Shopify vs Volusion: la revisió i la comparació imparcials

Amb el pas del temps, Shopify i Volusion podrien haver semblat dirigits a diferents segments de mercat. En una alineació de les estrelles (o potser els gestors de màrqueting), aquests dos constructors de llocs de comerç electrònic ara tenen un preu de xoc gairebé directament.


En el passat, Volusion ha estat orientada a la part mitjana del mercat, però els temps han canviat. La revolució digital ha registrat un repunt dels e-Tailers a petita escala. Volusion està equipat amb el conjunt de funcions adequat, amb Shopify amb un avantatge ja saludable en aquest segment de mercat altament competitiu?

Shopify vs Volusion: de cop d’ull

Aquí teniu la taula de comparació de Shopify vs Volusion;

Característiques
Shopify
Volusió
PlaBàsicPersonal
Preu (base anual)26,10 dòlars / mes26,10 dòlars / mes
Pla gratuït disponibleNoNo
Botiga online
Multicanal
Suport POSLimitat
Nombre de productesIl·limitat100
Taxa de transacció baseNoNo
Visiteu en líniaVisiteu ShopifyVisita Volusion

Compareu Shopify i Volusion a

 • Facilitat d’ús
 • Addició de productes
 • Control d’inventari
 • Manipulació de productes digitals
 • Punt de venda (TPV)
 • Tramitació de pagaments
 • Atenció al client
 • Altres característiques

Shopify vs Volusion: la comparació clau

1. Facilitat d’ús

Tauler de control d'usuaris de Volusion La volusió no és fàcil d’utilitzar i, en molts casos, és impossible per als usuaris nous sense ajuda.

Després d’haver utilitzat Shopify moltes vegades en el passat, sempre he considerat que el sistema que hi ha disponible és complet. El que és més important, tot allò inicial, és molt fàcil d’utilitzar i intuïtiu.

De fet, els usuaris nous no haurien de tenir cap dificultat a treballar en Shopify, a menys que abans no hagin utilitzat mai una interfície gràfica (GUI). Tenint en compte la poca probabilitat d’això, el disseny de Shopify és gairebé proper a l’ideal.

D’altra banda, la voluntat em recorda a un disseny modern donat en un sistema de navegació antiga. No és un problema important. Malauradament, la disposició també està poc pensada.

Volusion també es queda molt per darrere de Shopify en la capacitat de les seves funcions de creació de llocs, amb plantilles ofertes, però poca marge de marge en termes de personalització. Fins i tot intentar canviar el logotip requereix que us dirigiu a una pàgina diferent.

Atès que es tracta principalment d’una comparació entre els fabricants de botigues en línia entre Shopify i Volusion, no entraré en més detalls pel que fa a la facilitat d’ús. Tot i això, demano a qualsevol persona que estigui pensant en Volusion que s’inscrigui a la prova de 14 dies i revisi el sistema per vosaltres mateixos abans de prendre una decisió de compra..

Quin és millor?

No crec que Volusion sigui fàcil d’utilitzar ni tampoc sigui adequat per al seu ús sense passar un llarg temps llegint la seva documentació i demanar ajuda. Shopify és un clar guanyador en termes de facilitat d’ús.

Consulteu la nostra ressenya detallada de Shopify aquí.

2. Gestió de productes

Un dels aspectes més crítics dels creadors de llocs de comerç electrònic és la gestió dels articles de la vostra botiga en línia. Per als propietaris de botigues possibles, aquí és on probablement passareu una quantitat important de temps al començament.

2a. Addició de productes

Afegint categories de productes amb volusió Els menús emergents afegeixen nivells innecessaris al que hauria de ser un exercici senzill per afegir un producte.

Shopify té un procés molt senzill per afegir productes, amb gairebé tot el que necessiteu afegir per llistar alguna cosa al vostre abast. Cada conjunt de dades relacionades s’organitza de manera ordenada en les seves pròpies zones de la mateixa pàgina.

