SEMrush Review: Ce este nevoie pentru a depăși concurența

Pentru cei dintre voi care cred că Internetul este doar o colecție aleatorie de site-uri web, magazine online și bloguri aruncate acolo pentru plăcerea dvs. de a citi, gândiți-vă din nou. Internetul, la fel ca lumea reală, este un mediu de afaceri cu gât. Adevărat, Joe va încurca pur și simplu, dar adevăratul om de afaceri îl tratează exact așa cum este – o competiție împotriva rivalilor de afaceri pentru venituri.


Cei mai mulți denizeni și chiar întreprinderi mici citesc știrile și sunt impresionați de mișcările pe care le fac țările din întreaga lume pentru a sprijini comerțul transfrontalier. Internetul este mult timp transfrontalier și, dacă așteptați să supraviețuiască online ca afacere, veți avea nevoie de mai mult decât cunoștințe scurte despre ce înseamnă termenul de optimizare a motorului de căutare..

SEMrush oferă o probă gratuită de 7 zile pentru software-ul săuExistă o probă gratuită de 7 zile disponibilă.

Într-un magazin de cărămidă și mortar, va trebui să evaluați puncte precum locația și traficul clienților. Aceasta se aplică și unui site web. În cea mai mare parte, traficul este invizibil, așa că trebuie să știți în ce va atrage clienții dvs., cum ar fi prin listările cu motoarele de căutare.

Rezumat SEMrush Review

Instrument extins de analiză a site-urilor web pentru întreprinderile online

Nume: SEMrush

Descriere: SEMrush este un software de informații de afaceri care oferă o cercetare completă a datelor. Aveți nevoie de aceste date pentru a vă întrece competiția.

Sistem de operare: Bazat pe Web

Categorie de aplicații: Marketing online, SEO

 • Ușurință în utilizare

 • Fiabilitate

 • Caracteristici

 • Valoare pentru bani

 • Relații Clienți

Per total

4.2

rezumat

Semrush se referă la a vă ajuta să comercializați conținutul dvs. web, dar în ceea ce privește setul de funcții, se extinde chiar mai mult decât atât. Obțineți acces la aproape orice instrument de care aveți nevoie pentru a lupta cu alții pentru primul loc în clasamentul Google.

Aflați mai multe:

 • Cunoașterea SEMrush
 • Ce oferă SEMrush?
 • Prețuri SEMrush
 • Pentru cine este SEMrush?

Pro-uri

 • Suport incredibil de puternic SEO
 • Câștigați informații indisponibile despre concurenți

Contra

 • Prețuri abrupte
 • Încercați SEMrush gratuit
 • Comparați prețurile SEMrush

{
"@context": "http://schema.org",
"@tip": "Revizuire",
"itemReviewed": {
"@tip": "Aplicație software",
"Nume": "SEMrush",
"Descriere": "SEMrush este un software de informații de afaceri care oferă o cercetare completă a datelor. Aveți nevoie de aceste date pentru a vă întrece competiția.",
"imagine": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/semrush-home-review.jpg",
"sistem de operare": "Bazat pe Web",
"applicationCategory": "Marketing online, SEO"
},
"reviewRating": {
"@tip": "evaluare",
"ratingValue": 4.20000000000000017763568394002504646778106689453125,
"BestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"autor": {
"@tip": "Persoană",
"Nume": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Semrush se referă la a vă ajuta să comercializați conținutul dvs. web, dar în ceea ce privește setul de funcții, se extinde chiar mai mult decât atât. Obțineți acces la aproape orice instrument de care aveți nevoie pentru a lupta cu alții pentru primul loc în clasamentul Google.

\ R \ n

Aflați mai multe:

\ R \ n

  \ R \ n
 • Cunoașterea SEMrush
 • \ R \ n

 • Ce oferă SEMrush?
 • \ R \ n

 • Prețuri SEMrush
 • \ R \ n

 • Pentru cine este SEMrush?
 • \ R \ n

"
}

Ce este SEMrush

SEMrush este o suită puternică și versatilă de informații concurențiale pentru marketing online, de la SEO și PPC la rețele de socializare și publicitate video.

Cunoașterea SEMrush

SEMrush este unul dintre cele mai mari nume existente astăzi în termeni de SEO. Este complet instrument de analiză a site-urilor web asta vă oferă informațiile de care aveți nevoie pentru a construi un site web de succes. Prin aceasta, mă refer în termeni de informație – atât pe propriul site, cât și în concurența ta.

