Recenzie gramaticală: merită gramatical?

Când Gramaticly mi-a dat prima oară radarul, a fost cu puțin altceva în modul de însoțire a informațiilor. Când am aflat la ce era destinată, frica mi-a trecut prin minte, în timp ce mi-am imaginat o figură dramană, asemănătoare cu armă de școală, care îmi controla fiecare cuvânt.


Totuși, fiind scriitor și redactor, cu siguranță văd avantajul pe care îl aduce tabelului în multe cazuri. Deși nu sunt în totalitate sigur că acest lucru s-ar potrivi tuturor nevoilor mele, simt că există cu siguranță o piață pentru ceva de genul acesta.

Rezumatul analizei gramaticale

Instrument de scris plin de funcții pentru adulți și studenți profesioniști.

Nume: Grammarly

Descriere: Gramatica este un instrument util care poate fi folosit de oricine pentru a-și îmbunătăți scrisul. Este disponibil atât online cât și ca format instalabil, funcționând perfect pe măsură ce tastați.

Sistem de operare: Windows, macOS

Categorie de aplicații: Scris

[ Mai Mult ]

 • Ușurință în utilizare

 • Caracteristici

 • Valoare pentru bani

 • Asistență utilizator

 • Precizie / fiabilitate

Per total

4.7

rezumat

Gramaticly oferă o soluție flexibilă pentru a găsi și remedia erorile în scrisul tău rapid. Grammarly Free oferă corecții de scriere de bază la costul de 0 USD; Grammarly Premium, care are o mulțime de funcții, este relativ accesibil la 11,66 USD / lună.

Pe scurt, Gramaticly este foarte versatil și se poate potrivi cu o gamă largă de audiențe. Unele dintre cele cheie ar include directori de afaceri, bloggeri, studenți (chiar și până la studenți postuniversitari), scriitori tineri, personal de vânzări și multe altele.

Aflați mai multe

 • Planuri și prețuri
 • Gratuit vs Premium
 • Începeți: Cum să folosiți?

Pro-uri

 • Gramatica este disponibilă peste tot
 • Autocorectarea este interesantă
 • Funcționează pentru mai mult decât ortografie
 • Personalizați-vă vocabularul
 • Sugestii de corectare ușoară
 • Versiune gratuită disponibilă

Contra

 • Extensie Chrome în versiune beta
 • Nu este potrivit pentru lucrări de specialitate
 • Uneori, lipsește corecțiile
 • Planuri & Prețuri
 • Încercați gratuit Gramaticly

{
"@context": "http://schema.org",
"@tip": "Revizuire",
"itemReviewed": {
"@tip": "Aplicație software",
"Nume": "Grammarly",
"Descriere": "Gramatica este un instrument util care poate fi folosit de oricine pentru a-și îmbunătăți scrisul. Este disponibil atât online cât și ca format instalabil, funcționând perfect pe măsură ce tastați. \ R \ n",
"imagine": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/grammarly-review-home.jpg",
"URL-ul": "/ Go / grammarly",
"sistem de operare": "Windows, macOS",
"applicationCategory": "Scris"
},
"reviewRating": {
"@tip": "evaluare",
"ratingValue": 4.70000000000000017763568394002504646778106689453125,
"BestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"autor": {
"@tip": "Persoană",
"Nume": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Gramaticly oferă o soluție flexibilă pentru a găsi și remedia erorile în scrisul tău rapid. Grammarly Free oferă corecții de scriere de bază la costul de 0 USD; Grammarly Premium, care are o mulțime de funcții, este relativ accesibil la 11,66 USD / lună.

\ R \ n

Pe scurt, Gramaticly este foarte versatil și se poate potrivi cu o gamă largă de audiențe. Unele dintre cele cheie ar include directori de afaceri, bloggeri, studenți (chiar și până la studenți postuniversitari), scriitori tineri, personal de vânzări și multe altele.

\ R \ n

Aflați mai multe

\ R \ n \ r \ n

  \ R \ n
 • Planuri și prețuri
 • \ R \ n

 • Gratuit vs Premium
 • \ R \ n

 • Începeți: Cum să folosiți?
 • \ R \ n

\ R \ n"
}

Pro: Ce mi-a plăcut despre gramatică

1. Gramatica este disponibilă (aproape) peste tot

Folosind Gramaticly în Chrome Lucrat gramatical cu o mulțime de instrumente ale unor terți pe care le-am accesat prin Chrome, cum ar fi Writebox

Gramatica nu este doar un instrument online care vă permite să încărcați un document care trebuie verificat. Oferă o mare flexibilitate datorită capacității sale de integrare cu alte aplicații. La baza Grammarly se află versiunea originală online. Aici puteți încărca un document pentru a fi verificat sau pur și simplu crea unul online și îl puteți verifica în zbor în timp ce tastați. În plus, există și Gramaticly pentru Windows, Microsoft Office și Chrome.

