SEMrush Review: el que és necessari per superar la vostra competència

Per aquells que creieu que Internet és només una col·lecció aleatòria de llocs web, comerços electrònics i blocs que s’hi aboquen per al vostre plaer de llegir, penseu de nou. Internet, com el món real, és un entorn empresarial puntejat. És cert, Joe prompte simplement s’enfonsarà, però el veritable empresari el tracta exactament tal com és: una competència contra rivals empresarials per ingressos.


La majoria dels denizens nets i fins i tot les petites empreses llegeixen les notícies i es deixen impressionar amb els moviments que els països del món estan fent per donar suport al comerç transfronterer. Internet ja fa temps que és transfronterera i, si espereu sobreviure en línia com a negoci, necessitareu més que un breu coneixement del que significa el terme Optimització de motors de cerca..

SEMrush ofereix una prova gratuïta de 7 dies pel seu programariHi ha una prova gratuïta de 7 dies disponible.

En una botiga de maons i morters, haureu de valorar punts com ara la ubicació i el trànsit de clients. Això també s’aplica a un lloc web. En gran part, el trànsit és invisible, de manera que heu de saber en què atrau els vostres clients, com ara a través dels llistats de motors de cerca.

Resum de revisió SEMrush

Extensa eina d’anàlisi de llocs web per a empreses en línia

Nom: SEMRush

Descripció: SEMrush és un programari d’intel·ligència empresarial que ofereix una investigació completa de dades. Necessiteu aquestes dades per superar la vostra competència.

Sistema operatiu: Basat en la web

Categoria d’aplicació: Màrqueting en línia, SEO

 • Facilitat d’ús

 • Fiabilitat

 • Característiques

 • Relació qualitat preu

 • Atenció al client

En general

4.2

Resum

Semrush consisteix en ajudar-vos a comercialitzar el vostre contingut web, però pel que fa a conjunts de funcions, s’estén encara més enllà. Podeu accedir a gairebé qualsevol eina que necessiteu per lluitar amb altres per obtenir el primer lloc del rànquing.

Aprèn més:

 • Conèixer SEMrush
 • Què ofereix SEMrush?
 • Preu SEMrush
 • Per a qui és SEMrush?

Pros

 • Suport de SEO increïblement potent
 • Obteniu informació no disponible sobre els competidors

Contres

 • Preus íntims
 • Proveu SEMrush de forma gratuïta
 • Compareu els preus SEMrush

{
"@context": "http://schema.org",
"@tipus": "Revisió",
"ítem revisat": {
"@tipus": "Aplicació de programari",
"nom": "SEMRush",
"descripció": "SEMrush és un programari d’intel·ligència empresarial que ofereix una investigació completa de dades. Necessiteu aquestes dades per superar la vostra competència.",
"imatge": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/semrush-home-review.jpg",
"sistema operatiu": "Basat en la web",
"aplicacióCategoria": "Màrqueting en línia, SEO"
},
"revisar valoració": {
"@tipus": "Valoració",
"Valoració": 4.20000000000000017763568394002504646778106689453125,
"millor valoració": 5,
"pitjor valoració": 0
},
"autor": {
"@tipus": "Persona",
"nom": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Semrush consisteix en ajudar-vos a comercialitzar el vostre contingut web, però pel que fa a conjunts de funcions, s’estén encara més enllà. Podeu accedir a gairebé qualsevol eina que necessiteu per lluitar amb altres per obtenir el primer lloc del rànquing.

\ r \ n

Aprèn més:

\ r \ n

  \ r \ n
 • Conèixer SEMrush
 • \ r \ n

 • Què ofereix SEMrush?
 • \ r \ n

 • Preu SEMrush
 • \ r \ n

 • Per a qui és SEMrush?
 • \ r \ n

"
}

Què és SEMrush

SEMrush és una potent i versàtil suite d’intel·ligència competitiva per al màrqueting en línia, des de SEO i PPC fins a investigacions de publicitat en vídeo i publicitat en xarxes socials.

Conèixer SEMrush

SEMrush és un dels grans noms actuals en termes de SEO. Ha estat complet eina d’anàlisi de llocs web que us ajuda a proporcionar la informació que necessiteu per crear un lloc web amb èxit. Per això, vull dir quant a informació: tant al vostre propi lloc com a la vostra competència.

