Rishikimi i SiteGround: 10 Pro & 1 Con (Bazuar në Përvojën tonë Reale)

Vlerësimet e faqes së faqes & Përmbledhje Rishikimi


Emri i produktit: Web Hosting

Përshkrim i produktit: E themeluar në vitin 2004, SiteGround është një kompani me shërbim të plotë në internet që ofron pothuajse gjithçka që ju nevojitet për të drejtuar një faqe në internet. Shërbyer më shumë se 1.8 milion fusha globalisht, SiteGround është i mirënjohur për besueshmërinë e serverit dhe mbështetjen e shkëlqyeshme të klientit.

markë: SiteGround

 • Performanca e serverit

 • Lehtësinë e përdorimit

 • Funksione & lakueshmëri

 • Vlera e parase

 • Ndihma për klientët

i përgjithshëm

4.7

përmbledhje

Me pak fjalë ne rekomandojmë shumë SiteGround. 

Duke pritur këtë faqe – BuildThis.io, në SiteGround për kaq kohë, ne kemi ardhur të mbështetemi në performancën e tyre të shkëlqyeshme dhe mbështetjen e shkëlqyeshme të klientit.

Të shpejtë, të besueshëm dhe vjen me mbështetje të shkëlqyeshme të klientit – kjo do të ishte me çdo çmim që do t’i jepnim SiteGround (nëse do të jepnim çmime). Ka pasur shumë herë kur edhe skuadra e tyre e bisedave në linjë të parë ka qenë në gjendje të na ndihmojë që ne mendojmë se mund të jetë e vështirë për ne të lëvizim edhe nëse do të donim. Mjafton të thuash që do të kesh shumë presion për të gjetur një ofrues pritës që mund të konkurrojë me SiteGround në të gjitha frontet.

Mëso më shumë

 • Planet dhe çmimet e faqes përreth
 • Alternativa SiteGround
 • Vendimi dhe Rekomandimi i SiteGround

rekuizitë

 • Performanca fantastike e serverit
 • Monitorim i përballueshëm i malware
 • Shumë e shkallëzueshme
 • Mbështet Weebly themelore
 • Instalimi me një klik SSL
 • Servers në tre kontinente
 • Mbështetje e fortë pas shitjes
 • Migrim falas në sit
 • Rezervuar falas dhe rivendosni të dhënat
 • Ulje masive për regjistrime

Cons

 • Mime të larta rinovimi
 • Shihni Plane Ndarëse të Pritjes
 • Planet e Pritjes së WordPress

{
"@kontekst": "http://schema.org",
"@type": "rishikim",
"itemReviewed":
"@type": "Produkt",
"emër": "Web Hosting",
"përshkrim": "E themeluar në vitin 2004, SiteGround është një kompani me shërbim të plotë në internet që ofron pothuajse gjithçka që ju nevojitet për të drejtuar një faqe në internet. Shërbyer më shumë se 1.8 milion fusha globalisht, SiteGround është i mirënjohur për besueshmërinë e serverit dhe mbështetjen e shkëlqyeshme të klientit. ",
"imazh": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/siteground-image.jpg",
"markë": "SiteGround",
"rishikim":
"@type": "rishikim",
"reviewRating":
"@type": "vlerësim",
"ratingValue": 4.70000000000000017763568394002504646778106689453125,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"autor":
"@type": "person",
"emër": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Me pak fjalë ne rekomandojmë shumë SiteGround. 

\ R \ n

Duke pritur këtë faqe – BuildThis.io, në SiteGround për kaq kohë, ne kemi ardhur të mbështetemi në performancën e tyre të shkëlqyeshme dhe mbështetjen e shkëlqyeshme të klientit.

\ R \ n

Të shpejtë, të besueshëm dhe vjen me mbështetje të shkëlqyeshme të klientit – kjo do të ishte me çdo çmim që do t’i jepnim SiteGround (nëse do të jepnim çmime). Ka pasur shumë herë kur edhe skuadra e tyre e bisedave në linjë të parë ka qenë në gjendje të na ndihmojë që ne mendojmë se mund të jetë e vështirë për ne të lëvizim edhe nëse do të donim. Mjafton të thuash që do të kesh shumë presion për të gjetur një ofrues pritës që mund të konkurrojë me SiteGround në të gjitha frontet.

