Site-uri precum AppSumo: găsiți mai multe oferte în alternativele AppSumo

AppSumo este un site care oferă oferte pentru software. Această piață digitală este de foarte mult timp și oferă doar oferte în curs. Având în vedere că vânzările de orice tip au caracter tranzitoriu, vă puteți aștepta ca majoritatea ofertelor de pe site-uri precum AppSumo se vor schimba frecvent.


Deși AppSumo este unul dintre cele mai vechi site-uri de această natură existente, asta nu înseamnă că nu ai rămas cu o singură sursă. Astăzi, există multe wannabes care au încercat să urmărească modelul AppSumo – unele mai de succes decât altele.

Cu un număr tot mai mare de piețe software care apar, cât de bine stau aceste site-uri web împotriva AppSumo? Haideți să facem o scufundare mai profundă în aceste opțiuni și să vedem ce obținem.

* Dezvăluire: linkurile de afiliere sunt utilizate în această postare. Câștigăm un comision (fără costuri suplimentare pentru dvs.) dacă achiziționați prin linkurile noastre. Acest lucru ajută la acoperirea costurilor noastre de operare și site-uri.

Despre AppSumo

site-ul appsumoPagina principală AppSumo (vizitați aici)

AppSumo a lucrat pe piața de software de aproape un deceniu acum. Fondată în 2011, această platformă a ajutat sute de dezvoltatori și editori de software să câștige bucăți de bani.

Oferte și reduceri de viață pentru software

Există o serie de tipuri de oferte oferite prin AppSumo, dintre care cele mai notabile sunt oferte de viață. Aceasta înseamnă că cumpărarea acelui software sau serviciu prin intermediul platformei este o cheltuială unică și îl puteți folosi pentru totdeauna. În afară de asta, există și oferte anuale și chiar freebies.

Odată cu numărul tot mai mare de piețe, AppSumo pare să fi crescut împotriva concurenței dure. În momentul scrierii, AppSumo a listat 66 de oferte – încă o sumă destul de semnificativă.

Navigare prin AppSumoOferte curente disponibile la AppSumo (faceți clic aici pentru a parcurge aceste oferte).

Împărțesc software-ul disponibil într-o gamă destul de largă de categorii, dar se pare că domeniile mai populare sunt în marketing și generarea de plumb. Există desigur articole ciudate de ocazie, cum ar fi cărțile electronice și alte materiale informative.

Cea mai bună parte a utilizării AppSumo este că poți să ții cont de oferte solide pe software în orice moment și nu trebuie să aștepți o vânzare de Black Friday sau Cyber ​​Monday..

Pentru cine este AppSumo: Bloggerii pro, marketerii afiliați, întreprinderile mici.

Accesați AppSumo

5 cele mai bune alternative AppSumo

1. StackSocial

Pagina de start stacksocial

Dacă te-ai gândit să te uiți la AppSumo pe un site similar ca StackSocial, prima ta reacție ar fi probabil „WOW”. StackSocial a început la câțiva ani după AppSumo și a crescut puternic de atunci.

De la momentul înființării, Stacksocial susține că a câștigat peste 50 de milioane de dolari pentru clienți, a economisit vizitatorii peste 1,5 miliarde de dolari și a listat peste patru milioane de oferte. Cu orice măsură, este o bucată de software și de dolari destul de mare.

Există, literalmente, sute de oferte disponibile pe StackSocial, iar platforma a trecut prin etapa „doar software”. Acum este practic o platformă completă de comerț electronic care are, de asemenea, oferte la orice, de la gadgeturi auto la accesorii de modă.

Deși puristii s-ar putea să nu fie prea fericiți de asta, nu există cu adevărat nimic de plâns, deoarece StackSocial și-a păstrat încă puterea în ofertele software de bază. O căutare rapidă pentru „VPN” singur a adus peste 20 de opțiuni pentru a alege.

StackSocial este cu ușurință cea mai bună alternativă AppSumo pe care am găsit-o până în prezent. De fapt, depășește cu mult AppSumo în ceea ce privește ceea ce este oferit în orice moment.

Pentru cine este StackSocial: Toata lumea

Accesați StackSocial

2. Dealify

Pagina de start Dealify

În comparație cu puterea scăzută enumerată mai sus, Dealify pare să aibă o serie de oferte dezamăgitoare. De fapt, când am accesat site-ul, au fost disponibile doar 6 oferte. Chiar și luând în considerare ofertele care vin și pleacă, faptul că are mai puțin de zece oferte pe întregul site pare puțin plăcut.

În afară de oferta lor destul de slabă, pagina de Facebook Dealify are o expunere limitată doar cu câteva sute de urmăritori. Cu toate acestea, Dealify nu se preface că este altfel proprietarul care revendică că a pornit site-ul din „pasiunea pentru marketingul online și hacking-ul pentru creștere”.

Nivelul lor de marketing îi vizează pe marketeri și „hackeri de creștere”, însă nu am fost foarte convins când am urmărit prima ofertă afișată. Era o ofertă pentru o aplicație de administrare a parolelor.

Pentru cine se ocupă Dealify: Hackeri pentru creștere, marketeri, întreprinderi mici

Accesați Dealify

3. PitchGround

Pagina principală PitchGround

Când o companie de pe piață are mai mult personal decât numărul de oferte pe care le activează, aș fi puțin îngrijorat dacă aș fi proprietarul. Din păcate, aceasta este poziția actuală în care PitchGround pare să se fi găsit.

Am găsit acest site pentru prima dată când făceam niște cercetări de bază despre AppSumo – anunțul PitchGround se afișa constant pe Google spunând „Puteți face mai bine”. Aceasta înseamnă că echipa lor de marketing vizează în mod activ clienții AppSumo. Poate că ar trebui să se aloce mai mult timp ofertelor de aprovizionare pentru utilizatorii lor.

