Rishikimi i Canva: Mjeti më i mirë grafik për përdorues të pakualifikuar

Farë është Canva?

Canva është një tjetër mjet grafik freemium në internet që është jashtëzakonisht i thjeshtë për t’u përdorur dhe ofron një ngarkesë malore të modeleve që mund t’ju ndihmojnë. Supozohet të jetë një mënyrë e shpejtë dhe e thjeshtë për të krijuar vizuale dhe për të ndihmuar ata që nuk janë të aftë në magjinë e dizajnit grafik.


Shtë e shpejtë dhe e thjeshtë të regjistrohet CanvaRegjistrimi është i shpejtë dhe i lehtë (vizitë).

Përmbledhje Rishikimi Canva

Freemium Online Graphics Tool për përdoruesit e pakualifikuar

Emri: Canva

Përshkrim: Canva është e shkëlqyeshme për të krijuar vizuale të thjeshta. Shpesh, i ndihmon ata që nuk janë të aftë në magjinë e dizajnit grafik.

Sistemi Operativ: Web-bazuar

Kategoria e Aplikimit: Dizajn Grafik, Softuer

 • Lehtësinë e përdorimit

 • templates & Designs

 • Features

 • Vlera e parase

 • Ndihma për klientët

i përgjithshëm

4.5

përmbledhje

Canva është e lehtë për t’u përdorur falë ndërfaqes shumë intuitive të tërheqjes dhe rënies. Gjithashtu, nuk duhet të shqetësoheni nëse filloni nga e para, megjithëse mund ta bëni këtë nëse dëshironi. Ekzistojnë një ton modelesh nga të cilat mund të zgjidhni për të punuar me kategori të shumta. Këto përfshijnë infografikë, posterë dhe madje edhe karta biznesi.

Mëso më shumë:

 • A është Canva vërtet e lirë?
 • Përvoja ime me Canva
 • Për kë është dizajnuar Canva?

rekuizitë

 • Modeli i pajtimit në Freemium
 • Shumë e thjeshtë për t’u përdorur
 • Integruar me bankën e fotografive të aksioneve

Cons

 • Funksionalitet i kufizuar
 • Provoni Canva falas
 • Shihni Modelet e Mrekullueshme të Canva

{
"@kontekst": "http://schema.org",
"@type": "rishikim",
"itemReviewed":
"@type": "SoftwareApplication",
"emër": "Canva",
"përshkrim": "Canva është e shkëlqyeshme për të krijuar vizuale të thjeshta. Shpesh, i ndihmon ata që nuk janë të aftë në magjinë e dizajnit grafik.",
"imazh": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/canva-review-home.jpg",
"operatingSystem": "Web-bazuar",
"applicationCategory": "Dizajn Grafik, Softuer"
},
"reviewRating":
"@type": "vlerësim",
"ratingValue": 4.5,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"autor":
"@type": "person",
"emër": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Canva është e lehtë për t’u përdorur falë ndërfaqes shumë intuitive të tërheqjes dhe rënies. Gjithashtu, nuk duhet të shqetësoheni nëse filloni nga e para, megjithëse mund ta bëni këtë nëse dëshironi. Ekzistojnë një ton modelesh nga të cilat mund të zgjidhni për të punuar me kategori të shumta. Këto përfshijnë infografikë, posterë dhe madje edhe karta biznesi.

\ R \ n

Mëso më shumë:

\ R \ n

  \ R \ n
 • A është Canva vërtet e lirë?
 • \ R \ n

 • Përvoja ime me Canva
 • \ R \ n

 • Për kë është dizajnuar Canva?
 • \ R \ n

"
}

Njohja me Canva

Rrjedha e përgjithshme e Canva është shumë e njëjtë me gjithçka në kategorinë e saj në ditët e sotme. Regjistrohesh (ose me Google+ ose me një adresë emaili) dhe më pas vetëm ndjek pasjet e bukës. Canva do t’ju bëjë që të zgjidhni atë lloj grafiku që po përpiqeni të krijoni, atëherë do t’ju sugjeroni vizuale të ndryshme modelesh për ju.

Canva është shumë e lehtë për t’u përdorur, madje më e lehtë se Microsoft Paint.

Pasi të keni zgjedhur modelin dhe modelin që dëshironi, atëherë vjen përshtatja. Gjithçka është zvarritur, dhe teksti mund të redaktohet shumë si kutitë e tekstit në çdo program tjetër të dizajnit grafik. Do ta pranoj, është shumë e lehtë për t’u përdorur.

Ka shumë paraqitje për të zgjedhur nga biblioteka e CanvaKa shumë paraqitje për të zgjedhur (zbuloni më shumë modele).

A është Canva falas?

