Revisió de contacte constant: característiques, preus i comparacions

Avui hi ha tants llocs web en línia que, si sou un comerciant de comerç electrònic o fins i tot algú que espera contactar-hi i oferir informació gratuïta, probablement tindreu raó de preocupar-vos. En un món de notificacions push i de màrqueting agressiu, és essencial contactar amb correu electrònic. El màrqueting per correu electrònic pot ser una manera fantàstica de conduir trànsit al vostre lloc si es fa correctament.


Entre una sèrie d’altres millors serveis de màrqueting per correu electrònic, ConstantContact és un nom que apareix constantment (sense cap intenció). A part de la seva competència bàsica en màrqueting per correu electrònic, el lloc també s’ha ampliat per incloure altres serveis relacionats amb el màrqueting que són un avantatge.

Avui veurem què ofereix Constant Contact i l’experiència que podeu esperar si decidiu donar-li un cop d’ull.

Resum de revisió de contactes constants

Eina de màrqueting de correu electrònic amb funcions per a petites empreses

Nom: Contacte constant

Descripció: Constant Contact és una solució de màrqueting digital automatitzada que ajuda les empreses (i algunes persones) a estendre el seu abast. S’inclou amb funcions que necessiteu, des de la creació del vostre contingut de divulgació fins a l’anàlisi dels resultats.

Sistema operatiu: Basat en la web

Categoria d’aplicació: Programari de màrqueting per correu electrònic

 • Facilitat d’ús

 • Plantilles & Disseny

 • Característiques

 • Relació qualitat preu

 • Atenció al client

En general

4.1

Resum

Aquesta eina molt senzilla i alhora molt àgil és la solució perfecta per a empreses petites i mitjanes per millorar les seves capacitats de màrqueting. La seva interfície fàcilment navegable és el perfecte equilibri de la simplicitat i el conjunt de funcions. Allotgeu-vos dels processos excessivament complexos i trageu aquí fluxos de treball simples i racionalitzats.

Aprèn més:

 • Aparador de les plantilles de correu electrònic
 • Contacte constant contra MailChimp
 • Històries d’èxit de contacte constant
 • Nota de Jerry Low

Pros

 • Període de prova gratuïta de 60 dies
 • Fàcil llista de contactes importin
 • Llista impressionant de complements

Contres

 • Estrany sistema de resposta automàtica

{
"@context": "http://schema.org",
"@tipus": "Revisió",
"ítem revisat": {
"@tipus": "Aplicació de programari",
"nom": "Contacte constant",
"descripció": "Constant Contact és una solució de màrqueting digital automatitzada que ajuda les empreses (i algunes persones) a estendre el seu abast. S’inclou amb funcions que necessiteu, des de la creació del vostre contingut de divulgació fins a l’anàlisi dels resultats.",
"imatge": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/constantcontact-home-review.jpg",
"sistema operatiu": "Basat en la web",
"aplicacióCategoria": "Programari de màrqueting per correu electrònic"
},
"revisar valoració": {
"@tipus": "Valoració",
"Valoració": 4.0999999999999996447286321199499070644378662109375,
"millor valoració": 5,
"pitjor valoració": 0
},
"autor": {
"@tipus": "Persona",
"nom": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Aquesta eina molt senzilla i alhora molt àgil és la solució perfecta per a empreses petites i mitjanes per millorar les seves capacitats de màrqueting. La seva interfície fàcilment navegable és el perfecte equilibri de la simplicitat i el conjunt de funcions. Allotgeu-vos dels processos excessivament complexos i trageu aquí fluxos de treball simples i racionalitzats.

\ r \ n

Aprèn més:

\ r \ n

  \ r \ n
 • Aparador de les plantilles de correu electrònic
 • \ r \ n

 • Contacte constant contra MailChimp
 • \ r \ n

 • Històries d’èxit de contacte constant
 • \ r \ n

 • Nota de Jerry Low
 • \ r \ n

"
}

Funcions de contacte constants

Tingueu en compte que l’objectiu principal de Constant Contact és en el màrqueting per correu electrònic, un cop registrat el compte, tindreu l’oportunitat de crear una llista de correu electrònic, introduïu la informació de contacte i creeu el primer correu electrònic..

La informació de contacte és obligatòria i, per a aquells que sigueu nous a la comercialització per correu electrònic, es tracta d’un àmbit a tenir en compte. Actualment, molts països tenen estrictes lleis en matèria de privadesa i dades personals. Tingueu en compte aquestes lleis i assegureu-vos que les compliu abans d’enviar correus electrònics de màrqueting!