O privire rapidă pe site-ul PitchGround a arătat un total de 27 de oferte – dintre care doar 5 erau active în momentul în care a fost creat acest articol. Restul au fost marcate drept „vândute”. În afară de asta, vizitatorii site-ului sunt constant insemnați să se înscrie la notificările acordului lor printr-o serie de pop-uri foarte enervante.

Pentru cine este PitchGround: Întreprinderi mici, marketeri, bloggeri pro

Vizitați PitchGround

4. DealFuel

Pagina de start DealFuelPagina de start DealFuel

În loc să se concentreze doar pe proprietarii de site-uri sau întreprinderi, DealFuel oferă o gamă variată de software foarte polivalent și chiar resurse utile. Câteva exemple în acest sens ar fi Junk Cleaners pentru PC-uri, sau chiar pachete de pliere pentru utilizare în afaceri, unele dintre ele fiind chiar oferite gratuit.

Cu 21 de pagini de oferte dintre care să alegeți, navigarea pe site vă poate lua un timp. Au făcut acest lucru mai ușor, totuși, prin mai multe modalități de sortare a ofertelor. De remarcat este faptul că DealFuel are categorii speciale care acoperă WordPress și plugin-uri – foarte bine pentru mulți proprietari de site-uri.

La prima vedere, aceasta este o altă operațiune mică condusă de un grup principal de oameni care a reușit să construiască un site de succes. Inspirativ pentru orice alți proprietari de site-uri care își folosesc ofertele pentru a-și dezvolta propriile site-uri, da?

Pentru cine este DealFuel: Proprietarii de site-uri WordPress, întreprinderile mici, solicitanții de tranzacții obișnuiți

Accesați DealFuel

5. Oglinda ofertei

Pagina de start DealMirrorOferte Acasă Mirro

Deal Mirror este foarte concentrat pe oferte pentru software pentru a ajuta site-urile să crească. Ei au o serie de oferte care acoperă categorii, de la marketing până la analize sociale. Din păcate, în momentul scrierii, acestea par să aibă oferte limitate.

În timp ce cele pe care le-am găsit au fost destul de utile, se pare că există o mică lipsă de profunzime în ceea ce este disponibil aici. Totuși, este plăcut să înțeleagă dificultățile de pornire a site-urilor mai noi și să fi creat o categorie etichetată „Oferte sub 20 USD”.

Ofertele de aici vin și cu un satisfacție garantată, și vor rambursa toate achizițiile pe care le doriți, fără întrebări.

Pentru cine se ocupă oglinda pentru: Bloggerii Pro, întreprinderile mici și mijlocii

Accesați DealMirror

Cum funcționează piețele software

Modelul de lucru este relativ simplu.

Piețele de piață adresează dezvoltatorilor, editorilor sau furnizorilor de servicii și negociază termenii unei „tranzacții”. Aceste oferte sunt adesea unice pentru piață, astfel încât să creeze un factor de vânzare convingător.

Piețele de piață își asumă apoi sarcina de a face tranzacția cât mai atractivă pentru vizitatorii săi. Între timp, pentru fiecare vânzare care a făcut omul din mijloc (piața) este redusă – uneori o cantitate semnificativă.

Exemple AppSumoExemplu – economii uriașe găsite la AppSumo, economisesc până la 96% în software de marketing precum Boost și altele.

Această strategie în trei viraje aduce beneficii tuturor celor implicați. Sursa software-ului obține acces gratuit pe piață la un segment de clienți altfel neexploatat, iar piața câștigă o parte din fiecare vânzare. În cele din urmă, cumpărătorul primește o ofertă mare la reducere.

Majoritatea piețelor de tranzacții funcționează, de asemenea, cu afiliații, astfel încât veți găsi probabil site-uri care oferă oferte care se întind pe mai multe piețe. Acest lucru ajută în continuare piețele de piață să se extindă pe internet.

De fapt, dacă sunteți interesat, puteți lansa un site de afiliere și să vă folosiți de ofertele oferite de aceste piețe.

Concluzie: Sunt utile piețele tranzacțiilor?

Până acum, probabil, v-ați dat seama că majoritatea acestor site-uri de tranzacții sunt de fapt orientate către proprietarii de site-uri care doresc să extindă creșterea. Conținutul și SEO sunt nucleul esențial al oricărui site web sau blog, dar extinderea informațiilor este o problemă diferită.

Categoriile populare pentru oferte software includ:

 • Construirea site-urilor web
 • Cursuri și Ghiduri
 • Management SEO
 • Vânzări și generare de plumb
 • Marketing și sensibilizare

Site-urile de tranzacții sunt utile în mai multe moduri decât unul. Primul este evident – economii de costuri. Ofertele găsite pe majoritatea acestor site-uri sunt adesea unice în oferta lor. Aveți, de exemplu, oportunitatea de a cumpăra o licență de viață pentru o cerere, mai degrabă decât să trebuiască să plătiți taxe anuale recurente.

Al doilea este ceva mai subtil. Să luăm cazul unui proprietar de site afiliat care dorea o anumită aplicație care să ajute la generarea de plumb. În afară de a căuta o ofertă pentru ceea ce doriți pe o piață, puteți naviga și prin alte oferte pentru a vedea dacă puteți găsi ceva mai bun sau care oferă o valoare bună pentru banii dvs..

De asemenea, rețineți că aceste oferte se schimbă în mod regulat, astfel încât să puteți verifica întotdeauna pentru a obține idei noi cu privire la ce software ar putea funcționa cel mai bine pentru afacerea dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map