Revisió gramatical: val la pena gramaticalment?

Quan Grammarly va topar per primera vegada amb el meu radar, va quedar amb poca cosa més en la manera d’acompanyar la informació. Quan vaig saber a què es volia dir, el temor em va creuar al cap mentre em vaig imaginar una figura com una escola de dracons com una escola que arrossegava les meves paraules..


Tot i això, en ser escriptor i editor, en molts casos veig l’avantatge que aporta a la taula. Tot i que no estic del tot segur que això s’ajusti a totes les meves necessitats, crec que hi ha un mercat per a alguna cosa així.

Resum de revisió gramatical

Eina d’escriptura plena de funcions per a adults i estudiants professionals que treballen.

Nom: Gramaticalment

Descripció: Grammarly és una eina útil que qualsevol persona pot utilitzar per millorar la seva escriptura. Està disponible tant en línia com en format instal·lable, funcionant perfectament a mesura que escriviu.

Sistema operatiu: Windows, macOS

Categoria d’aplicació: Escriptura

[Més]

 • Facilitat d’ús

 • Característiques

 • Relació qualitat preu

 • Assistència a l’usuari

 • Precisió / fiabilitat

En general

4.7

Resum

Grammarly ofereix una solució flexible per trobar i corregir els errors de l’escriptura de forma ràpida. Grammarly Free ofereix correccions bàsiques d’escriptura al cost de 0 dòlars. Grammarly Premium, que inclou moltes més funcions, és relativament assequible a 11,66 dòlars el mes.

En poques paraules, Grammarly és molt versàtil i pot adaptar-se a una àmplia gamma de públic. Algunes de les claus inclouen directius empresarials, bloggers, estudiants (fins i tot fins a estudiants de postgrau), joves escriptors, personal de vendes, etc..

Aprèn més

 • Plans i preus
 • Gratuït i Premium
 • Comença: Com s’utilitza?

Pros

 • La gramàtica està disponible a tot arreu
 • L’autocorrecció és interessant
 • Funciona per més que l’ortografia
 • Personalitza el teu vocabulari
 • Suggeriments de correcció fàcils
 • Disponible versió gratuïta limitada

Contres

 • Extensió de Chrome en beta
 • No és adequat per a treballs especialitzats
 • De vegades, falta correccions
 • Plans & Preu
 • Proveu gramaticalment de franc

{
"@context": "http://schema.org",
"@tipus": "Revisió",
"ítem revisat": {
"@tipus": "Aplicació de programari",
"nom": "Gramaticalment",
"descripció": "Grammarly és una eina útil que qualsevol persona pot utilitzar per millorar la seva escriptura. Està disponible tant en línia com en format instal·lable, funcionant perfectament a mesura que escriviu. \ R \ n",
"imatge": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/grammarly-review-home.jpg",
"url": "/ anar / gramaticalment",
"sistema operatiu": "Windows, macOS",
"aplicacióCategoria": "Escriptura"
},
"revisar valoració": {
"@tipus": "Valoració",
"Valoració": 4.70000000000000017763568394002504646778106689453125,
"millor valoració": 5,
"pitjor valoració": 0
},
"autor": {
"@tipus": "Persona",
"nom": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Grammarly ofereix una solució flexible per trobar i corregir els errors de l’escriptura de forma ràpida. Grammarly Free ofereix correccions bàsiques d’escriptura al cost de 0 dòlars. Grammarly Premium, que inclou moltes més funcions, és relativament assequible a 11,66 dòlars el mes.

\ r \ n

En poques paraules, Grammarly és molt versàtil i pot adaptar-se a una àmplia gamma de públic. Algunes de les claus inclouen directius empresarials, bloggers, estudiants (fins i tot fins a estudiants de postgrau), joves escriptors, personal de vendes, etc..

\ r \ n

Aprèn més

\ r \ n \ r \ n

  \ r \ n
 • Plans i preus
 • \ r \ n

 • Gratuït i Premium
 • \ r \ n

 • Comença: Com s’utilitza?
 • \ r \ n

\ r \ n"
}

Pros: el que m’ha agradat sobre gramaticalment

1. La gramàtica està disponible (gairebé) a tot arreu

Ús de gramàtica a Chrome Funciona gramaticalment amb moltes eines de tercers a les quals vaig accedir mitjançant Chrome Caixa d’escriptura

La gramàtica no és només una eina en línia que permet carregar un document que s’ha de comprovar. Ofereix una gran flexibilitat gràcies a la seva integració amb altres aplicacions. El nucli de Grammarly es troba en la versió original en línia. Aquí podeu carregar un document per comprovar-lo o simplement crear-ne un en línia i comprovar-lo sobre el moviment mentre escriviu. A més d’això, també hi ha Grammarly per a Windows, Microsoft Office i Chrome.