\ R \ n

Mëso më shumë

\ R \ n

  \ R \ n
 • Planet dhe çmimet e faqes përreth
 • \ R \ n

 • Alternativa SiteGround
 • \ R \ n

 • Vendimi dhe Rekomandimi i SiteGround
 • \ R \ n

"
}
},
"reviewRating":
"@type": "vlerësim",
"ratingValue": 4.70000000000000017763568394002504646778106689453125,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"autor":
"@type": "person",
"emër": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Me pak fjalë ne rekomandojmë shumë SiteGround. 

\ R \ n

Duke pritur këtë faqe – BuildThis.io, në SiteGround për kaq kohë, ne kemi ardhur të mbështetemi në performancën e tyre të shkëlqyeshme dhe mbështetjen e shkëlqyeshme të klientit.

\ R \ n

Të shpejtë, të besueshëm dhe vjen me mbështetje të shkëlqyeshme të klientit – kjo do të ishte me çdo çmim që do t’i jepnim SiteGround (nëse do të jepnim çmime). Ka pasur shumë herë kur edhe skuadra e tyre e bisedave në linjë të parë ka qenë në gjendje të na ndihmojë që ne mendojmë se mund të jetë e vështirë për ne të lëvizim edhe nëse do të donim. Mjafton të thuash që do të kesh shumë presion për të gjetur një ofrues pritës që mund të konkurrojë me SiteGround në të gjitha frontet.

\ R \ n

Mëso më shumë

\ R \ n

  \ R \ n
 • Planet dhe çmimet e faqes përreth
 • \ R \ n

 • Alternativa SiteGround
 • \ R \ n

 • Vendimi dhe Rekomandimi i SiteGround
 • \ R \ n

"
}

Rishikimi i SiteGround: Përmbledhje

SiteGround u themelua në vitin 2004 dhe jo vetëm që mbijetoi në një industri konkurruese, por lulëzoi. Renditet në mesin e 15 kryesuesit në pjesën e tregut të pritjes në internet e cila në fillim mund të mos duket mbresëlënëse. Mbani në mend se megjithatë ka mijëra ofrues të pritjes së faqeve në këtë treg.

I mbaruar nga Bullgaria, SiteGround punëson afro 500 staf të çuditshëm dhe është një kompani me një shërbim të plotë në internet. Kjo do të thotë që ato ofrojnë pothuajse gjithçka që mund të imagjinoni se mund t’ju duhet jo vetëm të drejtoni një faqe në internet, por ta rritni atë me ta.

Në një studim të bërë gjatë vitit 2018 ata arritën të klinikojnë një normë të kënaqësisë së klientit 97% (e cila është rritur në mënyrë të qëndrueshme çdo vit që nga 2015). Konsumatorët ishin më të kënaqur në lidhje me ekipet e tyre të mbështetjes dhe shërbimeve.

Shtë një nga vetëm tre kompanitë e pritjes në internet në botë që rekomandohet nga WordPress.

Kush Përdor Hosting SiteGround?

Us! Kjo faqe është pritur në SiteGround

Arsyeja kryesore pse ne kemi vendosur të bëjmë një përmbledhje gjithëpërfshirëse në SiteGround është sepse BuildThis.io është pritur në të. Ne kemi përjetuar në dorën e parë tiparet dhe shërbimet e shkëlqyera që ata ofrojnë. Ne jemi aktualisht në planin GoGeek dhe nëse gjërat shkojnë mirë, ne do të shkojmë me ta edhe në të ardhmen.

Blogerët në ndërmarrjet dhe bizneset e dizajnit në internet

Plus, duke shërbyer më shumë se 1.8 milion fusha globalisht, SiteGround krijon një gamë shumë të gjerë faqesh në internet pasi që ka gjithçka që dikush mund të ketë nevojë nën kapuç. Klientët e tyre përfshijnë ata që drejtojnë blogje individuale në kompanitë e dizajnit në internet, disa prej të cilave kanë pritur me besnikëri me ta qysh kur filluan biznesin.

