Rishikimi i vazhdueshëm i kontaktit: Karakteristikat, çmimet dhe krahasimet

Ka kaq shumë faqe interneti në internet sot sa të ishit shitës me pakicë në tregti elektronike apo edhe dikush që shpreson të arrijë dhe të sigurojë informacion falas, me siguri do të keni të drejtë të shqetësoheni. Në një botë me njoftime shtytëse dhe marketing agresiv, të qenët në gjendje të arrini përmes postës elektronike është kritike. Marketingu me email mund të jetë një mënyrë fantastike për të drejtuar trafikun në faqen tuaj nëse bëhet si duhet.


Ndër një mori shërbimesh të tjera më të mira të marketingut me email, ConstantContact është një emër që del vazhdimisht (pa ndonjë qëllim të synuar). Përveç kompetencave të tij thelbësore në marketing me email, faqja është zgjeruar gjithashtu për të përfshirë shërbime të tjera që lidhen me marketing të cilat janë një plus.

Sot ne do të shikojmë se çfarë ofron Konstant Kontakt dhe përvojën që mund të prisni nëse vendosni ta jepni.

Përmbledhje e rishikimit të vazhdueshëm të kontakteve

Paketimi i Veçorisë së Mjetit të marketingut me email për bizneset e vogla

Emri: Kontakt i vazhdueshëm

Përshkrim: Kontakti i vazhdueshëm është një zgjidhje e automatizuar e marketingut dixhital që ndihmon bizneset (dhe disa individë) të zgjerojnë mundësitë e tyre. Isshtë e mbushur me karakteristika me gjithçka që do të keni nevojë ndonjëherë, nga krijimi i përmbajtjes tuaj në terren deri në analizimin e rezultateve.

Sistemi Operativ: Web-bazuar

Kategoria e Aplikimit: Softuer për marketing të postës elektronike

 • Lehtësinë e përdorimit

 • templates & dizajni

 • Features

 • Vlera e parase

 • Ndihma për klientët

i përgjithshëm

4.1

përmbledhje

Ky mjet shumë i thjeshtë dhe megjithatë shumë i shkathët është zgjidhja perfekte për bizneset e vogla dhe të mesme për të rritur aftësitë e tyre të marketingut. Ndërfaqja e saj lehtësisht e lundrueshme është ekuilibri i përsosur i thjeshtësisë plus tërësia e veçorive. Qëndroni larg proceseve tepër komplekse dhe punoni në rrjedhë pune të këndshme dhe të efektshme këtu.

Mëso më shumë:

 • Modelet e shablloneve të postës elektronike
 • Kontakt i vazhdueshëm vs MailChimp
 • Tregime suksesi të Kontaktit të vazhdueshëm
 • Shënimi i Jerry Low

rekuizitë

 • Periudha provuese falas 60-ditore
 • Import i thjeshtë i listës së kontakteve
 • Lista mbresëlënëse e shtesave

Cons

 • Sistemi i çuditshëm i përgjigjes automatike

{
"@kontekst": "http://schema.org",
"@type": "rishikim",
"itemReviewed":
"@type": "SoftwareApplication",
"emër": "Kontakt i vazhdueshëm",
"përshkrim": "Kontakti i vazhdueshëm është një zgjidhje e automatizuar e marketingut dixhital që ndihmon bizneset (dhe disa individë) të zgjerojnë mundësitë e tyre. Isshtë e mbushur me karakteristika me gjithçka që do të keni nevojë ndonjëherë, nga krijimi i përmbajtjes tuaj në terren deri në analizimin e rezultateve.",
"imazh": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/constantcontact-home-review.jpg",
"operatingSystem": "Web-bazuar",
"applicationCategory": "Softuer për marketing të postës elektronike"
},
"reviewRating":
"@type": "vlerësim",
"ratingValue": 4.0999999999999996447286321199499070644378662109375,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"autor":
"@type": "person",
"emër": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Ky mjet shumë i thjeshtë dhe megjithatë shumë i shkathët është zgjidhja perfekte për bizneset e vogla dhe të mesme për të rritur aftësitë e tyre të marketingut. Ndërfaqja e saj lehtësisht e lundrueshme është ekuilibri i përsosur i thjeshtësisë plus tërësia e veçorive. Qëndroni larg proceseve tepër komplekse dhe punoni në rrjedhë pune të këndshme dhe të efektshme këtu.

