Revizuire constantă de contact: caracteristici, prețuri și comparații

Există atât de multe site-uri online astăzi, încât dacă ai fi un comerciant de comerț electronic sau chiar cineva care speră să ajungă și să furnizeze informații gratuite, probabil că ai dreptate să îți faci griji. Într-o lume de notificări push și marketing agresiv, a fi capabil să vă adresați prin e-mail este esențial. Marketingul prin e-mail poate fi un mod fantastic de a conduce traficul pe site-ul dvs., dacă este făcut corect.


Printre o serie de alte cele mai bune servicii de marketing prin e-mail, ConstantContact este un nume care apare în mod constant (fără niciun punct de intenție). În afară de competența sa de bază în marketing prin e-mail, site-ul s-a extins, de asemenea, pentru a include și alte servicii legate de marketing, care sunt un plus.

Astăzi ne vom uita la ce oferă Constant Contact și la experiența pe care o puteți aștepta dacă decideți să dați drumul.

Rezumat de revizuire constant de contact

Instrument de e-mail de marketing pentru companii mici

Nume: Contact constant

Descriere: Constant Contact este o soluție automatizată de marketing digital care ajută întreprinderile (și unele persoane) să-și extindă scopul. Acesta este dotat cu funcții cu orice ai avea nevoie vreodată, de la crearea conținutului tău de informare până la analizarea rezultatelor.

Sistem de operare: Bazat pe Web

Categorie de aplicații: Software de marketing prin e-mail

 • Ușurință în utilizare

 • Template-uri & Proiecta

 • Caracteristici

 • Valoare pentru bani

 • Relații Clienți

Per total

4.1

rezumat

Acest instrument foarte simplu și totuși extrem de agil este soluția perfectă pentru întreprinderile mici și mijlocii pentru a-și îmbunătăți capacitățile de marketing. Interfața sa ușor de navigat este echilibrul perfect dintre simplitate plus setul de funcții. Stai departe de procesele excesiv de complexe și lucrează aici în fluxuri de lucru frumoase și eficientizate.

Aflați mai multe:

 • Vitrina șabloanelor de e-mail
 • Constant Contact vs MailChimp
 • Povești de succes constant de contact
 • Nota lui Jerry Low

Pro-uri

 • Perioada de încercare gratuită de 60 de zile
 • Listă de contacte importin ușoară
 • Lista impresionantă de suplimente

Contra

 • Sistem ciudat de răspuns automat

{
"@context": "http://schema.org",
"@tip": "Revizuire",
"itemReviewed": {
"@tip": "Aplicație software",
"Nume": "Contact constant",
"Descriere": "Constant Contact este o soluție automatizată de marketing digital care ajută întreprinderile (și unele persoane) să-și extindă scopul. Acesta este dotat cu funcții cu orice ai avea nevoie vreodată, de la crearea conținutului tău de informare până la analizarea rezultatelor.",
"imagine": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/constantcontact-home-review.jpg",
"sistem de operare": "Bazat pe Web",
"applicationCategory": "Software de marketing prin e-mail"
},
"reviewRating": {
"@tip": "evaluare",
"ratingValue": 4.0999999999999996447286321199499070644378662109375,
"BestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"autor": {
"@tip": "Persoană",
"Nume": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Acest instrument foarte simplu și totuși extrem de agil este soluția perfectă pentru întreprinderile mici și mijlocii pentru a-și îmbunătăți capacitățile de marketing. Interfața sa ușor de navigat este echilibrul perfect dintre simplitate plus setul de funcții. Stai departe de procesele excesiv de complexe și lucrează aici în fluxuri de lucru frumoase și eficientizate.

\ R \ n

Aflați mai multe:

\ R \ n

  \ R \ n
 • Vitrina șabloanelor de e-mail
 • \ R \ n

 • Constant Contact vs MailChimp
 • \ R \ n

 • Povești de succes constant de contact
 • \ R \ n

 • Nota lui Jerry Low
 • \ R \ n

"
}

Caracteristici de contact constant

Reținând că accentul principal al lui Constant Contact este în marketingul prin e-mail, după ce ați înregistrat contul veți avea posibilitatea de a crea o listă de e-mail, de a introduce informațiile de contact și de a crea primul dvs. e-mail..

Informațiile de contact sunt obligatorii, iar pentru cei care sunteți nou în e-mail marketing, acesta este un domeniu de care trebuie să luați notă. Multe țări au astăzi legi stricte cu privire la confidențialitatea și datele personale. Vă rugăm să fiți la curent cu aceste legi și asigurați-vă că le respectați înainte de a trimite emailuri de marketing!

