Recenzie FreshBooks: contabilitate cloud cu caracteristici

În calitate de proprietar de întreprinderi mici, simt că instrumente precum FreshBooks oferă o mulțime de produse de salvare foarte necesare pentru mulți oameni. Deși poate fi discutabil faptul că contabilitatea de bază și facturarea se poate face pe cont propriu, la prețul de la FreshBooks începe cu – de ce să vă plictisiți să o faceți manual?


Totuși, ca în orice instrument, există argumente pro și contra, haideți să facem o scufundare mai profundă în FreshBooks pentru a vedea ce aduce cu adevărat la masă, în afară de doar numerele.

Rezumat de recenzie FreshBooks

Instrument de contabilitate online cu caracteristici pentru aproape toate întreprinderile mari și mici

Nume: FreshBooks

Descriere: FreshBooks este o altă linie lungă de sisteme de contabilitate bazate pe cloud care vizează înlocuirea metodelor tradiționale de evidență contabilă. Confortul și puterea sa fac din aceasta o propunere extrem de atractivă pentru întreprinderile moderne care doresc să reducă cheltuielile generale și personalul cu automatizarea.

Sistem de operare: Bazat pe Web

Categorie de aplicații: Program de contabilitate

 • Ușurință în utilizare

 • Caracteristici

 • Precizie & Fiabilitate

 • Valoare pentru bani

 • Relații Clienți

Per total

4.6

rezumat

FreshBooks este un instrument de contabilitate în cloud foarte conceput curat, dar care este dotat cu funcții. În ciuda faptului că este destinat contabilității, interfața sa de utilizator simplificată și clasificări clare îl fac ușor utilizabil de aproape oricine.

Pot spune cu ușurință că acest lucru este utilizat de un public larg de utilizatori și că se poate potrivi cu ușurință întreprinderilor de dimensiuni mici până la medii. Dacă vă interesează, pot crea chiar și planuri personalizate pentru companii mai mari la cerere.

Aflați mai multe

 • Planuri și prețuri FreshBooks
 • Caracteristici care fac ca FreshBooks să iasă în evidență
 • Verdict: este FreshBooks pentru tine?

Pro-uri

 • Proces excelent la bord
 • Interfață simplă condusă de GUI
 • Soluție cont final la capăt
 • Grad ridicat de automatizare
 • Sistem foarte compatibil
 • Se integrează bine cu conturile bancare
 • Număr extins de suplimente
 • Asistență în direct pentru clienți

Contra

 • Poate fi scump repede
 • Modul de trimitere a facturilor
 • Membrii echipei costă suplimentar
 • Planuri și prețuri
 • Încercați FreshBooks gratuit

{
"@context": "http://schema.org",
"@tip": "Revizuire",
"itemReviewed": {
"@tip": "Aplicație software",
"Nume": "FreshBooks",
"Descriere": "FreshBooks este o altă linie lungă de sisteme de contabilitate bazate pe cloud care vizează înlocuirea metodelor tradiționale de evidență contabilă. Confortul și puterea sa fac din aceasta o propunere extrem de atractivă pentru întreprinderile moderne care doresc să reducă cheltuielile generale și personalul cu automatizarea.",
"imagine": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/freshbooks-review-home.jpg",
"sistem de operare": "Bazat pe Web",
"applicationCategory": "Program de contabilitate"
},
"reviewRating": {
"@tip": "evaluare",
"ratingValue": 4.5999999999999996447286321199499070644378662109375,
"BestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"autor": {
"@tip": "Persoană",
"Nume": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

FreshBooks este un instrument de contabilitate în cloud foarte conceput curat, dar care este dotat cu funcții. În ciuda faptului că este destinat contabilității, interfața sa de utilizator simplificată și clasificări clare îl fac ușor utilizabil de aproape oricine.

\ R \ n

Pot spune cu ușurință că acest lucru este utilizat de un public larg de utilizatori și că se poate potrivi cu ușurință întreprinderilor de dimensiuni mici până la medii. Dacă vă interesează, pot crea chiar și planuri personalizate pentru companii mai mari la cerere.