La versió de Windows (o Mac) és un format localitzat de Grammarly en línia. Això vol dir que és essencialment la mateixa cosa, però descarregable al vostre escriptori. L’executeu com qualsevol altre programa del vostre ordinador. Essencialment, és com una alternativa a MS Word.

Complement Office de Grammarly li permet funcionar a Microsoft Word i Outlook. Crec que aquest és un gran moviment, ja que hi ha molts que no podem participar amb aquestes aplicacions a títol personal o per motius de treball..

Finalment, teniu el Extensió gramaticalment Chrome que li permet treballar en diversos llocs en línia. Encara que, com ara amb Google Docs i altres aplicacions de tercers.

Aquest és, amb molt, un dels àmbits més amplis que ha mirat una eina de correcció de text fins al moment que he trobat. La majoria tindrà una aplicació que haureu d’utilitzar i funcionarà només en aquest poc espai restringit.

2. L’autocorrecció és interessant

La majoria de programes de correcció de text que requereixen que comproveu el que han marcat com a incorrecte, la funció d’autocorrecció de Grammarly és refrescant. És com una versió reduïda massivament del text automàtic de correcció automàtica del text per a mòbils.

Tot i que es presenta amb alguns errors (a falta d’una paraula millor), no obstant això, és un port nou d’una implementació mòbil de llarga durada.

3. Funciona per a Més que Ortografia

Correcció de text gramaticalment: vista de tauler d’usuari A mesura que escriviu, la llista de suggeriments per a les correccions del text creixerà

Un dels principals beneficis que veig a Gramàtica és que funciona no només per a l’ortografia, sinó també amb moltes altres àrees. Valora gramaticalment el text escrit en funció d’algunes àrees: correcció, claredat, compromís i lliurament.

Correcció & Claritat

La correcció és més important pel que fa a la tècnica, és a dir, que és gramaticalment el catchall de coses com ara ortografia, gramàtica i similars. La claredat té més a veure amb ajudar-vos a assegurar-vos que no cau presa d’hàbits, com ara que el vostre públic sàpiga a què feu referència..

Compromís

El compromís tracta més l’experiència dels usuaris. Per exemple, si repetiu l’ús d’una paraula sovint, probablement Grammarly l’indicarà per obtenir atenció sota la seva clàusula Engagement. La raó és que per mantenir el vostre públic compromès, cal que utilitzeu diverses paraules, encara que tinguin significats similars.

Lliurament

El lliurament us ajuda amb el poliment. Aquest és el factor diferenciador entre escriptors i bons escriptors. Un bon escriptor sap definir el to adequat en els articles per instint i Grammarly imita això a Delivery.

Gramaticalment per plagi Comproveu

Molts de nosaltres hem estat culpables d’això abans: copiem trossos de text i després l’editem a les nostres paraules. Tot i això, es van cometre errors en el passat i, de vegades, fins i tot no tenim ni idea de com canviar el text i acabar deixant massa de l’original en.

Guardar contra el plagi és una de les coses més importants que ha de fer un escriptor, independentment de la vostra feina real. El que fa Grammarly és analitzar el text amb tones de contingut basat en la web i us permet saber si heu copiat massa.

Considereu-ho una salvaguarda integrada.

4. Personalitza el teu vocabulari

Per a aquells que puguin necessitar utilitzar freqüentment paraules no estàndard en el seu text, Grammarly també ofereix l’opció de crear un diccionari addicional. Segons la veritat, aquesta característica està disponible en molts processadors de text capaços, com ara MS Word, de manera que no es tracta de cridar realment.

Tot i això, la funció hi és i ja puc sentir que els enginyers i els programadors que entre nosaltres respiren un sospir d’alleujament.

5. Suggeriments de correcció fàcil

Si us en recordeu, al principi d’aquest article vaig preveure un servei de correcció d’idiomes com un home d’escola de popa. Per sort, gramaticalment no és del tot. De fet, em va sorprendre força els suggeriments molt simplificats que va fer.