1. Crearea unei liste

Lista dvs. de abonați este inima campaniei dvs. de marketing prin e-mail și constă din toate adresele de e-mail la care doriți să vă adresați. Introducerea lor pe rând ar fi o nouă formă de nebunie, astfel încât Constant Contact are mai multe modalități ușoare de a vă completa lista.

Cele mai rapide și mai simple metode sunt să le încărcați sub formă de fișier, să le importați direct dintr-o listă de contacte Gmail sau chiar să le extrageți din Microsoft Outlook. Dacă încărcați lista într-un fișier, rețineți că Constant Contact recunoaște valori separate de virgulă (CSV), Excel și formate de text simplu.

Fiecare înregistrare este editabilă și puteți atribui eticheteDupă ce ați terminat, vă puteți accesa înregistrările de contact prin intermediul Managerului de contacte. Acest lucru vă permite să editați informații acolo, dar vă permite să adăugați ceea ce sistemul numește „Etichete”. Presupun că acest lucru ar putea fi util în gruparea contactelor în liste, dar editarea înregistrărilor pe rând este extrem de obositoare.

2. Derularea campaniilor dvs. de e-mail marketing

Editorul vizual Constant Contact este ușor de utilizatEditorul vizual este ușor de utilizat, iar șabloanele sunt abundente.

După ce ați sortat lista de e-mailuri, veți fi gata să vă porniți într-o campanie de marketing prin e-mail.

Pentru a vă ajuta în acest Contact constant are un depozit foarte mare de șabloane pentru a vă începe. Și mai bine, există un editor vizual pe care îl puteți utiliza pentru a modifica oricare dintre aceste șabloane pentru a se potrivi nevoilor dvs. De fapt, puteți obține o previzualizare a unora dintre aceste șabloane înainte de a vă înscrie la Constant Contact.

3. Modele de e-mail de contact constant

* Faceți clic pe imagine pentru a mări.

Modelul de bază al buletinului informativ Constant ContactModelul de newsletter de bază.

Șabloane de email constant de contact pentru campania de marketing Black FridayȘabloane de e-mail pentru campania de marketing Black Friday.

Modele de e-mail constant de contact pentru centre de fitness / săli de sport.Șabloane de e-mail pentru centre de fitness / săli de sport.

Șabloane de e-mail pentru restaurante și baruri.

Șabloane de e-mail pentru întreprinderile imobiliare.

Șabloane de e-mail pentru vânzările de Crăciun.

Șabloane de e-mail pentru conferințe.

Șabloane de e-mail pentru moduri / buticuri.

Aflați mai multe: Consultați toate șabloanele de e-mail la Constant Contact.

Fiecare șablon include toate informațiile de bază necesare pentru e-mailul dvs. pentru a respecta majoritatea reglementărilor standard. Aceasta include includerea unei adrese fizice pentru afacerea dvs., link-ul obligatoriu de dezabonare, precum și alte informații utile.

Dacă aveți propriile media, cum ar fi logo-uri sau imagini proprii, acestea pot fi încărcate în sistem și utilizate și în buletinele de informare. Aveți permis până la 2 GB spațiu de stocare, așa că este puțin probabil să rămâneți în curând în curând.

Programează-ți e-mailurile pentru eliberare automată.

După ce ați fost numit, editat și sunteți mulțumit de campania de e-mail concepută, puteți să o salvați și să o trimiteți imediat sau să o programați pentru o dată și o dată de livrare automate. Contactul constant urmează ora standardului australian occidental (AWST), deci va trebui convertiți ora locală urmând asta pentru a programa corect e-mailurile.

Unul ușor defect pe care l-am simțit important este că nu pare să existe vreun fel în care sistemul să poată fi configurat pentru a răspunde automat la răspunsurile utilizatorilor. Ceea ce consideră Constant Contact ca răspuns automat este mai mult ca un efect declanșator care se întâmplă la ore prestabilite pentru a lansa o serie de e-mailuri.

4. Verificarea rezultatelor campaniilor dvs.

Furnizorii Constant Contact oferă actualizări imediate despre campaniile dvs. de marketingObțineți actualizări imediate cu privire la campaniile dvs. de marketing.

În urma oricărei campanii, puteți vedea rezultatele acesteia în fila Rapoarte.