Për shkak të kësaj është e vështirë të theksohet se në cilin shkallë të spektrit shërbejnë më mirë. Sidoqoftë, ato kanë një numër të dëshmive të përdoruesve që janë të dukshëm në industrinë e shërbimeve të internetit;

Shqyrtimi i përdoruesit në sitin - Josh PollockReagime në Shërbimet e Hosting WordPress të Menaxhuar nga SiteGround nga Josh Pollock, Caldera Forms.

Rishikimi i përdoruesit të sitit - Ben PinesRishikimi i SiteGround nga Ben Pines, Elementor WordPress Builder Page.

Shqyrtimi i përdoruesit në sitin - Joost De ValkReagime në shërbimin e hostit të SiteGround nga Joost De Valk, SEO e Yoast.

* Klikoni imazhin për tu zmadhuar.

Pro: Whatfarë na pëlqen në lidhje me SiteGround

1. Performanca Fantastike e Serverit

Deri më tani, performanca e SiteGround ka qenë e shkëlqyeshme edhe me sasinë e duhur të trafikut që merr BuildThis.io. Ajo shënoi shkëlqyeshëm në teste të shumta duke përfshirë WebPageTest dhe testin e shpejtësisë BitCatcha gjithashtu.

Testet e Shpejtësisë së faqes në sit

Testi i Shpejtësisë së Bitcatcha

Testi i performancës së terrenit - bitcatchaSiç mund ta shihni nga rezultatet e provës BitCatcha, ka shumë pak vonesë me serverët SiteGround (shiko rezultatin aktual të provës këtu).

Test i faqes në internet

Testi i performancës së sheshit të faqes - WebpageTestWebPageTest gjithashtu ishte në gjendje të kthehej drejtpërdrejt: A është në të gjithë tabelën për BuildThis.io.

Auditimi Google Chrome

Testi i performancës së terrenit - Auditimi Google ChromeRaundi i fundit i testimit ishte kur ne përdorëm shfletuesin Chrome për të kryer një kontroll për sitin. Siç mund ta shihni nga imazhi i mësipërm, rezultatet janë mbresëlënëse. Auditimi i Shfletuesit Chrome – TTFB nën 200ms.

SiteGround Hosting Uptime

Kohëzgjatja e SiteGround gjithashtu ka qenë e qëndrueshme si shkëmb. Ne e kemi vëzhguar nga afër që nga fillimi i sitit dhe zakonisht nuk ka çështje këtu. Për të parë rekordin tonë në kohë reale, vizitoni: status.buildthis.io.

Këtu janë disa fotografi të rekordit uptime të BuildThis.io në të kaluarën.

Testi i performancës së terrenit - Uptime për Shkurt 2020 Statusi i orarit të faqes SiteGround (17 shkurt 2020) – 99,95% në kohën e duhur për 7 ditët e fundit.

Testi i performancës së sitit - Uptime për Nëntor 2019Statusi i orarit të faqes SiteGround (11 Shtator 2019) – 100% në kohë për 7 ditët e fundit.

Testi i performancës së sitit - Uptime për korrik 2019Statusi i orarit të faqes SiteGround (15 korrik 2019) – 100% në kohë për 7 ditët e fundit.

Shënim – Për fat të keq, ndërsa arrijmë në këtë pikë, ka diçka që ju duhet të merrni parasysh. Testet e shpejtësisë gjithmonë do të ndryshojnë nga koha në kohë. Kjo mospërputhje nuk është faji i ofruesit të shërbimit të mbajtjes së faqes në internet, jo mjet i cili po e vlerëson atë, por thjesht fakti që ka shumë ndryshore që luajnë një rol në shpejtësi. Për të gjithë ju e dini, thjesht mund të jetë çështje e një linje të ngjeshur diku përgjatë rrugës që keni zgjedhur në atë ditë dhe kohë.