\ R \ n

Mëso më shumë:

\ R \ n

  \ R \ n
 • Modelet e shablloneve të postës elektronike
 • \ R \ n

 • Kontakt i vazhdueshëm vs MailChimp
 • \ R \ n

 • Tregime suksesi të Kontaktit të vazhdueshëm
 • \ R \ n

 • Shënimi i Jerry Low
 • \ R \ n

"
}

Karakteristikat e kontaktit të vazhdueshëm

Duke pasur parasysh që fokusi kryesor i Kontaktit të Kontaktit është në marketing me email, pasi të keni regjistruar një llogari, do të keni mundësinë të krijoni një listë emaili, shkruani informacionin tuaj të kontaktit dhe më pas krijoni emailin tuaj të parë.

Informacioni i kontaktit është i detyrueshëm dhe për ata prej jush që nuk janë të ri për marketing me email, kjo është një zonë për t’u marrë parasysh. Shumë vende sot kanë ligje të rrepta në lidhje me privatësinë e të dhënave dhe të dhënat personale. Ju lutemi të jeni të vetëdijshëm për këto ligje dhe sigurohuni që të jeni në përputhje me to para se të dërgoni ndonjë email të marketingut!

1. Krijimi i një liste

Lista juaj e pajtimtarëve është zemra e fushatës suaj të marketingut me email dhe përbëhet nga të gjitha adresat e postës elektronike që dëshironi të arrini. Hyrja në to një nga një do të ishte një formë e re e marrëzisë, kështu që Konstant Kontakti ka disa mënyra të thjeshta për të mbushur listën tuaj.

Metodat më të shpejta dhe më të lehta janë ngarkimi i tyre në formën e një skedari, importimi i drejtpërdrejt i tyre nga një listë e kontakteve Gmail ose edhe nxjerrja e tyre nga Microsoft Outlook. Nëse jeni duke e ngarkuar listën në një skedar, vini re se Konstant Kontakt njeh vlera të ndara me presje (CSV), Excel dhe formate të thjeshta të tekstit.

Do rekord është i redaktueshëm dhe ju mund të caktoni EtiketaPasi të keni bërë që ju të mund të hyni në të dhënat tuaja të kontaktit përmes Menaxherit të Kontaktit. Kjo ju lejon të redaktoni informacionin atje, por gjithashtu ju lejon të shtoni ato që sistemi i quan “Etiketa”. Unë mendoj se kjo mund të jetë e dobishme në disi grupimin e kontakteve brenda listave, por redaktimi i regjistrave një për një është shumë i lodhshëm.

2. Drejtimi i fushatave tuaja të marketingut me email

Redaktori vizual i Kontaktit të Përhershëm është i lehtë për t’u përdorurRedaktori vizual është i lehtë për t’u përdorur dhe shabllonet janë të bollshme.

Pasi të keni renditur listën tuaj të emailit, do të jeni të gatshëm të filloni një fushatë të marketingut me email.

Për t’ju ndihmuar në këtë Kontakt të Përhershëm ka një depo shumë të madhe modelesh për të filluar. Edhe më mirë, ka një redaktues vizual të cilin mund ta përdorni për të modifikuar cilindo nga ato shabllone për t’ju përshtatur nevojave tuaja. Në fakt, mund të merrni një vrojtim të disa prej atyre modeleve përpara se të regjistroheni në Kontaktin e Përhershëm.

3. Modelet e postës elektronike të Kontaktit të Përhershëm

* Klikoni imazhin për tu zmadhuar.

Modeli themelor i buletinit të kontakteve të vazhdueshmeModeli bazë i buletinit.

Modelet e kontaktit të vazhdueshëm me email për fushatën e marketingut të Premten e ZezëModelet e postës elektronike për fushatën e marketingut të Premten e Zezë.

Modelet e emailit të vazhdueshëm të kontaktit për qendrat / palestrat e palestrës.Modelet e postës elektronike për qendrat / palestrat e palestrës.

Modelet e postës elektronike për restorante dhe bare.

Modelet e postës elektronike për bizneset e pronave.

Modelet e postës elektronike për shitje të Krishtlindjeve.

Modelet e postës elektronike për konferenca.

Modelet e postës elektronike për modelet / butikët.

