Site-uri precum Fiverr (pentru freelanceri și angajați)

Fiverr este un site care le permite freelancerilor să își comercializeze serviciile. În ultimii ani, a existat o creștere extraordinară în industria independentă. Noile modele de afaceri și oportunități au dat naștere economiei concertului.


Datorită acestei creșteri, atât freelancerii, cât și proprietarii de afaceri care caută servicii au acum mult mai multe opțiuni. Totuși, alegerea înseamnă că trebuie luate decizii. Indiferent dacă sunteți freelancer al unei persoane care caută servicii – pentru ce platformă ar trebui să optezi?

Ce este Fiverr și cum funcționează?

Pagina de pornire FiverrPagina de start a Fiverr (Vizitați aici)

Fiverr.com a devenit una dintre cele mai mari piețe din lume pentru servicii digitale. Conectează cumpărătorii și vânzătorii pentru orice, de la codificare la artă. Vânzătorii vin cu abilități și niveluri de expertiză variate.

Freelancerii care folosesc platforma Fiverr pot oferi aproape orice lucru imaginabil, atât timp cât este livrat pe internet. Portofoliile lor, prețurile citate și recenziile de la foștii clienți ajută la vânzarea acestora către noi.

Înscrierea aici este gratuită, dar trebuie să vă înregistrați la ei pentru a căuta locuri de muncă sau pentru a-și angaja independenții. Site-ul este aranjat pe categorii de lucrări și îl puteți parcurge ca un catalog online.

Pentru vânzători (freelanceri)

Dacă doriți să enumerați serviciile pe Fiverr, asigurați-vă că profilul dvs. de vânzător este complet. O ofertă bine scrisă care descrie serviciile dvs. nu poate doar să vă ajute să vindeți concertul, ci și să evitați eventuale dispute.

Obținerea unor evaluări bune după serviciile furnizate este un plus, deoarece este vizibil pe profilul dvs. Fiverr plătește prompt pentru concerte finalizate, dar ia o reducere din taxa ta. Asigurați-vă că luați în considerare acest lucru la listarea prețurilor. Platforma vă plătește 80% (ceea ce înseamnă Fiverr ia 20% reducere) pentru ce vinde concertul tău.

Beneficiile includ:

 • Listare gratuită pentru serviciile dvs.
 • Nu este nevoie să licitați pentru locuri de muncă
 • Sfaturi despre prețurile concertelor

Pentru cumpărători (închirieri)

Cu zeci de mii de concerte listate pe Fiverr, este într-adevăr piața cumpărătorului. De asemenea, au la dispoziție o gamă foarte largă de concerte, astfel încât puteți găsi aproape orice lucru aici. Prețurile sunt transparente, iar ceea ce vedeți este practic ceea ce veți plăti fără costuri ascunse.

Lucruri de care trebuie să știți:

 • Concertele ieftine pot avea un cost calitativ
 • Concertele populare pot avea termene lungi nebune
 • Locul de muncă ocazional

5 alternative Fiverr pentru freelanceri și angajați

Cu toate acestea, așa cum am menționat anterior, economia concertului înseamnă și mai multă alegere. Freelancing-ul nu începe și nu se încheie cu Fiverr, există nenumărate alternative Fiverr în jur. Iată cele 5 site-uri ca Fiverr să ia în considerare:

1. Supraveghere

Upwork - alternativă la FiverrPagina de start upwork

Upwork-ul este o piață similară ca Fiverr, dar este mai concentrată pe unele domenii. Aici veți găsi oferte precum design grafic, literatură și dezvoltare web. În același mod, acest site oferă profesioniștilor care caută o muncă suplimentară mijloace de a găsi proiecte, de a comunica cu potențiali clienți și un mod sigur de a fi plătit.

Profilul dvs. servește ca același scop ca un portofoliu general pentru viitorii angajatori, de aceea este esențial să construiți unul adecvat. Mai ales, faceți publicitate în mod corespunzător și munca dvs..

Cum funcționează Upwork?

Completați categoria de locuri de muncă în care doriți să vă încadrați și asigurați-vă că menționați ce abilități aveți și nivelul dvs. de expertiză. De asemenea, este important ca munca dvs. să fie făcută la maxim, pentru că, dacă nu puteți livra locuri de muncă, contul dvs. ar putea fi închis.

