Rishikimi i FreshBooks: Kontabiliteti në Cloud i mbushur me karakteristika

Si vetë pronar i një biznesi të vogël, unë mendoj se mjete si FreshBooks ofrojnë një shpëtim shumë të nevojshëm për shumë njerëz. Ndërsa mund të diskutohet që kontabiliteti bazë dhe faturimi mund të bëhen më vete, me çmimin që fillon FreshBooks – pse të mërzitesh ta bësh atë me dorë?


Megjithatë, si me çdo mjet, ka të mirat dhe të këqijat, kështu që le të bëjmë një zhytje më të thellë në FreshBooks për të parë se çfarë sjell me të vërtetë në tryezë përveç numrave të vetëm.

Përmbledhje e Shqyrtimit të FreshBooks

Vegël e kontabilitetit online e mbushur me karakteristika për pothuajse të gjitha bizneset e mëdha dhe të vogla

Emri: FreshBooks

Përshkrim: FreshBooks është një tjetër në një linjë të gjatë të sistemeve të kontabilitetit të bazuar në cloud që kanë për qëllim zëvendësimin e metodave tradicionale të kontabilitetit. Lehtësia dhe fuqia e saj e bëjnë atë një propozim jashtëzakonisht tërheqës për bizneset moderne që duan të zvogëlojnë numrin e përgjithshëm dhe numrin e stafit me automatizim.

Sistemi Operativ: Web-bazuar

Kategoria e Aplikimit: Softuer i kontabilitetit

 • Lehtësinë e përdorimit

 • Features

 • saktësi & seriozitet

 • Vlera e parase

 • Ndihma për klientët

i përgjithshëm

4.6

përmbledhje

FreshBooks është një mjet i dizajnuar shumë pastër por me karakteristika të mbushura me llogari të reve. Pavarësisht se është menduar për kontabilitet, ndërfaqja e tij e thjeshtuar e përdoruesit dhe kategorizimet e qarta e bëjnë atë lehtësisht të përdorshëm nga pothuajse kushdo.

Mund të them lehtësisht se kjo është e përdorshme nga një audiencë e gjerë e përdoruesve dhe se mund të përshtatet lehtësisht nga bizneset e madhësive të vogla dhe të mesme. Nëse jeni të interesuar, ata madje mund të krijojnë plane me porosi për kompani më të mëdha sipas kërkesës.

Mëso më shumë

 • Planet dhe çmimet e FreshBooks
 • Karakteristikat që bëjnë FreshBooks të dallohen
 • Verdikti: A është FreshBooks për ju?

rekuizitë

 • Proces i shkëlqyeshëm i bordit
 • Ndërfaqe e thjeshtë e drejtuar nga GUI
 • Zgjidhja e llogarisë nga fundi në fund
 • Shkallë e lartë e automatizmit
 • Sistemi mjaft i pajtueshëm
 • Integrohet mirë me llogaritë bankare
 • Numër i gjerë i shtesave
 • Mbështetje e drejtpërdrejtë e klientit

Cons

 • Mund të bëhet i shtrenjtë shpejt
 • Mënyra e dërgimit të faturave
 • Anëtarët e ekipit kushtojnë ekstra
 • Planet dhe mimet
 • Provoni FreshBooks falas

{
"@kontekst": "http://schema.org",
"@type": "rishikim",
"itemReviewed":
"@type": "SoftwareApplication",
"emër": "FreshBooks",
"përshkrim": "FreshBooks është një tjetër në një linjë të gjatë të sistemeve të kontabilitetit të bazuar në cloud që kanë për qëllim zëvendësimin e metodave tradicionale të kontabilitetit. Lehtësia dhe fuqia e saj e bëjnë atë një propozim jashtëzakonisht tërheqës për bizneset moderne që duan të zvogëlojnë numrin e përgjithshëm dhe numrin e stafit me automatizim.",
"imazh": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/freshbooks-review-home.jpg",
"operatingSystem": "Web-bazuar",
"applicationCategory": "Softuer i kontabilitetit"
},
"reviewRating":
"@type": "vlerësim",
"ratingValue": 4.5999999999999996447286321199499070644378662109375,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"autor":
"@type": "person",
"emër": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

FreshBooks është një mjet i dizajnuar shumë pastër por me karakteristika të mbushura me llogari të reve. Pavarësisht se është menduar për kontabilitet, ndërfaqja e tij e thjeshtuar e përdoruesit dhe kategorizimet e qarta e bëjnë atë lehtësisht të përdorshëm nga pothuajse kushdo.

