Shopify vs Ecwid: Quina plataforma és la millor per a vostè?

Amb gairebé un 11% de quota de mercat en una indústria extremadament competitiva vertical, Shopify és un nom del qual molts haurien escoltat. Tenint en compte que, en un cap de cap de Shopify i Ecwid, hi ha la possibilitat que aquest últim pugui sortir a dalt?


Ecwid també compta amb funcions de producte molt completes i s’adreça a aquells que vulguin muntar una botiga de comerç electrònic amb més facilitat. També té un pla gratuït que Shopify no. Per acabar de fer les coses, anem a veure els plans de preus similars entre Shopify i Ecwid.

Shopify vs Ecwid: En un cop d’ull

En cas que tingueu pressa, a continuació es mostra la taula de comparació de Shopify vs Ecwid;

Característiques
Shopify
Ecwid
PlaBàsicNegocis
Preu (base anual)26,10 dòlars / mes29,17 dòlars / mes
Pla gratuït disponibleNo
Botiga online
Multicanal
Suport POSLimitatNo
Nombre de productesIl·limitat2.500
Taxa de transacció baseNoNo
Visiteu en líniaVisiteu ShopifyVisita Ecwid

Compareu Ecwid i Shopify a:

 • La facilitat d’ús
 • Afegir i gestionar productes
 • Límits de producte
 • Suport per a productes digitals
 • Punt de venda
 • Tramitació de pagaments
 • Manipulació de carretons abandonats
 • Atenció al client

Shopify vs Ecwid: The Head-Comparació entre caps

Shopify i Ecwid són creadors de llocs de comerç electrònic i comparables en molts aspectes. Analitzem algunes de les funcions vitals que aquests proveïdors poden agilitzar:

1. La facilitat d’ús

Interfície del constructor de Shopify Interfície del constructor de Shopify

Interfície del creador EcwidInterfície del creador Ecwid

Una de les principals raons per les quals algú pagaria més de 20 dòlars al mes per allotjar un lloc web és que Shopify i Ecwid es desenvolupen al voltant dels creadors de llocs web. Això significa que gairebé qualsevol persona amb algunes habilitats bàsiques a Internet pot crear un lloc de comerç electrònic funcional ràpidament, sense necessitat de codificació.

Per això, no es pot subratllar la importància de la facilitat d’ús dels seus sistemes. Ambdós constructors de llocs ofereixen als usuaris una experiència arrosseguada i solta. La premissa és senzilla: d’una banda tens una barra de navegació amb eines i, de l’altra, un llenç per treballar.

Pel que fa a l’aparença, el creador de llocs de Shopify té una sensació molt forta i professional. Això contrasta molt amb els grans controls seccionals que té Ecwid. Tanmateix, per l’ús, aquest últim se sent molt més fàcil d’utilitzar per a principiants.

Shopify també acostuma a utilitzar alguna de les seves pròpies gergues, com ara “col·leccions” que poden aprofitar.

Com que aquests dos constructors estan destinats a un desenvolupament ràpid, no permeten una gran varietat de personalitzacions en comparació amb la creació d’un lloc mateix des de zero. Tot i això, tots dos ofereixen prou flexibilitat perquè pugueu personalitzar aspectes bàsics.

Naturalment, els antecedents i similars es poden substituir amb les teves pròpies imatges personals per fer que els teus llocs siguin únicament. Per a l’àmbit de la personalització, Shopify redueix Ecwid una mica, una mica.

Quin és millor?

Shopify és una mica més difícil de navegar i utilitzar, però ofereix més opcions de disseny. D’altra banda, Ecwid és més fàcil d’utilitzar, sobretot per als nous constructors de llocs web.

Obteniu més informació sobre la nostra revisió completa de Shopify aquí.

2. Gestió del producte

Modifiqueu la configuració de SEO per a productes individuals a Ecwid

2a. Addició i gestió

Manipular productes és una part integral dels fabricants de botigues en línia i, per sort, tant Shopify com Ecwid disposen de sistemes molt capaços.