2. Monitorimi i përballueshëm i Malware

Siguria e faqes në internet duhet të jetë gjithnjë një nga përparësitë tuaja kryesore. Nuk ka asnjë pikë të ketë sitin më të shpejtë ose më të qëndrueshëm përreth nëse nuk jeni në gjendje t’i mbroni të dy nga Malware. Problemi me këtë është se shërbimet më të larta anti-malware shpesh vijnë me një çmim të madh.

Me SiteGround ju keni mundësinë e regjistrimit në SG Site Scanner i cili ju ndihmon të monitoroni faqen tuaj për kod me qëllim të keq ose madje edhe të shihni nëse mund të ketë qenë hakuar. Shërbimi është mundësuar nga Sucuri që është një nga kryesorët në biznesin e sigurisë në internet.

Tarifat e Sucuri (fillon nga pothuajse 200 dollarë në vit) janë gati me standardin e industrisë dhe mjaft të dhimbshme për t’u kafshuar. Partneriteti i tyre me SiteGround e ul atë në një nivel shumë më të përballueshëm. Paqja e mendjes për vetëm 19,80 dollarë në vit (ose 1,65 dollarë në muaj) është një çmim shumë i vogël për tu paguar.

Skanues i faqes SiteGround SGPër përdoruesit ekzistues, identifikohuni në “SiteGround Area Area” tuaj > “Shto Shërbimin” > “SG Site Scanner” për tu aktivizuar.

3. Shumë e shkallëzueshme

SiteGround ofron plane shumë të gjera të pritjes që do të thotë që ju mund të filloni në çdo pikë që ju dëshironi dhe të punoni në rrugën tuaj lart ndërsa faqja juaj e internetit rritet. Për shembull, nëse filloni një blog personal, kurrë nuk e dini se kur do ta godisni atë të madhe.

Regjistrimi me SiteGround do të thotë që ju mund të qëndroni me ta gjithë ciklin jetësor të faqes tuaj të internetit. Sapo të tejkaloni planin tuaj, gjithmonë ka një tjetër më të mirë, duke pritur në krahë të marrë përsipër. Progresi nga hostimi i përbashkët deri në planet e fuqishme të Cloud Hosting pa vështirësi.

Ekzistojnë madje edhe plane të dedikuara për aplikacione të njohura siç janë WordPress (ka edhe aromë të pakontrolluar dhe të menaxhuar në dispozicion), si dhe WooCommerce.

Shihni planet e mbajtjes së WordPress të menaxhuar nga SiteGround këtu.

Planet pritëse të SiteGroundShumë hapësirë ​​për tu rritur në SiteGround.

4. Mbështet Weebly Basic

SiteGround Free Webly Builder SiteWeBly SiteBuilder është në dispozicion për të gjithë përdoruesit e SiteGround. Thjesht futuni në llogarinë tuaj dhe aktivizojeni atë nga Zona juaj e Përdoruesit > Llogaritë e mia > Menaxho llogarine > Skeda e faqes ndërtuese për cilindo nga domenet tuaja.

Nëse jeni një adhurues i ndërtuesve të faqeve të internetit, atëherë do të jeni të lumtur të dini që SiteGround ofron qasje në Weebly.

Weebly është një mjet i shkëlqyeshëm për ndërtimin e faqeve që ju lejon të punoni me një ndërfaqe zvarritëse. Pa njohuri për kodim, pa problem! Qasja e lirë është e zbatueshme për karakteristikat themelore sidoqoftë. Nga atje duhet të paguani nëse kërkoni të hyrni në ndonjë nga planet e azhurnimit të Weebly.

5. Instalimi me një klik SSL

Të gjitha planet e SiteGround vijnë falas Le të Encrypt Certifikatat standarde dhe kartat e egra. Aty eshte nje zgjidhje instalimi me një klik të vendosura në panelin e kontrollit për ju llogari që përfiton nga kjo një fllad.

Në fakt, zgjidhja e tyre me një klikim SSL është një shkallë mbi atë që normalisht merrni në industri sepse gjithashtu ju lejon të përdorni WildCard SSL gjithashtu. Kjo do të thotë që ju mund të përdorni një çertifikatë të vetme SSL për domenin dhe nënfushat tuaja. Pika e vetme e menaxhimit është jashtëzakonisht e përshtatshme pasi nuk do të duhet të shqetësoheni për data të shumta rinovimi individual.

