BigCommerce vs Shopify: prețuri și caracteristici în comparație

Fiecare platformă de comerț electronic este creată spre deosebire de următoarea. La nivel de experiență și confort online, este posibil să aveți nevoie de o opțiune care poate modifica codarea sau una care este gata de a fi lansată direct din cutie. Shopify și BigCommerce sunt printre primele două opțiuni pentru platforma de dezvoltare a comerțului electronic.


Peste un milion de magazine folosesc Shopify pentru a-și crea site-ul; în timp ce BigCommerce ține locul al patrulea în categoria Top 1 milioane de site-uri din soluția găzduită conform statistici din BuiltWith.

Dacă sunteți cineva care are o afacere mică, Shopify poate părea mai atrăgător, dar dacă aveți și planuri de creștere pe termen lung, BigCommerce ar putea fi mai util – așadar, să ne uităm la ambele platforme și să comparăm caracteristicile și beneficiile acestora..

Salt rapid

Comparați Shopify și BigCommerce în:

 • Magazin de modele de șabloane
 • Producător de magazine online
 • Relații Clienți
 • Piscina talentelor
 • Alegeri de aplicație
 • Popularitate
 • Prețuri

Cum funcționează BigCommerce și Shopify?

Shopify și BigCommerce sunt platforme de comerț electronic care vă permit să vindeți produse (fizice sau digitale) online. Ambii constructori de magazine online funcționează într-un browser web, ceea ce implică faptul că nu există un software pentru a descărca pe computer sau gazduire web pentru a cumpăra, puteți să vă mențineți magazinul de oriunde în lume, atât timp cât aveți o conexiune la internet.

Editorul magazinului BigCommerce și Shopify

Conceptul central din spatele ambilor constructori este că oricine le poate utiliza pentru a crea un magazin online fără a fi nevoie să codificăm sau să proiectăm nimic – alegeți un șablon dintr-o selecție oferită, încărcați produsele pe care doriți să le vindeți, reparați procesul și sunteți, în teorie, bine să mergi.

Editorul magazinului ShopifyEditorul magazinului Shopify – secțiunea temă din stânga este cea în care personalizați setările pentru tema dvs. Pentru fiecare pagină diferită, aveți o secțiune de temă diferită în care puteți modifica conținutul și aspectul.
Editor de magazine BigCommerceEditorul magazinului BigCommerce – în stânga este bara principală de navigare pentru setările temei. Puteți completa cea mai mare parte a designului magazinului utilizând însă în sine această secțiune de setare.

Este util să spunem, totuși, că, chiar dacă nu trebuie să vă angajați Servicii de dezvoltare a comerțului electronic atunci când dezvoltați un magazin BigCommerce sau Shopify, o idee bună despre design, împreună cu fotografii individuale realizate profesional, sunt totuși cruciale fără a ține cont de platforma pe care o alegeți în cele din urmă..

Atât BigCommerce, cât și Shopify sunt instrumente SaaS (software ca serviciu). Acest lucru implică faptul că există un cost continuu de utilizare a acestora, care ar putea fi anuală sau lunară.

BigCommerce vs Shopify: Ce platformă de comerț electronic ar trebui să alegeți?

Acum, să comparăm Shopify și BigCommerce – care este cea mai bună platformă, uitându-ne și comparând designul magazinului, instrumentele de comerț electronic, asistența clienților, piața profesională, aplicațiile și prețurile.

1. Ce platformă are șabloane de magazin mai bune?

Având în vedere că oamenii sunt repede să judece, a avea un magazin atractiv este esențial, deoarece îți oferă credibilitatea magazinului online.

Tema magazinului magazin

În acest caz, Shopify are teme care sunt posibile unele dintre cele mai atrăgătoare teme din magazin acum. Sunt profesionale, elegante, moderne și proaspete. Unul dintre motivele principale din spatele articolelor de pe Shopify arată atât de grozav este faptul că se folosesc de designerii autonomi pentru a dezvolta design-uri.