Versiunea Windows (sau Mac) este un format localizat al Grammarly online. Aceasta înseamnă că este în esență același lucru, dar descărcabile pe desktop. Apoi îl executați ca orice alt program de pe computer. În esență, este ca o alternativă la MS Word.

Pluginul Office Gramaticly îi permite să funcționeze în Microsoft Word și Outlook. Cred că este o mișcare grozavă, deoarece suntem mulți dintre noi care nu putem participa cu aceste aplicații, fie personal sau din motive de muncă..

În cele din urmă, aveți Extensie Chrome gramatical ceea ce îi permite să funcționeze pe diverse site-uri online. Deși, cum ar fi cu Google Docs și alte aplicații terțe.

Acesta este de departe unul dintre cele mai largi scopuri pe care le-a privit un instrument de corectare a textului până acum, încât am întâlnit. Majoritatea vor avea o aplicație pe care ești obligat să o folosești și va funcționa doar în acel spațiu restrâns.

2. Autocorectarea este interesantă

Cu majoritatea software-urilor de corectare a textului care vă solicită să verificați ceea ce au marcat ca fiind incorecte, funcția de corectare automată a Grammarly este revigorantă. Este ca o versiune redusă masiv a textului mobil corectat automat.

Deși acest lucru vine cu câteva bug-uri (din lipsa unui cuvânt mai bun), este totuși un port inedit al unei implementări mobile de lungă durată.

3. Funcționează pentru mai mult decât ortografie

Corecția textului în gramatică - vizualizarea tabloul de bord al utilizatorului Pe măsură ce tastați, lista de sugestii pentru corecțiile textului dvs. va crește

Unul dintre beneficiile de bază pe care le văd în Gramatică este că funcționează nu doar pentru ortografie, ci și pentru multe alte domenii. Evaluează gramatical textul scris pe baza câtorva domenii – corectitudine, claritate, implicare și livrare.

Corectitudine & Claritate

Corectitudinea este mai importantă în ceea ce privește partea tehnică, ceea ce înseamnă că este o problemă gramaticală pentru lucruri precum ortografie, gramatică și altele. Claritatea are mai mult de-a face cu a vă ajuta să vă asigurați că nu vă încredințați obiceiurilor, cum ar fi presupunerea că publicul dvs. știe la ce faceți referire.

Logodnă

Angajamentul tratează mai mult experiența utilizatorului. De exemplu, dacă ar trebui să repetați frecvent folosirea unui cuvânt, probabil că Grammarly va marca acest lucru pentru atenție în conformitate cu clauza de angajare. Motivul este că pentru a vă menține publicul angajat, trebuie să folosiți o varietate de cuvinte, chiar dacă au semnificații similare.

Livrare

Livrarea te ajută cu poloneză. Acesta este factorul de diferențiere dintre scriitori și scriitori buni. Un scriitor bun știe să stabilească tonul potrivit în articole după instinct și Gramaticly imită asta în Livrare.

Gramatic pentru plagiat Verifica

Mulți dintre noi am fost vinovați de acest lucru înainte – copiem bucăți de text și apoi îl modificăm în propriile noastre cuvinte. Cu toate acestea, s-au făcut greșeli în trecut și, uneori, nici nu avem idee cum să schimbăm textul și sfârșim prin a lăsa prea mult din original în.

Protecția împotriva plagiatului este unul dintre cele mai importante lucruri pe care orice scriitor trebuie să le facă – indiferent de munca ta reală. Ceea ce face Gramaticly este să vă scanați textul cu tone de conținut bazat pe web și vă permite să știți dacă ați copiat prea mult.

Luați în considerare o garanție încorporată.

4. Personalizați-vă vocabularul

Pentru cei care ar putea avea nevoie să folosească frecvent cuvinte non-standard în textul lor, Gramaticly oferă, de asemenea, opțiunea de a crea un dicționar suplimentar. Adevărul este spus, această caracteristică este disponibilă în mai multe procesoare capabile de texte, cum ar fi MS Word, deci nu este ceva despre care să strigăm cu adevărat.

Totuși, funcția este acolo și deja îi aud pe inginerii și programatorii dintre noi respirând un suspin de ușurare.

5. Sugestii de corectare ușoară

Dacă vă amintiți, la începutul acestui articol am avut în vedere un serviciu de corecție a limbii ca o armă de școală. Din fericire, Gramaticly nu este deloc așa. De fapt, am fost destul de uimit de sugestiile extrem de simplificate pe care le-a făcut.