Prin optimizarea site-ului dvs. web pe baza datelor SEO, veți putea să creați cuvinte cheie și strategii care să aducă traficul de care aveți nevoie pentru a supraviețui.

Panoul de control SEMrushSistemul tău nervos central – panoul de control

Primul lucru pe care îl veți întâlni în SEMRush este panoul dvs. de control care afișează un ecran de ansamblu. De aici, puteți vedea traficul site-ului și cuvintele cheie, plus acces la alte secțiuni. Acest lucru mă aduce la primul articol important pe care îl acoperă SEMrush, care este informația.

Ce oferă SEMrush

SEMrush vă oferă informații complete despre site-ul dvs., precum și despre concurenți.

Prin SEMrush, puteți obține informații cuprinzătoare nu numai pe propriul site, ci despre orice alt site web existent – inclusiv concurența dvs..

Vi se va oferi posibilitatea de a învăța cuvinte cheie, unde sunt clasificate cele, volumul de trafic pe care îl obține fiecare cuvânt cheie și chiar costul achiziționării de cuvinte cheie diferite prin intermediul Google.

În plus, o caracteristică puternică pe care SEMrush o oferă este cercetarea prin cuvinte cheie. Înainte de a produce chiar și conținut pentru site-ul dvs., verificați SEMrush și veți putea spune cât de fierbinte este acest cuvânt cheie. Aceasta înseamnă cât de popular este, cât de dificil va fi să clasificăm acest cuvânt cheie și chiar să vedem cum fac ceilalți în același efort.

SEMrush - Cunoașterea backlinks-urilor site-ului dvs. este o parte importantă a strategiei dvs. SEOCunoașterea backlinkurilor site-ului dvs. este o parte importantă a strategiei dvs. SEO

Continuând, este, de asemenea, esențial să fii cu ochii pe propria poziție în clasamentele de cuvinte cheie. Aceasta este o sarcină continuă și poate fi automatizată prin SEMrush. Trebuie doar să setați parametrii și să primiți rapoarte periodice din sistem.

Ultima zonă cheie de subliniat este faptul că SEMrush a ținut pasul cu timpurile și se diferențiază clar, știind ce face Google în termeni de traficul mobil. Aceasta este o dimensiune relativ mai nouă, pe care multe persoane încă o ignoră, chiar și cu explozia traficului bazat pe smartphone.

Permițându-vă să comparați desktop-uri cu analitice mobile, veți putea aborda scrierea de chei pe un front dublu. Optimizați pentru ambele și veți fi setat pentru succes.

Preț SEMrush

SEMrush planuri și prețuriNu este ieftin, dar este un preț pe care îl puteți permite să nu îl plătiți?

SEMrush oferă 3 tipuri de planuri,

 • Pro – pornește de la 99,95 USD pe lună
 • Guru – începe de la 199,95 USD pe lună
 • Afaceri – începe de la 399,95 USD pe lună

În afară de funcțiile de analiză, utilizatorii Guru și Business pot accesa informații mai vechi ale bazei de date.

În prezent, peste 1 milion de oameni care utilizează SEMrush. Puteți încerca, deoarece veți obține o probă gratuită de 7 zile pe instrument.

Concluzie

Personal, consider că SEMrush este un instrument înfricoșător de puternic pe care ar trebui să îl folosească toate firmele care depind de web. Există baze de cunoștințe în SEO, există tutoriale, există chiar și experți care pot face treaba pentru tine. Dar SEMrush este o putere pură la îndemână și nu complică prea mult treaba.

Singura mică problemă tehnică cu care este vorba este un punct de conținut. SEMrush începe de la 99,95 dolari SUA pe lună la cel mai de nivel nivel al prețurilor. Cu toate acestea, pe partea flip a acelei monede este puterea absolută a ceea ce oferă. Personal, întrebarea mea ar fi – vă puteți permite să NU plătiți acest preț?

Pentru a începe: primiți cele 7 zile de încercare gratuită

Divulgare FTC: BuildThis primește taxe de trimitere de la instrumentele enumerate pe acest site web. Dar, opiniile se bazează pe experiența noastră și nu pe cât plătesc. Ne concentrăm pe a ajuta micile companii și persoane fizice să creeze site-uri web ca afacere. Vă rugăm să ne susțineți activitatea și să aflați mai multe despre dezvăluirea noastră câștigătoare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map