Shopify vs Volusion: revizuirea și comparația imparțială

De-a lungul timpului, Shopify și Volusion s-au putut părea că au vizat diferite segmente de piață. Într-o aliniere a stelelor (sau poate a managerilor de marketing), acești doi constructori de site-uri de comerț electronic au fost acum prețuri să se ciocnească aproape direct.


În trecut, Volusion a fost orientată spre mijlocul pieței, dar timpurile s-au schimbat. Revoluția digitală a înregistrat o creștere a e-Tailers-urilor la scară mică. Dacă Shopify are un avans deja sănătos în acest segment de piață extrem de competitiv, Volusion este echipat cu setul de caracteristici adecvat?

Shopify vs Volusion: pe scurt

Iată tabelul de comparație Shopify vs Volusion;

Caracteristici
Shopify
Volusion
PlanDe bazăPersonal
Preț (bază anuală)$ 26.10 / mo$ 26.10 / mo
Plan gratuit disponibilNuNu
Magazin onlinedada
Multi-canaldada
Suport POSLimitatda
Număr de produseNelimitat100
Taxa de tranzacție de bazăNuNu
Accesați onlineAccesați ShopifyVizitați Volusion

Comparați Shopify și Volusion în

 • Ușurință în utilizare
 • Adăugarea de produse
 • Controlul inventarului
 • Manipularea produselor digitale
 • Punct de vânzare (POS)
 • Prelucrarea plăților
 • Relații Clienți
 • Alte caracteristici

Shopify vs Volusion: Comparația cheie

1. Ușurință în utilizare

Tabloul de bord al utilizatorului Volusion Volumul nu este ușor de utilizat și, în multe cazuri, este imposibil pentru utilizatorii noi fără ajutor.

Folosind Shopify de mai multe ori în trecut, am simțit întotdeauna că sistemul disponibil este complet. Mai important, totul de la început este extrem de ușor de utilizat și intuitiv.

De fapt, noii utilizatori nu ar trebui să aibă niciun fel de dificultate să își croiască drum în jurul Shopify, cu excepția cazului în care probabil nu au mai folosit niciodată o interfață grafică de utilizator (GUI) înainte. Având în vedere probabilitatea scăzută a acestui lucru, aspectul Shopify este aproape aproape de ideal.

Pe de altă parte, Volusion îmi amintește de un design modern plasat pe un sistem de navigație școlară foarte veche. În sine, aceasta nu este o problemă majoră. Din păcate, aspectul este, de asemenea, puțin gândit.

De asemenea, Volusion rămâne mult în urmă cu Shopify în capacitatea de a construi site-uri, cu șabloane oferite, dar puține manevre în ceea ce privește personalizarea. Chiar și încercarea de a vă schimba sigla necesită să vă îndreptați către o altă pagină.

Având în vedere că aceasta este în principal o comparație a producătorilor de magazine online între Shopify și Volusion, nu voi intra în detalii mai mari cu privire la ușurința de utilizare. Cu toate acestea, îndemn pe oricine are în vedere Volusion să se înscrie la proba lor de 14 zile și să verifice sistemul dvs. înainte de a lua o decizie de cumpărare..

Care e mai bun?

Nu simt că Volusion este ușor de utilizat și nici nu este potrivit pentru utilizare fără a petrece mult timp citind documentația lor și cerând ajutor. Shopify este un câștigător clar în ceea ce privește ușurința de utilizare.

Vezi aici recenzia noastră detaliată Shopify aici.

2. Management de produs

Gestionarea articolelor pentru magazinul dvs. online este unul dintre cele mai importante aspecte ale constructorilor de site-uri de comerț electronic. Pentru potențialii proprietari de magazine, aici este probabil că veți cheltui cantități semnificative de timp la început.

2a. Adăugarea de produse

Adăugarea categoriilor de produse în voluțiune Meniurile pop-up adaugă niveluri inutile la ceea ce ar trebui să fie un exercițiu simplu în adăugarea unui produs.

Shopify are un proces foarte eficient pentru a adăuga produse, cu aproape tot ceea ce trebuie să adăugați pentru a enumera ceva chiar la îndemână. Fiecare set de date conexe este organizat bine în propriile zone din aceeași pagină.