Tema Shopify - fără marginiTema Shopify – fără margini
Tema Shopify - Default implicitTema Shopify – Default implicit

Așadar, în timp ce Shopify creează platforma sau instrumentul, aceștia îi lasă pe designerii profesioniști să își facă planurile. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că, în timp ce primiți câteva teme gratuit, multe sunt premium pe care le puteți cumpăra de la 100 la 180 USD.

Vedeți mai multe șabloane ale magazinului online de către Shopify

Teme BigCommerce pentru magazin

BigCommerce, pe de altă parte, s-a îmbunătățit mult recent, deoarece se concentrează mai mult pe dezvoltarea de magazine profesionale și atractive pentru clienții săi. Mai devreme, calitatea slabă a desenelor lor a fost un dezavantaj, dar încep să fie la curent cu temele Shopify. BigCommerce vă oferă și teme gratuite și premium, care sunt cuprinse între 145 și 235 USD.

Tema Bigcommerce - Cornerstone BoldTema Bigcommerce – Cornerstone Bold
Tema BigCommerce - Fortune HighlightTema BigCommerce – Fortune Highlight

Atât Shopify, cât și BigCommerce vă oferă teme gratuite și teme plătite, care răspund mobilului. Shopify vă oferă 10 probleme gratuite și 62 de prime, în timp ce BigCommerce vă oferă 10 teme gratuite și 127 de premium.

Vedeți mai multe șabloane de magazin online de BigCommerce

Verdict: Shopify câștigă

Deși BigCommerce are mai multe teme în comparație cu Shopify, designul temei face ca Shopify să fie o reducere de mai sus. Temele Shopify sunt foarte personalizabile. Cu un set unic de opțiuni, vă puteți personaliza tema cu un set de parametri.

2. Ce platformă oferă un constructor de magazine mai bun?

Magazin magazin Shopify

Shopify vă oferă toate instrumentele fundamentale pentru a crea un magazin online funcțional. Cu toate acestea, instrumentele avansate, cum ar fi recenziile produselor, lista dorințelor clienților, sugestiile de produse etc., vor trebui adăugate în magazin prin intermediul App Store. Unele instrumente sunt gratuite, iar altele sunt plătite, iar aceste instrumente sunt plătite deoarece dezvoltatorii externalizați le creează.

Shopify îi invită pe dezvoltatori să-și consolideze instrumentele în platformă, astfel încât clienții lor să poată utiliza și aceste instrumente fără să efectueze nicio lucrare de cod. Deci, banii în plus pe care îi plătiți se adresează mai ales acestor dezvoltatori externi. Nu toate aceste instrumente sunt necesare, dar dacă doriți să vă dezvoltați magazinul, este posibil să aveți nevoie de ele.

Magazinul magazinului Shopify – Acesta este locul în care vă gestionați și urmăriți magazinul online. Din magazinul de testare de mai sus, puteți vedea, Shopify vine cu o listă de funcții în care vă puteți lansa rapid magazinul online.

Producător de magazine BigCommerce

BigCommerce possible are una dintre cele mai exhaustive colecții de instrumente printre toți cei mai importanți producători de site-uri pentru un magazin de comerț electronic. Vă oferă instrumente care nu sunt deja adăugate în planul lor lunar.

Dacă aveți nevoie de mai multe instrumente, BigCommerce App Store este locul unde puteți găsi aceste instrumente avansate realizate de dezvoltatori externi – cum ar fi Shopify. Acest lucru este util, deoarece nu știți ce instrumente suplimentare puteți avea nevoie odată cu decolare.

Producător de magazine BigCommerceProducător de magazine BigCommerce – Puteți accesa majoritatea funcțiilor BigCommerce, chiar dacă sunteți pe planul de încercare. Faceți clic pe fiecare secțiune pentru a merge cu un pas mai departe în setări.

Verdict: Tie

Depinde cu adevărat de cum doriți ca afacerea dvs. să crească. Ambii constructori de site-uri au instrumente care sunt utile în diferite etape ale unei afaceri, astfel că verdictul este un pic încurcat aici.