Per a un usuari mitjà, això seria molt fàcil de seguir i fins i tot entendre-ho. Aquesta és una de les raons bàsiques per les quals sento que Grammarly pot ser bo per a diverses aplicacions. Si fóssiu un professional que treballés, diguem-ne, podríeu utilitzar-lo per millorar la vostra redacció sobre la marxa fent servir aquests ajustaments que es poden corregir ràpidament..

Personalment, crec que el grau de correcció i la senzillesa de les seves explicacions fa que Grammarly també sigui adequada com a eina de formació de la llengua. Penseu en això per a un estudiant que potser afrontarà dificultats en l’idioma;

Si utilitzeu Grammarly per escriure altres tasques (història, literatura, etc.), podríeu millorar al mateix temps les vostres competències en anglès. Per descomptat, no és una solució perfecta, però és una opció si altres mètodes han tingut menys èxit.

6. Hi ha una versió gratuïta limitada

En qualsevol mesura, gramaticalment per a Chrome és gratuït. Això és ideal per a aquells que busquen una única extensió que pugui gestionar correccions bàsiques en una àmplia gamma de plataformes d’edició de text basades en la web. Tot i que la versió gratuïta és molt limitada, la funcionalitat segueix sent sense cost.

Plans i preus gramaticals: pla gratuït disponibleProveu gramaticalment amb un cost de 0 dòlars.

Contres: el que no m’agradava sobre la gramàtica

1. Extensió de Chrome encara a la versió beta

Usar gramaticalment el document Google Gramàsticament no està jugant bé amb Google Docs, ja que tots dos lluiten per corregir les correccions.

Aquest punt he de reconèixer que no és realment una cosa de Grammarly en si mateixa, sinó més aviat per a aquells que s’inscriuen i han de pagar-ho ara mateix. El mode beta significa que probablement hi hagi erros al voltant de l’eina Grammarly Chrome.

Sincerament, no és fàcil que un complement com ara Grammarly funcioni en un entorn tan ampli com Chrome (bàsicament busqueu la compatibilitat amb tot Internet). Tenint en compte aquest repte, Grammarly per a Chrome ja funciona bastant bé.

Durant la meva avaluació de l’extensió de Chome, he notat que tres problemes principals ja voldrien haver estat solucionats. El primer és que encara no està preparat per WordPress, és a dir, que per als bloggers heu d’utilitzar l’aplicació nativa.

El segon és que la Beta sembla tenir problemes per treballar en concert amb Google Docs. GDOC té el seu corrector ortogràfic propi i trobo que xoca amb Grammarly a l’hora de fer les correccions. Això no és res greu, però, certament, va resultar molest.

Finalment, la majoria de correccions basades en tercers que Grammarly està activa tenen un ús limitat. Funciona en un mode molt bàsic i, si voleu tot el poder dels suggeriments gramaticals, encara haureu de tornar-lo a la configuració nativa, com per exemple a l’aplicació.

2. No apte per a treballs especialitzats

Quan dic treball especialitzat no em refereixo a funcions de nínxol com ara enginyers o similars, sinó més aviat en el context d’un editor real. Hi ha més per escriure i editar el que Grammarly ofereix en aquest moment.

Sí, és cert que de forma tècnica, Grammarly pot ajudar, sobretot si un escriptor és nou i no té experiència. Tanmateix, a mesura que augmentes el nivell, Grammarly perd l’experiència i la capacitat d’ajudar als seus escriptors és més limitada.

Algunes idees que falten poden ser la possibilitat d’enquadrar temes, posar un angle en una història, etc. En cap cas això és negatiu, ja que és probable que aquestes àrees estiguin fora de l’abast dels desenvolupadors de Grammarly, sinó només una observació de les diferències en el paper.

3. De vegades falta correccions

Hi ha moments en què d’alguna manera Grammarly troba la nota

Potser el meu problema més important amb Grammarly és que pot ser que alguna vegada es pugui produir un ritme inconsistent. A les meves proves a les diverses plataformes, trobo que aquest temps no funciona simplement. Tot i que aquests casos són rars del que he vist, els que troba a faltar poden ser avisadors.

Si haguessis de confiar en una eina com Grammarly, pot haver-hi conseqüències en deixar-ho fer tot sense revisar. Pots imaginar un missatge de correu electrònic enviat al teu cap en un projecte important per omplir-se d’errors?

