Canva Review: Cel mai bun instrument grafic pentru utilizatorii necalificați

Ce este Canva?

Canva este încă un instrument grafic online freemium extrem de simplu de utilizat și oferă o încărcătură montană de șabloane care vă pot ajuta să ieșiți. Ar trebui să fie o modalitate rapidă și ușoară de a crea imagini și de a-i ajuta pe cei necalificați în magia designului grafic.


Este rapid și ușor să înregistrați CanvaÎnregistrarea este rapidă și ușoară (vizita).

Rezumatul Canva Review

Instrument de grafică online Freemium pentru utilizatori necalificați

Nume: Canva

Descriere: Canva este minunat pentru a crea imagini simple. Adesea, îi ajută pe cei necalificați în magia designului grafic.

Sistem de operare: Bazat pe Web

Categorie de aplicații: Proiectare grafică, software

 • Ușurință în utilizare

 • Template-uri & Modele

 • Caracteristici

 • Valoare pentru bani

 • Relații Clienți

Per total

4.5

rezumat

Canva este ușor de utilizat datorită interfeței sale intuitive drag-and-drop. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji să începeți de la zero, deși puteți face asta dacă doriți. Există o mulțime de șabloane din care puteți alege să lucrați cu mai multe categorii. Acestea includ infografice, afișe și chiar cărți de vizită.

Aflați mai multe:

 • Canva este cu adevărat gratuit?
 • Experiența mea cu Canva
 • Pentru cine este conceput Canva?

Pro-uri

 • Model de abonament Freemium
 • Foarte simplu de utilizat
 • Integrat cu banca de imagini de stoc

Contra

 • Funcționalitate limitată
 • Încercați gratuit Canva
 • Consultați șabloane Canva uimitoare

{
"@context": "http://schema.org",
"@tip": "Revizuire",
"itemReviewed": {
"@tip": "Aplicație software",
"Nume": "Canva",
"Descriere": "Canva este minunat pentru a crea imagini simple. Adesea, îi ajută pe cei necalificați în magia designului grafic.",
"imagine": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/canva-review-home.jpg",
"sistem de operare": "Bazat pe Web",
"applicationCategory": "Proiectare grafică, software"
},
"reviewRating": {
"@tip": "evaluare",
"ratingValue": 4.5,
"BestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"autor": {
"@tip": "Persoană",
"Nume": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Canva este ușor de utilizat datorită interfeței sale intuitive drag-and-drop. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji să începeți de la zero, deși puteți face asta dacă doriți. Există o mulțime de șabloane din care puteți alege să lucrați cu mai multe categorii. Acestea includ infografice, afișe și chiar cărți de vizită.

\ R \ n

Aflați mai multe:

\ R \ n

  \ R \ n
 • Canva este cu adevărat gratuit?
 • \ R \ n

 • Experiența mea cu Canva
 • \ R \ n

 • Pentru cine este conceput Canva?
 • \ R \ n

"
}

Cunoașterea Canva

Fluxul general al Canva este la fel ca orice în categoria sa online acum. Vă înregistrați (fie cu Google+, fie cu o adresă de e-mail), apoi urmați doar pesmetul. Canva vă va solicita să alegeți ce tip de grafic încercați să creați, apoi vă va sugera diverse imagini de șablon pentru dvs..

Canva este foarte ușor de utilizat, chiar mai ușor decât Microsoft Paint.

După ce ai ales aspectul și șablonul pe care ți-l dorești, atunci vine personalizarea. Totul este drag and drop, iar textul poate fi editat la fel ca în casetele de text din orice alt software de design grafic. Recunosc, este foarte ușor de utilizat.

Există multe machete pentru a alege din biblioteca CanvaExistă multe machete din care puteți alege (aflați mai multe șabloane).

Canva este liber?

Aici intervine un ușor diferențiator între utilizatorii gratuit și cei plătitori.