El maneig de productes de Volusion és una mica similar, excepte que introdueix etiquetes desplegables a conjunts separats de dades relacionades (per exemple, Informació bàsica, Gestió d’imatges, Control d’inventaris). Tanmateix, si presteu una atenció especial, algunes de les variables seleccionables crearan menús emergents per a un detall més detall. Això tendeix a alentir el procés i pot resultar lleugerament molest a vegades.

Mentre estava experimentant amb afegir productes i canviar la configuració, em vaig trobar davant de tres menús emergents i de dues altres pestanyes del menú del navegador. Mentrestant, Shopify em va transferir perfectament dins de segments depenent del que editava.

També té algunes etiquetes inusuals que no tots els coneixen (que requereixen tornar a la seva base de coneixement per obtenir ajuda). Algunes d’aquestes etiquetes inclouen les regles del venedor i la graella de control d’inventaris.

Quin és millor?

La gestió del producte és molt més senzilla i racionalitzada a Shopify en comparació amb Volusion. Curiosament, aquest últim només permet que s’utilitzin imatges GIF al lloc, resultant potencialment l’ús d’imatges de baixa qualitat..

2b. Control d’inventari

Control d'inventari en volusió

Al detall, la relació entre producte i inventari és clara i ben definida. Els productes són articles que veniu i l’inventari es gestiona en funció de les vendes. El procés de gestió ha de ser perfecte.

Cadascuna d’aquestes seccions es defineix bé a Shopify i Volusion, però aquesta darrera ha afegit el que s’anomena Reixa de control d’inventari dins d’un segment de la pàgina del producte. Això afegeix un altre nivell de complexitat en lloc de comoditat.

Sens dubte puc veure el potencial de la idea, però, com passa amb moltes coses, Volusion l’ha implementat d’una manera massa difícil per a la majoria dels no experimentats.

Quin és millor?

Tot i que el sistema de Volusion és més complex, la graella d’inventaris pot ser útil per a grans botigues que gestionen grans volums. No obstant això, la mera complexitat de tasques que haurien de ser perfectes no deixa de ser una curiositat.

2c. Manipulació de productes digitals

Descripció del producte Shopify Afegiu una descàrrega digital per a un producte a Shopify.

Originalment, Shopify no gestiona els productes digitals, però hi ha un complement que podeu utilitzar gratuïtament per gestionar-ho. Després d’instal·lar-lo, afegir un producte digital és gairebé el mateix que un físic, amb uns quants passos addicionals. Heu de carregar realment el producte digital per vendre’l a la pàgina del producte.

Haureu de referir-vos a aquest fragment de pàgina d’ajuda cada vegada que afegiu un producte digital a Volusion?

Un cop més, Volusion ha creat una forma de gestionar una cosa prou complexa que no hauria de ser diferent de la norma. En lloc de simplement tenir una opció per afegir-lo, Volusion requereix que recordi una complexa web de configuracions que cal gestionar per classificar un producte com a digital.

Quin és millor?

No tinc ni idea de per què Volusion gestiona les descàrregues digitals d’aquesta manera i no tinc cap voluntat de preguntar. Només n’hi ha prou amb dir-ho, només voldria simplement fer clic per afegir que recordar un grup de camps per afegir-hi el “0”.

3. Punt de venda (TPV)

Volusion TPV El sistema TPV de Volusion és fàcil d’utilitzar i funciona gairebé fora de la caixa.

El sistema de TPV és potser un dels grans gràfics d’estalvi de Volusion. Està molt integrat i només requereix una configuració única per poder executar-se. Els paràmetres impliquen o permetre el mode POS pur o un híbrid.

Un cop acabat això, podeu utilitzar un escàner POS en un punt de venda minorista per a l’entrada de comandes o també podeu tenir una interfície aparadora amb el mateix propòsit. De qualsevol forma, enllaça amb la vostra botiga i inventari Volusion de forma nativa.