Këtu hyn një diferencues i vogël ndërmjet përdoruesve falas dhe atyre që paguajnë.

1.000.000 imazhet janë për llogari të paguara. Llogaritë falas janë më të kufizuara1.000.000 imazhet janë për llogari të paguara. Llogaritë falas janë më të kufizuara.

Për ata që janë duke përdorur versionin falas, Canva ka modele pak më të kufizuara në dispozicion për ju që të zgjidhni, dhe kufizoni ekipin tuaj bashkëpunues në 10 anëtarë. Edhe më e rëndësishmja, nuk ju ofron aspak imazhe. Imagesdo imazh që ju dëshironi të përdorni do të duhet të jetë juaji ose i licencuar që ju të përdorni. Kjo do t’ju shesë imazhe në 1 dollarë amerikan një copë pse.

Ata që zgjedhin një llogari të paguar Pro do të marrin një llogari ekipi prej 30 anëtarësh, plus hyrjen në ato që pretendon Canva është një bazë e të dhënave me 300,000 imazhe. Mund të ju ndihmojë gjithashtu të ndryshoni përmasat tuaja. Pikat kryesore të tjera përfshijnë pranimin e shkronjave të personalizuara, paletave të ngjyrave dhe mundësinë e ruajtjes së shablloneve.

Oh po, me 9,95 $ / përdorues / muaj për Canva Pro, ju gjithashtu merrni mbështetje përparësore.

Përvoja ime me Canva

Meqenëse Canva ofron një mundësi për të hartuar broshura, u bëra kurioze dhe e provova. Unë isha i interesuar sepse shtypja e broshurave shpesh kërkon skedarë me rezolucion më të lartë për ta që të kthehen bukur pas printimit. Ishte mirë të theksohet se sapo të kisha provuar modelin e broshurës, sistemi ofron një mundësi për të shkarkuar skedarin si një PDF e shtypshme.

Ka mbështetje për broshurat e shtypura në CanvaKa mbështetje për broshura të shtypura (shiko më shumë Canva për punë).

Kontrollova me një shokun tim të projektuesit dhe ai ra dakord që broshura ishte thjeshtiste (ai është, në fund të fundit, një projektues), por patjetër i përdorshëm në shtyp. Kjo është një pikë kritike për t’u shënuar për ata që mendojnë të përdorin Canva si një mjet biznesi.

Përveç shkarkimit të kopjeve të modelit tuaj të përfunduar, ju gjithashtu mund t’i ndani ato direkt në Twitter ose Facebook. Ju gjithashtu mund të dërgoni me email nga njerëzit brenda mjetit për t’i ftuar ata për bashkëpunim në hartimin e çfarëdo që po punoni.

përfundim

Disa njerëz me të cilët kontrollova dhe bisedova me Canva më dhanë një këndvështrim mjaft interesant. Njëra prej tyre është mësuese dhe ajo përmendi se është mirë të përdorësh për të krijuar vizualitete të thjeshta për të ndihmuar në mësimin e fëmijëve me. Miku im i projektuesit, nga ana tjetër, nuk kishte asgjë të shkëlqyeshme për të thënë në lidhje me të, përveç një gjëje – që nuk konsumonte burimet masive që bën Photoshop.

Nga ana ime, për pjesën më të madhe të karrierës time profesionale, unë kam qenë ose shkrimtar ose redaktues dhe kam mjaft përvojë me paraqitjet dhe grafikat, edhe nëse nuk i prodhoj ato vetë. Për shkak të kësaj, unë u mërzita shpejt duke vrapuar nëpër qarqe të vogla me Canva.

Megjithëse është jashtëzakonisht e lehtë për t’u përdorur, kam zbuluar se për llojin e prodhimit që do të kërkoja në shtyp, ajo tregoi mënyrë shumë e thjeshtë. Nga ana tjetër, është e shkëlqyeshme për krijimin e pamjeve të menjëhershme, për aq kohë sa nuk keni mend se do të ndani shabllone me ndoshta mijëra njerëz të tjerë.

Unë mendoj se kjo është diçka që do të ishte e vlefshme nga një biznes i vogël apo këndvështrimi personal, ndoshta i pari më shumë se ky i fundit.

Provoni falas: Vizitoni Canva në internet

Shpalosja e FTC: BuildThis merr tarifa referimi nga mjetet e listuara në këtë faqe interneti. Por, opinionet bazohen në përvojën tonë dhe jo në sa paguajnë ato. Ne përqëndrohemi të ndihmojmë bizneset e vogla dhe individët për të krijuar faqe interneti si biznes. Ju lutemi mbështesni punën tonë dhe mësoni më shumë në zbulimin tonë të fituar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map