\ R \ n

Mund të them lehtësisht se kjo është e përdorshme nga një audiencë e gjerë e përdoruesve dhe se mund të përshtatet lehtësisht nga bizneset e madhësive të vogla dhe të mesme. Nëse jeni të interesuar, ata madje mund të krijojnë plane me porosi për kompani më të mëdha sipas kërkesës.

\ R \ n

Mëso më shumë

\ R \ n

  \ R \ n
 • Planet dhe çmimet e FreshBooks
 • \ R \ n

 • Karakteristikat që bëjnë FreshBooks të dallohen
 • \ R \ n

 • Verdikti: A është FreshBooks për ju?
 • \ R \ n

"
}

Pro: Ajo që më pëlqeu në lidhje me FreshBooks

1. Procesi i shkëlqyeshëm i bordit

Procesi i bordit është i thjeshtëStërvitja është aq e thjeshtë sa 1, 2, 3.

Kur regjistroheni së pari me FreshBooks, gjëja e parë që do të vini re është se sa e thjeshtë është përvoja. Kur t’ua siguroni atyre emailin tuaj, do t’ju duhet ta verifikoni atë dhe nga aty do të futeni menjëherë në procesin e tyre të bordit.

Përgjigja e një seri pyetjesh do t’ju ndihmojë të merrni llogarinë tuaj të vendosur dhe të gatshëm për t’u përdorur. Kjo ndihmon FreshBooks të krijojë disa baza, të tilla si monedha në të cilën veproni, cilat pjesë të sistemit do të përdorni (faturimin, kontabilitetin, etj), apo edhe paraqitjen themelore të formave tuaja.

Përvoja është freskuese dhe nuk ndjeheni sikur po ju kërkohen një mori pyetjesh pa qëllim përfundimtar. Ky është padyshim fluksi që dëshironi të përdorni një përdorues të ri.

2. Ndërfaqe e thjeshtë, e drejtuar nga GUI

FreshBooks ka një plan urbanistik miqësor dhe të lehtë për t’u lexuar.Siç mund ta shihni, faqosja është miqësore dhe e lehtë për t’u lexuar.

Nëse jeni ndonjë gjë si unë dhe dridheni kur përmendet termi “kontabilitet”, atëherë kjo është një pikë tjetër pozitive në favor të FreshBook. E gjithë ndërfaqja është natyrisht shumë e thjeshtë dhe e drejtpërdrejtë.

Më e mira për të gjitha, është krijuar për t’i lehtësuar njerëzit. Në vend të një vështrimi të ashpër, të butë që shumica e softuerëve të kontabilitetit është i njohur për të, FreshBooks merr një dizajn të mirë, të freskët. Ngjyrat e saj pastel dhe llojet dhe madhësia e shkronjave lehtësisht të lexueshme janë kaq miqësore.

3. Zgjidhja e Llogarive nga Fundi në Fund

Për shumë pronarë të rinj të biznesit, kontabiliteti mund të jetë një sfidë edhe nëse keni pasur një përvojë të shkurtër në të. Fatmirësisht, ajo mund të ndahet në zona të ndara që janë të lidhura në një farë mënyre.

Ajo që bën FreshBooks është të ndihmojë përdoruesit të shohin qartë fushat në të cilat duhet të punojnë, atëherë ai do të bëjë integrimin mbrapa-automatikisht. Kjo ndihmon për t’i mbajtur gjërat e thjeshta për përdoruesit ndërsa në të njëjtën kohë, duke siguruar një paketë gjithëpërfshirëse të kontabilitetit.