3. Cine are asistență mai bună pentru clienți?

Atât BigCommerce cât și Shopify vă oferă asistență 24/7 24 de ore prin 7 canale – chat în direct, telefon și e-mail. Practic, dacă aveți întrebări sau probleme, chiar și la miezul nopții, puteți beneficia întotdeauna de asistența tehnică a ambelor platforme.

Există, de asemenea, un forum comunitar pe Shopify și BigCommerce unde puteți posta întrebări și soluții pentru alți utilizatori. Puteți utiliza chiar și această metodă pentru a contacta echipele lor de asistență. Întrucât acesta este un canal public, timpul de transformare de la membrii de sprijin este de obicei mai rapid.

centru de ajutor pentru magazinCentrul de ajutor Shopify (vizita)
Centrul de ajutor BigCommerce (vizita)

Un beneficiu principal al forumului este că puteți vedea ce fac alți clienți (proprietarii de afaceri ca dvs.), problemele sau întrebările pe care le au și, de asemenea, câteva soluții utile pe care le-ar putea avea. Puteți chiar să alegeți sfaturi utile dacă petreceți suficient timp pe astfel de forumuri.

Verdict: Tie

Chiar dacă este o legătură, mă orientez mai mult spre Shopify aici, din cauza comunității pe care a acumulat-o de-a lungul anilor. Pentru începători, Shopify ar putea fi locul cel mai bun pentru a începe, deoarece oferă o documentare completă de auto-ajutor, comparativ cu BigCommerce. Am putut găsi soluții la problemele mele vizitând centrul lor de ajutor online.

4. Cine are un grup de talente mai mare?

Shopify are o piață de experți pentru care vă puteți angaja (opțional). Acești profesioniști vă pot ajuta să duceți magazinul la un alt nivel, oferindu-vă în același timp libertatea de a acorda atenție altor caracteristici ale afacerii dvs. Acești profesioniști includ dezvoltatori, designeri, marketeri, configurare magazin și fotografi. Shopify listează chiar și experții lor în mod geografic pentru a putea angaja asistență cu ușurință.

Deși încă puteți obține experți care să vă ajute să vă creați magazinul pe BigCommerce, experții sunt mai puțini în comparație cu Shopify. Așadar, este cel mai dificil să găsești expertul potrivit pe BigCommerce, mai ales dacă vrei pe cineva care locuiește lângă tine.

Shopify are un grup mai mare de profesioniști, iar ecosistemul pare mai avansat.

Din acest punct de vedere, ecosistemul de susținere al Shopify pare mai avansat, dar angajarea ajutorului nu reprezintă o problemă imediată când încă începeți. Angajarea de ajutor este doar ceva de luat în considerare atunci când lucrurile primesc prea mult pentru tine.

Verdict: Shopify câștigă

Câștigătorul merge la Shopify. Este doar mai ușor să găsești experți în Shopify în orice țară decât BigCommerce.

5. Ce platformă are mai multe aplicații pe care le puteți adăuga?

Pe măsură ce afacerea dvs. se extinde, cel mai probabil funcțiile încorporate nu vă pot satisface nevoile. Ai nevoie de mai multe instrumente pentru a-ți dezvolta afacerea. Există instrumente avansate de la magazinul de aplicații Shopify și Bigcommerce pentru a extinde funcționalitatea magazinului.

Aplicații Shopify

Aplicația Shopify pentru expediereAplicații Shopify pentru transport și îndeplinire

Shopify, chiar acum, vă oferă mai mult de 1500 de aplicații în magazinul lor. Aceste aplicații vă pot ajuta în marketing și vânzări, în integrarea social media, în automatizarea sau menținerea sarcinilor manageriale legate de raportare, contabilitate, asistență pentru clienți, transport maritim, îndeplinire, inventar, etc..

BigCommerce Market Market

Aplicații BigcommercePiața de aplicații BigCommerce

În ceea ce privește BigCommerce, există doar 250 de aplicații în comparație cu Shopify 1500. Cu toate acestea, acest lucru nu implică faptul că BigCommerce este secundar Shopify, deoarece BigCommerce adaugă deja multe instrumente în planul lor de bază (cum ar fi ofertele de expediere în timp real, instrumentele de raportare profesionale, evaluarea produsului și recenzii etc.). Dar implică faptul că ecosistemul dezvoltatorilor din Shopify este mai extins decât BigCommerce.