Constant Contact are un grafic ușor de citit al rezultatelor și include statistici vitale, cum ar fi rata clicurilor și ratele deschise. Dacă decideți să integrați Google Analytics, vor fi disponibile mai multe informații. În afară de rezultatele unei campanii unice, puteți, de asemenea, să vă potriviți rezultatele în diferite campanii.

5. Aplicații și integrări constante de contact

Există sute de accesorii disponibile pe piața Constant Contact’s.Există sute de accesorii disponibile pe piață.

Constant Contact are o listă de deschidere a ochilor cu peste 300 de aplicații și alte module pe care le puteți integra în contul principal. Acestea variază de la aplicații simple de import de e-mail, cum ar fi pentru conturile Google sau Outlook, până la colaborarea cu Zoho și Azureplus pentru Managementul relațiilor cu clienții și Management automat al plumbului și previziuni de vânzări.

Aplicațiile sunt listate într-un Marketplace unde pot fi sortate într-o manieră similară cu plug-in-urile WordPress, după nume, evaluări, recenzii sau chiar atunci când au fost adăugate. Aceste aplicații oferă posibilitatea fără precedent de a-ți îmbunătăți imens marketingul prin e-mail.

6. Managementul evenimentelor

Este ceva pe care majoritatea instrumentelor de e-mail marketing nu l-au inclus încă. Ca un modul suplimentar pentru contul dvs., vă puteți înscrie la gestionarea evenimentelor în Constant Contact. Acest lucru vă permite să trimiteți un e-mail la o invitație de eveniment și să faceți ca utilizatorul să completeze răspunsurile. Aceste răspunsuri sunt înregistrate în sistem și puteți urmări înregistrările chiar din confortul tabloului de bord.

Aceasta este o caracteristică foarte simplă, care ar putea fi atât de utilă pentru multe companii. De fapt, puteți solicita chiar și donații pentru un anumit eveniment prin intermediul e-mailului care se poate conecta la o pagină de donații personalizate. Din păcate, există o taxă lunară suplimentară pentru acest lucru.

7. Resurse și suport suplimentar

Fiind unul dintre numele de top ale jocului de e-mail marketing, Constant Contact dorește să reușești în campaniile tale. În acest scop, are un mare depozit de resurse online la care puteți apela la ajutor. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți în ce industrie vă aflați și veți primi idei de campanie și chiar sugestii cu privire la ce șabloane pot fi adecvate nevoilor dvs..

În afară de asta, sistemul vine și cu o bază de cunoștințe care conține răspunsuri la multe probleme comune cu care s-au confruntat utilizatorii din trecut. Aceasta include atât articole, cât și tutoriale video. Dacă tot nu ați rezolvat problemele cu care vă confruntați, există și un sistem de asistență extins.

Contactul constant vine cu ajutor chatbot, asistență prin e-mail, o comunitate de utilizatori activă, precum și linii de apeluri directe din SUA, Canada, Mexic și Marea Britanie. Există o altă linie care acceptă apelurile din alte zone internaționale. Asistența telefonică nu este 24/7, dar timpul acceptat este generos.

Pentru cei cu adevărat disperați de asistență, Constant Contact oferă, de asemenea, ajutor limitat în weekend, prin contul său de Twitter.

Prețuri de contact constant

Contactul constant oferă două variante principale; Email și Email Plus. Email-ul este o versiune de bază pentru un singur utilizator și nu permite automatizarea prin e-mail, marketingul evenimentelor, donații online, sondaje și sondaje sau utilizarea cupoanelor..

În afară de asta, toate celelalte au prețuri în funcție de dimensiunea listei de e-mailuri. Prețurile variază de la capătul scăzut la 500 de abonați la 20 USD pe lună până la 50.000 de abonați la 335 USD pe lună. Cei care au liste și mai mari trebuie să se ocupe cu ei direct pentru stabilirea prețurilor.

Dacă optați pentru funcția suplimentară de gestionare a evenimentelor, fiți pregătiți să plătiți cel puțin 45 USD pe lună, în funcție de dimensiunea listei dvs. de marketing.

Pentru utilizatorii noi, Constant Contact vine cu o perioadă de încercare de 60 de zile, în timpul căreia veți putea beneficia de toate avantajele unui cont Email Plus. Singura diferență este că sunteți limitat la o dimensiune de listă de 100 în perioada dvs. de încercare.