4. Shkallë e lartë e automatizmit

Falë se është një sistem i orientuar drejt shërbimit, FreshBooks ndihmon shumë më tepër me automatizimin sesa mund të mendoni. Për shembull, konsideroni të përdorni një nga format e tij të faturimit. Kjo ju lejon të paguani klientët dhe gjithçka që duhet të bëni është të plotësoni artikujt e linjës.

FreshBooks do të arrijë gjithçka, do t’ju ndihmojë të dërgoni faturën, të mbani numërimin e llogarive të arkëtueshme, etj. Nga ana e shpenzimeve, në thelb është e njëjta gjë. Plotësoni artikujt e linjës dhe ngarkoni dokumentacionin e nevojshëm si dëftesat. Everythingdo gjë tjetër ruhet automatikisht për ju.

Në fund të ditës, për të marrë një pamje të asaj që po ndodh me financat e kompanisë suaj, gjithçka që duhet të bëni është të drejtoheni te pjesa Raportet dhe të zgjidhni atë që dëshironi të shihni.

5. FreshBooks është një sistem mjaft i pajtueshëm

Në financat e biznesit, një nga fjalët më të frikshme është pajtueshmëria. Falë ndërlikimeve të biznesit dhe qeverisë, një pjesë e madhe e të dy skajeve i kushtohet sigurimit që gjithçka është e ligjshme – që do të thotë pajtim.

Do të jeni të lumtur të dini se FreshBooks është ndërtuar për të qenë në përputhje me shumë rregullore përfshirë Marrja e Digital Digital (MTD), PCI, PSD2, GDPR, dhe më shumë. Kjo do të thotë që pavarësisht se në cilin vend ku banoni, do të jeni mirë duke përdorur FreshBooks për të trajtuar llogaritë tuaja.

6. Integron mirë me llogaritë bankare

FreshBooks integrohet mirë me llogaritë bankare.Shtimi i llogarisë tuaj bankare është aq e thjeshtë sa kërkimi dhe zgjedhja.

Ndoshta një nga karakteristikat më të mira të FreshBooks është se mund të lidhet drejtpërdrejt me llogarinë bankare të kompanisë tuaj. Kjo ndihmon për ta bërë shumë më të lehtë për të verifikuar (dhe gjithashtu automatizuar) pjesën më të madhe të llogarive tuaja më vete.

Ju nuk do të duhet të shpenzoni çdo kohë në të gjitha shifrat e azhurnimit kur hyrja në para ose del jashtë. Kjo përsëri kthehet në automatizimin e saj – gjë që shumë shërbime cloud mund të bëjnë. Sidoqoftë, nuk ka shumë që janë në gjendje të integrohen me një numër kaq të madh të institucioneve financiare.

Si një shembull i mirë i kësaj, unë u përpoqa të shtoja një llogari bankare të Malajzisë (nga një bankë vendase këtu) dhe u çudita që ata në fakt e kishin atë në bazën e të dhënave të tyre.

7. Numri i gjerë i shtesave

Numër i gjerë i shtesaveFreshBooks ju lejon të lidhni dhe sinkronizoni informacionin nëpër platforma të ndryshme.

Nëse keni përdorur ndonjëherë ndonjë shërbim të bazuar në ueb, do të kuptoni se shumë prej tyre ofrojnë një shërbim service thelbësor ’së bashku me aftësi integruese që ndihmojnë në zgjerimin e funksionalitetit. FreshBooks e bën këtë gjithashtu dhe ju mund të shtoni në ton karakteristika shtesë.

Si një ide se si funksionon kjo, ju mund të shtoni aftësinë për të pranuar pagesa të kartave të kreditit, të vendosni dhe të planifikoni takime dhe shumë më tepër. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të gjeni shtesën e duhur nga 100 apo më shumë që ofron FreshBooks.

Shtë e lehtë dhe mund të dëshmohet se është mjaft e dobishme në përshtatjen e nevojave të biznesit tuaj.