Așa cum sa spus pentru segmentul de mai sus, a avea mai multe aplicații este util atunci când gândești pe termen lung.

Verdict: Shopify câștigă

Verdictul este, evident, Shopify din nou. Aleg Shopify nu doar datorită numărului de aplicații, ci a ecosistemului de dezvoltatori mari pe care l-a construit. Știți că există întotdeauna dezvoltatori acolo pentru a construi următoarea funcție de care aveți nevoie.

6. Care platformă este mai populară?

Momentan, Shopify are mai mult de 2,4 milioane de utilizatori, inclusiv date istorice și a procesat tranzacții în valoare mai mare de 41 miliarde de dolari. Acestea oferă mai mult de 70 de teme atrăgătoare din magazin, din care pot alege, au 1500 de aplicații și o vastă comunitate. Numai pe aceste statistici, puteți vedea că Shopify este cel mai popular.

Dacă consultați Google Tendințe pentru constructorii de magazine eCommerce, Shopify este căutat de oameni foarte mult pe motoarele de căutare, comparativ cu BigCommerce.

Conform statisticii, BigCommerce a înregistrat peste 159.000 de clienți cu date istorice incluse și au tranzacții în valoare de 17 miliarde de dolari. Acestea oferă 130 de teme și 250 de aplicații și au o comunitate mai mică de experți.

Rețineți că aceste statistici sunt la baza unor niveluri extrem de ridicate și nu înseamnă sigur că Shopify este mai benefic decât BigCommerce.

Verdict: Shopify câștigă

Deși poate părea un verdict nedrept, mai ales când BigCommerce a avut un început mai târziu decât Shopify, totuși îl aleg pe acesta din urmă deoarece, atunci când vine vorba de luarea deciziilor, de obicei alegem opțiunile mai populare, nu.?

7. BigCommerce vs Shopify: prețul

Norma din industria tehnologică este că obțineți mai multe resurse de fiecare dată când faceți upgrade la un plan superior. Această practică se aplică și BigCommerce și Shopify. Cu planul superior, veți obține mai multe funcții îmbunătățite și taxe mai mici.

Cumpărați planurile dintr-o privire

 • Shopify de bază – 29 USD / lună
 • Shopify – 79 USD / lună
 • Advance Shopify – 299 USD / lună
 • Shopify Lite – 9 USD / lună (vândut pe social media sau site-ul web)
Cumpărați Planuri / Prețuri
Shopify de bază
Shopify
Magazin avansat
Preț lunar29 USD / lună79 USD / lună299 USD / lună
Conturile personalului2515
ProduseNelimitatNelimitatNelimitat
Taxe de credit2,9% + 0,30 USD2,6% + 0,30 USD2,4% + 0,30 USD
Taxe de tranzacție / gateway terță parte2%1%0,5%
Plăți magazin0%0%0%
Mai multe canale de vânzaredadada
Carduri cadoudada
Recuperarea coșului abandonatdadada
Certificat SSL gratuitdadada
Aplicația POS Shopifydadada
Analiza fraudelordadada
Rapoarte profesionaledada
Suport 24/7dadada

Accesați Shopify

BigCommerce planifică dintr-o ochire

 • Standard – 29,95 USD / lună
 • Plus – 79,95 USD / lună
 • Pro – 249,95 USD / lună
Planuri BigCommerce / Prețuri
Standard
La care se adauga
Pro
Preț lunar29,95 USD / lună79,95 USD / lună249,95 USD / lună
Conturile personaluluiNelimitatNelimitatNelimitat
ProduseNelimitatNelimitatNelimitat
Pragul de vânzare pe anPână la 50 de dolariPână la 150 de dolariPână la 400k USD
Taxe de credit2,9% + 0,30 USD2,5% + 0,30 USD2,2% + 0,30 USD
Fără comision de tranzacție0%0%0%
Mai multe canale de vânzaredadada
Cumpărături Googledadada
Carduri cadoudadada
Economisitor de căruțe abandonatedada
HTTP gratuit și SSL dedicatdadada
Grupuri de clienți și segmentaredadada
Instrumente profesionale de raportaredadada
Suport 24/7dadada