Manipularea produsului Volusion este puțin similară, cu excepția faptului că introduce etichete derulante pentru seturi separate de date conexe (de exemplu, Informații de bază, Management de imagine, Control de inventar). Cu toate acestea, dacă acordați mai multă atenție, unele dintre variabilele selectabile vor crea meniuri pop-up pentru mai multe detalii. Aceasta tinde să încetinească procesul și poate fi ușor enervantă uneori.

În timp ce experimentam adăugarea de produse și schimbarea setărilor, m-am confruntat cu nu mai puțin de 3 ferestre de tip pop-up și alte două file de meniu ale browserului create! Între timp, Shopify m-a transferat perfect pe segmente, în funcție de ce editau.

De asemenea, are câteva etichete neobișnuite cu care nu toată lumea poate fi familiarizată (care vă impune să vă întoarceți la baza de cunoștințe pentru ajutor încă o dată). Unele dintre aceste etichete includ regulile furnizorului și grila de control de inventar.

Care e mai bun?

Gestionarea produselor este mult mai simplă și simplificată în Shopify în comparație cu Volusion. În mod ciudat, acesta din urmă permite doar imagini GIF pentru utilizare pe site, ceea ce poate duce la utilizarea de imagini de calitate scăzută.

2b. Controlul inventarului

Controlul inventarului în voluțiune

În retail, relația dintre produs și inventar este clară și bine definită. Produsele sunt articole pe care le vindeți, iar inventarul este gestionat pe baza vânzărilor. Procesul de gestionare ar trebui să fie perfect.

Fiecare dintre aceste secțiuni este definită bine în Shopify și Volusion, dar aceasta din urmă a adăugat ceea ce numește o grilă de control de inventar în cadrul unui segment de pe pagina produsului. Acest lucru adaugă un alt nivel de complexitate în loc de comoditate.

Pot vedea cu siguranță potențialul ideii, dar așa cum se întâmplă cu multe lucruri, Volusion a implementat-o ​​într-un mod prea dificil pentru majoritatea oamenilor fără tehnologie de a gestiona.

Care e mai bun?

Deși sistemul Volusion este mai complex, grila de inventar poate fi utilă pentru magazinele mari care se ocupă de volume mari. Cu toate acestea, complexitatea pură a sarcinilor care ar trebui să fie fără probleme rămâne o curiozitate.

2c. Manipularea produselor digitale

Descrierea produsului Shopify Adăugarea unei descărcări digitale pentru un produs este ușor în Shopify.

În mod original, Shopify nu se ocupă de produsele digitale, dar există un supliment pe care îl puteți utiliza gratuit pentru a gestiona acest lucru. După instalarea lui, adăugarea unui produs digital este aproape aceeași cu una fizică – cu câțiva pași în plus. Trebuie să încărcați efectiv produsul digital pentru a fi vândut pe pagina produsului.

Ar trebui să vă referiți la acest fragment de ajutor de fiecare dată când adăugați un produs digital la Volusion?

Și din nou, Volusion a creat un mod uimitor de complex de a gestiona ceva care nu ar trebui să fie altfel decât norma. În loc să aveți pur și simplu o opțiune pentru a o adăuga, Volusion vă solicită să vă amintiți un web complex de setări pe care trebuie să le gestionați pentru a clasifica un produs ca digital.

Care e mai bun?

Nu am idee de ce Volusion gestionează descărcări digitale în acest fel și nu am nicio dorință de a întreba. Este suficient să spun, mai degrabă trebuie doar să fac clic pentru a adăuga decât să-mi amintesc o mulțime de câmpuri la care să adaug „0”.

3. Punct de vânzare (POS)

POS Volusion Sistemul POS al Volusion este ușor de utilizat și funcționează aproape imediat.

Sistemul POS este poate unul dintre cele mai mari haruri salvatoare ale Volusion. Este foarte bine integrat și necesită doar setări unice pentru a putea rula. Setările implică fie activarea modului POS pur sau un hibrid.

După ce ați făcut acest lucru, puteți utiliza un scaner POS la un magazin de vânzare cu amănuntul pentru intrarea comenzii sau puteți avea acolo și o interfață pentru magazin în același scop. Oricum ar fi, se leagă de magazinul și inventarul dvs. Volusion în mod nativ.

Cu toate acestea, chiar și în acest domeniu, Shopify POS oferă Volusion o alergare pentru banii săi. Pe lângă integrarea POS standard între fizic și digital, Shopify adaugă un element suplimentar în – mobil.