Pasi të keni një çertifikatë SSL, ju gjithashtu mund të përfitoni nga sistemi SiteGround për t’ju ndihmuar të zbatoni HTTPS (kështu që nuk ka nevojë të menaxhoni ridrejtimin tuaj në .htaccess nëse përdorni këtë metodë.) Dhe të rishkruani lidhje të jashtme HTTP (kështu që faqja juaj e internetit nuk bën ‘ merrni paralajmërimin e përmbajtjes së përzier të shfletuesit).

Instaloni Le të Encrypt në SiteGround.Le të Encrypt ofron certifikata falas SSL dhe një panel të kontrolluar të unifikuar për t’ju ndihmuar t’i menaxhoni ato.

Shënim – Tani me shfletuesin Google Chrome etiketimi i të gjitha faqeve të internetit duke përdorur kriptimin HTTP si “jo të sigurt”, implementimi i HTTPS në faqen tuaj të internetit nuk është më një mundësi. Pavarësisht nëse keni një blog të vogël ose një faqe interneti tregtare me trafik të lartë, sigurohuni që të keni të instaluar një certifikatë SSL.

6. Serverat në tre kontinente

Kjo është një nga gjërat e mia të preferuara në lidhje me SiteGround që jo të gjitha ato që ofrojnë shërbimet e pritjes ofrojnë shumë – opsioni për të zgjedhur ku ndodhet qendra juaj e të dhënave. Arsyeja pse kjo është e rëndësishme është sepse jo të gjitha faqet e internetit synojnë trafik ndërkombëtar. Disa shkojnë pas vizitorëve nga zona specifike.

Pasja e një qendre të të dhënave më afër vizitorëve tuaj të synuar ndihmon në zvogëlimin e kohës së ngarkimit të faqes tuaj. Kjo e bën atë të performojë shumë më mirë për ta. Për këtë qëllim, qendrat e të dhënave të SiteGround janë shumë të vendosura strategjike – në Amerikën e Veriut, Evropë dhe Azi.

Nëse kjo nuk do të jetë e mjaftueshme, ekziston edhe një mundësi tjetër që ofron SiteGround që unë kam akoma për të parë në dispozicion kudo tjetër dhe kjo po ju jep mundësinë për të lëvizur faqen tuaj në një qendër të ndryshme të të dhënave! Sigurisht, masa do t’ju kushtojë 30 dollarë për lëvizje, por ky është një çmim i vogël për të paguar për një shërbim që shumica e të tjerëve madje nuk e ofrojnë.

7. Mbështetje e fortë pas shitjes

Mbështetja e klientit është xhevahirja më e ndritshme më e ndritshme në kurorën e SiteGround. Mund njerëzit përfshirë këtu edhe ne janë zhgënjyer nga ndërmarrjet që abuzojnë me konceptin e disa kanaleve të ndihmës së shërbimeve në ditët e sotme.

Merrni për shembull një sistem biletash që premton përgjigje brenda një ore – dhe automatizon përgjigjet për secilën paraqitje, duke llogaritur se ka “përmbushur detyrimet e tyre teknike”. Ose agjentët e bisedave që janë goxha të padobishëm dhe thjesht ekzistojnë për t’ju thënë që të paraqisni një biletë mbështetjeje.

SiteGround ka një shërbim fantastik në të gjitha kanalet. Shërbimi i tyre i bisedave të drejtpërdrejta ju sheh gjithmonë të merrni përgjigje brenda tre minutave dhe ato mund t’ju ndihmojnë! Mund të themi me besim bazuar në përvojën tonë se shumica e problemeve themelore mund të zgjidhen nga agjentët e tyre të bisedës.

Megjithatë, ne nuk jemi vetëm ne që jemi plot lëvdata për mbështetjen e SiteGround, por shumë të tjerë kanë shprehur mbështetjen e tyre;

Vlerësime të përdoruesve të SiteGround - Iain BarkerShqyrtim origjinal i faqes rrethuese në Facebook Group.