Pentru utilizatorul obișnuit, acest lucru ar fi foarte ușor de urmărit și chiar de înțeles. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care simt că Grammarly poate fi bun pentru diverse aplicații. Dacă ați fost un profesionist care să lucreze, să zicem, îl puteți folosi pentru a vă îmbunătăți scrierea din mers, folosind acele ajustări rapide corectabile.

Personal, cred că gradul de corectitudine și simplitatea explicațiilor sale face ca Gramatica să fie potrivită și ca instrument de formare a limbii. Luați în considerare acest lucru pentru un student care poate întâmpina dificultăți în limbaj;

Folosind Gramaticly pentru a scrie alte sarcini (istorie, literatură etc.), puteți, în același timp, să vă îmbunătățiți abilitățile de engleză. Desigur, nu este o soluție perfectă, dar este o opțiune dacă alte metode s-au dovedit mai puțin reușite.

6. Există o versiune gratuită limitată

Gramatica pentru Chrome este gratuită. Acest lucru este excelent pentru cei care caută o singură extensie care să poată gestiona corecțiile de bază pe o gamă largă de platforme de editare a textelor bazate pe web. Deși versiunea gratuită este foarte limitată, funcționalitatea este încă acolo cu costuri zero.

Planuri gramaticale și prețuri - plan gratuit disponibilÎncercați Gramaticly cu costul de 0 USD.

Contra: ceea ce nu mi-a plăcut despre gramatică

1. Extensia Chrome în Beta

Utilizați gramatic în documentul Google Însă, gramatică nu joacă foarte bine cu Google Docs, deoarece se luptă pentru ambele corecții.

Acest lucru trebuie să recunosc că nu este o problemă cu privire la Grammarly în sine, ci mai mult ca o înțelegere pentru cei care se înscriu și trebuie să plătească pentru asta chiar acum. Modul beta înseamnă că există probabil erori care se plimbă în jurul instrumentului Grammarly Chrome.

Sincer, pentru ca un plugin precum Grammarly să funcționeze într-un mediu la fel de larg precum Chrome (te uiți esențial la compatibilitatea cu întregul Internet) nu este ușor. Având în vedere această provocare, Grammarly for Chrome funcționează deja destul de bine.

În timpul evaluării extinderii Chome, am observat trei probleme principale pe care mi-aș dori să le rezolve deja. Primul este că nu este încă pregătit WordPress, ceea ce înseamnă că pentru bloggeri trebuie să folosiți aplicația nativă.

Al doilea este că Beta pare să aibă probleme în colaborare cu Google Docs. GDOC are propriul corector ortografic și mi se pare că se confruntă cu Grammarly atunci când fac corecții. Nu este nimic grav, dar cu siguranță sa dovedit enervant.

În cele din urmă, cele mai multe corecții bazate pe terți pe care Grammarly este activă au o utilizare limitată. Funcționează într-un mod foarte de bază și, dacă doriți toată puterea de sugestii Grammarly, va trebui să reveniți la acesta într-o setare nativă, cum ar fi în aplicație.

2. Nu este potrivit pentru lucrări specializate

Când spun lucrări de specialitate, nu mă refer la roluri de nișă precum Ingineri sau altele asemenea, ci mai mult în contextul unui editor real. Mai este mult să scrii și să editezi ceea ce oferă Gramaticly în acest moment.

Da, este adevărat că, pe bază tehnică, Gramaticly poate ajuta, mai ales dacă un scriitor este nou și fără experiență. Cu toate acestea, pe măsură ce crești, Grammarly pierde din experiență și capacitatea de a-i ajuta pe scriitorii săi este mai limitată.

Unele idei din ceea ce lipsește pot fi abilitatea de a încadra subiectele, de a aborda un unghi pe o poveste și așa mai departe. Acest lucru nu este în niciun caz un negativ negativ, întrucât este probabil ca aceste domenii să se afle în sfera de aplicare a dezvoltatorilor Grammarly, ci doar o observare a diferențelor în rol.

3. Uneori lipsește corecțiile

Există momente în care Gramaticly lipsește cumva semnul

Probabil, cea mai mare problemă a mea cu Grammarly este că poate fi uneori un ritm inconsecvent. În ceea ce privește testele pe diferitele platforme, găsesc că această formă de timp nu merge pur și simplu. Cu toate că aceste cazuri sunt rare din ceea ce am văzut, cele care lipsesc pot fi whoppers.

Dacă ar fi să vă puneți credința într-un instrument precum Grammarly, s-ar putea să fie consecințe de a-l lăsa să își facă treaba fără a verifica. Puteți imagina un e-mail trimis șefului dvs. cu privire la un proiect important care se umple de greșeli?