Mësoni më shumë: Shihni të gjitha shabllonet e postës elektronike në Kontaktin e Përhershëm.

Secila prej shablloneve përfshin të gjitha informacionet themelore të nevojshme për email-in tuaj që të përputhet me shumicën e rregulloreve standarde. Kjo përfshin përfshirjen e një adrese fizike për biznesin tuaj, lidhjen e detyrueshme për abonim si dhe disa informacione të tjera të dobishme.

Nëse keni media tuaj, si logot ose imazhet e pronarit, ato mund të ngarkohen në sistem dhe të përdoren gjithashtu në gazetat tuaja. Ju lejohet ruajtje deri në 2 GB, kështu që nuk ka gjasa që të përfundoni në çdo kohë së shpejti.

Programoni emailet tuaja për lëshim automatik.

Pasi të keni emëruar, redaktuar dhe të jeni të kënaqur me fushatën e postës elektronike që keni krijuar, mund ta ruani atë ose ta dërgoni menjëherë ose ta caktoni atë për një kohë dhe datë të automatizuar të shpërndarjes. Kontakti i vazhdueshëm ndjek kohën standarde Australiane Perëndimore (AWST), kështu që ju do të duhet konvertoni kohën tuaj lokale duke ndjekur atë për të planifikuar postë elektronike në mënyrë korrekte.

Një e metë e vogël për të cilën unë u ndjeja e rëndësishme është se nuk duket se ka ndonjë mënyrë në të cilën sistemi mund të konfigurohet që të përgjigjet automatikisht ndaj përgjigjeve të përdoruesit. Ajo që Kontakti Konstant e konsideron si përgjigje automatike është më shumë si një efekt aktiv që ndodh në kohën e paracaktuar për të lëshuar një seri emailash.

4. Kontrollimi i rezultateve të fushatave tuaja

Siguruesit e Kontaktit të Përditshëm azhurnimet e menjëhershme të fushatave tuaja të marketingutMerrni azhurnime të menjëhershme në fushatat tuaja të marketingut.

Pas çdo fushate, ju mund t’i shihni rezultatet e saj nën Skedën e Raportimit.

Kontakti i vazhdueshëm ka një graf të lehtë për t’u lexuar nga rezultatet tuaja dhe përfshin statistika jetësore siç janë niveli i klikimeve dhe nivelet e hapura. Nëse vendosni të integroni Google Analytics, më shumë informacion do të jenë në dispozicion. Përveç rezultateve të fushatës së vetme, ju gjithashtu mund të përputhen me rezultatet tuaja nëpër fushata të ndryshme.

5. Aplikacione dhe integrime të vazhdueshme kontakti

Ka qindra shtesa në dispozicion në Tregun e Kontaktit të Përhershëm.Ka qindra shtesa në dispozicion në Treg.

Kontakti i vazhdueshëm ka një listë të hapur për mbi 300 aplikacione dhe module të tjera, të cilat mund t’i integroni në llogarinë tuaj kryesore. Këto shkojnë nga aplikacionet e thjeshta për import të postës elektronike si për llogaritë tuaja në Google ose Outlook gjatë gjithë rrugës për të punuar me Zoho dhe Azureplus për Menaxhimin e Marrëdhënieve me Klientin dhe Menaxhimin e Automatizuar të Drejtuesve dhe Parashikimin e Shitjeve.

Aplikacionet janë renditur në një Treg ku mund të renditen në një mënyrë të ngjashme me shtesat e WordPress, me emrin, vlerësimet, vlerësimet, ose edhe kur ato u shtuan. Këto aplikacione ofrojnë aftësinë e paparë për të përmasuar jashtëzakonisht shumë marketingun tuaj të postës elektronike.

6. Menaxhimi i ngjarjeve

Kjo është diçka që shumica e mjeteve të marketingut me email nuk e kanë përfshirë me të vërtetë ende. Si një modul shtesë në llogarinë tuaj, ju mund të regjistroheni për menaxhimin e ngjarjeve në Kontaktin e Përhershëm. Kjo ju lejon të dërgoni me email një ftesë për ngjarje dhe t’i kërkoni përdoruesit të plotësojë përgjigjet e tyre. Këto përgjigje futen në sistem dhe ju mund të ndiqni regjistrimet menjëherë nga komoditeti i Panelit.