1.000.000 de imagini sunt pentru conturi plătite. Conturile gratuite sunt mai limitate1.000.000 de imagini sunt pentru conturi plătite. Conturile gratuite sunt mai limitate.

Pentru cei care utilizează versiunea gratuită, Canva are șabloane ceva mai limitate disponibile pentru a alege dintre dvs. și vă limitați echipa de colaborare la 10 membri. Și chiar mai important, nu vă oferă imagini deloc. Orice imagini pe care doriți să le utilizați trebuie să fie proprii sau autorizate pentru a le utiliza. Cu toate acestea, vă va vinde imagini la 1 USD.

Cei care optează pentru un cont Pro plătit vor primi un cont de echipă de 30 de membri, plus acces la ceea ce susține Canva este o bază de date cu 300.000 de imagini. De asemenea, vă poate ajuta să redimensionați design-urile. Alte aspecte importante includ acceptarea de fonturi personalizate, palete de culori și posibilitatea de a salva șabloane.

Da, cu 9,95 USD / utilizator / lună pentru Canva Pro, beneficiați de asistență prioritară.

Experiența mea cu Canva

Întrucât Canva oferă o opțiune de proiectare a broșurilor, am devenit curios și am încercat asta. M-a interesat, deoarece imprimarea broșurilor necesită adesea fișiere cu rezoluție mai mare pentru ca acestea să apară frumos după tipărire. A fost bine să notăm că, după ce am testat șablonul de broșură, sistemul oferă o opțiune pentru a descărca fișierul ca un PDF printabil.

Există asistență pentru brosuri tipărite în CanvaExistă asistență pentru brosuri de tipărire (vezi mai multe Canva pentru muncă).

Am verificat cu un prieten al meu designer și el a fost de acord că broșura este simplistă (este, până la urmă, un designer), dar cu siguranță utilizabilă în tipar. Acesta este un punct critic de remarcat pentru cei care se gândesc să folosească Canva ca instrument de afaceri.

Pe lângă descărcarea copiilor din designul finalizat, le puteți partaja direct pe Twitter sau Facebook. Puteți, de asemenea, să trimiteți prin e-mail persoane din cadrul instrumentului pentru a le invita pentru colaborare în proiectarea a ceea ce lucrați.

Concluzie

Câteva persoane cu care am vorbit și despre care am vorbit despre Canva mi-au oferit o perspectivă destul de interesantă. Unul dintre ei este un profesor și a menționat că este extraordinar de utilizat pentru a crea imagini simple care să ajute la învățarea copiilor. Prietenul meu de designer, pe de altă parte, nu avea nimic de spus despre asta, cu excepția unui singur lucru – că nu a consumat resursele masive pe care le face Photoshop.

Din partea mea, în cea mai mare parte a carierei mele profesionale, am fost scriitor sau redactor și am destul de multă experiență cu machete și grafică, chiar dacă nu le-am produs eu. Din această cauză, m-am plictisit repede de a alerga în cercuri minuscule cu Canva.

Deși este extrem de ușor de utilizat, am descoperit că pentru tipul de ieșire pe care-l necesit în tipar, s-a dovedit mult prea simplist. Pe de altă parte, este excelent pentru a crea imagini instantanee, atât timp cât nu îți vine în minte că vei partaja șabloane cu mii de alte persoane.

Cred că acesta este ceva care ar fi valoros din punct de vedere al unei întreprinderi mici sau din punct de vedere personal, probabil primul mai mult decât cel din urmă.

Încercați gratuit: accesați Canva online

Divulgare FTC: BuildThis primește taxe de trimitere de la instrumentele enumerate pe acest site web. Dar, opiniile se bazează pe experiența noastră și nu pe cât plătesc. Ne concentrăm pe a ajuta micile companii și persoane fizice să creeze site-uri web ca afacere. Vă rugăm să ne susțineți activitatea și să aflați mai multe despre dezvăluirea noastră câștigătoare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map