Shqyrtime të përdoruesve të sitit në grupin FacebookSiteGround renditet më i lartë në Facebook Group të mbyllur.

8. Migrim falas në sit

Për disa njerëz, migracioni falas në sit mund të duket një gjë mjaft e parëndësishme për një ofertë në internet që të ofrojë. Sidoqoftë, lutem të ndryshoj. Konsideroni dy pikat e mëposhtme – përdoruesit të cilët mund të jenë të rinj për mbajtjen në internet dhe hostet e internetit që duan të ngarkojnë klientët qindra dollarë për të migruar faqet e internetit.

Pronarët e faqeve të internetit të reja shpesh janë të mbushura me shqetësime sepse aftësitë e tyre në fillim zakonisht janë shumë të kufizuara. Gabimet e vogla të bëra në administrimin e faqeve të tyre të internetit mund të kthehen në një katastrofë për ta. Gjëra të tilla si migrimi në sit mund të jenë një perspektivë e frikshme.

Imagjinoni lehtësimin që ata ndjejnë nëse hosti i tyre thotë, “Mos u shqetësoni, ne do ta trajtojmë këtë për ju”. Ne mendojmë se kjo ia vlen një kapelë për SiteGround për.

* Shënim – Shërbimi i migracionit falas i faqeve NUK është i përfshirë në Planet e Fillimit të SiteGround. Sidoqoftë mund të lëvizni faqet tuaja të WordPress me SiteGround Migrator – një shtojcë speciale për të automatizuar migracionin në sit në llogarinë pritëse të SiteGround.

9. Rikthim dhe rivendosje e të dhënave falas

Një tjetër shtesë për të cilën shumë pritës do t’ju ngarkojë është një sistem automatik i rezervave dhe rivendosjes. Ne nuk jemi plotësisht të sigurt se si kopjimi dhe rivendosja bie në kategorinë e ‘opsioneve’ për disa njerëz, por jemi shumë të lumtur që SiteGround e merr seriozisht këtë si pjesë të paketës së tyre.

Ata ofrojnë kopje rezervë ditore falas me një periudhë mbajtjeje 30-ditore, nga e cila mund të rivendosni në çdo kohë me vetëm disa klikime nëse diçka shkon keq. Ju nuk do të duhet as të kontaktoni me mbështetjen e klientit për ta bërë atë për ju.

Sigurisht, ne normalisht ju rekomandojmë të bëni një kopje rezervë shtesë të faqes tuaj për të qenë të dyfishtë të sigurt.

10. Zbritjet e regjistrimeve masive

Web hosting është një rrjedhje në portofolin tuaj – nuk ka asnjë mënyrë tjetër për ta thënë atë përveç kësaj. Sidoqoftë, ka raste kur mund ta kafshoni plumbin për fat të mirë, të tilla si kur jeni duke lëvizur në një host të ri si SiteGround. Ata ofrojnë një zbritje të vështirë për më shumë se 70% për ata që regjistrohen me planet e tyre GoGeek.

E llogaritur për një kohë të gjatë nëse regjistroheni për periudha më të gjata, mund të kurseni shuma të konsiderueshme parash duke marrë këtë zbritje.

Zbritje të zbritjes së faqes SiteGroundRegjistrohuni për Planin e Fillimit të SiteGround me 3,95 $ / muaj (çmimi i rregullt 11,95 $ / muaj).

Cons: Whatfarë nuk më pëlqen në lidhje me SiteGround

1. Pricemimi, çmimi dhe çmimi

Edhe pse përmendëm pro përfundimtar të zbritjes masive që ofron SiteGround për regjistrime të reja, thjesht nuk do të injorohet fakti që planet e tyre janë disa nga më të çmuarit përreth. Po i referohemi çmimeve të tyre normale të rinovimit këtu.

Plani GoGeek që po pret BuildThis.io për shembull na kushton më shumë se 400 dollarë në vit.

Faturat e SiteGrounduf!