Amb l’optimització del vostre lloc web basat en dades de SEO, podreu elaborar paraules clau i estratègies que aportin el trànsit que necessiteu per sobreviure.

Panell de control SEMrushEl vostre sistema nerviós central: el tauler de control

El primer que trobareu a SEMRush és el tauler de control que mostri una pantalla de visió general. Des d’aquí, podeu veure el trànsit i les paraules clau del lloc web, a més d’accés a altres seccions. Això em porta al primer gran tema que cobreix SEMrush, que és la informació.

Què ofereix SEMrush

SEMrush us ofereix informació completa sobre el vostre lloc web, així com sobre els competidors.

Amb SEMrush, podeu obtenir informació completa no només al vostre propi lloc, sinó de qualsevol altre lloc web existent, inclosa la vostra competència.

Se us oferirà l’oportunitat d’aprendre paraules clau, on es classifiquen, quin volum de trànsit obté cada paraula clau i fins i tot el cost de comprar diverses paraules clau a través de Google.

A més, una característica potent que ofereix SEMrush és la recerca de paraules clau. Abans de produir contingut per al vostre lloc, feu una sessió a SEMrush i podreu saber quina calor té aquesta paraula clau. Això vol dir com és de popular, com de difícil serà classificar aquesta paraula clau i fins i tot veure com estan els altres en aquest mateix esforç.

SEMrush: conèixer els enllaços del vostre lloc web és una part important de la vostra estratègia de SEOConèixer els enllaços d’interès del vostre lloc és una part important de la vostra estratègia de SEO

Continuant, també és fonamental controlar la vostra posició en els rànquings de paraules clau. Aquesta és una tasca continuada i es pot automatitzar mitjançant SEMrush. Simplement definiu els paràmetres i obtindreu informes regulars del sistema.

L’última àrea clau a destacar és que SEMrush ha mantingut el ritme dels temps i es diferencia clarament en saber què fa Google en termes de trànsit mòbil. Aquesta és una dimensió relativament més nova que molta gent encara ignora, fins i tot amb l’explosió del trànsit basat en telèfons intel·ligents.

En permetre la comparació d’analítica d’escriptori amb d’anàlisis mòbils, podreu acostar-vos la redacció de tecles amb un doble front. Optimitzeu per als dos i podreu assolir l’èxit.

Preu SEMrush

SEMrush plans i preusNo és barat, però és un preu que et pots permetre no pagar?

SEMrush ofereix 3 tipus de plans,

 • Pro: comença des de 99,95 dòlars al mes
 • Guru: comença des de 199,95 dòlars al mes
 • Negoci: comença des de 399,95 dòlars mensuals

A part de les funcions d’analítica, els usuaris de Guru i Business poden accedir a informació de bases de dades més antigues.

Actualment hi ha més d’un milió de persones que utilitzen SEMrush. Podeu provar-lo perquè obtindreu una prova gratuïta de 7 dies a l’eina.

Conclusió

Personalment, trobo que SEMrush és una eina terrorífica que pot fer servir totes les empreses que depenen del web. Hi ha bases de coneixement en SEO, hi ha tutorials, fins i tot hi ha experts que poden fer la feina per vosaltres. Però SEMrush és un poder pur al vostre abast i no complica massa la feina.

L’únic problema tècnic lleuger que té és un punt de contenció. SEMrush comença al preu de 99,95 dòlars americans al mes en el nivell bàsic de preus més bàsic. Tanmateix, al costat inclinat d’aquesta moneda es troba el poder pur del que ofereix. Personalment, la meva pregunta seria: es pot permetre NO pagar aquest preu?

Per començar: feu la prova gratuïta de 7 dies

Divulgació de FTC: BuildTh rep tarifes de derivació de les eines que figuren en aquest lloc web. Però, les opinions es basen en la nostra experiència i no en la quantitat que paguen. Ens centrem en ajudar a petites empreses i particulars a crear llocs web com a negoci. Si us plau, recolza la nostra feina i obté més informació sobre la nostra divulgació de guanys.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map