8. Ndihma për klientët e gjallë

Meqenëse FreshBooks është një shërbim me bazë cloud, ato kanë kontroll qendror mbi shumë gjëra. Kjo i lejon ata të ofrojnë shërbim shumë efikas të klientit shumë si produktet e tjera me bazë cloud. Për shembull, mund të filloni të lexoni bazën e tyre të njohurive për ndihmë.

Nëse kjo nuk funksionon, klikoni në ikonën e bisedës menjëherë nga brenda llogarisë tuaj të FreshBooks dhe mund të krijoni një menu të bisedës live. Kërkoni ndihmë dhe do të merrni! Ndërsa është e vërtetë që mund të zgjasë ca kohë në varësi të ngarkesës së klientit të tyre në atë moment, përfundimisht do të bisedoni me dikë që mund t’ju ndihmojë direkt.

Cons: Whatfarë nuk më pëlqeu për FreshBooks

1. Mund të bëhet i shtrenjtë shpejt

Me një listë kaq të shkëlqyeshme të veçorive dhe gjërave që i dua, nuk është për t’u habitur që FreshBooks vjen me një kosto. Unë i kam krahasuar ato me disa aplikacione të tjera të kontabilitetit të bazuara në cloud dhe ato duket se janë pak në përfundim.

Kjo përkeqësohet në mënyrë eksponenciale pasi biznesi juaj rritet pasi çmimi i tyre bazohet në numrin tuaj të klientëve të pagueshëm. Unë mendoj se nuk është një mënyrë e drejtë për të trajtuar gjërat pasi jo të gjitha bizneset funksionojnë në të njëjtën mënyrë.

Për shembull, ju mund të drejtoni një biznes që ka nevojë për një rrjedhë të vazhdueshme të klientëve të rinj, me këtë masë, ju do të prishni planin e tyre Lite me shpejtësi të dritës pasi që vetëm lejon 5 klientë të pagueshëm.

Nga ana tjetër, disa biznese lulëzojnë tek klientët e përsëritur dhe këto janë ato që do të fitojnë përfitimin maksimal. Në fakt, disa madje mund të jenë në gjendje të braktisin planin e Lite për moshat pa pasur nevojë të azhurnohen.

2. Mënyra e Dërgimit të Faturave

Shembull i faturës FreshBooks.Njerëzit janë më të thjeshtë se thjesht duke klikuar në lidhje në ditët e sotme.

Për disa arsye, dërgimi i një faturë në FreshBooks nuk do ta dërgojë me të vërtetë faturën. Kjo do të thotë që një email dërgohet nga FreshBooks te klienti juaj – duke u thënë atyre se ata kanë një faturë të gatshme për shikim.

Edhe pse nuk është mënyra më e keqe për të bërë gjëra, unë mund të shoh që disa klientë janë të mangët të klikojnë në lidhje që vijnë në një email. Siguria në internet është një dhimbje e vërtetë këto ditë dhe ju nuk dëshironi të telefononi klientët tuaj një nga një për t’i siguruar ata që është mirë të klikoni në atë lidhje!

3. Kostot e Anëtarëve të Ekipit Shtesë

Shumica e planeve të kontabilitetit në internet do të kenë një kompensim për përdoruesin kryesor plus të paktën një kontabilist. Kjo së paku lejon pronarin e biznesit dhe personin përgjegjës për administrimin e financave të hyjë në sistem.

Po, këtë mund ta bëni edhe në FreshBooks, por të jeni të gatshëm të paguani ekstra. Mimi që ju paguani për t’u regjistruar është vetëm për ju. Dokush tjetër që ju doni t’i jepni qasje llogarive tuaja është një anëtar i Ekipit – dhe kushton një shtesë prej 10 $ në muaj.