\ R \ n

Aflați mai multe

\ R \ n

  \ R \ n
 • Planuri și prețuri FreshBooks
 • \ R \ n

 • Caracteristici care fac ca FreshBooks să iasă în evidență
 • \ R \ n

 • Verdict: este FreshBooks pentru tine?
 • \ R \ n

"
}

Pro: Ce mi-a plăcut despre FreshBooks

1. Proces excelent la bord

Procesul de bord este simpluLa bord este la fel de simplu ca 1, 2, 3.

Când v-ați înscris prima dată cu FreshBooks, primul lucru pe care îl veți observa este cât de perfectă este experiența. Atunci când le furnizați e-mailul, va trebui să îl verificați și de acolo veți fi imediat introduși în procesul lor de bord.

Răspunsul la o serie de întrebări vă va ajuta să vă configurați contul și să fie gata de utilizare. Acest lucru ajută FreshBooks să stabilească unele elemente de bază, cum ar fi moneda pe care o tranzacționați, ce porțiuni ale sistemului pe care le veți utiliza (facturare, contabilitate etc.) sau chiar aspectul de bază al formularelor dvs..

Experiența este revigorantă și nu vă simțiți ca și cum vi s-ar cere o grămadă de întrebări fără obiectiv final. Acesta este cu siguranță fluxul pe care doriți să îl parcurgă un utilizator nou.

2. Interfață simplă, bazată pe GUI

FreshBooks are un aspect prietenos și ușor de citit.După cum puteți vedea, aspectul este prietenos și ușor de citit.

Dacă sunteți deloc ca mine și vă zguduiți când este menționat termenul „contabilitate”, atunci acesta este un alt punct pozitiv în favoarea FreshBook. Întreaga interfață este, desigur, foarte simplă și simplă.

Cel mai bine este conceput pentru a pune oamenii în largul lor. În loc de un aspect auster și neclar pentru care este cunoscută majoritatea software-ului de contabilitate, FreshBooks preia un design, bine, nou. Culorile pastelate și tipurile și dimensiunile de font ușor lizibile sunt atât de ușor de utilizat.

3. Soluția conturilor la sfârșit

Pentru mulți proprietari de afaceri noi, contabilitatea poate fi o provocare chiar dacă ai avut o experiență scurtă în aceasta. Din fericire, poate fi defalcat în zone separate care sunt legate într-un fel.

Ceea ce face FreshBooks este de a ajuta utilizatorii să vadă în mod distinct domeniile pe care trebuie să le lucreze, atunci va face automat integrarea back-end. Acest lucru ajută la menținerea lucrurilor simple pentru utilizatori, în același timp, oferind un pachet contabil cuprinzător.

4. Grad ridicat de automatizare

Datorită faptului că este un sistem orientat către servicii, FreshBooks ajută mult mai mult la automatizare decât ai putea crede. De exemplu, luați în considerare utilizarea unuia dintre formularele sale de facturare. Acest lucru vă permite să facturați clienții și tot ce trebuie să faceți este să completați elementele rând.

FreshBooks va totaliza totul, vă va ajuta să trimiteți factura, să țineți cont de creanțele conturilor și așa mai departe. În ceea ce privește cheltuielile, este practic același lucru. Completați elementele rând și încărcați documentația necesară, precum chitanțele. Orice altceva este automat urmărit pentru tine.

La sfârșitul zilei, pentru a obține o imagine a ceea ce se întâmplă cu finanțele companiei tale, tot ce trebuie să faci este să te îndrepți spre secțiunea Rapoarte și să alegi ce vrei să vezi.

5. FreshBooks este un sistem extrem de conform

În finanțele de afaceri, unul dintre cele mai temute cuvinte este respectarea. Mulțumită complexității afacerilor și guvernului, o mare parte din ambele capete este dedicată asigurării că totul este legitim – ceea ce înseamnă respectarea.

Veți fi încântat să știți că FreshBooks este construit pentru a respecta multe reglementări, inclusiv Efectuarea digitală a impozitelor (MTD), PCI, PSD2, GDPR, și Mai Mult. Acest lucru înseamnă că, indiferent în ce țară locuiești, vei folosi bine FreshBooks pentru a-ți gestiona conturile.

6. Se integrează bine cu conturile bancare

FreshBooks se integrează bine cu conturile bancare.Adăugarea contului dvs. bancar este la fel de simplă precum căutarea și selectarea.