Fiți conștienți, însă, că aici există unele costuri ridicate asociate cu locurile de muncă. Upwork-ul percepe aproximativ 25% din comisioane și se adaugă cu o taxă de procesare de 2,75% + TVA + rate FX. Cu alte cuvinte, ar putea fi dificil să-ți trăiești din cauza acestor comisii.

Dacă doriți să aflați mai multe, iată comparația dintre cap și cap între Upwork și Fiverr.

Avantajele Upwork în loc de Fiverr

Pentru freelancer:

 • Calitatea de membru gratuit
 • Perspective laterale de venit
 • Plătește mai puține comisioane pentru clienții pe termen lung

Pentru închiriere:

 • Căutare și recenzii eficiente
 • Instrumente integrate de colaborare
 • Facturarea corectă

2. Toptal

ToptalPagina de start Toptal

Toptal este o rețea exclusivă de dezvoltatori de software independenți de top, designeri, experți în finanțe, manageri de produse din lume. Companiile de top angajează freelanceri Toptal ca opțiune ideală pentru multe proiecte importante.

Pur și simplu accesați site-ul lor web și faceți clic pe „Angajați talentul de top” și vă înscrieți cu detaliile dvs. vă va începe. La adăugarea abilităților și serviciilor, echipa Toptal îți revizuiește profilul postului și apoi te potrivește celor mai buni candidați. După ce analiza dvs. a fost făcută, puteți începe cu munca.

Cum câștigă Toptal bani?

Toptal câștigă bani prin taxarea celor care doresc să angajeze freelanceri săi. Freelancerii înșiși nu plătesc nimic serviciului. Suma pe care o percepeți este exact cea pe care o veți primi (eventual mai puține taxe de transfer bancar).

Clienții plătesc o rată pe oră, care este aproximativ dublă față de cea solicitată de freelanceri. Acest lucru poate ajunge la facturi destul de rigide în funcție de taxele implicate. De exemplu, dacă freelancerii cer 20 de dolari pe oră, angajații plătesc 40 USD pe oră.

Beneficiile Toptal-ului în loc de Fiverr

Pentru freelancer:

 • Profilare personalizată pentru joburi
 • Interfață simplă de utilizator
 • Lucrează pentru o audiență globală

Pentru închiriere:

 • Grup de calificare limitat
 • Freelanceri în general costisitori

3. Freelancer.com

Freelancer.comPagina de start Freelancer.com

Freelancer.com este un site de piață de tip crowdsourcing care a ajutat milioane de companii să găsească freelanceri. Dacă doriți o muncă de înaltă calitate într-un buget rezonabil (atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători), atunci Freelancer.com este pentru dvs..

Ce oferă Freelancer.com?

Site-ul web oferă o gamă largă de oportunități de muncă, cum ar fi proiecte de redactare pentru design web și multe altele. Freelanceri, începeți să vă faceți propriile profiluri. Enumerați-vă abilitățile și expertiza și împărtășiți-vă experiențele cu publicul larg. Apoi, găsește locuri de muncă care se potrivesc cel mai bine abilităților și expertizei tale. Scrieți cea mai bună ofertă, primiți și câștigați.

Beneficiile Freelancer.com în loc de Fiverr

Pentru freelancer:

 • Nenumărate proiecte disponibile
 • Interacțiune în timp real cu clienții
 • Plan de abonament ieftin

Pentru închiriere:

 • Suport tehnologic receptiv
 • Interacțiune ușoară cu freelancerii

4. PeoplePerHour

PeopleperhourPagina principală PeoplePerHour

PeoplePerHour este o altă piață de locuri de muncă independentă bazată pe web care se potrivește nevoilor de afaceri cu talente. Este o platformă ideală pentru întreprinderile mici și persoane fizice. În timp ce platforma vă oferă un pool global de talente la fața locului, vă ajută, de asemenea, să acordați prioritate talentelor locale în funcție de specificațiile dvs..

Cum funcționează PeoplePerHour?

Această platformă oferă, de asemenea, flexibilitate bugetară, permițându-vă să setați un preț fix sau o rată de plată pe oră, adaptându-vă nevoilor și nevoilor dvs..