Ky është një tipar shumë i thjeshtë që mund të jetë aq i dobishëm për shumë biznese. Në fakt, madje mund të kërkoni donacione për ndonjë ngjarje të caktuar përmes emailit që mund të lidhet me një faqe dhurimesh të personalizuara. Fatkeqësisht, ka një tarifë shtesë mujore për këtë.

7. Burime dhe mbështetje shtesë

Si një nga emrat kryesorë në lojën e marketingut me email, Konstant Kontakt dëshiron që ju të keni sukses në fushatat tuaja. Për këtë qëllim, ajo ka një depo të madhe të burimeve në internet për të cilën mund të telefononi për ndihmë. E vetmja gjë që duhet të bësh është të zgjedhësh se në cilën industri je dhe do të marrësh ide për fushata dhe madje sugjerime se cilat modele do të jenë të përshtatshme për nevojat e tua.

Përveç kësaj sistemi gjithashtu vjen me një bazë njohurish që mban përgjigjet për shumë çështje të zakonshme me të cilat janë përballur përdoruesit e kaluar. Kjo përfshin të dy artikujt, si dhe mësimet video. Nëse kjo ende nuk ka zgjidhur çfarëdo problemi me të cilin po përballeni, ekziston gjithashtu një sistem i gjerë mbështetjeje.

Kontakti i vazhdueshëm vjen me ndihmën chatbot, mbështetjen e postës elektronike, një komunitet aktiv përdorues si dhe linjat telefonike të thirrjeve direkte nga SH.B.A., Kanada, Meksikë dhe Mbretëria e Bashkuar. Ekziston një linjë tjetër që mbështet thirrjet nga fusha të tjera ndërkombëtare. Mbështetja në telefon nuk është 24/7 por koha e mbështetur është bujare.

Për ata me të vërtetë të dëshpëruar për ndihmë, Konstant Kontakt gjithashtu ofron ndihmë të kufizuar gjatë fundjavave përmes llogarisë së tij në Twitter.

Prmimet e vazhdueshme të kontaktit

Kontakti i vazhdueshëm ofron dy variante kryesore; Email dhe Email Plus. Emaili është një version themelor me një përdorues të vetëm dhe nuk lejon automatizimin e postës elektronike, marketing ngjarjesh, donacione në internet, sondazhe dhe sondazhe ose përdorimin e kuponave.

Përveç kësaj, gjithçka tjetër çmohet në bazë të nivelit të tyre, në varësi të madhësisë së listës tuaj të emailit. Mimet variojnë nga fundi i ulët i 500 pajtimtarëve me 20 dollarë në muaj gjatë 50,000 pajtimtarëve me 335 dollarë në muaj. Ata që kanë lista edhe më të mëdha duhet të merren me ta direkt për çmimet.

Nëse zgjidhni opsionin e menaxhimit të ngjarjes së shtesës, përgatituni të paguani një shtesë prej 45 $ në muaj të paktën, në varësi të madhësisë së listës suaj të marketingut.

Për përdoruesit e rinj, Constant Contact vjen me një periudhë prove 60-ditore, gjatë së cilës do të keni mundësi të shijoni të gjitha përfitimet e një llogarie Email Plus. Dallimi i vetëm është se ju jeni i kufizuar në një madhësi liste prej 100 gjatë periudhës tuaj të provës.

Kontakti i vazhdueshëm vs Chimp Mail

Karakteristikat / Prmimet
CTCT Basic
CTCT Plus
MailChimp Basic
Planet falas?jojopo
0 – 500 pajtimtar$ 17.00 / mo$ 38,25 / mofalas
Për 2,000 pajtimtarë$ 38,25 / mo$ 59.50 / mo$ 50.00 / mo
Për 10,000 pajtimtarë$ 80,75 / mo$ 106,25 / mo$ 75.00 / mo
Për 25,000 pajtimtarë$ 191,25 / mo$ 191,25 / mo$ 150.00 / mo
Administrata të shumtajopopo
Klikoni-ndjekja e hartës së nxehtësisëpopojo
Marketingu me SMSpopojo
Segmentimi i Përdoruesve të Lehtëpopojo
Menaxhimi i ngjarjevepopojo
Marketingu në Facebook / Instragramjojopo
Faturimipopojo
Zbritja e jo-fitimeve20 – 30% Ulje20 – 30% Uljejo
Prove falas60 ditë60 ditëjo
Vizitoni OnlineKontakt i vazhdueshëmMailChimp