Poate una dintre cele mai bune caracteristici ale FreshBooks este că se poate conecta direct la contul dvs. bancar al companiei. Acest lucru ajută la facilitarea verificării (și, de asemenea, automatizării) multor conturi pe cont propriu.

Nu va trebui să cheltuiți timp la toate cifrele de actualizare atunci când intră sau scade bani. Aceasta se întoarce din nou la automatizarea sa – pe care o pot face multe servicii cloud. Cu toate acestea, nu există mulți care să se poată integra cu un număr atât de mare de instituții financiare.

Ca un bun exemplu în acest sens, am încercat să adaug un cont bancar din Malaezia (de la o bancă internă de aici) și am fost surprins că de fapt îl aveau în baza de date.

7. Număr extins de suplimente

Număr extins de suplimenteFreshBooks vă permite să conectați și să sincronizați informațiile pe diferite platforme.

Dacă ați folosit vreodată servicii bazate pe web, vă veți da seama că multe dintre ele oferă un „serviciu de bază”, împreună cu capabilități de integrare care ajută la extinderea funcționalității. FreshBooks face acest lucru la fel de bine și puteți adăuga mai multe funcții suplimentare.

Ca o idee despre modul în care funcționează, puteți adăuga capacitatea de a accepta plățile cu cardul de credit, a configura și programa ședințe și multe altele. Tot ce trebuie să faceți este să găsiți adăugarea potrivită din cele 100 de produse pe care le oferă FreshBooks.

Este ușor și se poate dovedi a fi destul de util în satisfacerea nevoilor dvs. de afaceri.

8. Asistență pentru clienți în direct

Deoarece FreshBooks este un serviciu bazat pe cloud, acestea au controlul central asupra multor lucruri. Acest lucru le permite să ofere servicii pentru clienți foarte eficiente la fel ca și alte produse bazate pe cloud. De exemplu, puteți începe să citiți baza de cunoștințe pentru ajutor.

Dacă acest lucru nu funcționează, faceți clic pe pictograma chat-ului chiar din contul dvs. FreshBooks și puteți crea un meniu de chat live. Cereți ajutor și veți primi! Deși este adevărat că în acel moment poate dura ceva timp, în funcție de încărcarea clientului, veți ajunge în cele din urmă să vorbiți cu cineva care vă poate ajuta direct.

Contra: ceea ce mi-a plăcut despre cărțile proaspete

1. Poate obține costuri rapide

Cu o listă atât de grozavă de caracteristici și lucruri care îmi plac foarte mult, nu este surprinzător că FreshBooks costă. Le-am comparat cu alte câteva aplicații de contabilitate bazate pe cloud și par a fi puțin la final.

Aceasta se înrăutățește exponențial pe măsură ce afacerea dvs. crește, deoarece prețul lor se bazează pe numărul dvs. de clienți facturabili. Cred că nu este un mod corect de a gestiona lucrurile, deoarece nu toate întreprinderile funcționează la fel.

De exemplu, s-ar putea să conduceți o afacere care are nevoie de un flux continuu de clienți noi, prin această măsură, veți respira planul Lite la viteza luminii, deoarece permite doar 5 clienți facturabili.

Pe de altă parte, unele întreprinderi prosperă pe clienți repetiți și aceștia sunt cei care vor obține beneficii maxime. De fapt, unii ar putea chiar să-și coastă pe planul Lite pentru vârste, fără a fi nevoie să faceți upgrade.

2. Facturile de cale sunt trimise

Exemplu de factură FreshBooks.Oamenii nu fac decât să facă clic pe link-uri în zilele noastre.

Din anumite motive, trimiterea unei facturi în FreshBooks nu prea trimite factura. Aceasta înseamnă că un e-mail este trimis de la FreshBooks către clientul dvs., spunându-le că au o factură gata pentru vizualizare.

Deși nu este cel mai rău mod de a face lucrurile, văd că unii clienți nu doresc să dea clic pe linkurile care vin într-un e-mail. Securitatea cibernetică este o adevărată durere în aceste zile și nu doriți să fiți nevoiți să vă chemați clienții unul câte unul pentru a vă asigura că este bine să faceți clic pe linkul respectiv!