Cum se folosește gramatical?

Pagina de pornire gramaticală Puteți utiliza Grammarly în Chrome. Este gratis! (vizita)

Cum se folosește Gramaticly - Adăugarea instrumentului la diferite platformeGrammarly Addon funcționează în platformele SaaS majore, rețelele de socializare și servicii de e-mail.

Gramatical funcționează în două moduri principale – ca un supliment pe sau prin intermediul site-ului său online natal. Totuși, toate funcționează în moduri similare:

 1. Creați un document nou și începeți să adăugați text
 2. Pe măsură ce parcurgeți, Gramaticly va sublinia cuvintele sau expresiile care necesită corecții
 3. Sublinierea culorilor diferite reprezintă diferite categorii de corecții
 4. Ghidurile pentru sugestiile făcute vor apărea într-un meniu din partea dreaptă a documentului
 5. Pentru a face corecții, puteți trece deasupra frazei subliniate pentru a vedea la ce dorește să o schimbe Gramaticly.
 6. Dacă doriți să acceptați modificarea, trebuie doar să faceți clic pe ea.

Încercați gratuit: accesați Grammarly online

Planuri gramaticale și prețuri

Caracteristici / Planuri
Liber
premiu
Afaceri
folosirePentru persoane fizicePentru persoane fizicePentru echipă
Gramaticădadada
consecvențădada
Diviziunedada
Vocabulardada
Detectarea tonuluidada
Numărul de licențedada
Panoul Administratoruluidada
Facturare centralizatădada
PrețLiber$ 11.66 / mo$ 12.50 / mo

Pentru abonamentele anuale, Grammarly este relativ accesibil la 11,66 USD / lună. Dacă ar trebui să vă înscrieți la termene mai scurte, prețurile sunt ceva mai mari. Aș spune că, dacă ar fi să-l folosești cu adevărat ca instrument, prețul este ușor de justificat pentru angajarea pe termen lung.

Considerați-o ca o experiență de valoare adăugată care vă poate ajuta nu doar în activitatea dvs., ci și pe o bază individuală pentru auto-dezvoltare. În acest context, abonamentul anual nu pare atât de costisitor, nu?

Gramatic gratuit și premium

Gramatic gratuit oferă verificare ortografică de bază și o formă de poliție în domenii precum claritate, implicare și livrare. Modul Premium acoperă, dar include și alte zone. De exemplu, în corectitudinea tehnică, în afară de ortografie și gramatică, Gramaticly va analiza, de asemenea, fluența și consistența în punctuație. Cel mai important, Grammarly Premium include un verificator de plagiat.

Concluzie: este corect pentru dvs.?

Probabil că acum vă dați seama că, deși Grammarly este destul de plin de caracteristici, nu este neapărat soluția potrivită pentru toată lumea. Dacă comunicați cu greu pentru muncă, în realitate nu există prea mult rost în afară de posibile îmbunătățiri de sine.

Cu toate acestea, câți dintre noi suntem într-adevăr atât de izolați încât nu putem folosi ceva de genul Gramaticly? Aș spune că aceasta este o utilitate puternică nu doar pentru adulții profesioniști, ci și după cum am menționat anterior, într-un context educațional.

Pentru cine este bun pentru gramatică?

În calitate de ghid pentru utilizatorii care nu doresc să petreacă mult timp pentru a-și dezvolta abilitățile lingvistice, Gramaticly poate dovedi un avantaj neprețuit. De asemenea, pentru cei care doresc să-și îmbunătățească limba, Gramaticly este suficient de simplă pentru a nu fi atrăgătoare în timp ce oferă instrucțiuni ușor de înțeles.

Cele de mai sus se aplică chiar și celor care au făcut scrierea carierei, în special a scriitorilor tineri. Cu toate acestea, scriitorii mai mari ca mine tind să fie ceva mai încăpățânați, așa că s-ar putea să găsiți schimbările pe care Gramaticly vrea să le facă destul de enervante uneori.

Pe scurt, Gramaticly este foarte versatil și se poate potrivi cu o gamă largă de audiențe. Unele dintre cele cheie ar include directori de afaceri, bloggeri, studenți (chiar și până la studenți postuniversitari), scriitori tineri, personal de vânzări și multe altele.

Încercați gratuit: accesați Grammarly online

Dezvăluire: BuildThis primește taxe de trimitere de la instrumentele enumerate pe acest site web. Dar, opiniile se bazează pe experiența noastră și nu pe cât plătesc. Ne concentrăm pe a ajuta micile companii și persoane fizice să creeze site-uri web ca afacere. Vă rugăm să ne susțineți activitatea și să aflați mai multe despre dezvăluirea noastră câștigătoare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map