Accesați BigCommerce

Un lucru demn de remarcat, BigCommerce nu vă percepe nicio taxă pentru toate tranzacțiile din toate planurile. Ceea ce înseamnă că nu va trebui să plătiți comision BigCommerce atunci când clientul dvs. plătește prin PayPal. Pe de altă parte, dacă doriți o taxă de tranzacție de 0% în Shopify, trebuie să utilizați plata Shopify.

Verdict: Shopify câștigă

Deși ambele au avut puncte de preț care pot fi ajustate la bugete, prefer Shopify aici. În termeni de valoare pentru bani, obțineți mai mult de la Shopify pentru aceeași sumă de bani plătită.

BigCommerce vs Shopify: ceea ce este potrivit pentru tine?

Shopify vă oferă teme mai atrăgătoare care sunt gata pentru mobil. De asemenea, au un magazin de aplicații mare pe care îl puteți utiliza pentru a îmbunătăți funcționalitatea magazinului dvs. și au mai mulți experți în comunitate decât în ​​orice altă parte. Utilizatorii plătite de Shopify sunt cu 15 de ori mai mulți decât BigCommerce, ceea ce spune că sunt mai populari. De asemenea, este evident în faptul că Shopify are mai mulți dezvoltatori de aplicații, creatori de teme și profesioniști care vă vor ajuta, dacă alegeți Shopify.

Instrumentele de la BigCommerce sunt puțin mai exhaustive decât Shopify. Deși BigCommerce are o colecție excelentă de teme, designul Shopify este mai bun. De asemenea, nu toate temele de la BigCommerce sunt gata pentru mobil. Puteți alege 250 de aplicații din magazinul de aplicații BigCommerce și are un grup limitat de experți. Deși au mai puțini utilizatori, este vital să observăm că Shopify a început mai devreme (2004) decât BigCommerce (2009). În total, realizăm că Shopify își extinde baza de utilizatori mai repede decât BigCommerce.

Aflați mai multe

 • Faceți clic aici pentru a explora online BigCommerce
 • Faceți clic aici pentru a explora Shopify online

Concluzie

Pentru a pune totul la capăt, ambele platforme sunt furnizori populari de soluții de comerț electronic. Ambele sunt competente și au o gamă vastă de instrumente care vă pot ajuta să vă extindeți afacerea. Deși Shopify arată mai atractiv decât BigCommerce și, deoarece nu există niciun răspuns definitiv, vă sugerăm să le testați pe ambele.

Cum să începeți cu Shopify?

Este în regulă să ai o mentalitate fără riscuri. Nimeni nu este gata să investească în ceva înainte de a-l încerca. De aceea, Shopify oferă un proces de 14 zile. Este complet gratuit de utilizat și nici nu trebuie să completați detaliile cărții de credit.

Faceți clic aici pentru a vă înscrie pentru un cont gratuit la Shopify.

Pagina de înregistrare ShopifyPasul 1 – Introduceți adresa de e-mail și numele magazinului pentru a începe încercarea dvs. gratuită Shopify.
Înscriere ShopifyPasul 2 – Introduceți detaliile personale și despre magazin.

Cum să începeți cu BigCommerce?

BigCommerce oferă un proces de 15 zile fără riscuri pentru a experimenta singură platforma. Nu sunt necesare detalii despre cardul de credit. Deci, puteți fi sigur că nu vă va percepe taxa dacă ați decis să nu continuați după 15 zile.

Faceți clic aici pentru a vă înscrie pentru un cont gratuit la BigCommerce.

bigcommerce-înscrierePasul 1 – Introduceți adresa de e-mail pentru a începe procesul BigCommerce.
bigcommerce-magazinPasul 2 – Numele magazinului de intrare (puteți schimba acest lucru mai târziu) și alte date de autentificare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map