1. Creació d’una llista

La vostra llista de subscriptors és el cor de la vostra campanya de màrqueting per correu electrònic i consta de totes les adreces de correu electrònic a les quals voleu contactar. Introduir-los de cada vegada seria una nova forma de bogeria, de manera que Constant Contact té diverses maneres fàcils d’omplir la vostra llista.

Els mètodes més ràpids i fàcils són carregar-los en forma d’arxiu, importar-los directament d’una llista de contactes de Gmail o fins i tot extreure’ls de Microsoft Outlook. Si pengeu la llista en un fitxer, tingueu en compte que Constant Contact reconeix els valors separats per comes (CSV), els formats Excel i de text normal.

Cada registre és editable i podeu assignar-hi etiquetesUn cop acabat, podeu accedir als vostres registres de contacte mitjançant el Gestor de contactes. Això us permet editar informació allà però també us permet afegir allò que el sistema anomena “Etiquetes”. Suposo que això pot ser útil per agrupar d’alguna manera els contactes dins de les llistes, però l’edició dels registres alhora és extremadament tediosa.

2. Realització de campanyes de màrqueting per correu electrònic

L’editor visual Constant Contact és fàcil d’utilitzarL’editor visual és fàcil d’utilitzar i les plantilles són abundants.

Un cop hàgiu seleccionat la vostra llista de correu electrònic, ja podreu emprendre una campanya de màrqueting per correu electrònic.

Per ajudar-vos en aquest contacte constant, teniu un dipòsit molt ampli de plantilles per començar. Encara millor, hi ha un editor visual que podeu utilitzar per modificar qualsevol d’aquestes plantilles segons les vostres necessitats. De fet, podeu obtenir una vista prèvia d’algunes d’aquestes plantilles abans de registrar-vos a Constant Contact.

3. Plantilles de correu electrònic de contacte constant

* Feu clic a la imatge per ampliar-la.

La plantilla bàsica del butlletí de notícies de Contacte constantPlantilla bàsica de butlletí de notícies.

Plantilles de correu electrònic de contacte constant de la campanya de màrqueting de Black FridayPlantilles de correu electrònic per a la campanya de màrqueting de Black Friday.

Plantilles de correu electrònic de contacte constant per a centres de fitness o gimnasos.Plantilles de correu electrònic per a centres de fitness o gimnasos.

Plantilles de correu electrònic per a restaurants i bars.

Plantilles de correu electrònic per a empreses immobiliàries.

Plantilles de correu electrònic per a vendes de Nadal.

Plantilles de correu electrònic per a conferències.

Plantilles de correu electrònic per a modes / boutiques.

Més informació: vegeu totes les plantilles de correu electrònic a Constant Contact.

Cadascuna de les plantilles inclou tota la informació bàsica necessària perquè el vostre correu electrònic compleixi la majoria de normes normatives. Inclou la inclusió d’una adreça física per a la vostra empresa, l’enllaç de baixa de subscripció obligatòria, així com alguna altra informació útil.

Si teniu mitjans propis, com ara logotips o imatges pròpies, es poden penjar al sistema i utilitzar-los també als vostres butlletins. Podeu emmagatzemar fins a 2 GB d’emmagatzematge, per la qual cosa és poc probable que s’exhaureixin ben aviat.

Programa els teus correus electrònics per a la seva publicació automàtica.

Un cop hagueu estat nomenats, editats i satisfets amb la campanya de correu electrònic que heu dissenyat, podeu desar-la i enviar-la immediatament o programar-la per a una data i una data de lliurament automatitzades. El contacte constant segueix l’hora estàndard australiana (AWST), per la qual cosa haurà de fer-ho Converteix l’hora local a continuació, per programar correus electrònics correctament.

L’únic defecte que vaig considerar important és que no sembla que hi hagi cap manera de configurar el sistema per respondre automàticament a les respostes dels usuaris. El que Constant Contact considera com a resposta automàtica s’assembla més a un efecte desencadenant que passa en moments preestablerts per publicar una sèrie de correus electrònics.

4. Comprovació dels resultats de les vostres campanyes

Els proveïdors de Constant Contact actualitzen immediatament les vostres campanyes de màrquetingObteniu actualitzacions immediates de les vostres campanyes de màrqueting.