Planet dhe Prmimet e FreshBooks

Struktura e çmimeve në FreshBooks është shumë e qartë. Pothuajse të gjitha tiparet kryesore të rëndësishme janë përfshirë me të gjitha planet, me disa përfitime shtesë që vijnë së bashku me planet më të shtrenjta. Lite fillon nga 15 dollarë në muaj dhe kjo shtrihet deri në Premium me 50 dollarë në muaj. Ekziston gjithashtu një mundësi për të krijuar një plan me porosi.

Features
lite
Plus
prim
Klientë të pagueshëm550500
Faturat e cuztomizuarai pakufizuari pakufizuari pakufizuar
Hyrjet e shpenzimevei pakufizuari pakufizuari pakufizuar
propozimetjoi pakufizuari pakufizuar
Importi i automatizuar i bankëspopopo
Raportet e llogarisë së dyfishtëjopopo
Mbajtësit e klientëvejopopo
Kujtime të automatizuara të pagesave të vonuarajopopo
Pagesa të përparuarajo$ 20 / mo$ 20 / mo
Anëtarët e ekipit$ 10 / person$ 10 / person$ 10 / person
çmim$ 15 / mo$ 25 / mo$ 50 / mo

*Shënim: FreshBooks ka një zbritje deri në 70% zbritje. Për saktësinë më të mirë në çmim, ju lutemi referojuni faqes zyrtare në internet: https://www.freshbooks.com/

Nëse jeni duke planifikuar të përdorni FreshBooks për një shtrirje të gjatë, të zgjidhni të paguani çdo vit do t’ju japë një zbritje të vogël. Kjo arrin në rreth 10% zbritje nga ajo që do të kishte qenë çmimi juaj origjinal – të gjitha të paguara përpara, natyrisht.

Gjëja më e rëndësishme për të kuptuar në lidhje me çmimet e FreshBooks është se çdo plan përcakton numrin e klientëve të pagueshëm që mund të menaxhoni me sistemin. Kjo do të thotë që edhe nëse po ngarkoni 20 klientë secilën prej tyre, do të duhet të përmirësoni nga plani i Lite në Plus.

Kjo është diçka për t’u marrë parasysh seriozisht, pasi që ju paguani do të varet shumë nga mënyra se si funksionon biznesi juaj.

Verdikti: A është libri i freskët për mua?

Sshtë koha për ndershmëri brutale. FreshBooks është deri më tani një nga mjetet më të mira të llogaritjes me bazë cloud, që unë kam hasur brenda një kohe të gjatë. Isshtë projektuar për dhe funksionon jashtëzakonisht mirë për bizneset e vogla si imja.

Fatkeqësisht, është një thirrje e vështirë për të bërë pasi çmimi i tyre është relativisht i lartë gjithashtu. Ndiej gjithashtu edhe mënyrën se si ata ngarkojnë duke u bazuar në klientë të pagueshëm është pak e një pilulë e vështirë për tu gëlltitur, veçanërisht me planin Lite që lejon vetëm 5 klientë.

Kush është FreshBooks Designed For?

Provoni FreshBooks falas. Ju mund të keni qasje të pakufizuar në FreshBooks për 30 ditë.Provoni FreshBooks falas. Ju mund të keni qasje të pakufizuar në FreshBooks për 30 ditë. (Vizitë)

Pra, ndërsa FreshBooks mund të mos jetë për mua, unë lehtë mund të shoh bizneset e vogla dhe të mesme që përfitojnë nga ky sistem pa masë. Kjo është veçanërisht e vërtetë duke pasur parasysh gamën e tyre të gjerë të pajtueshmërisë së bankave, si dhe një shkallë të lartë pajtueshmërie.

Provoni falas: Vizitoni FreshBooks në internet

Zbulimi: BuildThis merr tarifa referimi nga mjetet e listuara në këtë uebfaqe. Por, opinionet bazohen në përvojën tonë dhe jo në sa paguajnë ato. Ne përqëndrohemi të ndihmojmë bizneset e vogla dhe individët për të krijuar faqe interneti si biznes. Ju lutemi mbështesni punën tonë dhe mësoni më shumë në zbulimin tonë të fituar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map