* Shënim: Plani pa pagesë MailChimp është në dispozicion për nën 2,000 pajtimtarë dhe 12,000 email në muaj

Vizitoni Kontaktin e vazhdueshëm

Histori suksesi

Për dekadën e kaluar, The Vin Bin ka provuar ekspertizën e tij duke u ofruar klientëve një larmi të sofistikuar të verërave, birrave artizanale, shpirtërore, djathrave artizanalë dhe ushqimeve gustator. Mendja e Rick Lombardit, ky dyqan specialiteti është rritur nga forca në forcë dhe e ka bërë pasionin e tij një biznes të lulëzuar.

Kontakti i vazhdueshëm ka qenë një nga mjetet që Rick përdor dhe ai e beson atë duke qenë një pjesë e madhe e suksesit të tij. Sistemi i ofroi atij një mënyrë të përballueshme për të ndërtuar marrëdhëniet me klientët, dhe t’i sjellë ata në Vin Bin. Rick dhe shumë të tjerë si ai kanë përfituar në marketing përmes postës elektronike për të fuqizuar biznesin e tyre dhe për të rritur rritjen.

Mësoni më shumë: Lexoni histori suksesi në Kontaktin Konstant.

përfundim

Me më shumë se 650,000 klientë të shërbyer mbi 15 vjet, Konstant Kontakti është bërë një lider në marketing të biznesit të vogël. Ato ofrojnë një përzierje të veçantë të njohurive të ekspertëve, kompetencë themelore efikase si dhe një sistem të fortë mbështetës.

Personalisht, pasi keni përdorur disa platforma të marketingut me email para, Kontakti Ndjenjë është shumë mirë. Ka të gjitha lehtësirat (dhe më shumë) që një sit profesional do të ofrojë, ndërsa në të njëjtën kohë ka një ndërfaqe të thjeshtuar të përdoruesit që nuk do të frikësojë tej mase. Sapo faktoni në atë sistem të qëndrueshëm mbështetës, unë do të them që ky është një fitues i vërtetë.

Shënimi i Jerry Low

Unë përdor MailChimp për Buletinin WHSR. Rreth një vit më parë, Konstant Kontakti më ofron një llogari falas. Nuk u ndërrova për disa arsye:

 1. Kostoja më e lirë në afat të gjatë – MailChimp është 5 – 10% më e lirë se sa konkurrentët e saj.
 2. Jam i lumtur me ndërtuesin e postës elektronike MailChimp – Prandaj nuk jam në gjendje të provoj të tjerët (pse të rregullojmë diçka kur nuk prishet?).
 3. Dhe mbi të gjitha, kam shpenzuar përpjekje dhe para të mëdha për të zotëruar përdorimin e MailChimp dhe për të vendosur sistemin tim aktual të automatizimit të postës elektronike. Kostoja e ndërrimit të peshës jashtë parave që mund t’i kursej nga llogaria falas.

Thënë kështu, Konstant Kontakti, për mendimin tim, është lehtësisht një nga tre pretendentët kryesorë në mjetet e marketingut me email.

Ato janë si versioni i përparuar i MailChimp.

Prmimet e Kontaktit të Kontaktit janë pak më të larta por do të merrni atë që paguani. Disa karakteristika të marketingut, të tilla si marekting SMS, alarme të shitjeve në kohë reale, CRM sociale, ndarje të lehtë të përdoruesve dhe faturë (të cilat nuk mund t’i merrni në MailChimp), mund të jenë jetike për organizimin e biznesit të madh. Për fillestarët, unë rekomandoj të lexoni histori suksesi në sitin e Kontaktit për të mësuar më shumë.

Mësoni më shumë: Vizitoni Kontaktin Konstant online

Shënim: Ky përmbledhje u botua për herë të parë në faqen tonë motra Zbulohet Sekreti i Web Hosting-ut.

Shpalosja e FTC: BuildThis merr tarifa referimi nga mjetet e listuara në këtë uebfaqe. Por, opinionet bazohen në përvojën tonë dhe jo në sa paguajnë ato. Ne përqëndrohemi të ndihmojmë bizneset e vogla dhe individët për të krijuar faqe interneti si biznes. Ju lutemi mbështesni punën tonë dhe mësoni më shumë në zbulimin tonë të fituar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map