Beneficiile PeoplePerHour în loc de Fiverr

Pentru freelancer:

 • Metode de plată sigure
 • Interacțiune ușoară cu clienții
 • Partajează fișiere și documente

Pentru închiriere:

 • Talent ușor de găsit
 • Mulți candidați calificați
 • Interfață ușor de utilizat

5. Guru.com

Guru.comPagina de start Guru.com

Guru.com este o platformă pentru freelanceri și angajatori să colaboreze la proiecte. Cu o abordare globală, un angajator poate avea acces la o gamă largă de portofolii dintr-un grup extins de candidați. Acest lucru se poate realiza cu ajutorul unui tablou de bord simplu și a unei interfețe curate, ceea ce facilitează atât angajații freelanceri, cât și angajatorii.

Ce oferă Guru.com?

Guru oferă locuri de muncă din programare & dezvoltare la scris & servicii de traducere. Domeniul său de muncă oferă, de asemenea, numeroase seturi de abilități diferite, de la servicii juridice la inginerie și arhitectură. Pur și simplu alăturați-vă gratuit, postați lucrările și începeți să primiți oferte.

Beneficiile Guru.com în loc de Fiverr

Pentru freelancer:

 • Bună echipă de sprijin
 • Sistem de plată ușor

Pentru închiriere:

 • Grup global de talente
 • Interfață simplă de utilizator
 • Alegeți dintre mai multe metode de plată

De ce să folosești portaluri de lucru ca Fiverr?

Aceasta este o întrebare pe care mi-au pus-o mulți, atât freelanceri, cât și companii. Motivația pentru fiecare poate fi diferită, dar există motive convingătoare pentru a opta pentru portaluri de locuri de muncă precum Fiverr sau oricare dintre concurenții Fiverr enumerați mai sus.

Pentru căutătorii de locuri de muncă, doar pentru că aceasta este economia concertului nu înseamnă că este piața unui vânzător. Nu uitați, concurați și cu restul solicitanților de locuri de muncă în economia concertului.

De asemenea, trebuie să luați în considerare dacă veți avea timp să solicitați clienți și pe cont propriu. Dacă tocmai începi freelancing-ul, s-ar putea să nu știi nici unde să găsești următoarele locuri de muncă! (Dacă aveți nevoie de ajutor, am enumerat 10 locuri unde puteți găsi locuri de muncă online legitime.) În timp ce freelancerii experimentați pot supraviețui adesea singuri, nu este atât de ușor la început.

Pentru întreprinderi, este vorba în principal de ceea ce are sens monetar. Există atât de multe întreprinderi mici în prezent care lucrează la un buget mai redus. Cea mai mare problemă este de obicei o salarizare bombată, așa că concentrați-vă pe activitățile dvs. de bază și externalizați alte lucrări de dezvoltare web sau sprijinirea locurilor de muncă.

Acest lucru vă poate ajuta să rezolvați problemele, în același timp, să vă gestionați mai ușor linia de jos.

Fiverr Alternative – Gânduri finale

Economia concertelor prezintă o oportunitate, dar nu este un pat de trandafiri. Freelancerii luptă în principal o luptă în ascensiune, chiar dacă sunt dispuși să ofere servicii excelente la tarife rezonabile. Cea mai mare problemă dintre cumpărători și vânzători este una de încredere – și de acolo apar site-uri precum Fiverr.

Acționând în calitate de intermediar, platformele de lucru ajută la alimentarea economiei concertului, asigurându-se că freelancerii sunt plătiți în timp ce deschid o cale de dispută pentru companii. Totuși, toate acestea vin adesea la un preț – uneori, unul foarte abrupt.

Sfatul meu pentru freelanceri este să lucrați din greu la concertele dvs., dar încercați să construiți propriul site de portofoliu. Gândiți-vă la ea ca la planificarea viitorului. Aflați de pe site-uri precum Fiverr și folosiți experiența dvs. în relația cu clienții de acolo pentru a vă gestiona propriul dvs. în viitor.

Pentru companii, platformele de locuri de muncă sunt în mare parte sigure de utilizat, însă freelancerii experimentați se refuză adesea din cauza cât de mult încasează aceste platforme. Luați în considerare acest lucru, deci dacă sunteți în căutarea unui expert real, contractanții independenți ar putea fi cheia problemei dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map