En el cas de Shopify, les pàgines de productes són lineals, el que significa que cada opció que podeu modificar sobre elles es troba en una sola pàgina contínua. Per descomptat, això es desglossa en segments lògics com ara detalls del producte, inventari, preus, enviament i molt més.

Per a Ecwid, les pàgines de productes es desglossen en pestanyes, mentre que cada pestanya tracta un àmbit d’interessat individual. Algunes de les pestanyes són poc conegudes, com ara Atributs i fitxers. El primer és per a la gestió de venedors, el segon per a la manipulació de productes digitals.

Un dels àmbits en els quals Ecwid es presenta més important en la gestió del producte és la possibilitat de gestionar directament SEO per al producte relacionat. Podeu definir (i fins i tot previsualitzar) algunes àrees com l’aparença de cerca i les meta descripcions. Aquestes funcions estan disponibles a tots els plans de pagament.

Quin és millor?

Tot i que la gestió de productes de Shopify és una mica més fàcil (i més clara) de tractar, diria que les opcions de SEO que ofereix Ecwid, per poc que siguin, condueixen les meves preferències d’aquesta manera..

2b. Límits del producte

No hi ha dubte sobre això que Shopify és més generós quant a quants productes es poden jugar amfitrions, és il·limitat per a tots els plans. Ecwid et limita en funció del pla en què vas estar elaborat, i el pla gratuït només suporta 10 productes.

En una comparació igual entre el pla bàsic de Shopify i el pla comercial d’Ecwid, aquest últim augmenta l’anterior fins a un nivell molt generós i us permet emmagatzemar fins a 2.500 productes. Això pot semblar molt, però recordeu que cada producte és un SKU únic.

Per a productes il·limitats a Ecwid, haureu d’ampliar el vostre pla a Unlimited, que suposa un import de 82,50 dòlars mensuals en una base de pagament anual.

Quin és millor?

Mans a baix Shopify sobre aquest.

2c. Suport per a productes digitals

Tant els plans que contemplem permeten vendre productes digitals com música, vídeo i molt més. Per gestionar-ho, heu d’utilitzar una aplicació addicional a Shopify i us limita a mides digitals de producte de 5 GB.

Ecwid us permet gestionar els productes digitals de manera nativa plus és més generós amb mides de fitxers, permetent fins a 25 GB.

Quin és millor?

En termes de maneig, un sistema nadiu sol guanyar, però Shopify té un estable estable d’aplicacions addicionals excel·lents. Això els veuria més o menys coll i coll en la gestió de productes digitals.

3. Punt de venda (TPV)

Shopify compta amb un formidable sistema TP que permet integrar digital amb vendes físiques.

Si teniu una botiga física i una digital, tenir un sistema integrat pot ser molt valuós per a l’empresa. Aquest segment és un dels punts destacats de Shopify i el que fa que es distingeixi normalment dels altres constructors de llocs de comerç electrònic.

Shopify ofereix una gran funcionalitat pel que fa a TPV i fins i tot el seu pla Shopify Basic pot utilitzar la seva aplicació POS. L’aplicació us permet fer vendes des de qualsevol ubicació i fins i tot integra un lector de targetes per acceptar pagaments.

L’inventari i les comandes s’agilitzen, tot i que el pla bàsic no té funcions avançades, com ara el suport per al maquinari dedicat a la venda de sistemes. Tot i així, podeu fer vendes a partir d’un conjunt de productes combinat de forma perfecta i fer un seguiment exacte del vostre inventari.

Quin és millor?

Ecwid té integració POS, però només és per als seus plans il·limitats. A causa d’això i de l’excel·lència del sistema de compres de Shopify, guanya les mans.

4. Pagaments

Ecwid integra la inscripció de pagaments de tercers sota el seu propi paraigua de marca.