Një plan i krahasueshëm i mbajtjes së biznesit në një ofrues tjetër, përveç SiteGround, ka të ngjarë të kushtojë rreth gjysmën e kësaj. Një mënyrë për të punuar rreth kësaj do të ishte të këmbeheni dhe të ktheheni në SiteGround për të marrë përsëri zbritjen, por me sinqeritet, kush dëshiron ta vazhdojë këtë punë?

Nëse doni të përfitoni nga produktet dhe shërbimet e shkëlqyera që duhet të ofrojë SiteGround, kostoja është plumbi i vetëm më i madh që do të duhet të kafshoni fort në.

StartUpGrowBigGoGeek
Pricemimi i regjistrimit$ 3.95 / mo$ 5.95 / mo$ 11.95 / mo
Mimi i rinovimit$ 11.95 / mo$ 19.95 / mo34,95 $ / mo

Planet e rrethit të faqes & Çmimeve

Megjithëse SiteGround ka shumë plane në dispozicion, ne do t’i konsiderojmë më shumë kujdes hostimin e përbashkët dhe Cloud hosting pasi këto janë dy nga zgjidhjet më të njohura. Planet e përbashkëta të pritjes së programeve variojnë nga 3.95 $ në muaj në 11,95 $ në muaj, ndërsa planet Cloud shkojnë nga 80 $ në muaj në 240 dollarë në muaj.

Planet e Ndarjes së Ndarjes së SiteGround

StartUpGrowBigGoGeek
Faqet e mbështetura1i pakufizuari pakufizuar
Hapësira e diskut10GB20GB30GB
Ndërtues i faqeve falaspopopo
Instaluesi i softveritpopopo
HTTP / 2popopo
Transfer falas në sitjopopo
Git e paravendosurjojopo
vënie në skenëjopopo
Pricemimi i hyrjes (/ muaj)$ 3.95$ 5.95$ 11.95
Rinovimi (/ mo)$ 11.95$ 19,95$ 34,95

Nëse vini re nga tabela e mësipërme, ka disa zona ku planet e përbashkëta të pritjes së SiteGround do të ndryshojnë pak nga norma e industrisë. Për shembull, ata kufizojnë hapësirën e diskut në një epokë ku të tjerët japin sasi praktikisht të pakufizuara. Sidoqoftë, ata ofrojnë mbështetje HTTP / 2.

Ndërsa implikimet e gjërave si kjo mund të mos jenë të dukshme, ka një vendim logjik për të. Jo të gjithë hostet që ofrojnë veçori “SSD” i përdorin ato disqe për çdo gjë. Disa do të reklamojnë që përdorin SSD, por pa përmendur nëse përdoret për të gjitha disqet ose vetëm disqet që ekzekutojnë aplikimet e tyre të serverit.

HTTP / 2 është diçka që jo të gjitha kompanitë e mbajtjes së uebit ofrojnë dhe ata që gjithashtu tentojnë ta ofrojnë atë vetëm me planet e tyre premium. Në rastin e SiteGround, ju po e merrni atë edhe me mbajtjen e përbashkët të nivelit të tyre të hyrjes.

Detailsshtë detaje si kjo që veçojnë SiteGround nga ofruesi juaj i shërbimit të pritjes së një mulli.

Planet e Hosting në Cloud SiteGround

HyrjaBiznes Biznes PlusSuper Power
Bërthama CPU2348
kujtim4GB6GB8GB10GB
Hapësira e diskut40GB60GB80GB120GB
Bandwidth5TB5TB5TB5TB
Pricemimi (/ muaj)$ 80$ 120$ 160$ 240

Edhe pse tabela e mësipërme tregon ndarjen e planeve të pritjes së Cloud të SiteGround, ju gjithashtu keni mundësinë e rregullimit të një plani sipas nevojave tuaja. Për shkak të natyrës së shkallëzuar të pritjes në Cloud kjo do të thotë që nëse vendosni për SiteGround, qielli është praktikisht kufiri për nevojat tuaja të pritjes.