Després de qualsevol campanya, podeu veure els resultats de la pestanya Informes.

Constant Contact té un gràfic fàcil de llegir dels resultats i inclou estadístiques vitals com ara el percentatge de clics i les taxes obertes. Si decidiu integrar Google Analytics, hi haurà més informació disponible. A part dels resultats de la campanya única, també podeu combinar els resultats en diverses campanyes.

5. Aplicacions i integracions de contacte constants

Hi ha centenars de complements disponibles al Marketplace de Constant Contact.Hi ha centenars de complements disponibles al Marketplace.

Constant Contact té una llista d’obertura d’ulls de més de 300 aplicacions i altres mòduls que podeu integrar al vostre compte principal. Aquests van des de les senzilles aplicacions d’importació de correu electrònic, com per exemple als comptes de Google o Outlook, fins a treballar amb Zoho i Azureplus per a la gestió de relacions amb els clients i la gestió automatitzada del plom i les previsions de vendes..

Les aplicacions es mostren en un Marketplace on es poden ordenar de manera similar als complements de WordPress, per nom, qualificacions, ressenyes o fins i tot quan s’han afegit. Aquestes aplicacions ofereixen la capacitat sense precedents per augmentar immensament el màrqueting per correu electrònic.

6. Gestió d’esdeveniments

Això és alguna cosa que la majoria d’eines de màrqueting de correu electrònic encara no han inclòs. Com a mòdul addicional al vostre compte, podeu registrar-vos per a la gestió d’esdeveniments a Constant Contact. Això us permet enviar una invitació a l’esdeveniment i fer que l’usuari empleni les seves respostes. Aquestes respostes s’enregistren al sistema i podeu fer el seguiment de les inscripcions des de la comoditat del Tauler de control.

Aquesta és una característica molt senzilla que pot ser tan útil per a moltes empreses. De fet, fins i tot podeu sol·licitar donacions per a determinats esdeveniments a través del correu electrònic que es pot enllaçar a una pàgina de donacions personalitzada. Malauradament, hi ha una quota mensual addicional per això.

7. Recursos i suport addicionals

Com un dels principals noms del joc de màrqueting per correu electrònic, Constant Contact vol que tingueu èxit a les vostres campanyes. Per a això, disposa d’un gran dipòsit de recursos en línia al qual podeu demanar ajuda. Tot el que heu de fer és triar la indústria on esteu i rebreu idees de campanya i fins i tot suggeriments sobre quines plantilles s’adapten a les vostres necessitats.

A part d’això, el sistema també inclou una base de coneixement que conté les respostes a molts problemes habituals que s’han enfrontat els usuaris passats. Inclou tant articles com vídeo tutorials. Si encara no heu resolt els problemes que teniu davant, també hi ha un ampli sistema de suport.

El contacte constant arriba amb ajuda de xat, suport de correu electrònic, una comunitat d’usuaris activa, així com línies de telèfon de trucada directa dels EUA, Canadà, Mèxic i el Regne Unit. Hi ha una altra línia que admet trucades d’altres àrees internacionals. L’assistència telefònica no és 24 hores, però el temps és compatible.

Per a aquells realment desesperats per l’assistència, Constant Contact també ofereix ajuda limitada els caps de setmana a través del seu compte de Twitter.

Preu de contacte constant

El contacte constant ofereix dues variants principals; Correu electrònic i correu electrònic Plus. El correu electrònic és una versió bàsica d’un sol usuari i no permet l’automatització de correu electrònic, màrqueting d’esdeveniments, donacions en línia, enquestes i enquestes ni l’ús de cupons..

A part d’això, la resta de preus té un nivell base segons la mida de la vostra llista de correu electrònic. Els preus van des de la gamma baixa de 500 subscriptors a 20 dòlars mensuals fins a 50.000 subscriptors a 335 dòlars mensuals. Els que tinguin llistes encara més grans han de tractar-los directament per obtenir preus.

Si opteu per la funció de gestió d’esdeveniments addicional, prepareu-vos com a mínim un import addicional de 45 dòlars mensuals, segons la mida de la vostra llista de màrqueting..

Per als usuaris nous, Constant Contact ofereix un període de prova de 60 dies durant el qual podreu gaudir dels avantatges d’un compte de correu electrònic Plus. L’única diferència és que us heu limitat a una mida de llista de 100 durant el període de prova.

