është pak më delikate. Le të marrim rastin e një pronari të sitit të filialeve i cili donte ndonjë kërkesë për të ndihmuar në gjenerimin e plumbit. Përveçse të kërkoni një marrëveshje për atë që dëshironi në një treg, mund të kërkoni gjithashtu përmes ofertave alternative për të parë nëse mund të gjeni diçka më të mirë apo që ofron vlerë të mirë për paratë tuaja.

Gjithashtu mbani në mend përsëri se këto marrëveshje ndryshojnë rregullisht, kështu që gjithmonë mund të kontrolloni përsëri për të marrë ide të reja se çfarë softueri mund të funksionojë më mirë për biznesin tuaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map