Alternativa SiteGround & krahasim

SiteGround vs A2 Hosting

Alternativa për SiteGround - A2 HostingPritja e përbashkët e A2 fillon me 3.92 $ / muaj (vizitë këtu) .

A2 Hosting është një tjetër opsion i shkëlqyeshëm që është i krahasueshëm me SiteGround, megjithëse me disa tweaks të vogël. Për shembull, me A2 Hosting, ora e tarifave të rinovimit është rreth gjysma e asaj që është duke ngarkuar SiteGround për pritje të përbashkët. Sidoqoftë, ato gjithashtu ofrojnë veçori më të kufizuara.

Për shembull, HTTP / 2 është në dispozicion vetëm në planin më të shtrenjtë të pritjes së përbashkët të A2 Hosting. Nëse jeni me një buxhet dhe jeni të gatshëm të shkurtoni disa qoshe të vogla, A2 ofron performancë të mirë, si dhe me një kosto më të ulët. Nëse performanca dhe tiparet më të larta janë ato që ju nevojiten, atëherë vendosni për SiteGround.

Shikoni performancën e Hosting A2 në HostScore.

Shkoni në A2 Hosting

SiteGround vs BlueHost

Alternativa për SiteGround - BlueHost HostingPritja e përbashkët e BlueHost fillon me 3,95 $ / muaj (vizitë këtu).

BlueHost është një tjetër ofrues i njohur i zgjidhjeve që mund t’i japë SiteGround një fitim të parave. Ka një gamë të mirë të planeve me çmime të mira, por është i kufizuar në vendet e serverëve. Të gjitha qendrat e të dhënave Bluehost janë në Amerikën e Veriut.

Nëse nuk jeni aq të shqetësuar për këtë, një çështje tjetër është përsa i përket shkallëzueshmërisë. BlueHost nuk ka plane për strehimin në Cloud, që do të thotë që ju mund të rriteni vetëm në një masë të caktuar. Megjithatë, nëse nuk shqetësoheni tepër për rritjen, atëherë BlueHost mund të jetë një opsion i mirë.

Shihni performancën e pritjes BlueHost në HostScore

Shkoni te InMotion

SiteGround Hosting: Vendimi dhe rekomandimet tona

Duke pasur hostuar BuildThis.io në SiteGround për kaq gjatë, ne kemi ardhur të mbështetemi në performancën e tyre të shkëlqyeshme dhe mbështetjen e shkëlqyeshme të klientit. Ka pasur shumë herë kur edhe skuadra e tyre e bisedave në linjë të parë ka qenë në gjendje të na ndihmojë që ne mendojmë se mund të jetë e vështirë për ne të lëvizim edhe nëse donim të.

Performanca dhe besueshmëria janë gjithashtu nivele të larta këtu, por ka edhe ofrues të tjerë të mbajtjes së faqeve në internet që janë po aq të mirë në këtë drejtim. Sidoqoftë, mendimi për t’u marrë me mbështetje të pasaktë na shqetëson dhe ne mendojmë se është një zonë e veçantë në të cilën SiteGround e ka kthyer me të vërtetë industrinë në kokën e saj.

Ne ju inkurajojmë që të merrni parasysh këtë aspekt me shumë kujdes përpara se të vendosni. Gjetja e një hosti të mirë në internet e cila i kushtohet përkrahjes së faqes suaj nuk është e lehtë dhe ne mendojmë se SiteGround ofron një propozim të vështirë për të mposhtur është ky respekt.

Si të filloni me SiteGround?

SiteGround ofron një provë falas për 30 ditë para. Nëse nuk jeni të kënaqur me atë që shihni gjatë 30 ditëve të para, thjesht mund të kërkoni një rimbursim të plotë (pa përfshirë tarifat e regjistrimit të domain) nga kompania.

Klikoni këtu për të zgjedhur një plan dhe regjistrim në SiteGround.

Planet dhe çmimet e faqes përrethHapi 1 – Për të filluar, zgjidhni një plan pritës në SiteGround.

Renditja e faqesHapi 2 – Zgjidhni një emër të ri domain ose Vendosni domainin tuaj ekzistues.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map