Fins i tot en aquest àmbit, Shopify POS proporciona a Volusion un pressupost pels seus diners. A més de la integració estàndard de TPV físic i digital, Shopify afegeix un element addicional a: mòbil.

Permet als propietaris de botigues fer ús d’una aplicació per a mòbils tant per a les entrades de compra com per a l’acceptació de pagaments. Si bé la implementació global queda una mica per darrere de Volusion, l’element mòbil és més rellevant en aquests dies i èpoques.

Quin és millor?

Jo l’anomenaria un empat entre Shopify i Volusion en termes de suport de TPV.

4. Tramitació de pagaments

Els pagaments de Shopify es gestionen a la secció de configuració; adequat ja que és probable que aquesta no sigui una àrea modificada amb freqüència. Per defecte, PayPal està disponible a més de poder utilitzar diversos proveïdors de pagaments de tercers com ara Franja. També hi ha opcions per fer-ne ús formes de pagament manuals com dipòsits bancaris i ordres de diners.

Tanmateix, si decidiu utilitzar un processador de pagaments de tercers, se us cobrarà una tarifa de transacció en funció del que trieu utilitzar.

Volusion no cobra cap quota de transacció base, però cal que us registreu amb el seu propi processador de pagaments per utilitzar-lo. Es cobra una comissió per transacció a partir del 2,15% cada vegada que es fa una comanda Si voleu, també podeu optar per utilitzar un processador de pagaments de tercers com Stripe o Skrill.

Quin és millor?

Pel que fa a la utilitat, Shopify torna a fer que les coses estiguin sense estrès per als usuaris, però quan es tracten de pagaments cobren per aquest privilegi. Si teniu un gran volum de vendes al vostre lloc, els costos es podrien apilar ràpidament als pagaments de Shopify. En aquest àmbit, diria que els propietaris de botigues en línia han de mirar cap a una línia de fons molt millor amb Volusion.

5. Atenció al client

Tant Shopify com Volusion disposen de canals d’atenció al client àmplia. Podeu contactar amb ells a través de diversos canals i tots dos tenen una extensa extensió bases i guies de coneixement en línia per ajudar-te al llarg.

De fet, Volusion fins i tot té una article de base de coneixements sobre com posar-vos en contacte amb ells si necessiteu assistència.

Quin és millor?

Es tracta d’un tret de parella entre tots dos en termes de suport.

6. Altres funcions

Pot ser difícil de manejar, però és comprensible. Hi ha diversos extres que la fan destacar en comparació amb Shopify, com ara la possibilitat de gestionar les comandes de telefonia i les devolucions de productes (RMA).

Si el vostre lloc és prou gran com per considerar aquestes àrees, Volusion és un pas per davant de Shopify. Tanmateix, considero que aquestes instal·lacions no són una cosa més nova o que les botigues en línia de poc temps estarien molt interessades a causa dels volums potencialment menors.

Conclusió: Val la pena la volució?

En aquest moment, probablement haureu decidit que odio la Volusió i els afanyo. Puc assegurar-vos que això no és cert. De fet, en molts àmbits, crec que Volusion està dissenyat per gestionar les botigues en línia que tenen un volum específic de major trànsit a causa de la forma en què es configuren les seves opcions.

Tanmateix, contemplant els plans d’entrada d’aquests dos costat a banda i tenint en compte el segment de mercat a aquests nivells als quals s’orienten els dos, he de tenir en compte l’audiència. A nivell d’entrada, Volusion ofereix massa complexitat i poca facilitat d’ús per donar suport al nou propietari de la botiga en línia.

La creació de les seves botigues en línia hauria de suposar un esforç en què dediquen poc esforç, i una base de dades completa només no ho farà. Des d’una perspectiva de nivell d’entrada, aniria amb Shopify, sens dubte.

Proves Gratuïtes

 • Shopify – Feu clic aquí per provar Shopify gratis durant 14 dies (sense targeta de crèdit)
 • Volusion – Feu clic aquí per provar Volusion gratis durant 14 dies (no cal la targeta de crèdit)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map