Permite proprietarilor de magazine să utilizeze o aplicație mobilă atât pentru înregistrările de cumpărare, cât și pentru acceptarea plății. În timp ce implementarea generală rămâne puțin în urmă cu Volusion, elementul mobil este mai relevant în această perioadă și vârstă.

Care e mai bun?

L-aș numi o remiză între Shopify și Volusion în ceea ce privește suportul POS.

4. Prelucrarea plăților

Plățile Shopify sunt gestionate în secțiunea de setări; adecvat deoarece aceasta nu este probabil să fie o zonă modificată frecvent. Fiți implicit, PayPal este disponibil, plus că puteți folosi o serie de furnizori de plăți terți, cum ar fi Dunga. Există, de asemenea, opțiuni pentru care puteți folosi metode de plată manuală ca depozitele bancare și ordinele de bani.

Cu toate acestea, dacă decideți să utilizați un procesator de plăți terț, vi se va percepe o taxă de tranzacție în funcție de care alegeți să o utilizați.

Volusion nu vă percepe o taxă de tranzacție de bază, dar trebuie să vă înscrieți cu propriul procesor de plăți pentru a-l utiliza. Aceasta percepe o taxă per tranzacție începând de la 2,15% de fiecare dată când se face o comandă. Dacă doriți, puteți opta, de asemenea, să utilizați un procesor de plăți terță parte, cum ar fi Stripe sau Skrill.

Care e mai bun?

În ceea ce privește capacitatea de utilizare, Shopify face din nou lucrurile fără stres pentru utilizatori, dar în cazul în care plățile sunt în cauză, ele percep pentru acest privilegiu. Dacă aveți un volum mare de vânzări pe site-ul dvs., costurile se pot stabili rapid pe plățile Shopify. În această zonă, aș spune că proprietarii magazinelor online trebuie să se uite la o linie de fundal mult mai bună cu Volusion.

5. Asistență pentru clienți

Atât Shopify cât și Volusion au canale complete de asistență pentru clienți. Le puteți contacta prin diferite canale și amândouă sunt foarte extinse baze și ghiduri de cunoștințe online să te ajut.

De fapt, Volusion are chiar un articol de bază de cunoștințe despre cum să luați legătura cu ei dacă aveți nevoie de sprijin.

Care e mai bun?

Este o lovitură uniformă între cei doi în ceea ce privește sprijinul.

6. Alte caracteristici

Volumul poate fi greu de manipulat, dar este cu siguranță cuprinzător. Există o serie de suplimente care o fac să iasă în evidență în comparație cu Shopify, cum ar fi posibilitatea de a gestiona comenzile telefonice și returnările produselor (RMA).

Dacă site-ul dvs. este suficient de mare pentru a lua în considerare aceste zone, Volusion este cu un pas înaintea Shopify. Totuși, consider că aceste facilități nu sunt ceva mai nou sau magazinele online de scurtă durată ar fi mult interesate din cauza unor volume potențial mai mici.

Concluzie: Volumul este în continuare meritat?

Până acum, probabil că ați decis că urăsc Volusion și că dau pasul pe ei. Vă pot asigura că acest lucru nu este adevărat. De fapt, în multe domenii, simt că Volusion este concepută pentru a gestiona magazinele online care au un volum specific mai mare de trafic datorită modului în care au configurat opțiunile lor.

Cu toate acestea, uitându-mă la planurile entry-level ale acestor două cot la cot și luând în considerare segmentul de piață la aceste niveluri pe care îl vizează amândoi, trebuie să iau în considerare publicul. La un nivel de intrare, Volusion oferă prea multă complexitate și prea puțină ușurință în utilizare pentru a sprijini noul proprietar al magazinului online.

Crearea magazinelor online ar trebui să fie un lucru cu care depun puțin efort și o singură bază de date cuprinzătoare doar nu o va reduce. Din perspectiva nivelului de intrare, aș merge cu Shopify, fără nici o ezitare.

Probe gratuite

 • Shopify – Faceți clic aici pentru a încerca Shopify gratuit timp de 14 zile (fără card de credit)
 • Volusion – Faceți clic aici pentru a încerca Volusion gratuit timp de 14 zile (nu este nevoie de card de credit)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map