3. Membrii echipei costă suplimentar

Majoritatea planurilor de contabilitate online vor avea o indemnizație pentru utilizatorul principal plus cel puțin un contabil. Acest lucru permite cel puțin proprietarul afacerii și persoana responsabilă cu gestionarea finanțelor să acceseze sistemul.

Da, puteți face asta și în FreshBooks, dar fiți pregătiți să plătiți în plus. Prețul pe care îl plătiți la înregistrare este doar pentru dvs. Oricine altcineva pe care doriți să le oferiți acces la conturile dvs. este membru al echipei – și costă 10 USD suplimentar pe lună.

Planuri și prețuri FreshBooks

Structura prețurilor în FreshBooks este foarte clară. Aproape toate caracteristicile de bază importante sunt incluse cu toate planurile, cu câteva beneficii suplimentare care vin împreună cu planurile mai scumpe. Lite pornește de la 15 USD pe lună și asta se întinde până la Premium de la 50 USD pe lună. Există, de asemenea, o opțiune pentru a crea un plan personalizat.

Caracteristici
Lite
La care se adauga
premiu
Clienți facturabili550500
Facturi cuzomiateNelimitatNelimitatNelimitat
Cheltuieli intrăriNelimitatNelimitatNelimitat
propuneriNuNelimitatNelimitat
Import automat bancardadada
Rapoarte de cont de intrare dublăNudada
Retailerii cliențilorNudada
Memento-uri de întârziere automateNudada
Plăți avansateNu$ De 20 / mo$ De 20 / mo
Membrii echipei$ 10 / persoană$ 10 / persoană$ 10 / persoană
Preț$ Nr.15 / mo$ 25 / mo$ 50 / mo

*Notă: FreshBooks are o reducere de până la 70% reducere. Pentru cea mai bună precizie în ceea ce privește prețul, vă rugăm să consultați site-ul oficial: https://www.freshbooks.com/

Dacă plănuiți să utilizați FreshBooks pe o perioadă lungă de timp, opțiunea de a plăti anual vă va oferi un pic de reducere. Acest lucru se ridică la aproximativ 10% reducere a ceea ce ar fi fost prețul dvs. inițial – toate plătite înainte, desigur.

Cel mai important lucru de înțeles despre prețurile FreshBooks este că fiecare plan stabilește numărul de clienți facturabili pe care îi puteți gestiona cu sistemul. Acest lucru înseamnă că, chiar dacă plătiți 20 de clienți o piesa fiecare, va trebui să faceți upgrade de la planul Lite la Plus.

Aceasta este ceva de luat în considerare în serios, întrucât cât veți plăti va depinde foarte mult de modul în care funcționează afacerea dvs..

Verdict: Is FreshBooks for Me?

Este timpul pentru onestitatea brutală. FreshBooks este de departe unul dintre cele mai bune instrumente de contabilitate bazate pe cloud pe care le-am întâlnit de mult. Este conceput pentru și funcționează extrem de bine pentru întreprinderile mici, precum a mea.

Din păcate, este un apel greu de făcut, deoarece și prețul lor este relativ ridicat. De asemenea, simt că modul în care se taxează pe baza clienților facturați este un pic din pastila dificil de înghițit, în special cu planul Lite care permite doar 5 clienți.

Pentru cine este proiectată FreshBooks?

Încercați FreshBooks gratuit. Puteți avea acces nelimitat la FreshBooks timp de 30 de zile.Încercați FreshBooks gratuit. Puteți avea acces nelimitat la FreshBooks timp de 30 de zile. (vizita)

Așadar, în timp ce FreshBooks s-ar putea să nu fie pentru mine, pot vedea cu ușurință întreprinderile mici și mijlocii care beneficiază imens de acest sistem. Acest lucru este valabil mai ales având în vedere gama largă de compatibilitate bancară, precum și un grad ridicat de conformitate.

Încercați gratuit: Accesați FreshBooks online

Dezvăluire: BuildThis primește taxe de trimitere de la instrumentele enumerate pe acest site web. Dar, opiniile se bazează pe experiența noastră și nu pe cât plătesc. Ne concentrăm pe a ajuta micile companii și persoane fizice să creeze site-uri web ca afacere. Vă rugăm să ne susțineți activitatea și să aflați mai multe despre dezvăluirea noastră câștigătoare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map