Contacte constant contra correu Chimp

Característiques / Preu
CTCT bàsic
CTCT Plus
MailChimp Basic
Plans gratuïts?NoNo
0 – 500 subscriptors17,00 dòlars / mes38,25 dòlars / mesGratuït
Per a 2.000 subscriptors38,25 dòlars / mes59,50 dòlars / mes50,00 dòlars / mes
Per a 10.000 subscriptors80,75 dòlars / mes106,25 dòlars / mes75,00 dòlars / mes
Per a 25.000 subscriptors191,25 dòlars / mes191,25 dòlars / mes150,00 dòlars / mes
Múltiples administradorsNo
Mapa de calor de seguiment de clicsNo
Màrqueting per SMSNo
Segmentació fàcil d’usuarisNo
Gestió d’esdevenimentsNo
Facebook / Màrqueting InstragramNoNo
FacturacióNo
Descompte sense ànim de lucre20 – 30% de descompte20 – 30% de descompteNo
Prova gratuïta60 dies60 diesNo
Visiteu en líniaContacte constantMailChimp

* Nota: El pla gratuït MailChimp està disponible per a menys de 2.000 subscriptors i 12.000 correus electrònics al mes

Visiteu Contacte constant

Històries d’èxit

Durant la darrera dècada, The Vin Bin ha demostrat la seva experiència oferint als clients una sofisticada varietat de vins, cerveses artesanes, licors, formatges artesans i menjars gourmet. Creu de Rick Lombardi, aquesta botiga especialitzada ha crescut de força en força i ha convertit la seva passió en un negoci pròsper.

Rick Contacta ha estat una de les eines que Rick utilitza i ho acredita com a part important del seu èxit. El sistema li oferia una forma assequible de construir relacions amb els clients i portar-los a Vin Bin. Rick i molts altres com ell han aprofitat el màrqueting per correu electrònic per capacitar el seu negoci i augmentar el creixement.

Més informació: llegiu històries d’èxit a Constant Contact.

Conclusió

Amb més de 650.000 clients al llarg de 15 anys, Constant Contact s’ha convertit en un líder en màrqueting de petites empreses. Ofereixen una combinació especial de coneixements experts, competències bàsiques eficients, així com un fort sistema de suport.

Personalment, després d’haver utilitzat algunes plataformes de màrqueting per correu electrònic, Constant Contact se sent força bé. Disposa de totes les instal·lacions (i més) que oferiria un lloc professional i, alhora, té una interfície d’usuari simplificada que no s’amagui massa. Un cop tingueu en compte aquest sistema de suport sòlid, diria que aquest és un autèntic guanyador.

Nota de Jerry Low

Utilitzo MailChimp per al butlletí WHSR. Fa aproximadament un any, Constant Contact m’ofereix un compte gratuït. No he canviat per diverses raons:

 1. Cost més econòmic a llarg termini: MailChimp és un 5 – 10% més barat que els seus competidors.
 2. Estic satisfet amb el creador de correu MailChimp, per tant, no tinc l’ànim de provar d’altres (per què solucionar alguna cosa quan no es trenqui?).
 3. I sobretot he gastat grans esforços i diners per dominar l’ús de MailChimp i per configurar el meu sistema d’automatització de correu electrònic actual. Els costos de canviar de pes els diners que puc estalviar del compte gratuït.

Dit això, Constant Contact, segons la meva opinió, és fàcilment un dels tres principals competidors en eines de màrqueting per correu electrònic.

Són com la versió avançada de MailChimp.

El preu de Constant Contact és lleugerament més elevat, però obtindreu el que pagueu. Algunes funcions de màrqueting, com ara la realització de SMS, alertes de vendes en temps real, CRM social, segmentació fàcil d’usuaris i facturació (que no podeu obtenir a MailChimp), podrien ser vitals per a l’organització de grans empreses. Per començar, recomano llegir històries d’èxit al lloc de Constant Contact per obtenir més informació.

Més informació: visiteu la línia de contacte constant

Nota: aquesta revisió es va publicar per primera vegada al lloc de la nostra germana Secret d’allotjament web revelat.

Divulgació de FTC: BuildTh rep tarifes de derivació de les eines que figuren en aquest lloc web. Però, les opinions es basen en la nostra experiència i no en la quantitat que paguen. Ens centrem en ajudar a petites empreses i particulars a crear llocs web com a negoci. Si us plau, recolza la nostra feina i obté més informació sobre la nostra divulgació de guanys.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map