Com utilitzar la gramàtica?

Pàgina inicial gramaticalment Podeu utilitzar gramaticalment a Chrome. És gratis! (visita)

Com utilitzar gramaticalment: afegir l'eina a diferents plataformesAddición gramatical funciona en les principals plataformes SaaS, xarxes de xarxes socials i serveis de correu electrònic.

Funciona gramaticalment de dues maneres principals: com a complement o a través del seu lloc en línia natiu. Totes les maneres són similars:

 1. Creeu un document nou i comenceu a afegir text
 2. A mesura que avanci, Grammarly subratllarà paraules o frases que necessiten correcció
 3. Les subratlles de diferents colors representen diferents categories de correccions
 4. Les guies per als suggeriments realitzats apareixeran en un menú a la part dreta del document
 5. Per fer correccions, podeu fer un cursor per sobre de la frase subratllada per veure a què vol canviar-la gramaticalment.
 6. Si voleu acceptar el canvi, només cal que hi feu clic.

Prova gratuïtament: visiteu Grammarly en línia

Plans i preus gramaticals

Característiques / Plans
Gratuït
Premium
Negocis
ÚsPer a particularsPer a particularsPer equip
Gramàtica
Coherència
Llegibilitat
Vocabulari
Detecció de tons
Nombre de llicències
Tauler d’administració
Facturació centralitzada
PreuGratuït11,66 dòlars / mes12,50 dòlars / mes

Per a les subscripcions anuals, Grammarly és relativament assequible a 11,66 dòlars el mes. Si voleu registrar-vos en termes més breus, els preus són una mica més alts. Diria que, si realment l’utilitzessis com a eina, el preu és fàcilment justificable per a la participació a llarg termini.

Considereu-lo com una experiència de valor afegit que us pot ajudar no només en el vostre treball, sinó també de manera individual per a l’auto-desenvolupament. En aquest context, la subscripció anual no sembla tan costosa, però??

Gramaticalment Gratuït i Premium

Lliure de forma gramatical, la revisió ortogràfica bàsica i qualsevol tipus de policia en àmbits com ara claredat, compromís i lliurament. El mode Premium cobreix això, però també inclou altres àrees. Per exemple, en la correcció tècnica, a part de l’ortografia i la gramàtica, Grammarly també es fixarà en la fluïdesa i la coherència en la puntuació. El més important, Grammarly Premium inclou un controlador de plagi.

Conclusió: és gramaticalment adequat per a vostè?

En aquest moment, probablement haureu d’adonar-vos que, tot i que Grammarly té força funcions, no és necessàriament la solució adequada per a tothom. Si gairebé no us comuniqueu per la feina, realment no hi ha gaire sentit una possible millora.

Però, quants de nosaltres som tan aïllats que no podem utilitzar alguna cosa com Grammarly? Diria que aquesta és una utilitat forta no només per als adults que treballen professionals, sinó com s’ha esmentat anteriorment, també en un context educatiu.

Per a qui és gramaticalment bo?

Com a guia per als usuaris que no volen dedicar-se gaire temps a la perfecció de les seves habilitats lingüístiques, Grammarly pot demostrar un valor molt valuós. De la mateixa manera, per a aquells que volen millorar el seu idioma, Grammarly és prou senzill com per no ser intrusos, alhora que proporciona instruccions fàcils d’entendre.

Les opcions anteriors s’apliquen fins i tot a aquells que han fet escriure la seva carrera, sobretot joves escriptors. Tanmateix, escriptors més grans com jo solen ser una mica més tossuts, de manera que podríeu trobar els canvis que Gramaticly vol fer bastant molest a vegades.

En poques paraules, Grammarly és molt versàtil i pot adaptar-se a una àmplia gamma de públic. Algunes de les claus inclouen directius empresarials, bloggers, estudiants (fins i tot fins a estudiants de postgrau), joves escriptors, personal de vendes, etc..

Prova gratuïtament: visiteu Grammarly en línia

Divulgació: BuildTh rep taxes de derivació de les eines que figuren en aquest lloc web. Però, les opinions es basen en la nostra experiència i no en la quantitat que paguen. Ens centrem en ajudar a petites empreses i particulars a crear llocs web com a negoci. Si us plau, recolza la nostra feina i obté més informació sobre la nostra divulgació de guanys.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map