4a. Tramitació de pagaments

Tant Shopify com Ecwid funcionen amb una àmplia gamma de processadors de pagaments, però només Shopify té una versió nativa que podeu utilitzar: Shop Pay. A més, la resta funciona amb processadors de pagament externs com Franja, PayPal, etcètera.

El pagament de botigues de Shopify només està disponible en un any un grapat de països de manera que és molt probable que haureu de fer servir un altre processador de pagaments. Fer-ho és força senzill, encara que haureu de crear un compte amb aquests proveïdors per utilitzar-los. Això s’ha de fer pel vostre compte, però la informació d’aquests proveïdors de pagaments s’ha d’introduir a Shopify.

Quan Ecwid difereix és que no té un processador de pagaments natiu com Shop Pay i que facilita la integració de pagaments de tercers. L’elecció d’un processador de pagaments obrirà un enllaç directe a aquest lloc, amb una pàgina de registre sota la marca Ecwid.

Quin és millor?

Tot i que Shopify té l’avantatge amb el seu propi processador de pagaments natiu, prefereixo la integració perfecta que Ecwid té amb proveïdors de tercers.

4b. Manipulació de carretons abandonats

Si alguna vegada heu utilitzat un sistema de comerç electrònic i deixeu la compra sense acabar, probablement haureu rebut correus electrònics de recordació d’ells. Aquesta és la gestió del carretó abandonat i alguna cosa que desitgeu per a la vostra pròpia botiga.

Aquest senzill mètode de contacte per intentar recuperar una venda possiblement perduda és molt valuós per als comerciants de comerç electrònic i us pot ajudar a marcar la diferència amb la vostra línia de fons. Tant els plans de Shopify com Ecwid que contemplem inclouen funcions de recuperació del carretó abandonats com a part de l’acord.

Els dos proveïdors també ofereixen una funcionalitat similar, podent configurar recordatoris (per a tu mateix), personalitzar i enviar correus electrònics manualment o configurar correus electrònics automàtics basats en plantilles..

Quin és millor?

Es tracta d’un mateix valor i proporcionen una funció molt necessària. Tot i això, Shopify fa que la recuperació del carretó abandonat estigui disponible per a tots els plans, mentre que els plans inferiors a Business on Ecwid no ho aconsegueixen.

Tant Shopify com Ecwid us permeten enviar correus electrònics de recuperació de carretons abandonats amb facilitat, però Shopify té una mica d’avantatge, simplement perquè proporciona la funció a un preu més baix, ja que en el cas del POS, aquesta funció s’inclou a tots els plans de Shopify, fins i tot el pla de $ 9 “Lite”. Els usuaris de Ecwid han de tenir un pla de 35 $ o superior per fer-ne ús.

5. Atenció al client

Tant Shopify com Ecwid ofereixen una àmplia atenció al client, tant per correu electrònic com per xat en directe. Ecwid us permet fer-ho poseu-vos en contacte mitjançant una trucada telefònica però la manera com han implementat això és complicat i, segons la meva opinió, simplement no val la pena les molèsties.

Quin és millor?

És una aposta uniforme per tots dos.

Conclusió: Qui guanya a Shopify vs Ecwid?

Com podeu veure, moltes de les característiques que tenen aquestes dues presumptes són en realitat molt similars. Al final, es tracta d’una qüestió de preferències individuals de com voleu que ofereixin la funcionalitat, inclòs si s’inclouen o no.

Personalment, prefereixo l’experiència d’ús d’Ecwid, però Shopify té algunes zones molt atractives, especialment en el seu sistema d’integració de TPV. Per al mercat actual, aquest pont que permet als minoristes manejar-se tant a nivell digital com físic pot ser inestimable.

Proves Gratuïtes

 • Shopify – Feu clic aquí per provar Shopify gratis durant 14 dies (sense targeta de crèdit)
 • Ecwid: feu clic aquí per provar Ecwid
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map