Contact constant vs Mail Chimp

Caracteristici / prețuri
CTCT de bază
CTCT Plus
MailChimp Basic
Planuri gratuite?NuNuda
0 – 500 de abonați$ La ora 17.00 / mo$ 38.25 / moLiber
Pentru 2.000 de abonați$ 38.25 / mo$ 59.50 / mo$ 50.00 / mo
Pentru 10.000 de abonați$ 80.75 / mo$ 106.25 / mo$ 75,00 / lună
Pentru 25.000 de abonați$ 191.25 / mo$ 191.25 / mo$ 150.00 / mo
Mai multe adminNudada
Hartă de căldură pentru urmărirea clicurilordadaNu
Marketing SMSdadaNu
Segmentarea utilizatorilor ușoridadaNu
Management de evenimentedadaNu
Facebook / Instragram MarketingNuNuda
FacturaredadaNu
Reducere nonprofit20 – 30% reducere20 – 30% reducereNu
Încercare gratuită60 de zile60 de zileNu
Accesați onlineContact constantMailChimp

* Notă: Planul gratuit MailChimp este disponibil pentru sub 2.000 de abonați și 12.000 de e-mailuri pe lună

Vizitați Constant Contact

Povesti de succes

În ultimul deceniu, The Vin Bin și-a dovedit expertiza oferind clienților o varietate sofisticată de vinuri, bere artizanală, băuturi spirtoase, brânzeturi artizanale și alimente gastronomice. Creierul lui Rick Lombardi, acest magazin specializat a crescut de la putere la forță și a făcut din pasiunea sa o afacere înfloritoare.

Constant Contact a fost unul dintre instrumentele pe care Rick le folosește și el îl creditează ca fiind o mare parte din succesul său. Sistemul i-a oferit un mod accesibil de a construi relații cu clienții și de a-i aduce la Vin Bin. Rick și mulți alții ca el s-au profitat de marketingul prin e-mail pentru a-și consolida afacerea și pentru a crește creșterea.

Aflați mai multe: Citiți povești de succes la Constant Contact.

Concluzie

Cu peste 650.000 de clienți care au servit peste 15 ani, Constant Contact a devenit lider în marketingul pentru afaceri mici. Acestea oferă un amestec special de cunoștințe de specialitate, competență de bază eficientă, precum și un sistem puternic de sprijin.

Personal, folosind câteva platforme de email marketing înainte, Constant Contact se simte destul de bine. Are toate facilitățile (și multe altele) pe care le-ar oferi un site profesionist, având în același timp o interfață de utilizator simplificată, care nu va intimida prea mult. Odată ce ați luat în considerare sistemul solid de asistență, aș spune că acesta este un câștigător real.

Nota lui Jerry Low

Folosesc MailChimp pentru WHSR Newsletter. În urmă cu aproximativ un an, Constant Contact îmi oferă un cont gratuit. Nu am schimbat din mai multe motive:

 1. Costuri mai ieftine pe termen lung – MailChimp este cu 5 – 10% mai ieftin decât concurenții săi.
 2. Sunt mulțumit de constructorul de e-mail MailChimp – de aceea nu am chef să încerc și pe alții (de ce să remediați ceva când nu este spart?).
 3. Și, cel mai mult, am cheltuit eforturi și bani uriași pentru a stăpâni utilizarea MailChimp și pentru a-mi configura actualul sistem de automatizare prin e-mail. Costul schimbării în greutate a banilor îl pot economisi din contul gratuit.

Acestea fiind spuse, în opinia mea, Constant Contact, este cu ușurință unul dintre primii trei concurenți ai instrumentelor de marketing prin e-mail.

Sunt ca versiunea avansată a MailChimp.

Prețurile Constant Contact sunt puțin mai mari, dar veți obține pentru ce plătiți. Unele caracteristici de marketing, cum ar fi SMS-uri de redare, alerte de vânzări în timp real, CRM social, segmentare ușoară a utilizatorilor și facturare (pe care nu le puteți obține la MailChimp), ar putea fi esențiale pentru organizarea de afaceri mari. Pentru început, vă recomand să citiți povești de succes pe site-ul Constant Contact pentru a afla mai multe.

Aflați mai multe: Accesați Constant Contact Online

Notă: Această recenzie a fost publicată pentru prima dată pe site-ul nostru soră Secret de gazduire web dezvăluit.

Divulgare FTC: BuildThis primește taxe de trimitere de la instrumentele enumerate pe acest site web. Dar, opiniile se bazează pe experiența noastră și nu pe cât plătesc. Ne concentrăm pe a ajuta micile companii și persoane fizice să creeze site-uri web ca afacere. Vă rugăm să ne susțineți activitatea și să aflați mai multe despre dezvăluirea noastră câștigătoare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map